![]() |
#2191 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
![]() A z tym nosidłem... mnie to nie dziwi. Któraś z dziewczyn wrzucała artykuł o leżaczkach, myslę, ze za kilka lat chusty też będą na wygnaniu jako zuo ![]() Ja sie luzuje do takich informacji ![]() Cytat:
zdrówka dla Was ![]() U nas przedszkole zamknięte przez całe wakacje ale jest taki summer camp dla dzieci i rano są zajęcia dla dzieci w wieku przedszkolnym. Codziennie jest inny temat zajęć np. poniedziałki- przyroda, wtorki- sport, środy gotowanie itd. i można zapisać dziecko na wybrane dni. Myślę, że pójdzie na jakieś 2-3 x tygodniu Cytat:
![]() ale najważniejsze, że wypad z koleżanką sie udał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
jak się czuje Gabryś? Cytat:
co u Was? Jak Ty się czujesz i jak Mieszko? Jesteście razem w szpitalu czy nadal jesteś w domu? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
Dzis juz jestem w szpitalu z Mieszkiem. Dalej kicha u niego. Nie chcą się pluca oczyścić. Polekowe kupsztale dalej diablo odparzaja. Dostaliśmy pojedynczą salę.
A ja w porządku. Wyzdrowialam, naladowalam akumulatory do dalszej walki. Nie licze na szybki wypis... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#2193 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak jest w Tuli ale w tym moim nosidle dziecko na plecach jest mocno przyciśnięte do noszącego i ma rączki na bok. Raczej nie dałoby rady do góry ich wyciągnąć. Ja robię wysoko kucyka, żeby małemu nie smyrać włosami po głowie i się nosimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dużo zdrowia! Cytat:
Z ciekawości wyguglowałam i coś takiego mi się spodobało: http://img.szafa.pl/forum/0/files_db...988/9ec/809705 Cytat:
Tłumaczyła, że tata już nie będzie z nimi mieszka ale to nie znaczy że już go nie kochał itd. itp... Jak skończyła to chłopak zadał jej tylko jedno pytanie, a mianowicie :"to kupisz mi teraz tą kuchenkę?" ![]() Co do pogrubionego ![]() Na takie poświęcenia to mnie by nie było stać. Jesteś supermama! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za poprawę. ![]() Dobrze, że chociaż w jedynce jesteście ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Czy to jakaś aluzja? normalnie jakbyś z nami mieszkała... mąz mnie tak wk..., że zasyanawiam się czy powinniśmy myśleć o budwoie domu. Liczę, że to jeszcze hormony szaleją ![]() Wolę gapienie się na koparkę niż zabawę nią w domu ![]() W ogóle uwielbiamy spacery i zabawy na powietrzu ![]() Dokładnie, ja nie wiem jak te mamy to robią. Ta kobieta jest ciągle uśmiechnięta, bardzo życzliwa i ciągle ma siłę i chęci na pokazywanie świata tej dziewczynce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja myślałam że moja sis się zajmie kostiumami bo jest krawcową, ale wyjechała na drugi koniec kraju
![]() Honcia u nas to samo. Każdy dywan podnosi. Madzia miałam podobne odczucia na rehabilitacji. Mimo że nie mam zdrowego dziecka, ale przy innych zapominam o swoich problemach. Caryca oklepuj Mieszka co godzinę, wydzielina będzie się odklejać i będzie kaszlał. Musisz zadziałać trochę na własną rękę bo się wykończycie. Niech wam dadzą zasypkę z nystatyną, super leczy dupkę. My raz w szpitalu dostaliśmy gdy miał bardzo odparzoną. Sliweczka ta sytuacja z kuchenka mnie rozwaliła. Sis podpowiedziała by wziąć tshirt ojca, przeciągnąć gumkę przez tunel na dole, przewiązać w pasie, guziki albo markerem albo wycinanką. Do tego ja wpadłam na kapelusz z brystolu. Eh mąż był na wiosce, mogliśmy miotłę z kijkow. A jeszcze szalik czerwony od teściowej wezmę. Tylko nie wiem co z nosem. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Widziałam ten kostium tylko skąd biały kombinezon wziąć |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nos z papieru zwiniętego w rożek i sklejonego i na gumce na głowę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale to fakt, pasuje do moich wymagań ![]() Żadna aluzja! Taka historia po prostu mi się przypomniała ![]() Mnie też tz wczoraj wkurzył i jest foch z mojej strony ![]() Caryca, kurczę współczuję sytuacji. Strasznie długo już to trwa... Fiazo takie duże pajace/piżamy bywają w sh ale nie wiem czy akurat na biały trafisz... Pomysł z t-shirtem dobry. fajnie by było jeszcze zrobić jakieś usztywnienie/wypełnienie żeby kule się zrobiły. Nos możesz z papieru zrobić na gumce albo do trzymania w rączce i do przykładania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
Elaine strasznie drogi u Was basen, Madzia u Ciebie lepiej,ale i tak...
My płacimy 390zl za 16 45min zajęć starszej córki (normalnie jest 432zł, ale stali klienci mają. 10% zniżki), Esi zajęcia trwały 30min, ale w tym semestrze się jej grupa nie utworzyła ![]() W cenie jest 1 rodzic, tylko, ze u Sary już tylko na 15min, żeby pomóc przebrać, bo pływa sama ![]() W planie mamy chodzić rodzinnie, wtedy gdy Sarita ma zajęcia. Ja na 15min, bo nie lubię basenu, tatuś ma multisporta, więc popływa z młodszą. A, tylko u nas nie ma specjalnej wody i przewijaków mało
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteśmy u teściów. Są zachwyceni BLW. Cieszą się,że Hania tak aktywnie uczestniczy w Naszym rytmie dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dumna z niej jestem, tym bardziej, ze sama nie pływam i boję się wody
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
U nas nie ma żadnego fajnego basenu. Mamy zwykły, w którym jest tyle chloru, że ja nie wytrzymuję na nim dłużej niż 30 minut. Nie wiem jak ludzie potrafią siedzieć godzinami w jacuzzi z ciepłą wodą gdzie ten smród i opary są jeszcze bardziej intensywne. Drogie te zajęcia dla niemowląt. Co się na nich robi tak właściwie? Ja płacę za naukę pływania starszaków 70 zł. ( 1 nauczyciel dla 2 dzieci) no i poza tym jeszcze osobno wstęp dla nich. Często po lekcji chcą jeszcze zostać dłużej, żeby sobie pozjeżdżać i się pobawić i za 1 lekcję wychodzi nam 90 zł. + jeszcze moje zamówienia w kawiarence ![]() Przyznaję, że gdyby nie 500+ to nie byłoby tych zajęć, musielibyśmy kombinować coś tańszego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panie uczą jak trzymać dziecko, nurkować też uczą wiadomo na chwilę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2205 |
Rozeznanie
|
Ponadrabiam po południu, chciałam tylko powiedzieć ze w smyku duże wyprzedaże
![]() Kombinezon softshell kupiliśmy za 45zł przecenione ze 129 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Fiazo, mamy ta szpitalna robiona masc na posladki. Tez sie sprawdza.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#2207 |
Rozeznanie
|
Nadrobione, mało naskrobalyscie
![]() My jeździmy na termy bo to jedyny basen z ciepła woda w okolicy, zwykle jest 35 stopni, raz było 33 i Frankowi szczęka latała. Bardzo bym chciała na takie zajęcia dla bobasow go zabrać, muszę poszukać czy jest coś okolicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Mieszko dużo dużo zdrówka dla Ciebie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadrobiłam za to ostatnio tzn jakieś dwa tygodnie temu w sh Cytat:
Regularnie chodzicie z Frankiem na basen? Hania ma dziś wyjątkowo długą drzemkę. Byliśmy jakieś 30min na spacerze. Teraz śpi w wozku przy otwartym oknie w rozpietym kombinezonie już 1,5godz ![]() ![]() Na obiad kurczak z rożna, teściowa wie że lubimy. Ma rozno i robi jak przyjeżdzamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega jakość (ale też i cenę:P) ma Coccodrillo-tam na wyprz coś mi się zdarzy kupić ![]() Jak w szkole? Odpoczełaś po dniach marudy z Marysia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
|
W jedne body z hm tak sie wżarła ślina, ze niczym sie doprac nie da. I teraz sa takie zżółknięte pod broda..
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziękuję, zawsze to kilka godzin oddechu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Mam dziś jakiś dramat z kp, Tomaszek mnie za każdym razem gryzie zamiast jeść. Coraz częściej zastanawiam się nad zakończeniem. Z jednej str nie chcę a z drugiej jestem umęczona przywiązaniem do cyca. Nie wiem jak ja wrócę do pracy skoro on nie może odkleić się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie rozwiazana przerwa letnia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przebiła sie lewa dolna jedynka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2215 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nurkowała już Hania? Ja nie wiem czy bym się odważyła Ignasia pod wodę wsadzić. Cytat:
Cytat:
![]() Teściowa Was rozpieszcza! Cytat:
Ja lubię też ubranka z F&F. A Tomek akceptuje butlę? W sumie już niedługo wracasz do pracy to może lepiej go przyzwyczajać powoli. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() C&A ma super body taka porządną bawełna jak piszesz. Mamy od teściowej kombinezon na zimę i czapkę tej firmy. Jestesmyr zadowoleni. Hania mniej bo nie lubi się w zimowe ubrajia wierzchnie ubierać ![]() Zaczynaj drugą podyplomowke ![]() ![]() Sliweczko teściowa jescze ciasto zrobiła. Torcik bezowy z masą z figami. Bozsesz Ty jakie pyszne. Moja dieta to w ten weekend fikcja. Jutro wracamy do siebie, może się opamietam. Hania przed zaśnieciem na noc turla się po łóżku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Hania już parę razy nurkowała. Zawsze ją trzymam delikatnie (asekuracyjne) bez opieki infrastruktura bym się bała. Inni rodzice po zajęciach bez instruktora dają dzieci do nurkowania sami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jezu, Madzia, zapomniałam wcześniej napisać, że kurczak z różna to już dawno za mną chodzi...! A torcik bezowy też bym zjadła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Torcik bezowy był taki pyszny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2219 |
Konto usunięte
|
Torcik bezowy
![]() Ja musiałam się zadowolić princessą zebra przed chwilką ![]() Masz jakiś filmik z tego nurkowania? Dziecko zawsze instynktownie zatrzymuje oddech? Nie płacze potem? Brawa dla Hani za turlanie. Żadne z moich dzieci tego nie robiło. Niektóre się nawet w ten sposób przemieszczają do celu. A Ignaś od wczoraj kombinuje z siadaniem i nawet kilka razy mu wyszło. Póki co umie tylko przy schodku. Podpełza do schodka, wspina się na niego tułowiem i z pozycji takiego klęku na leżąco odpycha się w tył i siada. Jak siądzie to piszczy i macha łapkami ze szczęścia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, ale jestem zła - były dziś w nocy trzy pobudki na mleko, wczoraj dwie... A przez ostatni tydzień była tylko jedna. Pewnie to kwestia tego, że w weekend z tatusiem mało jadła coś poza mlekiem. Ech, muszę następnym razem zostawić mężowi dokładniejsze wytyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.