|
|
#2191 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony 2015 część 10!
Cytat:
Zaplanowaliśmy jeden u znajomych w Niemczech, poza tym wpadnie nam trochę wyjazdów przy okazji z psem. Dlatego staram się skupić na trenowaniu do zawodów. Gorzej, że TŻ ostatnio coś chrupnęło w tej ręce, na którą miał operację no i o miałam ambicję walczyć, a teraz czuję, że to bez sensu, bo nasz pies dobrze biega tylko w konkretnym układzie 2+1. Poza tym tż zawsze mnie "ciągnie" do przodu a tu lipa.Jakby co to przeze mnie, zamówiłam na dzisiaj mycie okien w pracy. Okien było dużo i duże, także pewno parę dni poleje....
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
O losieeee wlasnie leci Uwaga o babce co urodzila do wiaderka i nie wiedziała ze jest w ciazy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... ja z Waszym ulubionym, choć ostatnio nieco zapomnianym
, tematem . Czy któraś z Was miała jakiekolwiek doczynienie z hybrydami MakeAR?
|
|
#2195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 |
|
na przekór do celu
|
Hej
![]() Wizaż mnie dziś zrobił w jajo. Najpierw nie działał pewnie każdemu, potem działał, ale o tym nie wiedziałam, bo odświeżałam zły adres ![]() Zdziwiona jestem tymi ulewami u Was, we Wro może coś kropiło, ale bez szału, za to cieplutko było ![]() Kicia ma za sobą pierwszą wizytę u weta, no poszło średnio Ale urazu chyba nie ma
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj tak wieje, że łeb chce urwać
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A spodnie i buty to mi wgl nie pasują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2200 |
|
na przekór do celu
|
A co do Twojego stroju Królewna - uważam tak jak dziewczyny, mam wrażenie, że marynarka, a już szczególnie spodnie są na Ciebie zbyt duże lub źle wykrojone, nie wiem sama co mi w nich nie pasuje... Taki trochę smutny efekt wychodzi. Kolorystyka nie jest problemem, tylko krój i dopasowanie do ciała
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- W złą godzinę napisałam o tym deszczyku we Wro, teraz leje tak, że nie wiem czy dach wytrzyma
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie mamy wody, bo jest awaria i Tż w tę ulewę biegał po wodę z baniakiem
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na szczęście przestało padać jak wychodziłam z pracy, inaczej zanim doszłabym do samochodu to byłabym zmokłą kurą. Oczywiście parasol miałam w samochodzie, bo kto by go do pracy brał
przez tą pogodę to tylko głowa mnie boli. Chociaż bardzo mi się podoba temperatura i zapach wiosny w powietrzu
|
|
|
|
#2204 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Jakoś tak mnie na swojskość wzięło ![]() Mhm
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc w sumie... Chyba troche mi sie tez schudlo od czasu, gdy ja kupilam kilka lat temu.Spodnie sa dla mnie idealne, wiem, ze kroj bootcut nie jest popularny, ale ja takie spodnie bardzo lubie. ![]() Nie moge podwijac rekawow, bo mi za zimno w biurze... Dzis mam na sobie top na ramiaczkach, sweterkowa bluzke z rekawem 3/4 i marynarke.
|
|
#2206 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy waskich spodniach mam szerokie bary. W takich chociaz jest wygodnie, bo w obcislych rurkach bola mnie kolana. :/
|
|
#2208 |
|
na przekór do celu
|
W temacie spodni muszę jakieś nowe kupić, ale bardzo tego nie lubię, ponieważ producenci nie zauważają kobiet z dużym tyłkiem, szerokimi łydkami i krótkimi nogami, więc żadne spodnie nie są dla mnie w 100% odpowiednie
Ale mama krawcowa
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Viv też jest wysoka i nie kupuje za dużych ubrań a chyba jest nawet wyzsza niż Ty gdybym miała taką figurę jak Ty, to o mamo!!! czego ja bym nie nosila? Ja z kolei mam jednego kolegę który twierdzi że ja czasami ubieram się jak gimbaza :P potargane gacie, air maxy, bluzka niedbale włożona w spodnie :P ale w sumie dobrze mi z taką opinia
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2017-02-22 o 22:57 |
|
|
|
|
#2210 |
|
na przekór do celu
|
W ogóle klątwa istapp&poczta jest zaraźliwa
![]() Czekam na paczkę, dzwoni domofon, odbieram, słyszę "poczta", zapraszam i otwieram drzwi od klatki, uchylam drzwi od mieszkania, czekam, słyszę hałasy na dole, słyszę, słyszę i po chwili nie słyszę O.o Zbiegam na dół do skrzynki, a tam awizo: "adresat był nieobecny"
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2017-02-22 o 22:56 |
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie w wersji elaganckiej...no nie wiem. Ja mimo że jestem starsza od Ciebie nie ubralabym się tak "poważnie" ale wiadomo to Ty się musisz dobrze czuc
|
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio znalzlam przesylke od kuriera pocztowego w skrzynce! Caly dzien ktos byl w domu więc niemożliwe zeby nikogo nie zastał ![]() Co wiecej przesylka byla z Wizażu wiec rownie dobrze moglam pomyslec ze jej po prostu nie dostalam gdyby zginęła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jest wysoka czułam się przy niej jak kurdupel i wyglądałysmy idąc razem jak Flip i Flap To ja miałam lepiej. Dostałam awizo powtórne a nie dostałam pierwszego
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i Viv to zupelnie 2 rozne swiaty. Ona jest slodka delikatna blondynka, ja powazna umiesniona (czy raczej wyzylowana) brunetka.
). Spodnie z kantem zaczelam nosic w gim. Mowie, ze jestem urodzona 30tka. :P Mam duzy problem dobrac ubrania jednoczesnie i do charakteru i do figury. Fatalnie sie czuje w modnych czy nietypowych ubraniach/polaczeniach.Najchetniej bym sie ubierala full goth.
|
#2215 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam mnóstwo ciuchów mimo mojego rozmiaru gigant
|
|
|
|
|
#2217 | |||
|
... choć nie Westwood
|
Koszmarny deszcz, prowadzenie auta noca w taką pogode to koszmar, zerowa widocznosc, woda stoi, wycieraczki nie nadążają
A wychodzilam rano do pracy, bylo tak cieplo, pachnialo wiosna, ptaszki cwierkaly... w zyciu bym nie pomyslala, ze pare godzin pozniej będzie taka zlewa. Cytat:
Masz wrecz stworzona figure do takich stylizacji,z taka sylwetka ![]() Cytat:
mam duze swetry, albo parę luzniejszych narzutek lub marynarek, ale wtedy obcisle spodnie musza byc.Lubie troche niedbaly, lumpiarski styl Cytat:
uwierz, ze slodka nie jestem i wszyscy mi mówią, ze wyglądam na wiecznie naburmuszona. Mam ostre rysy twarzy, ale okragla buzke, wiec na zdjeciach to sie delikatniej przedstawia
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-02-22 o 23:17 |
|||
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz 30tka a raz Małolata z liceum ![]() No i nie chce Cie martwic ale znam rozne 30tki i one tak sie nie ubieraja ![]() Bardziej 40tki ![]() Tak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2219 |
|
na przekór do celu
|
Żadna ze mnie specjalistka, jedynie do siebie potrafię dopasować ubranie, tj. wiem w czym wyglądam ok, a czego muszę unikać (mimo że bardzo bym chciała dany ciuch nosić
), ale przeczucie mówiło mi coś co zgadza się z tym opisem:"Bootcut to idealny krój dla gruszki i jabłka, czyli kobiet o bardzo krągłych biodrach i dużym brzuchu. Wysoka talia to gwarancja tego, że nic niepotrzebnego nie "wyleje" się znad paska, biodra zostaną podkreślone, a delikatnie rozszerzana nogawka przywróci sylwetce odpowiednie proporcje. Noś bootcuty także jeśli masz masywne uda". Wiadomo, że to żadna świętość, ale wydaje mi się, że w przypadku Królewny ma to sens ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- A mnie nie wybrali
|
|
#2220 |
|
... choć nie Westwood
|
No wlasnie nie ma, bo królewna jest mega szczupla, ma nogi do pokazywania, nie ma ciężkich, nie jest gruszka i powinna je podkreslac
![]() Ja w takich spodniach wygladam tragicznie i wygladalabym na dwadziescia kg ciezsza. Wiele osob mi mówi, ze w gimnazjum bylam gruba... a nie byłam duzo grubsza niz teraz, tylko nosilam kiepsko dobrane spodnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

(Ale co gorsza makijazystki tez nie...)
Po Vancouver zadna ulewa mi niestraszna. Cieszy mnie tutaj kazdy promyk slonca przebijajacy przez deszczowe chmury.
Zaplanowaliśmy jeden u znajomych w Niemczech, poza tym wpadnie nam trochę wyjazdów przy okazji z psem. Dlatego staram się skupić na trenowaniu do zawodów. Gorzej, że TŻ ostatnio coś chrupnęło w tej ręce, na którą miał operację no i o
miałam ambicję walczyć, a teraz czuję, że to bez sensu, bo nasz pies dobrze biega tylko w konkretnym układzie 2+1. Poza tym tż zawsze mnie "ciągnie" do przodu a tu lipa.

. Czy któraś z Was miała jakiekolwiek doczynienie z hybrydami MakeAR?

Choc w sumie... Chyba troche mi sie tez schudlo od czasu, gdy ja kupilam kilka lat temu.