|
|
#2191 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Dzień dobry, kciuki za dzisiejsze wizyty i wyjście Nairobi i Kai do domku
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Więc dopiero od 01.02 jestem z nimi sama. I teraz zależy jak lekarz policzy to albo 29.01 albo 02.02 jestem donoszona. Więc już nie wiele brakuje ![]() Normalnie dzieciaczki chodzą do przedszkola w piątek jedynie będą miały wolne. Bo z tą babcia bardzo rzadko się widują to im odpuszczę. Ale w poniedziałek już ich normalnie ja zawiozę.Oczywiście jak Emilka wyzdrowieje. Bo wczoraj co 4 h naprzemiennie musieliśmy jej zbijać gorączkę bo rosła do 39,3 ![]() dzisija ostatnia dawkę przeciwgoraczkowego dostał 3:30 i narazie nie wraca. Zobaczymy co z tego będzie, bo oprócz goraczki to nic jej nie jest 🤷☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Kciuki dla wizytujących ![]() ![]() I dla dziewczyn w szpitalu, żebyście dzisija powychodziły ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ktos tam dzisiaj oprócz Marga_zg wizytuje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Adhoc ma dzisiaj wizyte
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nairobi, gratuluję rozbujania laktacji Co do nakładek to nie kupuj Canpola - są za twarde i za grube dla maluszka. I najlepiej byłoby z CDL skonsultować jakie i czy w ogóle te kapturki zakładać. Umówiłaś sobie z nią spotkanie?![]() I kciuki za wyjście ![]() Wizytujące dziewczyny, kciuki za dzisiaj ![]() ![]() Ja mam totalnie zły humor. Pieprzy nam się kwestia remontu. Nie mam już siły na to wszystko ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, a jak ogarniasz w szpitalu te części od laktatora? Mycie, wyparzanie, butelka itd.? Miałaś jakieś rzeczy do tego ze sobą?
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Nie mialam ze soba nic bo w ogole nie bralam pod uwage takiej mozliwosci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Laktator szpitalny moj przyjaciel 20210125_094402.jpg
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wiem, że Nairobi działa na szpitalnym, ale tak mnie to zastanowiło jak się wtedy ogarnia te higieniczne tematy, skąd się ma butelki, smoczki itd, skoro nic pod tym kątem nie brało się ze sobą.
Ale chyba za dużo analizuję. ![]() A powiedz mała daje radę z butli? 🥰 Tylko na Twoim mleku jest czy coś muszą dokarmiać mm? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde wedlug nich jest za zolta
i beda badac bilirubine jak wyjdzie zle to zostajemy ![]() siedze i placze nie moge sie uspokoicWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi kciuki za dzisiejsze wyjście do domu
Źle mi się w nocy spało ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2209 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyszedł mi laktator hands free z Ali i czekam aż odmarznie żeby sprawdzić, cieszę się jak dziecko do niego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojej, trzymam kciuki żeby jednak wyniki były w normie. W ogóle pobierałam wczoraj po 8:00 ten mocz do badania co w szpitalu zniszczyły próbkę i nie miałam czasu jechać tam od razu wiec włożyłam do lodówki i pojechaliśmy po 14:00 oddać to jeszcze op.ieprz dostałam że co ona po takim czasie z tego osadu zobaczy. A co mnie to obchodzi, trzeba było nie niszczyć próbki. Wkurzyła mnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Faith, a to przeoczyłam jakoś. Dobrze że masz opiekę. Mam nadzieję że mała wydobrzeje szybko
Dziewczyny jestem na "cenzurowanym". Córcia co chwilę pyta czy piłam maliny, czy jadłam daktyle, co z wiesiołkiem. Nie da się zapomnieć A dziś dostało mi się że pies nie był u weterynarza ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Nairobi zoltaczka schodzi jak dzidziuś dużo pije mleczka, więc karmcie się dziewczyny. Nie dziwię się że placzesz, bo jak się człowiek nastawi to ciężko przyjąć nawet jedną dobę więcej
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, wdech, wydech, spróbuj się uspokoić, bo mała też będzie czuła Twoje nerwy.
![]() Lausanne, o właśnie, liście malin i wiesiołek, muszę sobie wyciągnąć na wierzch w kuchni. A daktyle po prostu jesz same czy coś z nimi robisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
Jem same daktyle, bez niczego. Pięć sztuk dziennie podobno trzeba. Ja nie lubię bardzo, ale dzieci mnie tak pilnują, że nie ma przeproś
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisnę tylko wiesiołka i liście malin. Kupę to daje ![]() Ciśnienie mi skoczyło i huczy mi w głowie, bo mnie mama wkurzyła. Nie dość że dzwoni do mnie codziennie i jak tylko nie odbieram to zaraz panika i milion zarzutów że jak to nie odebrałam a ona się martwi. To jeszcze dzwoni i straszy mnie jakimiś farmazonami bo gada z ciotka, której corka rodzila w Anglia i wywleka mi jakieś angielskie szpitalne frazesy. Oczywiście nie łapie że angia to angia, a ja będę rodzic w Polsce. Obraziła się na mnie ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio wymyśliła, że ja jej na pewno nie powiem jak urodzę i musi pytac Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
Luzia maliny, wiesiołek i daktyle nie przyspieszą porodu, ale zmiękczą szyjkę i powinny skrócić akcję. A co do mamy to piona. Moja też zaraz jak nie odbiorę to już myśli że porodowka. A ja nawet nie mam zamiaru dać znać że będę jechać, bo nie chce żadnych smsów, telefonów etc. Chciałabym dać znać po wszystkim. Więc najlepiej noc...
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo... A jeżeli chodzi o odwiedziny to mąż ostatnio mówi swojej mamie, że nie ma odwiedzin. A ta swoje, że ona wejdzie ![]() niech idzie już. ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Dziś mój termin porodu wg USG nie wiem czy mi kawałek czopa nie odszedł ale brzuch dalej wysoko. Dzwonili też do mnie z przychodni przełożyć wizytę na jutro na 11.00 i od razu przed ktg. Cóż nastawiłam się, że dziś usłyszę jakieś pozytywne wieści ale trudno. Akurat jak wyszłam z łazienki po spa day telefon mąż niezbyt zadowolony bo mu to dzień w pracy rozwala, a ja też dzisiejsze zajęcia córki odwołałam.Nairobi kciuki żebyś usłyszała dobre wieści! Madziaq gratulację i życzę szybkiego ogarnięcia rzeczywistości w domu Adhoc powodzenia na wizycie!
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha, tak źle i tak niedobrze pakowałam się z Twoją listą, bardzo mi się przydała ![]() Twoje dzieci są najwspanialsze, już to mówiłam, ale muszę napisać jeszcze raz ![]() Francesc_a, kochana, co tam z tym remontem? Jakaś obsuwa jest czy co? Uszki do góry, trzymaj się, trzeba to przetrwać, dacie radę! Faith, mnie też umknęło, ale super, że masz ciągle wsparcie. Leż i twixuj jak najdłużej! Nairobi, ogromnie, ogromnie przykro ![]() ![]() może jeszcze coś się zmieni, choć trudno się na coś nastawiać, żeby nie było zawodu... trzymam za Was mocno kciuki!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

A masz jak leżeć przy swoich maluszkach? Długo są w przedszkolu?
choć na pewno przy dwójce dzieci na stanie to dużo trudniejsze. Trzymam kciuki za twixa jak najdłużej!
a teraz, jak zniknęła z horyzontu, to tak... dziwnie 

i beda badac bilirubine jak wyjdzie zle to zostajemy 

️