![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Kochane moje
![]() Wpadlam na momencik sie z wami pozegnac,dziekuje bardzo wszystkim za dobre,cieple,pelne otuchy slowa.Wiem,ze pamietacie o mnie i jutro bedziecie o mnie myslaly ![]() Bardzo wam za to dziekuje,bede o was myslala.... Boje sie bardzo,sama juz nie wiem czego....Ale bedzie dobrze,a najwazniejsze ze bole mina.. ![]() Tak,ze kochane trzymajcie sie,ja jak bede mogla to zaraz sie zamelduje.... Pa,pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Johanno trzymaj sie i szybko melduj z powrotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Johanno wszystko będzie dobrze
![]() Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-04-18 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Johanno, jestem z Tobą i wysyłam mnóstwo ciepłych myśli.
![]()
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
No ba! :P
Tylko czarne glany sa naprawde funny bo mroczna zaloga nosi je na nogach Ale nie piszmy o tym tutaj... Bo ja nie umiem w czyms takim chodzic i nigdy nie chodzilam. Tak samo jesli chodzi o spodnice... Mama sie smieje że do ślubu w spodniach pojde... sr.johanna, wysylam mase pozytywnych fluidow i trzymam kciukasy ![]()
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
Ja tupiw czwrwona szpilka lakierkiem na 10 cm obcasie-tez sie liczy?Moge tez zlotym sandalkiem,moge????:confu sed:
![]() ![]()
#2197 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co wiecej matula mi go uszyje ![]() Babygia, tup byle glosno i nie krysztalowym pantofelkiem ![]()
![]() |
#2199 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
Mi co prawda do sześćdziesiątki jeszcze daleko, jednak ostatnio udało mi się namówić moją babcię do korzystania z komputera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Starsza Pani Bardzo miło czyta się Twoje wypowiedzi ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Sentenciss,nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiłaś mi Twym postem.Dziękuję za miłe słowa i gratuluję takiej Babci.Jednak my ,stara gwardia jeszcze sie trzymamy i staramy sie nie zostawać 3280 km w tyle za Wami,świetnymi młodymi ludzmi.Proszę ,przekonaj Babcię,że czekam tu na nią z niecierpliwością.Będzie miala możność obcowania z wspaniałymi,dobrymi,wrażl iwymi,inteligentnymi, pełnymi poczucia humoru i czułości Dziewczętami z przedziału od -nastu do -dziesięciu lat. Czytałaś trochę wypowiedzi z tego wątku.Rozumiesz więc dlaczego utknęłam tu na dobre i bez mych towarzyszek doli i niedoli obyć się nie mogę.Jestem pewna że Babcia też będzie się tu dobrze czuła.Zapraszam również Ciebie nie tylko do czytania. Czekam
![]() ![]() Szpiegu-spodnium boskie,jestem zachwycona.Tylko uważaj ,bo do takiego ciucha chłopak musi też być super, żeby efekt był należyty. Szkoda,że nie podesłałas mi tego linka 45 lat temu (hi,hi,hi) ![]() ![]() Tupcie Dziewczęta ,tupcie dalej.Coraz lepiej mi na duszy. Johanno????
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-04-19 o 17:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
MLODY ZDAL EGZAMIN TEORETYCZNY NA PRAWKO!
HU! HA! ![]() ![]() ![]() ![]()
#2203 | ||
Zakorzenienie
|
Babygia, gratuluje.
Sabbath, nie wiem, ja bym z wielką chęcia w czerni poszla. Chociaz to i tak na dlugo przede mna. Mama by mnie poslala w worku na kartofle. Byle by bylo mi wygodnie i zebym czula sie fajnie ![]() Starsza Pani, przepraszam ;( Ale 45 lat temu to mnie na swiecie nie bylo ;( Ale podaj mi swoje wymiary z tamtego czasu, to jak zbuduje machine do podrozy w czasie podrzuce Ci ![]() A jesli chodzi o chlopaka to znam takiego super. Charakter daloby sie zmienic i calkiem sie udaje. Ale nawet jesli to do slubu by nie doszlo. Odczuwam że moja potencjalna teściowa mnie baaardzo nie toleruje. Edit: Ufarbowalam sie ;P Niestety, farba nie zlapala, w efekcie czego mam zlotawy polysk na wlosach ;P
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
Babygia brawo dla syna!!!!
Pozdrawiam wszytskie uczestniczki,,,czytam Was,,ale milczę ostanio,,,,tak muszę St.Pani to chyba zarazliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |||
Wiedźma
|
Ja też! Ja też!
![]() Kiedy praktyczny? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tu się przywitać.Poczytałam. Jestem w kiepskim nastroju, jak mi minie to będę pisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Babygia,dzisiaj wieczorkiem chodzenie na rzęsach? ![]() ![]() Robótko,Toogra,nie pozwalam!!!!.Smutny kątek jest w Warszawie na Bemowie a nie nad polskim morzem czy w Toruniu.Już wieczór,jutro bedzie lepszy dzień.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-04-22 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem...operacja sie udala....bole mam straszne,jestem bardzo slaba...dziekuje bardzo za pamiec,PW(Luba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starsza Pani, mowie, zbuduje wechikul czasu i przeniose sie te 45 lat wstecz i Ci podrzuce tego ciucha ;P A odnosnie fajnosci mojej mamy... Mialam 16 lat jak wypilysmy butelke sangrii, a rok pozniej butle ciociosanu ;P Ale za picie piwa poza domem ochrzan do dzis dostaje. Chociaz od pewnego czasu jest na mnie zla. Wolalaby abym zamiast zafundowania sobie pieska zafundowala jej wnuka. Postraszylam ją że synkowi dam na imie Karp, a córce Kira, to odpuscila...na razie.
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mam dzień wolny, byłam na zakupach tygodniowych, posprzątałam tygodniowo (jescze nie skończyłam), teraz padłam. Jeszcze będę musiałą się dźwignąć i cos porobić, ale teraz na razie nie. ![]() Wieje u nas strasznie. Dzikie słońce i dzikie galopujące na niebie skłębione, dramatyczne chmury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochane mioje,drogie Dziewczęta dziękuje wszystkim,które wspomagają mnie dobrym słowem,żartem,uśmiechem,p ogłaskaniem po głowie, lub aby się nie narazić bo zakazałam, czynną obecnością.Bardzo dużo mi to daje jak otwieram wizaż i widzę,że nie zostawiłyście mnie samej sobie.Dziękuję Sonatce,Lubie,Asi,Szpiego wi, Robótce (choć zmieniła adres zamieszkania i rozmawia ze mną w innym wątku), Poziomce,Sabbath,Kocie,Ta kiej takiej (jak sie to do choroby odmienia ?), Lukreti Johannie,Westalce, Toogrze,Alkietce,Neonówce , Malinówce,Bietkadd-przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam.Luba napisala do mnie na PW ".....A wiesz, że duzo ludzi o Tobie mysli i tego optymizmu troche by Ci oddali, gdyby mogli. A moze moga? W koncu, podobno, mysli to tez jakaś energia, moze ta nasza dobra energia do ciebie dochodzi? Mam nadzieję..." Pozwólcie,ze zadedykuję Wam w podzięce piosenkę Janka Pietrzaka (pamiętam jak w mrocznych latach 80-siątych potrafiłam stać całą noc w kolejce aby dostać bilety na Jego kabaret).Ta piosenka towarzyszy mi teraz na co dzień. NADZIEJA W brudnym świecie smutnych miast pełnych wiatrów bezlitosnych mignie czasem twoja twarz jak niepewne mgnienie wiosny, w przystankowy zmiety tłum,jakby cisnął ktoś dla żartu bzu białego bukiet lub same najszczęśliwsze karty. Matką głupich cię nazwali nadziejo, ludzie podli,ludzie mali,nadziejo, choć sie z ciebie natrząsają,głośno śmieją, ty nas jedna nie opuszczaj nadziejo. Prowadż nas nadziejo,w ciemny czas nadziejo, w mrocznej mgle wyczaruj iskrę wiary. Gdy fałszywych fanfar dzwięk zgaśnie w dali tak jak żagiew i wypełni głuchy lęk zakamarki duszy nagiej, gdy już tylko walić w mur z dziką pasją pozostaje, nie przesadzaj,odłóż sznur,ona istnieć nie przestaje. Matką głupich cię nazwali nadziejo ludzie podli,ludzie mali, nadziejo choć się z ciebie natrząsają,głośno śmieją, ty nas nigdy nie opuszczaj nadziejo. Prowadż nas nadziejo,w ciemny czas,nadziejo, w mrocznej mgle wyczaruj iskrę wiary. Ta nadzieja była nam wtedy potrzebna aby uwierzyć i walczyć o inną rzeczywistość.
![]() |
#2213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w milszych tematach, to postaram się niedługo wkleić u siebie zdjęcia z tragicznej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
Pozdrawiam serdecznie,,,milego weekendu zyczę,,,,i duzo optymizmu dla Nas wszytskich oraz pogody ducha.
St.Pani na Bemowie mieszka siostra mojego taty,,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jednak cenić go chcę za "Żeby Polska była polską", "Nielegalne kwiaty", "Toast", "O wolności" i wiele innych.Najpierw Pietrzak potem Jacek Kaczmarski -ich twórczość wiele dla mnie znaczyła i znaczy.Obaj okazuje się,że byli ludżmi ułomnymi.Szkoda.
![]() |
#2216 | ||
Zakorzenienie
|
To Starsza Pani jest z Bemowa? O no patrzcie. Moja Cielęcinka się stamtąd wywodzi ;P
![]() |
#2217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, czy czytałyście jego "Autoportret z kanalią" ale to rozliczenie z przeszłością, którego dokonał jest wstrząsające. Kocham tego facta, niezależnie od opiinii które mogą się tu pojawić. Ten facet to... facet! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane.
Starsza pani chociaż nie znam twórczości Pietrzaka (oprócz piosenki ''Żeby Polska była polską'') i parę jego skeczów kabaretowych to utwór ''Nadzieja'' dotknął czułego miejsca w mojej duszy.Bardzo podobają mi się słowa tej piosenki,która daje wiarę w przyszłość i nadzieję na otrzymanie tego co pragniemy.Czym lub kim byłby bowiem człowiek bez wiary i nadzieji? Życzę ci droga starsza pani dużo pozytywnego myślenia i siły abyś nie popadła w rezygnację i zniechęcenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Rozeznanie
|
Witam Sąsiadeczki
Wszystkiego Naj Wszystkim Danusiu Och......te wspomnienia,miłe jakby to było wczoraj,prawda??? Rzeczywistość okazała się inna,to coś na co nie mamy wpływu. Napisałam długi post i wylądował mi w kosmosie,coś mój staruszek komp powoli nawala. Jestem pełna podziwu że tak pamiętasz słowa tej piosenki,mnie są b znane,ale aż tak dokładnie nie potrafiłabym odtwarzyć Całuję mocno,zdrówka przewlekłego życzę ![]() ![]() ![]()
#2220 |
Rozeznanie
|
Przeglądałam wątek , wypowiedzi wszystkich dziewczyn skierowane do Danusi maja w sobie tyle ciepla, pozytywnych mysli, uczuc, wibracji - juz to powinno postawić ja solidnie na nogi -mam taką cicha nadzieję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.