![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Tez mam problem z rozmiarami, raz nie trafilam , a kolejnym razem trafilam idealnie
![]() ![]() Ja kilka dni temu robilam kolacje z okazji naszej rocznicy. Wino i laasagnie ![]()
#2192 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() A ja mam lenia nawet mi się pisać nie chce czytam was ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie. Aga ty się kiedyś tam pytałaś o podkłady a wiec ja używam i polecam podkład Shiseido bądź z tańszych podkład AA do kupienia w każdym sklepie cena ok. hmm 12-15 zł niepamiętam bo jednen mam od ponad pół roku ale z wielką stanowczością polecam pierwszy. Ten AA jest fajny na lato bo nic na niego więcej nie trzeba nakładać bo jest już rozświetlający (kolor kupuję piasek pustyni - oile dobrze nazwę pamiętam). Do tego Clinique puder sypki i ewentualnie jeszcze rozświetaljący. Tak to mniej więcej u mnie wygląda teraz oszczędzam się bo znowu pora na differin i inne rzeczy na kwasach może kwasy u kosmetyczki ze 3 serie by mi sie przydały w porównaniu do poprzedniego roku gdzie był am i potrzeban cała seria 10 zabiegów ale odpuściłam sobie ze wzgledu na koszta i zaczełam differin stosować no jak dla mnie super ![]() ![]() yosiko ja nic nie pisałam o twoich karteczka ale są super w ogóle podziwani za chęć wytrwałość i przedewszystkim cierpliwość tak jak Isis trzebna mieć cierpliwość by stworzyć cudeńka ja jestem nerwus więc jak coś nie tak to odrazu rzucam to w kąt. Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-11-14 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
AGA :)
|
Oli dziękuję za inf o podkładach
![]() ja właśnie wczoraj podczytywałam wątki o podkładach, chcę kupić jakiś z górnej półki. mysle ze na mikołajki sobie jakiś sprawię ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Podkladu nie uzywam, ale przymierzam sie do kupna. Wiem, ze z revlona colorstay maja dobre opinie, do tego sa dwa rodzaje do cery suchej i mieszanej/tlustej.
Na kwc z tanszych to jakies z kolastyny maja dobra ocene.
#2195 |
Wtajemniczenie
|
ja z tańszych to mogę polecić rimmel ("stay matte") i maybelline ("fresh matte"), bo ja używam matujących... ze średnich cenowo, bardzo polubiłam Loreala "Ideal Balance" - ale bardziej na lato... Vichy ("Dermablend") też jest dobry, raczej na zimę, kryjący
Moja mama używa tylko Heleny Rubinstein i bardzo sobie chwali jej kosmetyki... Ja zastanawiam się nad podkładem Biodermy, La Roche Posay lub Avene... ![]()
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2008-11-14 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
|
ja teraz miałam Isadory ale srednio zadowolna jestem.
poczytam jeszcze kwc i watki, moze jakies probki dostane i się zdecyduję ![]()
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie jestem po lekturze KWC i mam jeszcze większy mętlik w głowie...przejrzałam też serwis Damska Torebka...
![]() |
#2198 |
|
kma ja ostatnio kupowałam torebke z e-torebki,
duzo wizazanek uległo ich torbom ![]() w tym i ja. ale torba fajna, jestem zadowolona ![]()
![]() |
#2199 |
Wtajemniczenie
|
Ag4 - Damska Torebka to serwis na o2, coś na wzór KWC
![]()
#2200 |
|
kma
![]() aaaaa to ja nie wiedziałam ![]() hahaha ;p
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Heleny Rubinstein też ma bardzo dobre podkłady właśnie kupując Shiseido zastanawiałama sie czy ten czy ten a Revlona też miałam bo dostałam jak prezent z truskawki za zakupy 30 ml
![]() ![]() ![]() wczoraj dostałam od mamy bo zamawiałam kredke tusz i zestaw czterech cieni z avonu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Wtajemniczenie
|
oliwka_ ja jakoś do tego musu nie mogę się przekonać...jakoś wolę czuć, to co rozprowadzam na twarzy
![]() a co do tuszu, to właśnie szukam fajnego, używałam do tej pory Maybeline, słyszałam, że Max Factor 2000Calorie jest niezły. Nie polecam natomiast Diora - beznadziejny tusz, a kosztuje ok 150 zł ![]() A dziś chyba do Focusa się wybiorę ![]() ![]()
#2203 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też chcę pojechać dziś do Focusa ale jak nie dziś to jutro po płaszczyk do Promoda bo mam remont w domu i kupa sprzatania juz mi sie niechce ehh
A co do tuszu kma polecam ten z avonu taki gruby z duża okrągłą niebieska szczoteczką na poczatku narzekałam ale teraz nie ma lepszego nawet ostatnio jak mi się skończył to szczoteczka dała rade wejsc do takiego tuszu z Astora to z tego tusz brałam heh ![]() ![]() ![]() A ostatnio choruje spowrotem na naczynia z Tupprerwarów jakiś czas mi przeszło i z mama na zakupach byłam i spotkałam mamy znajoma która rozprowadzała to poprosiłam ja o katalog i znowu bym wszystko chciała miec tylko drogie ale coś wykąbinuję i kupię bo super są te pojemniczki ![]() ![]() ![]() no ale narazie moje priorytety to: - płaszczyk - kozaki - Madmuazel Coco Chanel (jakbym nie potrzebowała płaszczyka i kozaków to był by mój priorytet ale cóż siła wyższa) - no i może jakaś torebka by się przydała z tym że jak choruje na torebki witscheina fajne sa i ardzo drogie i ostatnio zasżłam do sklepu no normalnie się zakochałam w tej torebce ale pcozekam z rok może az cena spadnie bo kosztuje prawie 700 zł ![]() ![]() Najlepiej to by było jakbym poszła do roboty i nie musiała na nikim żerować a właśnie dziewczyny powiedzcie mi które buciki wam sie podobaja zaraz wkleje fotki ![]() A więc tak pierwsze kupiła bym z że tak to nazwe z braku laku dobre i to bo najtansze. drugie no mogłabym kupić ale sama nie wiem czy fajne trzecie w nadmiarze kasy kupiła bym te 3 bez wachania A które wam się najbardziej podobają ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-11-15 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
a to te 3
![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-11-15 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
|
oli mi zdecydowanie najbardziej podobają się 3
![]() pierwsze jakoś w ogole nie wpadly mi w oko, drugie średnio ale 3 super ! ![]() ![]() ja wlasnie szukam podkładu, ale chciałąbym tez przedłużyc włosy bo w krótkich czuj,ę się beznadziejnie :/ tż jak usłyszał o tym to sie wkurzyl bo jego zdaniem powinnam zostawic pieniadze na jakis wyjazd na sylwestra albo na ferie.i nie wiem juz sama;/
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Aga co do przedłużania to ma rację tylko sobie włoski zniszczysz bardziej tak mi się wydaje wiecej bedzie ich wypadac po ale to jak juz woli
![]() No tak 3 butki są najładniejsze ale po przecenie kosztują 380 zł fakt są super wykonane leciutkie ze prawie ich na nodze nie czuc super ale ta cena ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a broń Cię Panie Boże!!.. raz że to kosztuje (jeżeli chcesz przedłużac naturalnymi, na keratynie) bo przedłuzania sztucznymi to wogóle nie polecam.. ![]() pozatym: włosy przedłużane musisz odzywiać, co rusz przy każdym myciu, ... ale nie wolno odzywką potraktować spawów (tej keratyny) bo odlecą.. i musisz uważać z prostownica i suszarką... tez nie mozna gorącym po spawach.(a prostowac trzeba co rusz)..spac trzeba w rozczesanych i najlepiej w warkoczu zeby sie nie platały... bo rano to tragedia...i musisz zmiec specjalną szczotke do takich... ogólnie jak moja kumpela stwierdziła to jest diabelstwo ![]() chyba ze myslałas o przedłużaniu tzw. clipami czy jak sie to tam zwie... tak ze przedłuzasz na jakąś okazję czy coś a potem zdejmujesz... i mozna załozyc jeszcze raz..... ale ogólnie to przedłużanie to kosztowna sprawa jest niestety ![]() ale wykładem poleciałam :P Oli jak dla mnie to te 3 tez najlepsze :tak
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2008-11-15 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a te?? co sądzicie które by lepsze były??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
a mi się oprócz tych 3 podobają też 2
![]() Co do tuszu, to chyba zamówię ten z Avonu - przekonałaś mnie ![]() Na naczynia tupperware też swego czasu miałyśmy z mamą fazę ![]() ![]() Muszę się Wam pochwalic, dziś ulepiłam pierogi na obiad. Ruskie. Pyszne były. Połowę mam jeszcze zamrożonych. I upiekłam takie rogaliki z ciasta francuskiego z jabłkiem. Na deser. Mniam ![]()
#2210 |
Zakorzenienie
|
jaaa kma zazdroszczę tych ruskich pierogów
![]() ![]() co do bucików najchętniej wzieła bym te 3 ale ich cena 380 zł plus przesyłka ;/ ostatnie to koszt 340 zł plus przesyłka pierwsze to tylko 140 zł z przesyłką a drugie 295 z przesyłką bosh chyba cierpie na chroniczny brak kasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
kma Ty to w kuchni szalejesz
![]() ![]() Oli- udanych zakupów jutro ![]() ja jutro jade zobaczyc co na giełdzie sie dzieje... tak o... w sumie nic nie planuje kupic... dobra zmykam pomału.. miłego wieczorka ![]()
#2212 |
Zakorzenienie
|
Pierogi łatwo sie robi, tylko trzeba sile miec zeby ciasto wyrobic, no i czasu duzo zajmuja
![]()
#2213 |
Zakorzenienie
|
Madaaa zgadza się ale jakie pyszności są jak się zrobi ja jak nie ma wdomu bo zazwyczaj z mama robie to kupuję te z biedroniki po 1kg to sa najlepsze kupne pierogi na swiecie pychaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe. Tez kupuje z biedronki, bo tanie i dobre ![]() A zbiedronki lubie jeszcze z truskawkami, tylko ostatnio troche za slodkie sa dla mnie.
![]() |
#2215 |
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczyny
![]() Ja właśnie z giełdy wróciłam - pieski byłam oglądac ![]() A co do pierogów - to rzeczywiście domowe najlepsze, ale ile roboty...przepis łatwy do zrealizowania, ale te lepienie najgorsze...no ale ile radości potem ![]()
#2216 |
|
oo dziewczyny przekonałyście mnie żeby nie przedłużać
![]() zaoszczędzię pieniądze ![]() ![]() kma z Ciebe to pradziwa kucharka widzę! ![]() ![]() oli tez ładne te butki, ale moj typ to nadal te 3cie. z tym że faktycznie drogie :/ pokaz płaszczyk jak kupisz ![]() Isi dasz mi znać jak bedzie ten balsam do ust i tarka do stop w promo? ![]()
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
pierwsza sie dowiesz
![]() jak Wam dzisiaj mija dzien laski?? ja własnie z Focusa wróciłam... a konkretnie z Cinema... Bonda ogladałam.. ![]() ![]() ![]()
#2218 |
Wtajemniczenie
|
a ja byłam dzisiaj u rodziców na kawie...teraz już wykąpana przeglądam wizaż i czekam na "Teraz albo nigdy"...
a jutro muszę do lekarza się wybrać, badania zrobić, bo ostatnio na moich nogach wciąż pojawiają się siniaki. Przedwczoraj to nawet wyszły mi 2 takie o średnicy ok. 10 cm. Nie wiem, co mi jest...
#2219 |
Zakorzenienie
|
kma zrób sobie badanie krwi może zamało płytek czerownych masz mój tż ma małopłytkowość i jak zamało płytek we krwi to mu sie siniaki robią ale naprawde o musi ich być mało i to przy tej chorobie jest normalne ponać ... zrób sobie ogólne badanie krwi
Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-11-16 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
|
Isi dziękuję !
![]() ![]() kma koniecznie idz do lekarza !! ja tez czekam na teraz albo nigdy ![]() ja dziś skonczyłam w koncuy skonczylam referat, chciałam sie wziac za prace licencjacką ale weny nie było :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.