|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
A nic mi nie było, czerwona juz na mnie nie działa, za to po niej pić mi się chce . Dziś bede pic zieloną.A co do wody, to czasem zdarzało mi się wypić jedną przez dzień, a teraz pije tak jedną butelke pare dni ![]() Ale pić mi się po niej nie chce |
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki.
Ja zieloną z opuncja piłam i smakowała mi, owszem.Jednak najbardziej lubie zielonkę z cytrynką. Wodę piję, ale nie zastanawiałam sie czy lubie ją czy też nie. Pije i to sporo. Za to Szymek pije duzo wody i jest szczupły, ale mówia, że to zdrowo.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2193 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie jeszcze stoi pół butelki i jakoś nie chce mi się ruszyć tego w dalszym ciągu. ![]() Cytat:
![]() Ja najbardziej lubiłam Arctic, ale później chyba zaczęli lać kranówkę, w każdym razie była jakaś niezbyt smaczna. ![]() Podobno wiekszość wód na rynku to kranówka, dlatego zastanawiam się które wody warto pić? ![]() Wydaje mi się, że Muszynianka nie jest 'oszukana'. ![]() ![]() Cytat:
![]() No wiem, ale ile można pić tej herbaty?2 litry dziennie? Dobra, udam, że nie przeczytałam tej aluzji dotyczącej gum do żucia. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Mój J z Szymonem jeżdżą do źródełka i przywożą wodę źródlana. Bardzo smaczna, ale nie może długo stać. Trzeba ja szybko pić. Potem jest dobra do podlewania kwiatów.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale się zawstydziłam...muszę szybko zacząć czytać
|
|
|
#2196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I co ? Tu się okazało, że o wodę chodzi Cytat:
Kiedyś jak miałam dużo do zrobienia i musiałam myśleć też dużo to robiłam sobie cały 1,5 litrowy dzbanek i wypijałam w ok. 1-2h. Jaka aluzja ? Tam nie było żadnej aluzji ![]() Cytat:
Przecież my swojskie dziołchy jesteśmy Trzeba było od początku pisać ![]() ![]() Czytaj, czytaj. Co to jest 2196 postów do przeczytania ![]()
|
|
|
|
#2197 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzeba było pisać, a nie się czaić i podgladac przy okazji![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do tych gum-no comment. Cytat:
Właśnie już wcześniej pisałam koleżance(przy okazji przypomniało mi się jak mowia w więzieniu na nowych-fish )że będzie miała sporo do czytania, ale widzę, że uparta ta nasza Bergamia Jak to się mawia-dla chcącego nic trudnego. ![]() Edit: Albo nie idę I tak wkrótce wychodzę.
|
||||
|
|
|
|
#2198 | |||
|
Zakorzenienie
|
A no na myśli
![]() Ale nie ma tak dobrze Nadal sucharki Cytat:
Pierwsze słyszę Cytat:
Tak na marginesie to zaczęłam przeglądać ten wątek - nie wiem czy już mam się bać, czy jeszcze nie Zobaczcie jaki miałam fatalny dzień 24 listopada Cytat:
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Konto usunięte
|
A miałam iść ogladać Troję na TVN, ale widzę, że nie zdążyłaś przeczytać tego
![]() Cytat:
Czego się bac? ![]() Cytat:
![]() Faktycznie, pechowy dzień. :/Czasem tak się zdarza. Normalnie tylko się upić. Co do picia...mam straaaaszną ochotę na piwo Tak dawno nie piłam. Wypijemy wirtualnie? |
||
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się tego co ja tutaj nawypisywałam - tego się nie da ogarnąć Ten opis dnia - owszem - wynalazłam w wątku To był fatalny dzień - teraz mi się przypomniał ![]() Ja tylko wirtualnie mogę pić na razie ![]() Ale chyba mam większą ochotę na wino niż na piwo
|
|
|
|
#2201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Troja jest fajna więc się nie dziw.![]() Winka też bym się napiła. Właściwie to już wiem, odkryłam prawdę...Po prsotu mam ochotę się upić dzisiaj. ![]() A właściwie-totalnie zalać. Dawno nie miałam takiej ochoty,uuu bardzo dawno. ![]() A jakie wina lubisz? Ps.Ile kalorii ma alkohol?Powiedzmy-lampka półsłodkiego wina? Czekam na baty. |
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochotę iść spać
Niekoniecznie zalana w trupa Zawsze mnie przeraża perspektywa bolącego karku. Nie wiem czy Wam mówiłam, że ja nie mam czegoś takiego jak typowy kac. Mnie po dowolnej ilości alkoholu boli kark ? ). Taka jestem oryginalna Lampka wina ma około 90 kcl ![]() Zastanawiam się jaką wymyślić Ci karę
|
|
|
#2203 |
|
Konto usunięte
|
Właśnei tez miałam to napisac-że mam ochotę iść spać.
To ciekawy objaw-bolący kark Nie słyszałam o tym wcześniej![]() Mi się zawsze chce spać po alkoholu. ![]() A piłaś kiedyś spirytus wymieszany z piwem i cukrem?Oczywiście najpierw podgrzewa się to w wielkim garnku i miesza. Później trzeba poczekać aż ostygnie i 'eliksir' gotowy. ![]() Piłam to raz w zyciu i mam złe wspomnienia. Ale smaczne jest, dobrze wchodzi nawet bez przepitki, łapie po długim czasie, więc ani się obejrzysz, a będziesz już 'załatwiona'. Teraz nie piję wódki w ogóle, blee:/ Ale chyba mnie nie zbijesz?
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie piłam - ale chyba sobie odpuszczę Od dziecka( ) mówią mi, że alkoholi się nie miesza![]() Wódki też nie piję. Jest okropna i śmierdzi - sam zapach skutecznie mnie odpycha Nad karą się jeszcze zastanawiam. Nie wykluczam takiej opcji
|
|
|
|
#2205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam pomysł. W ramach kary, zafunduj mi bana Co Ty na to?Zgodzisz się prawda?
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-03-17 o 02:12 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Zgłasza się kolejna uzależniona..ale powaznie,bo u mnie przerodziło się to
w nałóg.Zielonej herbaty piję.......naprawdę zdecydowanie za duzo,bo potrafię wypic kilka-kilkanaście kubków...pół-litrowych... zaczęłąm od zielonej z opuncją figową, piłąm z leśnymi owocami,guaraną i pomarańczą, imbirem a teraz zapijam się z grejpfrutem...Jak nie wyppiję codziennie przed sniadaniem dwoch kubkow herbaty czuję się jak gąbka!Po prostu muszę i koniec Chyba jestem zielonoholiczką |
|
|
|
|
#2207 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, nieźle. Nie piłam jeszcze tych, które wymieniłaś. Jakie firmy je produkują? A teścik dopuszczający do naszego klubu to jeszcze nie rozwiązany chyba? ![]() Żeby wstąpić do naszego klubu należy odpowiedzieć prawidłowo na pewne pytania ![]() Oto one ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie.
|
|
|
|
#2209 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To już nałóg Zielona o smaku owoców leśnych firmy Lipton,ale niestety nie jest dostępna w Polsce!(sic!..pyszna!) pomaranczowa z guaraną i ta z imbirem jest firmy Tetley,kupiłam chyba w Techo a grejfrutowa jest z firmy Sir Roger,tez bardzo bardzo dobra![]() Ejże,faktycznie,testu nie zrobiłam,ale przyjmijcie do siebie mimo błędow ![]() 1. Wogóle wizaż jest super ale nie chce myślec,co by było bez zielonoholiczek 2.Bezapelacyjnie zielona! 3.Pewnie,ze zdrowa! 4.zalezy :nierozmoknięte koloru ciemno zielonego-czarnego a w wersji namokniętej-zielone!!!5.Myślę,żę...coca colą 6.Dokłądnie w 70 stopniach raz przegotowaną wodą!!!! Uf przebrnęłam Trudny na szczęście nie był Buziaczki! EDIT: Przyjęta?
|
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że tu wczoraj w nocy jakaś libacja była
i mnie to omineło A ja Troi wczoraj nie oglądałam Martynek moim zdaniem zdałaś nawet bez testu powinnaś być przyjęta, za to że pijesz wiecej zielonej herbaty niż my |
|
|
|
|
#2212 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze wiele libacji nas czeka, na jakąś się załapiesz na pewno. Wiecie co, ostatnio tak zaglądam do szafki, patrzę, a tu rooibos waniliowa. Firma Lancaster.Jest po prostu pyszna Ja akurat słodze sobie ją miodem.
|
|||
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Martynek witam w Klubie Zielonowielbiczek.
Rambusiu od pewnego czasu jak itwieram barek to mój wzrok pada na butelkę z winem albo tokajem, a po drugiej stronie stoja kieliszki do wina. Stwierdzam, że nigdy nie zwracałam uwagi na te rzeczy, a teraz co otworzę to widzę tylko je. Chyba dlatego, że mi nie wolno absolutnie. Martynek witaj w Klubie Zielonowielbiczek. Coś się ostatnio dziwnego dzieje z wizażem. Przed chwila napisałam posta w tym wątku i się nie załadował. To juz nie pierwszy raz i nie tylko w tym wątku. Dziwnie mi sie to kojarzy ze zmiana oblicza wątku. EDIT.:No i właśnie się załadował poprzedni post wraz z następnym i wyszedł jeden pod drugim.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-03-17 o 21:59 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę dać sobie BANa. Nawet ostrzeżenia nie mogę A co ? Chciałabyś, żebym dostała Cytat:
Tylko odpowiedź na pierwsze pytanie lekko zgrzyta - prosimy o bardziej szczegółową i jednoznaczną Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi Cytat:
![]() Ad EDIT : I już nie jest jeden pod drugim
|
|
|
|
#2215 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zielona herbata
Cytat:
P.S. widzę ze przezemnie powstały nowe zasady przyjmowania "Nowych" do Clubu ![]() ,ale proszę nie nazywajcie nas "fisch" już wolę "kocur"...
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam już o tym Popłakałam się teraz ze śmiechu P.S Zasady zmieniły się już wcześniej (duuuużo wcześniej ) - ale nie pamiętam gdzie Tak gdzieś ok. 1200 posta chyba już test istniał Ale nie jestem w stanie zagwarantować
|
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
No, przy tym czytaniu dwa duże kubki zielonej imbirowej z cytryną i miodem wypiłam, Rambo zmieniła avek
a oczy już mówią dosyć. Jeszcze mi zostało 54 strony, nie jest źle. Ale wiem już jak Rambo ma na imię i że mam nogi jak Silva . Ale jesteście "w deseczkę" dziewczyny P.S. Ulżyło mi, że to nie przezemnie ten test, jeszcze do niego nie dotarłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
)Niedobry Herbatniczek . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale o co chodzi z tymi nogami? ![]() A z pojęciem 'w deseczkę' pierwszy raz się spotykam
|
||||
|
|
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
54 strony Nie tak dużo P.S Zaraz poszukam w jakich to oklicznościach powstał ten test Cytat:
Ja nie wiem skąd mi przyszedł pomysł na ten wierszyk. Taka wena u Rambo to nie lada zagadka Teraz na ten problem, pomoże tylko herbatka. ![]() Z tymi nogami to też nie wiem A nie mówiłam Ci, że pora zacząć się bać tego co tam nawypisywałyśmy A avek zmieniłam owszem - to jest oczywiście jeden z tych, które Mona Lisa mi zrobiła jeszcze szmat czasu temu ![]() EDIT : Mam, mam, mam ! Chodziło o to, że Silva chciała zrobić chrzest Sykutce http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=663. Potem ja w żartach powiedziałam Sykutce, że go oblała I wymyśliłam test poprawkowy. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=672Z obu testów powstał ten obecny Dziewczyny wstawać ! Nie lenić się tylko wstawać! Ja musiałam wstać, to i Wy musicie
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-03-18 o 10:27 |
||
|
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
Ufff...cieszę się,ze udało mi się przejsc!
czywiscie najlepszym wątkiem jest wątek pt. Green Club-Pogaduchy przy zielonej herbacie!!!!Jakbyscie chciały linka do tego super wątku to mówcie,a wkleje go tutaj Naprawdę,musicie tam wejsc!!!![]() Własnie oblewam przyjęcie do grona zielonoholiczek! Rambo jestes niesamowita ![]() Najlepsze: (pointa) Bo z nas są świetne dziewczyny no dosłownie jak maliny jesteśmy master szmaster po prostu blaster of flamaster EDIT: Dziekuje za cieplutkie przyjęcie!! ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

. Dziś bede pic zieloną.

Ale się zawstydziłam...muszę szybko zacząć czytać