|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() A co do wody, to czasem zdarzało mi się wypić jedną przez dzień, a teraz pije tak jedną butelke pare dni ![]() Ale pić mi się po niej nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki.
Ja zieloną z opuncja piłam i smakowała mi, owszem.Jednak najbardziej lubie zielonkę z cytrynką. Wodę piję, ale nie zastanawiałam sie czy lubie ją czy też nie. Pije i to sporo. Za to Szymek pije duzo wody i jest szczupły, ale mówia, że to zdrowo.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie jeszcze stoi pół butelki i jakoś nie chce mi się ruszyć tego w dalszym ciągu. ![]() Cytat:
![]() Ja najbardziej lubiłam Arctic, ale później chyba zaczęli lać kranówkę, w każdym razie była jakaś niezbyt smaczna. ![]() Podobno wiekszość wód na rynku to kranówka, dlatego zastanawiam się które wody warto pić? ![]() Wydaje mi się, że Muszynianka nie jest 'oszukana'. ![]() ![]() Cytat:
![]() No wiem, ale ile można pić tej herbaty?2 litry dziennie? ![]() Dobra, udam, że nie przeczytałam tej aluzji dotyczącej gum do żucia. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Mój J z Szymonem jeżdżą do źródełka i przywożą wodę źródlana. Bardzo smaczna, ale nie może długo stać. Trzeba ja szybko pić. Potem jest dobra do podlewania kwiatów.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2196 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co ? Tu się okazało, że o wodę chodzi ![]() Cytat:
Kiedyś jak miałam dużo do zrobienia i musiałam myśleć też dużo ![]() ![]() Jaka aluzja ? Tam nie było żadnej aluzji ![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież my swojskie dziołchy jesteśmy ![]() Trzeba było od początku pisać ![]() ![]() Czytaj, czytaj. Co to jest 2196 postów do przeczytania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tych gum-no comment. ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie już wcześniej pisałam koleżance(przy okazji przypomniało mi się jak mowia w więzieniu na nowych-fish ![]() ![]() ![]() Jak to się mawia-dla chcącego nic trudnego. ![]() ![]() Edit: Albo nie idę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |||
Zakorzenienie
|
A no na myśli
![]() Ale nie ma tak dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwsze słyszę ![]() ![]() Cytat:
Tak na marginesie to zaczęłam przeglądać ten wątek - nie wiem czy już mam się bać, czy jeszcze nie ![]() Zobaczcie jaki miałam fatalny dzień 24 listopada ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | ||
Konto usunięte
|
A miałam iść ogladać Troję na TVN, ale widzę, że nie zdążyłaś przeczytać tego
![]() Cytat:
![]() ![]() Czego się bac? ![]() Cytat:
![]() Faktycznie, pechowy dzień. ![]() Czasem tak się zdarza. Normalnie tylko się upić. ![]() Co do picia...mam straaaaszną ochotę na piwo ![]() Tak dawno nie piłam. ![]() Wypijemy wirtualnie? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się tego co ja tutaj nawypisywałam - tego się nie da ogarnąć ![]() Ten opis dnia - owszem - wynalazłam w wątku ![]() To był fatalny dzień ![]() ![]() Ja tylko wirtualnie mogę pić na razie ![]() Ale chyba mam większą ochotę na wino niż na piwo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Winka też bym się napiła. Właściwie to już wiem, odkryłam prawdę...Po prsotu mam ochotę się upić dzisiaj. ![]() A właściwie-totalnie zalać. ![]() Dawno nie miałam takiej ochoty,uuu bardzo dawno. ![]() A jakie wina lubisz? Ps.Ile kalorii ma alkohol?Powiedzmy-lampka półsłodkiego wina? Czekam na baty. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ochotę iść spać
![]() Niekoniecznie zalana w trupa ![]() Nie wiem czy Wam mówiłam, że ja nie mam czegoś takiego jak typowy kac. Mnie po dowolnej ilości alkoholu boli kark ![]() ![]() Taka jestem oryginalna ![]() Lampka wina ma około 90 kcl ![]() Zastanawiam się jaką wymyślić Ci karę ![]()
![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usunięte
|
Właśnei tez miałam to napisac-że mam ochotę iść spać.
![]() To ciekawy objaw-bolący kark ![]() ![]() Mi się zawsze chce spać po alkoholu. ![]() A piłaś kiedyś spirytus wymieszany z piwem i cukrem?Oczywiście najpierw podgrzewa się to w wielkim garnku i miesza. Później trzeba poczekać aż ostygnie i 'eliksir' gotowy. ![]() Piłam to raz w zyciu i mam złe wspomnienia. ![]() Ale smaczne jest, dobrze wchodzi nawet bez przepitki, łapie po długim czasie, więc ani się obejrzysz, a będziesz już 'załatwiona'. ![]() Teraz nie piję wódki w ogóle, blee:/ Ale chyba mnie nie zbijesz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie piłam - ale chyba sobie odpuszczę ![]() Od dziecka( ![]() ![]() Wódki też nie piję. Jest okropna i śmierdzi - sam zapach skutecznie mnie odpycha ![]() Nad karą się jeszcze zastanawiam. Nie wykluczam takiej opcji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam pomysł. W ramach kary, zafunduj mi bana ![]() ![]() Co Ty na to?Zgodzisz się prawda? ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-03-17 o 01:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
Zgłasza się kolejna uzależniona..ale powaznie,bo u mnie przerodziło się to
w nałóg.Zielonej herbaty piję.......naprawdę zdecydowanie za duzo,bo potrafię wypic kilka-kilkanaście kubków...pół-litrowych... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie piłam jeszcze tych, które wymieniłaś. Jakie firmy je produkują? A teścik dopuszczający do naszego klubu to jeszcze nie rozwiązany chyba? ![]() Żeby wstąpić do naszego klubu należy odpowiedzieć prawidłowo na pewne pytania ![]() ![]() ![]() Oto one ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To już nałóg ![]() ![]() Zielona o smaku owoców leśnych firmy Lipton,ale niestety nie jest dostępna w Polsce!(sic!..pyszna!) pomaranczowa z guaraną i ta z imbirem jest firmy Tetley,kupiłam chyba w Techo ![]() ![]() Ejże,faktycznie,testu nie zrobiłam,ale przyjmijcie do siebie mimo błędow ![]() 1. Wogóle wizaż jest super ![]() ![]() 2.Bezapelacyjnie zielona! 3.Pewnie,ze zdrowa! 4.zalezy ![]() 5.Myślę,żę...coca colą ![]() 6.Dokłądnie w 70 stopniach raz przegotowaną wodą!!!! Uf przebrnęłam ![]() ![]() Buziaczki! EDIT: Przyjęta? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Widze, że tu wczoraj w nocy jakaś libacja była
![]() ![]() ![]() A ja Troi wczoraj nie oglądałam ![]() Martynek moim zdaniem zdałaś ![]() nawet bez testu powinnaś być przyjęta, za to że pijesz wiecej zielonej herbaty niż my ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze wiele libacji nas czeka, na jakąś się załapiesz na pewno. ![]() Wiecie co, ostatnio tak zaglądam do szafki, patrzę, a tu rooibos waniliowa. ![]() Jest po prostu pyszna ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Martynek witam w Klubie Zielonowielbiczek.
Rambusiu od pewnego czasu jak itwieram barek to mój wzrok pada na butelkę z winem albo tokajem, a po drugiej stronie stoja kieliszki do wina. Stwierdzam, że nigdy nie zwracałam uwagi na te rzeczy, a teraz co otworzę to widzę tylko je. Chyba dlatego, że mi nie wolno absolutnie. Martynek witaj w Klubie Zielonowielbiczek. Coś się ostatnio dziwnego dzieje z wizażem. Przed chwila napisałam posta w tym wątku i się nie załadował. To juz nie pierwszy raz i nie tylko w tym wątku. Dziwnie mi sie to kojarzy ze zmiana oblicza wątku. EDIT.:No i właśnie się załadował poprzedni post wraz z następnym i wyszedł jeden pod drugim.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-03-17 o 20:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę dać sobie BANa. Nawet ostrzeżenia nie mogę ![]() A co ? Chciałabyś, żebym dostała ![]() Cytat:
![]() Tylko odpowiedź na pierwsze pytanie lekko zgrzyta - prosimy o bardziej szczegółową i jednoznaczną ![]() Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad EDIT : I już nie jest jeden pod drugim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Rozeznanie
|
Dot.: zielona herbata
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. widzę ze przezemnie powstały nowe zasady przyjmowania "Nowych" do Clubu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam już o tym ![]() Popłakałam się teraz ze śmiechu ![]() ![]() P.S Zasady zmieniły się już wcześniej (duuuużo wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Rozeznanie
|
No, przy tym czytaniu dwa duże kubki zielonej imbirowej z cytryną i miodem wypiłam, Rambo zmieniła avek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Ulżyło mi, że to nie przezemnie ten test, jeszcze do niego nie dotarłam ![]()
![]() |
#2218 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niedobry Herbatniczek . ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale o co chodzi z tymi nogami? ![]() ![]() A z pojęciem 'w deseczkę' pierwszy raz się spotykam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S Zaraz poszukam w jakich to oklicznościach powstał ten test ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem skąd mi przyszedł pomysł na ten wierszyk. Taka wena u Rambo to nie lada zagadka Teraz na ten problem, pomoże tylko herbatka. ![]() Z tymi nogami to też nie wiem ![]() A nie mówiłam Ci, że pora zacząć się bać tego co tam nawypisywałyśmy ![]() A avek zmieniłam owszem - to jest oczywiście jeden z tych, które Mona Lisa mi zrobiła jeszcze szmat czasu temu ![]() EDIT : Mam, mam, mam ! ![]() Chodziło o to, że Silva chciała zrobić chrzest Sykutce ![]() ![]() Z obu testów powstał ten obecny ![]() ![]() ![]() Dziewczyny wstawać ! ![]() Nie lenić się tylko wstawać! ![]() Ja musiałam wstać, to i Wy musicie ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-03-18 o 09:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
Ufff...cieszę się,ze udało mi się przejsc!
![]() ![]() Jakbyscie chciały linka do tego super wątku to mówcie,a wkleje go tutaj ![]() ![]() ![]() Własnie oblewam przyjęcie do grona zielonoholiczek! Rambo jestes niesamowita ![]() Najlepsze: (pointa) Bo z nas są świetne dziewczyny no dosłownie jak maliny jesteśmy master szmaster po prostu blaster of flamaster EDIT: Dziekuje za cieplutkie przyjęcie!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.