![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...hmmm,a Nina za jakis czas zadecyduje sama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Colin przy przymiarce czapek,na macie i z mamą
![]() Edytowane przez schatzsi Czas edycji: 2007-03-09 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zadomowienie
|
Colinek śmieszek świetny i ma fajna macię
![]() A u nas robi sie luzniej,bo weekendowo..
#2195 |
Raczkowanie
|
hejka! a my dziś mamy 6 tyg
![]() ![]() ![]() ![]() całuje malusińskich ![]() ![]()
#2196 |
Zadomowienie
|
Palmall gratulacje z okazji pierwszego usmiechu
![]() Kamilko to jeszcze dodatkowo ucaluj Pięknooką Tosie od wizażowej cioci ![]() A z Colina to śmiechotka! A mnie maz wyciągnąl do knajpki wieczorem. Olaf został z Babcią. Niby fajnie było ale ciężko. Gnałam do domu az sie tatuś śmiał.\ Pierwsze koty z płoty. Niby w ciagu dnia go zostawiam czasem ale wieczorem to co innego. Mamy swoje rytułały...ktore chyba mi bardziej potrzebne niż Olafkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Schatzi Colin jest prześliczny, ale ma po kim. Fajnie widzieć Twoją twarz!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
A ja byłam wczoraj na imprezce :d: Tz klate eksponowal jak widzial ze jeszcze obcy mezczyzni ogladaja sie za jego domowym dresiarzem ktory nagle przeobrazil sie w piekna bladynke w sexi ciuszkach...normalnie mowie wam zachowywal sie jak Goryl hihi ja jestem wysoka bo mam 172cm i ze szpilkami to mialam 178...moj Tz ma 194 wiec moge sobie pozwolic ale potecjalny kandydat ktory na mnie patrzyl siegal mi do szyi....hihi mowie wam dawno nie widzialam jak Tz walczyl wzrokiem pokazujac co jego
Potem poszlismy na kebab(uuuwielbiam)tam tez sprzedawca suszyl zabki to Tz spokojnym tonem dal do zrozumienia ze ja juz jestem mama(na co sprzedawca wpatrzony mi w dekold odpowiedzial nie widac) Babcia zostala z Zuzawka a my do klubu i bylo super padlismy z Tz jak muchy o 4 Zuzawke spiaca w koncu przetransportowalam do domku bo tesciowke mam kilka metrow od siebie, A dzisiaj ide na lyzwy a Zuzka do babci...czuje sie jakbym miala dzien dziecka hiuhi
#2199 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() Pallmall cudne uczucie,pierwszy świadomy uśmiech ![]() Yaira to się wyszalałaś,zazdroszczę bo ja tu nie mam komu zostawić dziecka nawet by iśc z tż na kolacje. Małgogaj tak jak mówisz pierwsze koty za płoty,ale wiem o co chodzi raz jak był mój tata u mnie to zostawiłam z nim małgo i poszłam na zakupy z tz, tak się denerwowałam że w ciągu 1,5 godz dwa razy zadzwoniłam i gnałam do domu że ho ho. Ale jak zostawiam dziubka z tż to bezstresowo to mija i potrafię się zrelaksować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę szczerze zadowolenia ze swojego wyglądu i siły rażenia!!! ja niestety nie czuję się w swojej skórze dobrze, kg nie schodzą, cycki jak przeszczepione od innej baby, no i w ogóle wczoraj kupiłam sobie buty na obcasie (nigdy nie noszę!) i bluzkę wyjściową, żeby jakoś wyglądać na święta, ale napawa mnie to smętkiem...Dobrze, że wszyscy się skupią na dziecku, choć teściowa nie omieszka na pewno skomentować i mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu trzeba dać sobie troszkę czasu,to dopiero 2 miesiące.
Ja pomimo że wage mam z przed ciązy i w ubrania się mieszcze bez problemu to i tak nie jestem zadowolona z wyglądu.Skóra na brzuchu jakas taka nie moja i do tego coś się mi się tam porobiło(wygląda to dziwnie ni to rozstęp,ni to celulit) takie jakieś dziwne dziurki w skorze mam.A w ciąży ani jednego rozstępu nie miałam. Przy okazji wizyty u dermatologa zapytam się co to jest,bo naprawde dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
W imieniu Marysi dziekuje wszystkim za zyczenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Rozeznanie
|
dziewczyny naprawde jako swieze mamy wygladacie bardzo ,bardzo ładnie
![]() ![]() ![]() Kasiu wiesz ja Ci proponuje idz 3-4 na ,,lekkie,, lampy do solarium, nie wiem czy sie malujesz ale jesli tak proponuje jakis cień do powiek który poprawi kolorsytyke okolic powiek bo pewnie po porodzie sa nieco innego koloru, polecam loreal colorAppeal platinum nr 152 kolor opalenizujący, jest delikatny, slicznie rozjaśnia cienie, a do tego sie swieci delikatnie, bardzo delikatnie ![]() może to poprawi humor i bedziesz sie czuła lepiej ![]() do tego dziewczyny polecam kosmetyki pielegnujące firmy evelin ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _dAria86 Czas edycji: 2007-03-03 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
PALLMALL gratuluje egzaminu i usmieszku synulka
![]() Yaira fajnie macie,mi bardzo brakuje knajpek i imprez trojmiejskich..no moze od czasu,jak jest Macio juz jest lepiej,ale po wyprowadzeniu sie z Gda dlugo sobie miejsca nie moglam znalezc..no i zazdroszcze zadowolenia z wygladu.. Ja podobnie jak Kasia nie jestem zachwycona,a powiem,ze Kasia powodu nie ma ,bo ladnie wyglada!a ja utuczylam sie jak swiniak i nie moge tego zrzucic,a na domiar tego uwielbiam slodycze i podjadam,wkurzam sie sama na siebie..brzuch w rozstepach i walki,niedlugo chrzciny i w co ja wleze moze worek po kartoflach.. Malgogaj dobrze cvzxasami sie oderwac,ale mi tez trudno i w sumie z mezem nigdzie nie wychodzimy,raz tylko wypad na obrone i wesele..
#2205 |
Raczkowanie
|
A ja byłam wczoraj ze starszym synkiem na zakupach w Tesco i dla poprawienia chumoru kupiłam sobie kozuszek po przecenie i bluzę a zajefajnym dekoldem ,i od razu lepiej się poczułam ,tak jakos kobieco .może w przyszłym tygodniu wdepnę jeszcze na solarium ale troszku szkoda kaski ,bo jak chodziłam na solarium czesto to jakos to mnie nakręcało ,ale już nie byłam z miesiac i ciężki zacząć znowu chodzić bo opalanie cholernie uzależnia ,[w każdym razie mnie ].a u mnie dziś bedzie wieczorek z meżem przy whiski z colą i plasterkiem cytryny i to musi mi narazie wystarczyc .
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Rozeznanie
|
no właśnie Anulka
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _dAria86 Czas edycji: 2007-03-03 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
A mi humor poprawiają zakupy na allegro oczywiscie dla malego,ale czas pomyslec o sobie i kupic garderobę wiosenną,sciac wlosy..dotychczas z takich drobiazgow poprawiajacych samopoczucie byly tez maseczka,peeling,paznokci e..
cos dawno nie widzialam tu Simonki i jej Kocurka.. a mam tez pytane,pijecie wszystkie napoje,soki??bo ja glownie kubusia i pysio bialego.. Anulko a Ty nie karmisz piersia?bo zapomnialam?
#2208 |
Zadomowienie
|
Czesc kobity.
Ja znowu bede narzekac ale juz nie daje rady. Jestem okropnie przemeczona a dzisiaj juz mam totalny fizyczny kryzys. Wszystko mnie boli i nie mam sily stac na nogach, caly dzien pokladam sie w lozku- czuje jakbym miala grype. Mam za duzo spraw na glowie i nie mam kiedy odpoczac a od kilku dni Tamarka daje naprawde czadu. Niewyspanie spowodowalo ze codziennie boli mnie glowa, jest mi niedobrze, kreci mi sie w glowie i mam problemy ze snem ostatnio. Nie moge zasnac w dzien jak mam wolna chwile bo Kocurek spi. W nocy spie bardzo czujnie- karmie co 2-3 godz. W dodatku Tamara od kilku dni daje popalic bardzo- marudzi i placze. Bardzo brakuje mi TZ bo ja fizycznie juz nie daje rady, zazdroszcze Wam tego ,,komfortu" ze wieczorem TZ wraca z pracy i pomoze przy dziecku. Moj TZ bedzie w domu dopiero 30 marca na swieta .Najgorzej jest wieczorami, a dzisiaj marudzi od rana i placze, godzine spi i potem godzine daje czadu i tak w kolko- nie wiem co jej dolega. Ja rano sie budze wykonczona a tu caly dzien przede mna. Wczoraj Tamara nie spala od 7-8 az do 13, potem zasnala do 16, godzinka i spala do 18. Ale wieczorem makabra jak marudzila i plakala. Padla o 21.30- slicznie po kapieli zasnela w lozeczku sama- juz ktorys raz z rzedu. Karmienie o 1.30, potem, 3.40 i potem ok 5-6 ale dlugo sie krecila i stekala- ,,wyduszla" kupke i gazy wiec ja tez nie spalam. Anitko, ![]() A co do napiecia to jak juz pisalam neurolog sakierowal nas na rehabilitacje ze zg na asymetrie a nie napiecie- Tamara ,,upodobala" sobie spanie i lezenie na lewej stronie. A napiecie jesli w ogole mozna mowic u niej o nieprawidlowym to neurolog nie byl pewny - lekkie objawy obnizonego napiecia w raczkach i nozkach- kontrola za miesiac. A z cwiczen jestem bardzo zadowolona. Opisze je jak bede miec chwilke. No i rehabilitantka powiedziala do Kocura:,, A Ty to nie jestes za madra jak na swoje 8 tygodni?" ![]() Orzeszku, nie martw sie tym lezeniem na brzuszku- moja Tamara tez sie wscieka i placze jak ja klade na brzuszku, ale chodzimy do rehabilitantki i jestem bardzo zadowolona. Rehabilitantka pokaze Ci fajne cwiczenia na to, wiec bardzo dobrze ze bedziecie chodzic. U mojej Tamary powodem dyskomfortu przy lezeniu na brzuszku i podnoszeniou glowki bylo unoszenie w gore miednicy. W ten sposob przesuwal sie u niej punkt ciezkosci i to utrudnialo i uniemozliwialo podnoszenie glowki. Tamarka unosila i tak glowke ale stekajac i placzac po paru minutach takiego wysilku. malgogaj, super fotki z tatusiem Kasiu, jak zwykle piekne zdjecia i modelka oraz model-Sasza. Posluchalam Twoich rad i moje zdjecia sie poprawily. schatzsi, slicznie wygladacie z Colinem |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zadomowienie
|
Stary Cwany Kocur Tamara vel Tancerka Latino vel Kizia Mizia konczy dzisiaj 2 miesiace. Tak sobie teraz smacznie spi w przerwach jak nie daje czadu:
Edytowane przez Simona Czas edycji: 2007-03-03 o 16:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
mialam nie wklejac fotek z ,,bajzlem" w tle , ale musze zaprezentowac skupiona minke Tamarki w trakcie robienia kupki 3 dni temu u mamy na kolankach :
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Simona qurde a nie masz kogo zaprosic do siebie na nocki?koleżanke, siostre ,kuzynke, mame???do pomocy i pocieszenia??
mój Łukasz popatrzył na Tamarke i mówie ze ona ma 2miesiaczki a on,, I jest taka duża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
Simonko no rzeczywiscie zapomnialam o tej asymetrii..super,ze Wam sie podobaja cwiczenia,a Kocurek jak pieknieje
![]() ![]()
#2213 |
Zakorzenienie
|
Simona ja wiem jak to jest i mam jeszcze gorzej-moja mala idzie spac odkilku dni o 2 w nocy i wstaje o 8 rano.tez jestem sama calymi dniami a tz jak jest to i tak jakby go wogole nie bylo bo zajmuje sie mala sama:/jak ona odsypia nccke wciagu dnia to ja wtedymusze porobic porzadki obiady w domuno i u mnie dochodzi do tego wszytskiego skzola:/
BTWmoja laurkaCi sie nie podoba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
a i wszystkiego naj dla Tamarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocur jest boski! Miau!! Nie wiem, jak Cię pocieszyć...Mój mąż przy Ninie wcale nie pomaga wieczorami czy w wolne dni, bo zwykle albo ma robotę jakąś, albo zmęczony. Ale ona nie ma kolek czy kłopotów 'kupkowych', więc mam pod tym względem luzik. Robię w domu wszystko sama, teraz jeszcze odwalam fuchę, którą wzięłam sobie na weekend. O północy padam na pysk, ale jeszcze ostatkiem sił bawię się z kotem ![]() Ale może chodzi Ci też o psychiczne wsparcie- przynajmniej świadomość, że ktoś jest w domu poza Tobą, to rzeczywiście trochę ułatwia. Niełatwo być samą w domu z dzieckiem chyba właśnie przez świadomość, że nie ma w pobliżu (ewentualnej) pomocy. Wyobrażam sobie. Jeśli stan wyczerpania się przedłuży, rzeczywiście poproś kogoś o pomoc. Choćby na jeden dzień czy jedną noc, żebyś Ty mogła pospać ciągiem parę godzin. To ważne!!! Czasem taki jeden dzień czy jedna noc na regenerację bardzo dużo daje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Raczkowanie
|
komplementy na temat filmu przekazałam dumnemu tacie, który bardzo Wam dziękuje
![]() Ninka z serii zielono mi - super!! Colinek to cała mama i jak pięknie się śmieje Wszystkiego naj dla Tamarki, nie mogę się napatrzeć na jej fryzurkę ![]() Simonko, Marti trzymajcie się! na pewno dacie radę, bo kto da jeśli nie my, kobiety ![]() a to dzisiejszy tymek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Adriana ale mipieknego ziecia wychowujesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simonko a moze naprawde wartoby na kilka dni poprosic mame o pomoc-ona napewno z checia zajmie sie i malai domek troszke a Tysie zregenerujesz.ja Ci powiem ze wyszlam dzis z domu z mala na spacer zostawila syf jak cholera jak to zwykle przed wyjsciem sie robi miotajac sie ze wsyztskim i wychodzilam zmyslaze wroce bede musialatoposprzatac i jeszcze ugotowac obiad ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Anita zallegrowych zakupow patrz co udalo misie wychaczyc i za jaka cene:P
http://allegro.pl/item168771688_slic...e_68_cudo.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
wklejam jeszcze jedną fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.