![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Kamila, bardzo dobrze że się bawisz
![]() ![]() Ewa, co Ci jest z tym kręgosłupem? Ania, jaką fryzurę sobie robisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny ale ziewanie mi sie włączyło, spałam niecałe 5 godzin, ale nie żałuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
No cały czas to samo, szyja mi się niestety już nie naprawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
i Ewa udalo Ci sie cos zalatwic?
Camilla co tam brak snu jesli nocka byla udana ![]() Monia ja jak zwykle ide po krotka fryzurke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam bardzo pomocne zaświadczenie- o zespole napięcia bólowego i tym, że wymagam stałego leczenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Chciałam powiedzieć dzień dobry z rana
![]() Mam dzisiaj znów wolny dzień w związku z jutrzejszym zaliczeniem ![]() ![]() W nocy u nas był wielki deszcz a teraz jest takie fajne rześkie powietrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u nas w nocy tez padalo. Monia bede okropna, ale musze to napisac. wspolczuje Ci tych egzaminow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2200 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie co ja bym chciala?
![]() ![]() Mnie wcale nie cieszy to "rześkie powietrze" bo mi zwyczajnie zimno, skarpetki założyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam napisać swój 10 000 post
![]()
#2202 |
Zakorzenienie
|
Nati ale liczba
![]() Ewcia Ty i skarpetki ![]() ![]() Monia, Nati powodzenia na egzaminach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu, dziękuję ![]() ![]() Ewa i skarpetki, taaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Własnie się zastanawiam jakie buty ubrać bo znow musze wyjsc a do sklepu polecialam w sportowych. Japonki tez biorę pod uwagę ![]() Dziesięć tysięcy aejaejaooo ![]() Powodzenia na egz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
hello pozdro z hanoweru.
jestem tu od wczoraj. cale szczesie, bo sukienke mi musza zwezac i perfumy dopadlam, bosz ale u nas w kraju sa drogie i nie ma w cym wybierac, byde miec Laure Biagiotti na sobie fajna lekkie delikatne a sie trzymaja caly wieczor je czulam. czekamy na samochod bo woja pojechal po mojego brata i tzeta kofani tlukli sie w nocy pociagiem a ja wredota wczoraj sama lecialam tu samolotem w 2godz. Ale za to sowje odczekalam na lotnisku ![]() ![]() spadam bo za troche bedea, przywitam sie z piknym i jedziemy z kuzynkami i oczywiscie z mloda najpierw do salonu kosmetycznego (w zeszlym roku tak sie nazywal) teraz to juz spa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Wtajemniczenie
|
No to Masiek super że wszystko się układa, Ty nasza terrorystko w klapencjach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
masiek no to bawcie sie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj wziełam w pracy urlop połówkowy bo sie załamałam komletnie po tym co usłyszałam co Tomek wyprawia. Nie dosć że jak bylismy razem jeszcze to uprawiał ostry flirt na gg i przez tel. z jedna panna ze swojemu forum (pod pretekstem pomagania jej w kupnie mazdy, to między innymi dlatego ze oa jechała do Konina nie chciał, żebym ja jechała razem z nim) to jeszcze praktycznie dwa tygodnie po zerwaniu juz ja obracał w łóżku, przyjechała do niego do Poznania (ona jest z wrocławia) i kumpel mi napisała, że T. bardzo sie tym chwalił, pokazywał mu jej zdjęcia (jest bardzo atrakcyjna bo ją tez widziałam na zdjęciach ze zlotu w Koninie) i wklejał fragmenty rozmów z nią na gg. Byłam tak zdruzgotana, ze nie byłam w stanie nic juz w pracy zrobic i dlatego zwolniłam sie wczesniej. Napisze wam, że nienawidze go ze wszystkich sił, życze mu wszystkiego najgorszego a nawet jeszcze więcej i zeby w przyszłosci cierpiał jeszcze wiecej niz ja. Jestem na mocnych uspokajaczach bo cała sie trzesłam jak dotarłam do domu ![]() Po co ja straciłam tyle czasu dla tego człowieka? Czuje sie nic nie warta, a te jego krokodyle łzy przy rozstaniu to był jeden wielki pokaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak z jednej strony możesz się cieszyć że zakończyłaś ten związek i np nie wzięłaś z nim ślubu. Czas leczy rany...
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Kamila, nie mów że jesteś zdruzgotana bo ten facet to kompletny za przeproszeniem debil
![]() ![]() Trochę Cię rozumiem, bo mój były tydzień po naszym rozstaniu pojechał sobie w góry (oczywiście z jakąś koleżanką w moje miejsce) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Camillo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Ja tez to czułam, że chodzi o kobiete a główne o tą zdzire z forum (poczytałam troche jej wypowiedzi i doszłam do pewnych wniosków) od dwóch miesiecy miał zdjecie tej laski na pulpicie u siebie w pracy (ona jakas tam fotomodelka była) czyli jak jeszcze bylismy razem. Moze i T. nie zdradził mnie fizycznie, ale psychicznie robił to długi czas. Pod wzgledem gg, telefonów (w pracy non stop gadali ze soba, dzwonili itd, ona mu swoje zdjecia wysyłała).
Szkoda gadac ![]() Taki kubeł zimnej wody i terapia szokowa prydały mi sie, ja juz w ogóle o nim ciepło nie mysle, co do nienawiści, to mysle ze na dzien dzisiejszy moge sobie na to pozwolic, bo on jest zwykłym dupkiem i śmieciem. Moze z czasem minie, póki co nienawidze go z całego serca, tak jak go bardzo kochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Camillo a moze niech ten kolega juz Ci nic nie mowi, bo szkoda, zebys tak cierpiala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przypominam, ze dzisiaj dzien taty.
my to dzisiaj jedziemy na impreze rodzinna do tesciow. zbiegly sie w tym dniu az trzy swieta - dzien taty (tescia), urodziny tesciowej oraz imieniny babci-cioci, ktora tez jest zaproszona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że dobrze sie stało, że mi to powiedział, był przynajmniej uczciwy, a ja się całkowicie pozbawiłam złudzeń co do tego jakim naprawde facetem jest Tomek.Płytki i powierzchowny, nie wiedzący czym jest miłość (moze wie co to fascynacja czy zakochanie się, ale nie ma bladego pojęcia o prawdzwiej głębowkiej miłości), kochający tylko sam siebie, swój samochód i płytką powierzchowną zdzirę z forum ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Bosz az piesci się same zaciskaja jak czytam to co ten dupek wyrabia
![]() Ale moim zdaniem powinnaś jak najszybciej się da wyzucić go z siebie. Nie mysl o nim nic co go przypomina itp. Jesli macie wspólnych znajomych z tym typem poproś ich o tym by nie mowili nic o nim. On nie jest wart twojego cierpienia. Latwo mowic..... Ale musisz sie wziasc za siebie bo to cie moze niszczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
martwilam sie brakiem perfumow a wczoraj dostalam jeszcze od tz-eta.
zaraz bedziemy sie zbierac do jakiegos dziwnego miejsca w ktorym panna mloda bedzie sie przebierac w suknie. wszystkie smiesznie rano wygladalysmy bo trochesmy zabalowaly wczoraj. Ale jak odpuscic sobie gdy caly wczorajszy dzien to siedzenie w salonach i popijanie drinkow a po tem wieczor w lokalu gdzie faceci obsuguja w samych gatkach no i byl na co popatrzec ![]() Teraz do slubu raczej na trzezwo choc nie wiem co nas czeka jeszcze przed bogolslawienstwem. mnie juz nerwy troche puszczeja. cale szczescie ze przebrac sie jedziemy gdzie indziej bo te tlumy w tej chalupie i dzieciarnia mnie wku....ja mama zmiana planow wracam jutro wieczorem po ppoprawinach a nie w poniedzialek bo jakis pilny projekt. ale przynajmniej wroce w dobrej formie przynajmniej psychicznej. Tezecik tez lepiej. Aniu dzieki ze przyponialas o dniuojca ![]() ![]() spadam bo sie kobiety zbieramy. i juz pewnie koniec z dostempem do sieci bo po slubie nocujemy w jakims palaco-zamku ![]() papa udanego weekendu i poczatku lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby do przodu, trzymajcie prosze za mnie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.