|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Emo" fryzurka? Jak ją zrobić? Jak ułożyć? Pomóżcie!
dziewczynyy...
![]() specjalnie dla Was znalazłam : http://forums.livingwithstyle.com/sh...d.php?t=282269 maaaaasa fryzureek emooo
|
|
|
|
#2192 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a ja słyszałam o szamponie ze skrzypem polnym Moja kuzynka ma i szybciutko włoski jej rosną... 5 centymetrowe odrosty po 2 tygodniach
|
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() e... też tak zrozumiałam...przydałby mi sie ten szampon...
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Znacie jakies dobre odzywki do wlosow?A moze stosujecie jakies domowe sposoby
Jak tylko umyje wloski sama pokombinuje zeby uzyskac TEN efekt .
|
|
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze zazdroszcze ![]() A wziełaś ze sobą jakieś przyadatne zdjęcia?
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Przyczajenie
|
xGirlsx, domika91: dobrze zrozumiałyście
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
To to w ogole jest mozliwe?
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
jak mogą tak szybko włosy urosnąć?
co to jest za szampon?
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestes niemila niegrzeczna i niewychowana nie powiem gdzie mam wyglad innych ludzi bo mnie to zwyczajnie nie obchodzi ale chyba jestes za glupia zeby wyczuc ironie i poczucie humoruwiesz aktulanie doskonale znam ta subkulture jesli tak mozna ja nazwac, a najsmieszniejsze jest to ze te "stereotypy" sa wedlug mnie jedynie lekko przesadzone... kiedy nadchodzi moment ze nie odroznilam plci emowca (dodam ze nie mam problemow ze wzrokiem) sugerujac sie tuszem do rzes, krotkimi emowloskami, rurkami i czarna kredka do oczu oraz lakierem to chyba cos jest nie tak... potem o przepraszam myslalam ze jestes dziewczyna a on odpowiada spoko juz mi sie to zdazylo pare razy ;] wiec uwiez mi z mojego doswiadczenia nie przesadzam nic a nic ![]() jedynym co mnie dziwi to fakt ze wiekszosc emowcow mysli ze jest jedyna i niepowtarzalna szpanujac ubiorem. przyznam sa jedyni i niepowtarzalni ale to zasluga charakteru a nie kopiowanych ubiorow
Edytowane przez xkarolinax Czas edycji: 2007-08-24 o 22:03 |
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie przytaczalabym zrodel co do ktorych nie mam pewnosci.... znam takich ludzi i mocno sie od nich separuje.. no moze tylko od tych przesyconych nadmiarem bycia ql.. niewazne.. w kazdym razie nie neguj tego co pisze poniewaz to jest moje zdanie, w krakwoie az roi sie od super ql nastolatkow ... dziewczyny ok moga byc emo nie ema i co z tego.. ale chlopak wymalwoany? no sorry ale metro nie jest ql ... no przepraszam bardzo ale jak widzie znajomego ktory keidys byl naprawde wporzadku a teraz ma wiecej tapety na twarzy uwazam to za pelna pewersje... |
|
|
|
|
#2206 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=xkarolinax;5090012]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kazdy z nas jest jedyny niepowtarzalny i tak tez napisalam ale jestesmy niepowtarzalni dzieki swojemu charakterowi etc a zazwyczaj emo subkultura stara sie wyroznic poprzez ubanie, makijaz... sluchaj po krakwoskim rynku non stop chodza emo panny kazda ma czarne natapirowane wlosy, emogrzywke, czarny lakier na paznokciach badz rozowy w gre wchodzi takze czerowny ;] kazda uwielbia cwieki czarna kredke do oczu i wogole mrok i zlo czarne rurki (chociaz czarne rurki rzadza) gwiazdki czaszki kropki to wzory ich ubran, wiec nie wmawiaj mi ze staracie byc inni poprzez ubior... wlasny styl? super.. tylko ze to jest styl subkultury i nie jestescie w nim jedyni nie ma sensu sie bardziej rozpisywac skoro nie zrozumialas mojego poprzedniego postu ;] po raz kolejny cytyje sama siebie: jedynym co mnie dziwi to fakt ze wiekszosc emowcow mysli ze jest jedyna i niepowtarzalna szpanujac ubiorem. przyznam sa jedyni i niepowtarzalni ale to zasluga charakteru a nie kopiowanych ubiorow |
|
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
[quote=xGirlsx;5090071]
nie znasz mnie wiec nie masz pojecia o tolerancji... jesli mi cos nie pasuje to moja sprawa, wiesz przytocze ci tekst z wikipedii - " Tolerancja nie oznacza akceptacji czyjegoś zachowania czy poglądów. Wręcz przeciwnie, tolerancja to poszanowanie czyichś zachowań lub poglądów mimo że nam się one nie podobają." nie wiesz co oznacza slowo tolerancja wiec nie wypowiadaj sie w kwestiach zwiazanych ze slowami o ktorych nie masz pojecia |
|
|
|
#2209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma prawo chodzić jak chce,czy chłopak wymalowany na różowo,czy dziewczyna ubrana całkiem po męsku ^^ Ale to nie o to chodzi żeby się wykłucać,tylko zrozumieć że styl danej subkultury nie zależy od ubiaru tylko od różnych poglądów etc. Bo jak już wspomniałam,ubiór to rzecz poboczna. |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=xkarolinax;5090166]
Cytat:
Tylko nie wyjeżdzaj mi cytatami z wikipedi z myślą że tym pokażesz swoją wyższość.. ;] |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ej bejbe cytuj cala moja wypowiedz, bo to zdanie wyrwane z kontekstu nabiera calkiem innego sensu. otoz napisalam : "jedynym co mnie dziwi to fakt ze wiekszosc emowcow mysli ze jest jedyna i niepowtarzalna szpanujac ubiorem. przyznam sa jedyni i niepowtarzalni ale to zasluga charakteru a nie kopiowanych ubiorow "
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bądzmy sobą,nie kopiujmy cudzej osobowości ![]() The end. |
|
|
|
|
#2213 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=xGirlsx;5090201]
Cytat:
oo przyznalas sie do bledu o nie znajomosci slowa 'tolerancja' dziekuje.. ( jzu nie mowisz tolerancja a akceptacja co oznacza ze zrozumialas wreszcie slowo tolerancja) jeah skoro nie znasz znaczenia takiego slowa to ktos musi cie uswiadomic wybacz... nie musze akceptowac, musze tolerowac a toleruje moje zdanie moge je wyrazac chyba ze pojedziesz mi cenzura? uczylas sie keidys 'czytania tekstu ze zrozumieniem'? ja uczylam sie tego w 2 klasie LO na felietonach... tlumaczylam ci jedynie ze ten ubior nie jest niepowtarzalny... to jak chca wygladac to ich sprawa pisalam juz ze mnie to nie obchodzi ale oczywiscie tego nie zauwazylas... powtazam nie obchodzi mnie jak kto wyglada.. a zwlaszcza ubior ludzi ktorych nie znam... uswiadomilam cie jedynie ze ubior nie ejst wyjatkowy.. to charakter, osobowosc etc jest wyjatkowe czytaj co pisze uwaznie albo zastanow sie dwa razy dziekuje
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety musze Cię zdziwić.Słowo tolerancja znam jak własną kieszeń bo nieraz miałam zaszczyt spotkac się ze znaczeniem tego słowa. Nie pojade Ci cenzurą bo każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania i poglądów. "Wolnosc Tomku w swoim domku" ;] Btw: Czytania ze zrozumiem uczyłam się w 2 klasie podst. |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dodam jedynie ze caly sek rozmowy mail na celu ukazanie kopiowania ubioru a nie osobowosci, bo kazdy ma inna osobowosc, co do tego chyba nikt nie ma watpliwosci ![]() ps: rozmowy staja sie meczace gdy brak nam argumentow pozdrawiam cie panno klotliwa xGirlsx ;] |
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps: miałaś zaszczyt spotkac się ze znaczeniem tego słowa? chyba chcialas powiedziec ze spotkalas ze z brakiem tolerancji badz z tolerancja ale znaczeniem tego slowa? wiem wiem dzieki mnie wreszcie je poznalas |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro temat miał na celu kopiowanie ubioru,to ja się pytam.. Kto kogo kopiuje w ubiorze? Albo nie zrozumiałam przesłania tej rozmowy,albo ten argument nie był w pełni wyjaśniony. A jeżeli narażam Cię na powtarzanie się,to z góry bardzo Cię przepraszam
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedziałam że uczyłam się w 2 bo Pani Polonistka zawsze otwierała ksiażki i mówiła "No to dzieci,dziś uczymy się czytania ze zrozumieniem" Tym się sugeruje. |
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wierze w przekazywanie wlasnej opini bez wzgledu czy sa one o polityce czy jedzeniu saltki a wiec uwazam ze kazda rozmowa majaca na celu wymiane pogladow ma sens, a wiec uwazam ze jedynym powodem dla ktorego rozmowa mogla by byc meczaca jest nasza roznica wieku, dorosniesz to porozmawiamy ![]() kochanie, nie trzeba byc wybitnie inteligetnym by spostrzec ze wiekszosc emo ubran maja wzor gwiazdek czaszek albo kropek ... jestescie jak wlasne ksera, powielacie powielacie powielacie... pytasz kogo kto kopiuje? watpie zebys nagle zaczela sie tak ubierac i sama wymylila te czaszki i inne bajery, nastala emo moda, poprostu nie ejstescie oryginalne w ubiorze ale wlasnie tego oczekuje emo subkultura.. ciezko tu byc oryginalnym keidy czaszki sa na topie... mimo iz bedziesz miaal inny fason bluzki a wzorem beda czaszki to i tak nie bedziesz oryginalna bedziesz "powielaczem" ze sie tak nieladnie sie wyraze ![]() przepraszam za pisownie ale najzwyczajniej na swiecie nie chce mi sie, zadbam o to nastepnym razem )ps1: znasz jakis 'perwersyjnych emowcow' np 25letnich? za starzy sa na te zabawy ps2: no widzisz ja wlasnie bede zdawac mature w tym roku szkolnym wiec uwiez mi ANALIZOWANIA TEKSTU czyli czytania ze zrozumieniem jeszcze bedziesz sie "uczyc"/cwiczyc
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Moja kuzynka ma i szybciutko włoski jej rosną... 5 centymetrowe odrosty po 2 tygodniach 
Jak tylko umyje wloski sama pokombinuje zeby uzyskac TEN efekt