![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
chilanes niezłe buciki
![]() ![]() a ja dziś po raz pierwszy spódnice nałożyłam i nawet wyszłam na miasto w niej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
ja też wolę zimę...
![]() a butki z Deichmana w promocyjnej cenie 34 zł. Mama mi kazała kupić:d powiedziała, że piękne i mam brać, bo będę żałowała ![]()
#2194 |
Zakorzenienie
|
Pokaz
![]() JA dziś znowu buszowałam po sklepach i sporo nawet przymierzałam, ale niestety wróciłam z pustymi rękami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Ahh aj byalm ostatnio w centrum handlowym i jest tyle wyprzedazy a moj portfel jak zawsze zieje pustkami!!!
Dlaczego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ten ból ;/ Czekam do 15go ( Matki Boskiej Pienieżnej) i ruszam na sklepy ![]() Tyle że jeszcze muszę chociaż troche schudnac, bo sie w ciuchy ze swojej szafy przestaje mieścić, ostatnio nie mogłam dopiąc jednej z ostatnich par jeansów ![]() Ale niedawno kupiłam sobie śliczną sukienkę letnią w Solvayu w Krakowie, dziś poproszę przyjaciółkę żeby mi strzeliła fotkę w niej ![]() ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
znalazłam kieckę o jakiej śnię od kilkunastu tygodni i Was zanudzam,ale.....jest przeraźliwie zielono-żółta
![]()
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Ah ja dostane wyplate i nic mi to nie da bo i tak nie kupie bo mnie nie stac a dzis tez przejrzalam szafe i albo brzydkie albo za male!!nie mam juz sil...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
nosze 48, więc odpada, a poza tym na moim zadupiu nie ma takich sklepów
![]() ![]()
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam w którymś sklepie w Solvayu w Kraku taką sukienkę, 69 zł, a do tego można ją nosić jako spódnicę, i jest bardzo rozciągliwa ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
KUrcze niby fajna ale taki układ pasków strasznie pogrubia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zalamalam sie dzis..Robilam porzadek w swoich ciuchach i znalazlam 12 par spodni, przeslicznych, roznych, w roznych kolorach, nawet dwie pary z haftem na nogawce, piekne..ale niestty za male.Nie wiele mi brakuje ale jednak.Zalamalam sie, wscieklam,, przed ciaza w nich chodzilam.Mialam je oddac mojej mamie bo jest ode mnie szczuplejsza, ale zostawilam je.I postanowilam poraz kolejny ze chodz troche schdne, musze!!! tylko jak..jak brak mi czasu, silnej woli i wogole wszystkiego..normalnie w depreche popadlam dziewczyny, chce mi sie plakac..placz dziewczyno nad soba bo tylko to ci pozostalo..placz..buuuuuu uuuuu...buuu jestem gruba!znow mam dola!!! buuu!!!pomocy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa i przepraszam za drugi post ale za cholere nie wiem jak cytowac kilka postow naraz.powiedzccie jak!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gastone nie zamartwiaj sie nie TY jedna masz tak.Ja byłam w weekend na działce tam mam zbieraninę takich róznych luznych ciuchów,,,a tu niespodzianka,,,spodnie za małe,spodnica ledwo dopiąc mogłam,,,,,strasznie przytyłam.Dostałam na bokach opony ,,,masakara dzis miałam zacząc diete a wcinam lody. Od jutra zacznę nie mogę na siebie patrzec.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Znalazłam dzisiaj w Rybniku te sukienki (rozmairy 46 i 48 były)
http://allegro.pl/item398471191_zolt...08_roz_48.html http://allegro.pl/item400162036_blek...08_roz_48.html kosztowały 120zł chyba Namiary mogę podać na pm Zrobiłam sobie dzisiaj mega zakupy. Jestem bardzo zadowolona.
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis ledwo dopięłam jeansy, które w październiku po diecie Cambridge (NIGDY WIĘCEJ!!!) spadaly mi z tyłka i zdejmowałam je bez rozpinania ![]() ![]() kupiłam z allegro thermaline 2 i zaczynam brać, w sumie nawet nie chodzę taka glodna ale nie mogę się na niczym skoncentrować ;/ a jestem w trakcie pisania magisterki ;/ weźmy się razem za te parę kilogramów, taka letnia akcja może? ![]()
![]() |
#2208 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój pierwszy post... ![]() Przeczytałam caaaaały temat i śledzę go od dawna na bieżąco... Witam Was serdecznie ![]() ![]() Muszę przyznać, że od czytania tego wątku złapałam ogromnego pozytywa jeśli chodzi o samoakceptacje... ![]() ![]() Gastone (mam nadzieję, że mogę tak bezpośrednio...) jest taki sposób, chyba najlepiej wypada przy dżinsach, ale podejrzewam, że i przy innych dobrze: Piszesz, że mało Ci brakuje do ich zapięcia... Jeśli Ci bardzo nie żal natnij ja po bokach (np. przy szlufkach) wtedy się dopną... ![]() Można też nacięcie zrobić głębsze i wszyć w nie dodatkowo szeroką gumkę... ![]() Szerszy pasek lub dłuższa bluzka spokojnie nacięcie zakryje, a Ty będziesz mogła cieszyć się swoimi spodniami... ![]() Gdzieś tu na wizażu widziałam o tym temat... ![]() Pozdarwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
aaa juz mi lepiej hih bo dzis przyszly spodnie ktore zamowilam w Evansie na stronce.A tak poza tym to Wy jestescie fantastyczne i uwielbiam z wami gadac.Podnosicie czlowieka na duchu.Kazda z nas ma podobne problemy i wie jak pwoeidziec mile slowo zeby sie lepiej zrobilo.
Wiecie na co teraz choruje? Na jakis ladny sweterek, taki grubszy zapianany.Zeby nie zakladac zawsze kurteczek, to chcialbym ladny sweter.Ale sama nie wiem jaki dobrac.Trudna sprawa bo ze swetrami to ostroznie trzeba zwlaszcza jesli jest z grubszej welny, moze podrubiac.hmm.. ichtrojowianka witamy w naszym gronie.Mamy nadzieje ze zagoscisz tu na dluzej i podzielisz sie radami na temet mody plus size, albo ponarzekasz sobie tak jak niektore z nas (zwlaszcza ja hih) .No i opowiedz nam o sobie.. Dziewczyny prosze jeszcze raz powiedzcie jak mozna cytowac kilka postow naraz w jednym poscie??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
tak mozna
klikasz wtedy na " Wielo-cytuj ten post (jest między cytuj a Odp.) Potem juz tylko na odpowiedz i wyswietlaja ci sie wszystkie cytowane wypowiedzi
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do cytowania, ja zawsze otwieram w nowych kartach te posty na które chcę odpowiedzieć, i po prostu kopiuję do jednej karty ![]()
![]() |
#2212 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym się chętnie przyłączyła, w grupie zawsze raźniej i dla mnie to dodatkowa motywacja, kiedy wiem, że inni też walczą ![]() Cytat:
Witaj, dobrze, że się przyłączyłaś ![]() Dziewczyny zobaczcie, co się organizuje w moim Wrocławiu: pokazy mody dla puszystych: http://www.xl-pozytywnie.pl/wroclaw2006/500karatow.htm http://madi.lua.pl/500/ Jest nawet agencja dla puszystych modelek: http://www.maxilook.pl/index.php Jest też capoeira dla puszystych: http://www.capoeiraxxl.republika.pl/index.html Tutaj jest bardzo fajny artykuł i film o puszystych: http://uwaga.onet.pl/1431425,5,archiwum.html A tutaj fajna strona: xl pozytywnie: http://www.xl-pozytywnie.pl/index.htm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Raczkowanie
|
jakoś niebawem ma byc dostawa w vintageshopie dla XXL, jest zapowiedź na blogu, ale nie wiem kiedy dokłądnie: http://vintageshop.blox.pl/html
(musicie sobie troche przewinąć strone) |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weźmy, weźmy, ale nie żadymi Cambridge'ami ani thermalinam! Elliannia, odstaw chemiczne świństwa, lepiej się poruszać i mniej slodyczy jeść ![]()
![]() |
#2215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, u mnie właśnie ze słodyczami największy problem ![]() ![]() z ruchem srednio, astme mam, ale własnie mysle o fitness, tyle ze nie mam z kim chodzić, a samej to tak niefajnie mi się widzi ![]() Dajemy ![]() ![]()
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Gastone właśnie za małe spodnie są największą mobilizacja. Ja mam takie fajne czarne spodnie, które mnie wyszczuplaja, ale co z tego jak sie nie mogłam zapiąć. Ale lato sprzyja odchudzaniu i juz moge w nich swobodnie chodziĆ
![]() ![]() Ja też staram sie odchudzać, nie jem słodyczy, bo dla mie to był największy nałóg. Wiadomo, grzeszki sie zdarzaja ,ale już nie tak często. Także dziewczyny w kupie siła, damy rade!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
pochwal się
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Ah dziewczynki mam od wczoraj mega dolka...
W pracy bylam na "dywaniku"u dyrektorki... Ciuchow mi brakuje bo wszytsko za male... 4 dni nie jadlam slodyczy a dzis rano zjadlam prawie pol czekolady po wczorajszym dniu w pracy... Dziecko mnie nie slucha... Nie mam kasy... Faceta tez nie.... Wszytsko sie sypie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też mam w pracy jazdy teraz straszne, dokladaja obowiazkow a pensja nie rosnie, a do tego wypłacana nieregularnie i nigdy nie wiem kiedy bede miec kase, bo 15ty to w mojej firmie sie rozciaga do 22go, i są wojny o to, ale no coz, trzeba wytrzymac ![]() co do ciuchow to wszystkie mamy podobnie, i sie bedziemy tu wspierać... wiec nie jestes sama ![]()
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na apetyt na słodycze polecam gumy orbit owocowe, naprawde działa. Pamietaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce. Główka do góry będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.