|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Taaa a Kopernik była kobietą... Bzdura do potęgi entej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku ja tez mam teraz @ dzis sie ze mnie leje ale na szczęście nospy nie musze brac
![]() Jutro może z mamcią na zakupy pojade z rana a potem jeszcze nie wiem ![]() ![]() A właśnie rybkad obiecała się ze mna spotkac w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co ma znaczyc zaskakujacy post osoby ktora odzywa sie po raz pierwszy. Pewnie prowokacja
![]() ![]() Nikitko, a ty w domku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kazdy organizm jest inny, niektore dziewczyny jeszcze w trakcie brania tabletek zachodza w ciaze, rodza dzieci, inne od razu po zaprzestaniu brania, a kolejne po jakims czasie- i tak samo jest z kobietami, ktore nie przyjmowaly pigulek.. przeciez nie zawsze jest tak, ze jak sie zdecyduja to od razu zachodza...... takze na to na szczescie nie ma reguly ![]() pozdrawiam aha a u nas 1 wyjatkiem jest nasza Gizelcia, ktora za 5 tygodni przytuli swoje malenstwo ![]() i bedzie nas wiecej, nie dziewczyny???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że będzie nas więcej jupii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domku bede po 17 ![]() Niom mężatka będzie nas wiecej a ja będe babcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
Cześć.
ja zabieram się za sprzątanie, coś słabiutko dzisiaj piszecie ![]() Nie chce się chwalić ale ja też zaszłam w ciąże odrazu po odsatwieniu tabletek ![]()
#2201 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
a ja sie straszna decha zrobilam, cycki mi gdzies wsiakly po zabiegu
![]() ![]() nie mam sie za co zlapac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitka, gratuluje udanych zabiegów. Wiesz ja zawsze jakoś tak dziwnie wątpiłam, że może zadziałać, zawsze raczej wierzyłam w magię fintess i ćwiczeń. A tu proszę takie fajne wyniki ![]() kasiasiar wyczytałam, że walczysz ze sobą, żeby nie jeść słodyczy. Powiem Ci że też jestem strasznym łakomczuchem mleczna czekolada dla mnie najcudowniejszym wymysłem ludzkości. Ale pochwale się, że nie jem słodyczy już 1,5 miesiąca. Najgorzej jest na początku, u mnie było tak, że a dziś jeszcze zjem, a od jutra już nie. I tak w kółko. W potem jakoś tak mi się udało, że nie jadłam a teraz to nawet nie mam ochoty. Ale z drugiej strony, Ty to chyba nie masz powodów do odchudzania co ![]() mezatka, współczuję tych bolów brzucha ![]() ![]() Tej wypowiedzi koleżanki o braniu pigułek nie będę nawet komentować. Coś mi tu wieje tekstami w stylu -> gumka to zło ![]() ![]() Jak tam Ray ciekawa jestem? Zajęta? Pracę piszę? Gizelcia pewnie już coś pichci w swojej nowej kuchni ![]() ![]() ![]() Karolinka cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
NadiaM Oj niestety mam powody.Może tego nie widać bo jestem wysoka ale jak wejdę na wagę to niestety -8 kg ponad prawidłową wagę
![]() ale dam radę ![]() Gratuluję silnej woli- będę sobie brała Ciebie za oprzykład jak mnie czekoladka zacznie kusić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
a ja juz chyba wiem skad te bole u mnie..............
jak nie lecialo tak nie lecialo i bolalo bardzo okropnie ![]() a jak przed chwila krew buchnela, to chyba potop bede miala w domu ![]() ale przynajmniej przestalo tak bolec niech sie oczyszcza dalej.... ![]() Nadius wspolczuje bolu zeba- tez przezylam jedynke!!! mialam ja leczona kanalowo i juz jakas zgozel ropna sie w niej zrobila i przez to jeszcze bardziej mnie bolala...........okropne mam nadzieje, ze u Ciebie nie trzeba bylo jednak leczyc kanalowo i umartwiac Twojego zabeczka ![]() gratuluje postanowienia odnosnie slodyczy i masz racje, ze pozniej organizm juz tak nie potrzebuje i sie tak nie chce jesc slodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Nadiu i Kasiu, ja co prawda powodow do odchudzania nie mam, ale chcialam zrezygnowac ze slodyczy lub chociaz ograniczyc ich spozycie tak dla zdrowia i powiem wam, ze jak wytrzymacie kilka dni, to potem wogole nie bedzie was ciagnelo, ja zajelam sie czyms w wakacje i nie jadlam powiedzmy tydzien, i tak jakby zapomniala, ze czekolada dobrze smakuje
![]() ![]() A ja szukam jakis ofert wakacji na nasz honeymoon, ale troszkum sie podlamalam, bo chcialam do Egiptu juz cos zarezerwowac a tu puchy, najlepsze oferty pewnie juz poszly ![]() Trudno, juz wczoraj zartowalam, ze pojedziemy na miesiac miodowy na wies do tesciow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mezatka biedactwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Nadia zuch dziewczynka jestes, ze poszlas
![]() wiem jaki to bol kanalowe leczenie jedynki o matko ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem jak Ty zrzucilas kilogramy i nie wiem tez ile ich przybylo ale ja jakbym miala osiagnac wage sprzed brania tabletek to wiesz ile bym musiala zrzucic?? 16 kilogramow!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! wczesniaj mialam 167cm wzrostu i 49kg wagi a teraz przed zajsciem w ciaze 63kg, a przed lyzeczkowaniem bylo juz prawie 65kg oczywiscie wzrost ten sam... na poczatku brania tabletek z rok czy 2 wogole nie tylam!! przed tabletkami tez nie, mialam swietna przemiane materii a pozniej jak przepisal mi Diane przytylam 9 kg w miesiac!! odstawilam, ale niestety tyje dalej, choc jem naprawde malo slodyczy i ogolnie bardzo malo jem waga niestety sie nie zmniejsza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Nadius ja tez widzialam Twoje fotki i nie wiem co Ty tam zrzucasz - z kosci na osci????????
ale jak porawia Ci to humor to jest dobrze ![]() ja kiedys bylam zbyt szczupla, taka anorektyczka i nie wiem czemu mi sie to podobalo ale teraz chcialabym wazyc z 52-55kg a nie moje juz 65...... tylko, ze jak planuje kolejna ciaze to nie wiem czy jest sens zajmowac sie spadkiem wagi po to, zeby zaraz przybierac na niej a wtedy rozstepy jeszcze gorsze gwarantowane........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 173 cm. ja mam taką budowę, że po mnie nie widać wagi, którą mam. jak idę do sklepu kupować spodnie np to ekspedientki dają mi zwykle 2 nr za małe.Jak im mówię mój prawdziwy rozmiar to nie chcą wierzyć. Ja ogólnie lubię siebie ale z mniejszą wagą będę zdrowsza (stawy, kręgosłup itp),
Czyli mówicie, ze początki najgorsze?? zaciskam zęby i mówię nie słodyczom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
u mnie Kasia poczatki byly super, ale kazda kobieta inaczej reaguje- jedne tyja inne nie, mysle, ze wazne, zeby nie dac sie zrobic w konia i nie przyjmowac tabletek z duza zawartoscia hormonow, jak np Diane
na mnie zle podzialaly- 9 kg w miesiac czasu...... moja siostra cioteczna tez po tym tyla na koniec bralam Yasmin, gdzie wsadzili tam jakis inny skladnik, po ktorym sie niby nie tyje a nawet niektore dziewczyny chudna, ja nie chudlam ale byl ok (tylko nasilaly mi sie przy tym migreny-tragedia) siostrze po Yasmin strasznie rosna piersi, chyba niedlugo jej wybuchna, kiedys miala B, niedawno C, a ze 2 tygodnie temu okazalo sie, ze sie nie miesci i musiala kupic nowy biustonosz....... wiecie z jaka miseczka...... |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Ten Yasmine to prawda, piersi mnie tez strasznie bolaly i czulam sie, jakby mialy zaraz explodowac...zmienilam tabletki i przeszlo.
Ja jakos nie zauwazylam zebym przytyla na tabletkach, mam kilo czy dwa wiecej niz kilka lat temu, ale to chyba nie jest od tabletek tylko po prostu nabralam ksztaltow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Mijalea fajnie, ze nie przytylas
![]() ja przez pierwsze 2 lata tez nie tylam ani nie chudlam, kilka lat mialam ta sama wage 49kg... dopiero po tej Dianie hormony mi oszalaly, kazdemu odradzam to siwnstwo, ale jak mowie kazdy organizm pewnie inaczej reaguje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,ja juz po zakupkach,kupilam sobie fajne buciki chcialam w szpice ale wkoncy wybralam talie sciete z przodu moze i nie modne w tym sezonie ale ja wlasnie w takich sie lubuje,sa eleganckie i ze skorki i jesszcze trafila mi sie fajna promocja bo przecenione o 40 zl-fajnie
ja juz calkowicie gotowa na wesele,jeszcze jurto tylko fryzjerka mnie uczesze i smigam na balety hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Widze ze temat wagi na tapecie,ja na temat swojej sie nie wypowiadam bo mam kilka kilogramow za duzo,ostatnio bardzo duzo przytylam i musze wkoncu cos z tym zrobic ale caly czas sobie mowie od jutra sie odchudzam a jak minie jutro to znowu mowie sobie-od poniedzialku juz napewno i tak jest caly czas,poprostu brak mi silnej wo0li
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ciekawa jestem czy na tym stadionie a raczej pozostałościach cos sobie wypatrze i jeszcze kupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Kachula i Kina ale fajnie macie.Tak bym się pobawiła na jakimś weselichu
![]() Tylko u mnie w rodzinie to jakoś nikt nie kwapi sie do ślubu ![]() Ale za to na przyszły rok mam już dwa no i po cichutku liczę, że do końca przyszłego roku TZ też się zdecyduje i wyprawimy weselicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikitko bede lapac,bede rozpychac sie lokciami i lapac hihih ja sie ciesze z tego weselicha bo ostatnio bylam na weselu 5 lat temu i juz dawno sie nigdzie tak porzadnie nie wybawilam Kupilam piekna pamiatke tylko musze jeszcze znalezc jakis piekny wierszyk i wypisac ja i juz wsio gotowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.