|
|
#2191 |
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
umiem biologie <jupi> szkoda ze jest juz 18.33
cału dzien zmarnowany , no cóz i tak mi juz nic z dnia wiec pójde zrobic sciagi na po . za duzo tej bio po co mam kuc kazde słowo z podrecznika ( tak pyta szczegółowo ok 6 godz kułam do odpowiedzi i nie wiadomo czy jeszcze jutro mnie spyta |
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Aniu - powiedz, kiedy Ty się nie uczysz?
Z Ciebie jakiś Einstein wyrośnie
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane 3majcie jutro za mnie kciuki bo zaliczam biologie i matme :P
|
|
|
|
#2194 | |
|
♥
|
Cytat:
chyba jeszcze jutro mam spr z matmy ![]() czasem żałuje ze wybrałam taka szkołe bo aby miec w miare dobre oceny trzeba dużo kuc a niektórzy nie kuja i w szkoel tyle nie pytaja i maja sie fajnie . ja juz tak bardzo chce wakacje. chce odpoczac bo mam juz dosc. edit: sciagi na po gotowe wydrukowane a tak wogóle jutro ide do fryzjera sie farbowac bo nie wiem czy wiecie ale ja nie jestem naturalna brunetka. aktualnie włosy mam czarne z odrostami i chce zafarbowac na taki sredni/jasniejszy braz
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-03-30 o 19:43 |
|
|
|
|
#2195 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zainwestuję w wyciskarkę choćby taką ręczną, bo nie mam żadnej i wyciskam cytrusy ręcznie Cytat:
![]() też bym sobie coś kupiła ale wydałam kasę całą na kosmetyki ![]() Cytat:
też słyszałam zę to tajne jest... ![]() słusznie Cytat:
)ja sobie bimbałam w średniej klasy liceum przez 4 lata to teraz mam moje dziwne studia dopiero na 4 roku jakiś oddech, bo wcześniej to ciągle kułam żeby w ogóle się utrzymać ![]() Cytat:
![]() wróciłam z wycieczki do parku. Normalnie pół Śląska jest w WPKiW dzikie tłumy ludzi ale było fajnie, ma to też swój klimat ![]() idę jakąś książkę dopaść... a jutro na 8
|
|||||
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia, ja mam taka reczna wyciskarke, mniejszą na cytryny i wieksza na pomarancze i grejfruty
Jesli chodzi o nordic walking to na gwiazdke kupilam kije rodzicom i wyprobowalam co i jak i potwierdzam, sa naprawde bardzo fajne, szybko sie chodzi i pracuje prawie cale cialo, bo nie tylko nogi ale tez rece i plecy bardzo rozwojowe i odciążające kręgosłup, dla ludzi w kazdym wieku i niezaleznie od kondycji. Naprawdę polecam.Ja pol dnia obmyslalam jak by obsadzic balkon kwiatami zeby nie byl taki pusty tylko mieszkam dosc wysoko i troche tu wieje, ale mam nadzieje ze mimo to jakies kwiatki wyrosną pelargonie podobno sa bardzo wytrzymale, a w sumie bardzo sa tez ladne
|
#2197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Rozwaliło" mnie to pierwsze No i oczywiście nie mylisz się . Krytykuję całą najbliższą okolicęA co do imprez to nie przepadam za alkoholem i tamtejszą muzyką. ![]() Nie ma to jak świeży soczek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ojeeej Ale dzisiaj macie świetne humory . I bardzo dobrze . Z rowerem jeszcze się wstrzymuję, ponieważ zbyt męczący dla mnie...![]() Mnie wiosna jakoś nie bardzo pociesza - nie lubię słońca. No i nie wyspałam się przez zmianę czasu, bo musiałam dzisiaj kupić spodnie. Więc skoro niedziela, wybrałam się na giełdę. Kupiłam całkiem fajne dopasowane (ach !) rurki.A w szkole, hmmm, no cóż. Wieści szybko się rozchodzą... Ps. Redukcja emotek ; )
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś mimo tej pogody miałam okropny dzień, cały czas kłóciłam się z tatą, masakra
![]() Ale jest jeden pozytywny aspekt: kupiłam sobie śliczny płaszczyk CZERWONY boję się, że jutro nie odważę się w nim wyjść, no ale raz się żyje :PSchism ale Ci zazdroszczę tego, że mieszkasz nad morzem...
|
|
#2199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Schism ja także Ci zazdroszczę, kurde to musi być cudowne, tak sobie po prostu wyjść z domu i iść na spacer po plaży ![]()
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie wyobrażam sobie nawet, jakie to cudowne móc wyjść w każdym momencie na plażę... Ekstra Ale... płaszczyk jest CZERWONY!!!!!!!!!!!
|
|
|
#2201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to super, że czerwony, akurat będziesz wyglądać optymistycznie. ![]() Jak tam Twoje jedzenie dzisiaj?
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wróciłam dopiero po 20,lookam na Taniec z gwiazdami i do zeszytów nie zajrzałam nawet Obym jutro żadnej złej oceny tylko nie zarobiła![]() Ale dzisiaj była taka śliczna pogoda
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pogody, to się zgadzam, kurde mogło by być już tak ciepło codziennie.
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzenie normalnie :P więcej niż zwykle, ale chyba nie P a Ty dziś jak? czujesz się peeeełna?
Agnesiu tez ogladam taniec z gwiazdami. NIC sie nie uczyłam, bosko. Liczę na szczęście w szkole. A moja siostra, szczęściara, jutro jedzie do Francji z klasą. Co do mojego taty, o całe zycie traktuje mnie niesprawiedliwie, przy kłótniach z Siostrą zawsze była moja wina itp. No, ale to dość pospolite, to różne traktowanie rodzeństwa :P. No, trudno. Ale mimo wszystko czasem fajnie mi się gada z tutuśkiem
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Siostra jest starsza czy młodsza :P?
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja chcialam sobie obejrzec true romance i nie moge go odpalic
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
No,aż mam wyrzuty sumienia,że nic się nie uczyłam,a zmęczona jestem i niedługo się chyba położę
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam straszne wyrzuty przez te naukę
jestem leniem To jedz, Kochana a siostra mlodsza ale tylko o rok ![]() postaram sie jutro wkleic zdjecie plaszczyka :P DOBRA. KONIEC na dzis wizazowania :P zrobię zadanie z angielskiego! Ha. Dobranoc !
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
Schism zazdroszcze tej plazy.... Moim marzeniem zawsze bylo miec domek przy morzu i rano biegac z psem po plazy.
![]() tymczasem siedze i patrze jak TZ gra i czekam az da mi pograc bylismy na silowni, teraz pelen relax a jutro znowu do pracy... eh.. czemu trzeba pracowac... dobranoc kochane, kolorowych
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
achhh padam na pyszczek...
![]() W związku z tym mówię już dobranoc Jutro pobudka o 5, czemu weekend jest taki krótki? Dobrze, że chociaż był udany ![]() Słodkich snów i miłego poniedziałku dziewuszki
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły was czytać
Wybaczcie ![]() Aby z tradycji stała się zadość powiem: nic nie umiem ![]() ![]() Idę zrobić brzuszki
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrej nocy Dziewuszki udanego dnia jutro i optymizmu pomimo że to poniedziałek
|
||
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Aniołki ;*
A co tutaj takie pustki? Ja już wstałam,z a godiznę do szkoły, a teraz zajadma pyszną owsianę zagryazjaąc bułą ^^ Ahh dzisiaj znowu piekna pogoda się zapowiada ;DWczoraj siedziałam do 23 i czytalam ksiązkę, którą potrzebuję dzisiaj na polski - przynajmniej wyrzutów nie mam, że nic nie przeczytane ;p Lecę szamać i budzić TŻ, bo mnie prosił ;D PS. Pisałam Wam, że przyjezdza do mnie w czwartek bądź piątek?
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wczoraj nie miałam siły już nic pisać... film mi się podobał, taka lekka komedia romantyczna, momentami bardzo śmieszna ![]() Teraz nauka, później uczelnia a potem znowu nauka ehhhMiłego dnia kochane
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zrobiłąm 2/3 projekty, został mi kalkulator macierzowy a plan sieci został stary mam nadzieje iż mój psor mi wybaczy. Mamy głupie szczeście tzn. nasza grupa, że nas lubią nawet najgorsza hetera w szkole ![]() Pozatym Hej hej z rańca. Pogoda ładna, ale gdzie tu na spacer potem jak w wtorek kolos PS. a teraz śniadanie "bogów" garstka tabletek
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda zapowiada się mmm... ![]() ![]() Niestety strach troche do szkoły iść, bo może mnie spytać z prezentacji z polaka Oby nie Tymczasem wsówam sobie kanapeczke na śniadanko ![]() A zaraz mykam do szkoły więc życzę... ... Miłego dnia jak i całego tygodnia
|
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
u mnie dzis przyrozilo..brrrrr. ale mi sie nie chce wychodzic..Musze jeszcze o stacje zahaczyc i zatankowac. Wczoraj mi sie nie chcialo a teraz w tym mrozie to wogole mi sie nie chce. ![]() udanego dnia dziewczynki
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłamz e szkoły, biorę sie za naukę i pomoc TZ-owi w prezentacji i an siłownie uciekam.
Jaka tam pogoda Milego ;*
|
#2219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chwaliłaś się a jakże
i bardzo dobrze, chwal się, bo masz się czym cieszyć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy jednak szczęście od poniedziałku ![]() Cytat:
szkoda że w Święta jak w Polsce byłaś nie było takiej pogody jak teraz.. .podobno w Zielonej Górze ma być dziś 19 stopni ![]() ja już w domku (zaraz dostanę kopa od Agolka ) bo jakoś tak wykłady odwołać się udało w ogóle na uczelni zamieszanie bo remontu ciąg dalszy (wiercenie, stukanie itp) i jeszcze na dodatek spalił się gabinet dziekana ![]() idę posprzątać deczko w związku z tym i jakiś porządny obiadek zrobić
|
||||
|
|
|
#2220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasem mysle,ze fajnie byloby sie urodzic gdzies w malej wiosce nad oceanem i zyc z polowu ryb i uprawy warzywek i sweizych owocow zebranych z drzewa ![]() chociaz nie wiem jakbym teraz dala rede bez wizazu i neta ![]() jem wlasnie lunch,patrze na piekne slonko za oknem i zaluje,ze musz tu siedziec jak tak pieknie na dworze.. Jutro zamkniecie ofert na dom,mam nadzieje,ze do konca maja uda nam sie wyprowadzic juz. sciskam was mocno i zycze udanego popoludnia
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

i nie wiadomo czy jeszcze jutro mnie spyta 

Z Ciebie jakiś Einstein wyrośnie 

bo nie wiem czy wiecie ale ja nie jestem naturalna brunetka. aktualnie włosy mam czarne z odrostami i chce zafarbowac na taki sredni/jasniejszy braz
choćby taką ręczną, bo nie mam żadnej i wyciskam cytrusy ręcznie
, a potrzebuje rozpaczliwie torebki

dzikie tłumy ludzi 
No i oczywiście nie mylisz się

!

bylismy na silowni, teraz pelen relax a jutro znowu do pracy...

szkoda że w Święta jak w Polsce byłaś nie było takiej pogody jak teraz.. .podobno w Zielonej Górze ma być dziś 19 stopni