Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-30, 18:37   #2191
anniaa

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

umiem biologie <jupi> szkoda ze jest juz 18.33
cału dzien zmarnowany , no cóz i tak mi juz nic z dnia wiec pójde zrobic sciagi na po .
za duzo tej bio po co mam kuc kazde słowo z podrecznika ( tak pyta szczegółowo ok 6 godz kułam do odpowiedzi i nie wiadomo czy jeszcze jutro mnie spyta )

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 18:51   #2192
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Aniu - powiedz, kiedy Ty się nie uczysz? Z Ciebie jakiś Einstein wyrośnie
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 18:54   #2193
MySSaaa
Zadomowienie

hej kochane 3majcie jutro za mnie kciuki bo zaliczam biologie i matme :P
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 19:16   #2194
anniaa

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Aniu - powiedz, kiedy Ty się nie uczysz? Z Ciebie jakiś Einstein wyrośnie
no ale jak sie nie poucze to dostane kape ? bo u mnie co chwile robia niezapowiedziane kartkówki albo jak mamy na grupy niektore lekcje to przepytaja cała grupe. a bio mam jutro na grupy wiec albo kartkówka albo cała grupe przepyta - bo powiedziała ze mamy sie nauczyc.
chyba jeszcze jutro mam spr z matmy
czasem żałuje ze wybrałam taka szkołe bo aby miec w miare dobre oceny trzeba dużo kuc a niektórzy nie kuja i w szkoel tyle nie pytaja i maja sie fajnie . ja juz tak bardzo chce wakacje. chce odpoczac bo mam juz dosc.

edit: sciagi na po gotowe wydrukowane

a tak wogóle jutro ide do fryzjera sie farbowac bo nie wiem czy wiecie ale ja nie jestem naturalna brunetka. aktualnie włosy mam czarne z odrostami i chce zafarbowac na taki sredni/jasniejszy braz

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2008-03-30 o 19:43
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:03   #2195
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Wczoraj w ogole bawilam sie super Na poczatku bylo troche drętwo, ale jak sobie wypiliśmy to zrobiło się od razu weselej Nie zaluje, ze poszlam
A i kaca dzis nie ma - moj tata w ogole kupił niedawno elektryczną wyciskarkę do cytrusów bo się zakochał w świeżym soku z pomarańczy - także z przygotowaniem takowego po przyjsciu nie bylo najmniejszego problemu Tym sposobem nawet dość rześka i wypoczęta jestem teraz
grunt to udana impreza i brak kaca

chyba zainwestuję w wyciskarkę choćby taką ręczną, bo nie mam żadnej i wyciskam cytrusy ręcznie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja już po spacerku i po zakupach - kupiłam sobie spodnie - chociaż kolejne są mi nie potrzebne, a potrzebuje rozpaczliwie torebki - ale nic ciekawego nie było A teraz biore się za nauke

a jakiej torebki poszukujesz

też bym sobie coś kupiła ale wydałam kasę całą na kosmetyki a wypłata jeszcze nie wpłynęła

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Energia mnie wręcz rozsadza I cóż z tego,że zmiana czasu,że do północy oglądałam filmy na dvd, m.in. ukochany Dzień świra . All przez pogodę. Poszłam z matką na spacer plażą aż do Sopotu . Z uśmiechem na ustach i NIN w słuchawkach przeszłam trasę w piekielnym tempie ^^ Spostrzegłam ogromny wysyp ludzi z kijkami do Nordic Walking, oj trzeba się będzie w nie zaopatrzyć,podobno są rewelacyjne na poprawę kondycji.

też słyszałam zę to tajne jest... tylko gdzie ja bym z takimi kijami chodziła w Katowicach ?
Cytat:
Zresztą poczekam do początku maja i się zobaczy _^_

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
i ja! i ja!
olałam nauke, poszłam na spacer
słusznie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
no ale jak sie nie poucze to dostane kape ? bo u mnie co chwile robia niezapowiedziane kartkówki albo jak mamy na grupy niektore lekcje to przepytaja cała grupe. a bio mam jutro na grupy wiec albo kartkówka albo cała grupe przepyta - bo powiedziała ze mamy sie nauczyc.
chyba jeszcze jutro mam spr z matmy
czasem żałuje ze wybrałam taka szkołe bo aby miec w miare dobre oceny trzeba dużo kuc a niektórzy nie kuja i w szkoel tyle nie pytaja i maja sie fajnie . ja juz tak bardzo chce wakacje. chce odpoczac bo mam juz dosc.
tak to teraz wygląda, ale myślę że w przyszłości nie będziesz żałować jak z łatwością dostaniesz się na studia i będziesz sobie tam świetnie radzić (i imprezować )
ja sobie bimbałam w średniej klasy liceum przez 4 lata to teraz mam moje dziwne studia dopiero na 4 roku jakiś oddech, bo wcześniej to ciągle kułam żeby w ogóle się utrzymać

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a tak wogóle jutro ide do fryzjera sie farbowac bo nie wiem czy wiecie ale ja nie jestem naturalna brunetka. aktualnie włosy mam czarne z odrostami i chce zafarbowac na taki sredni/jasniejszy braz
no to ja czekam na fotkę z nowym kolorkiem

wróciłam z wycieczki do parku. Normalnie pół Śląska jest w WPKiW dzikie tłumy ludzi ale było fajnie, ma to też swój klimat

idę jakąś książkę dopaść... a jutro na 8

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:15   #2196
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, ja mam taka reczna wyciskarke, mniejszą na cytryny i wieksza na pomarancze i grejfruty

Jesli chodzi o nordic walking to na gwiazdke kupilam kije rodzicom i wyprobowalam co i jak i potwierdzam, sa naprawde bardzo fajne, szybko sie chodzi i pracuje prawie cale cialo, bo nie tylko nogi ale tez rece i plecy bardzo rozwojowe i odciążające kręgosłup, dla ludzi w kazdym wieku i niezaleznie od kondycji. Naprawdę polecam.

Ja pol dnia obmyslalam jak by obsadzic balkon kwiatami zeby nie byl taki pusty tylko mieszkam dosc wysoko i troche tu wieje, ale mam nadzieje ze mimo to jakies kwiatki wyrosną pelargonie podobno sa bardzo wytrzymale, a w sumie bardzo sa tez ladne

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:28   #2197
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
ojjj lokalną patriotką to Ty nie jesteś

heh wiecie - ja też kocham samotne wieczory z książką i komputerem Ale jako, że ostatnio mam dość dobrą "energię imprezową" w sensie, że chce mi się chodzić - korzystam ile wlezie

Wczoraj w ogole bawilam sie super Na poczatku bylo troche drętwo, ale jak sobie wypiliśmy to zrobiło się od razu weselejNie zaluje, ze poszlam
A i kaca dzis nie ma - moj tata w ogole kupił niedawno elektryczną wyciskarkę do cytrusów bo się zakochał w świeżym soku z pomarańczy - także z przygotowaniem takowego po przyjsciu nie bylo najmniejszego problemu Tym sposobem nawet dość rześka i wypoczęta jestem teraz

DObra, to do pracy rodacy! Trzymajcie kciuki zebym szybko zrobila co mam do zrobienia

"Rozwaliło" mnie to pierwsze No i oczywiście nie mylisz się. Krytykuję całą najbliższą okolicę

A co do imprez to nie przepadam za alkoholem i tamtejszą muzyką.

Nie ma to jak świeży soczek

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam

U mnie dzisiaj też śliczna pogoda,wieje taki fajny wiaterek
Niedługo idę po TŻ-ta,bo przyjeżdża,no i jak się pogoda nie zepsuje to pójdziemy na spacer,bo po co w domu siedzieć
Na naukę przyjdzie czas

Miłego dnia
Cytat:
Bry dzień
Energia mnie wręcz rozsadza. I cóż z tego,że zmiana czasu,że do północy oglądałam filmy na dvd, m.in. ukochany Dzień świra . All przez pogodę. Poszłam z matką na spacer plażą aż do Sopotu . Z uśmiechem na ustach i NIN w słuchawkach przeszłam trasę w piekielnym tempie ^^ Spostrzegłam ogromny wysyp ludzi z kijkami do Nordic Walking, oj trzeba się będzie w nie zaopatrzyć,podobno są rewelacyjne na poprawę kondycji. W ramach podsumowania wypadu ,poszłyśmy do jednej z kafejek na lody i kawę. (Nic tak nie poprawia nastroju jako cukrowo-kofeinowy haj)
Póki co ,za jakiś czas przysiądę nad planem prezentacji, termin oddania trwa do jutra ==' Inne przedmioty odpuszczę
Wracając do rozterek natury sercowej,w sumie trudno,po kiego się głowić nad tym jak on chciał postąpić Cóż ma taką naturę sangwinika i niekoniecznie musiało to być To, zwłaszcza,że nadjechał autobus i wokoło było trochę przechodniów. Zresztą poczekam do początku maja i się zobaczy _^_
Schism, mamy podobne zamiłowanie do kafejek z lodami i kawą Szczęściaro, mieszkasz nad morzem... :P A ja w slamsach. Grrr ;P

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
wszystkie mają powera mam i ja
Cytat:
i ja! i ja!
olałam nauke, poszłam na spacer
Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
i JA
właśnie wróciłam z roweru Jak dobrze, że już wiosna.. teraz czeka mnie nauka.
Cytat:
ale z Was powerzystki dziś, no :P Ale co tu ukrywać - mnie tez energia rozpiera - przy takiej pogodzie trudno żeby było inaczej

Wiecie co? dopiero teraz odczuwam zmiane czasu - pozno juz w sumie, a na dworzu jasno i pogodnie - pachnie wiosną...

Idę poćwiczyć, tymczasem trzymajcie się cieplutko

Ojeeej Ale dzisiaj macie świetne humory. I bardzo dobrze U mnie również była ładna pogoda i spacerek zaliczony. Z rowerem jeszcze się wstrzymuję, ponieważ zbyt męczący dla mnie...

Mnie wiosna jakoś nie bardzo pociesza - nie lubię słońca. No i nie wyspałam się przez zmianę czasu, bo musiałam dzisiaj kupić spodnie. Więc skoro niedziela, wybrałam się na giełdę. Kupiłam całkiem fajne dopasowane (ach !) rurki.

A w szkole, hmmm, no cóż. Wieści szybko się rozchodzą...

Ps. Redukcja emotek ; )

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:33   #2198
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

A ja dziś mimo tej pogody miałam okropny dzień, cały czas kłóciłam się z tatą, masakra

Ale jest jeden pozytywny aspekt: kupiłam sobie śliczny płaszczyk CZERWONY boję się, że jutro nie odważę się w nim wyjść, no ale raz się żyje :P

Schism ale Ci zazdroszczę tego, że mieszkasz nad morzem... Zawsze kochałam spacery po plaży a Ty masz to na codzień...

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:39   #2199
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
A ja dziś mimo tej pogody miałam okropny dzień, cały czas kłóciłam się z tatą, masakra

Ale jest jeden pozytywny aspekt: kupiłam sobie śliczny płaszczyk CZERWONY boję się, że jutro nie odważę się w nim wyjść, no ale raz się żyje :P

Schism ale Ci zazdroszczę tego, że mieszkasz nad morzem... Zawsze kochałam spacery po plaży a Ty masz to na codzień...
Oj a o co Wam poszło ? Pokazuj płaszczyk, przestań, pewnie wyglądasz w nim świetnie i nie masz się co bać :P

Schism ja także Ci zazdroszczę, kurde to musi być cudowne, tak sobie po prostu wyjść z domu i iść na spacer po plaży

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:44   #2200
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Oj a o co Wam poszło ? Pokazuj płaszczyk, przestań, pewnie wyglądasz w nim świetnie i nie masz się co bać :P

Schism ja także Ci zazdroszczę, kurde to musi być cudowne, tak sobie po prostu wyjść z domu i iść na spacer po plaży
Ech, sama nie wiem, ogólnie mam kiepskie stosunki z tatą, może dlatego, że w gruncie rzeczy jesteśmy do siebie trochę podobni z charakteru :P

Ja też nie wyobrażam sobie nawet, jakie to cudowne móc wyjść w każdym momencie na plażę... Ekstra

Ale... płaszczyk jest CZERWONY!!!!!!!!!!!

Stary 2008-03-30, 20:57   #2201
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech, sama nie wiem, ogólnie mam kiepskie stosunki z tatą, może dlatego, że w gruncie rzeczy jesteśmy do siebie trochę podobni z charakteru :P

Ja też nie wyobrażam sobie nawet, jakie to cudowne móc wyjść w każdym momencie na plażę... Ekstra

Ale... płaszczyk jest CZERWONY!!!!!!!!!!!
Ja jestem ponoć taka sama jak mama jeśli chodzi o charakter, ale się świetnie dogadujemy. :P
No to super, że czerwony, akurat będziesz wyglądać optymistycznie.
Jak tam Twoje jedzenie dzisiaj?

Stary 2008-03-30, 21:25   #2202
agness51
Zakorzenienie

Witam
Wróciłam dopiero po 20,lookam na Taniec z gwiazdami i do zeszytów nie zajrzałam nawet Obym jutro żadnej złej oceny tylko nie zarobiła

Ale dzisiaj była taka śliczna pogoda ^^

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 21:27   #2203
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam
Wróciłam dopiero po 20,lookam na Taniec z gwiazdami i do zeszytów nie zajrzałam nawet Obym jutro żadnej złej oceny tylko nie zarobiła

Ale dzisiaj była taka śliczna pogoda ^^
Ja też mam nadzieję, że jakoś przeżyję ten jutrzejszy dzień w szkole.
Co do pogody, to się zgadzam, kurde mogło by być już tak ciepło codziennie.

Stary 2008-03-30, 21:31   #2204
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Jedzenie normalnie :P więcej niż zwykle, ale chyba nie P a Ty dziś jak? czujesz się peeeełna?

Agnesiu tez ogladam taniec z gwiazdami. NIC sie nie uczyłam, bosko. Liczę na szczęście w szkole. A moja siostra, szczęściara, jutro jedzie do Francji z klasą.

Co do mojego taty, o całe zycie traktuje mnie niesprawiedliwie, przy kłótniach z Siostrą zawsze była moja wina itp. No, ale to dość pospolite, to różne traktowanie rodzeństwa :P. No, trudno. Ale mimo wszystko czasem fajnie mi się gada z tutuśkiem

Stary 2008-03-30, 21:32   #2205
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedzenie normalnie :P więcej niż zwykle, ale chyba nie P a Ty dziś jak? czujesz się peeeełna?

Agnesiu tez ogladam taniec z gwiazdami. NIC sie nie uczyłam, bosko. Liczę na szczęście w szkole. A moja siostra, szczęściara, jutro jedzie do Francji z klasą.

Co do mojego taty, o całe zycie traktuje mnie niesprawiedliwie, przy kłótniach z Siostrą zawsze była moja wina itp. No, ale to dość pospolite, to różne traktowanie rodzeństwa :P. No, trudno. Ale mimo wszystko czasem fajnie mi się gada z tutuśkiem
Właśnie dzisiaj nie czuję się pełna, dzisiaj bym jadła i jadła - to chyba przez tę pogodę .
Siostra jest starsza czy młodsza :P?

Stary 2008-03-30, 21:35   #2206
gujana
Wtajemniczenie

a ja chcialam sobie obejrzec true romance i nie moge go odpalic

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 21:39   #2207
agness51
Zakorzenienie

No,aż mam wyrzuty sumienia,że nic się nie uczyłam,a zmęczona jestem i niedługo się chyba położę

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 21:43   #2208
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

ja mam straszne wyrzuty przez te naukę jestem leniem

To jedz, Kochana na zdrowie!! Gratuluję, że waga drgnęła a siostra mlodsza ale tylko o rok

postaram sie jutro wkleic zdjecie plaszczyka :P

DOBRA. KONIEC na dzis wizazowania :P zrobię zadanie z angielskiego! Ha. Dobranoc !

Stary 2008-03-30, 21:57   #2209
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Schism zazdroszcze tej plazy.... Moim marzeniem zawsze bylo miec domek przy morzu i rano biegac z psem po plazy.

tymczasem siedze i patrze jak TZ gra i czekam az da mi pograc bylismy na silowni, teraz pelen relax a jutro znowu do pracy... eh.. czemu trzeba pracowac...

dobranoc kochane, kolorowych
Stary 2008-03-30, 22:21   #2210
madame_apple
Zadomowienie

achhh padam na pyszczek...

W związku z tym mówię już dobranoc Jutro pobudka o 5, czemu weekend jest taki krótki? Dobrze, że chociaż był udany

Słodkich snów i miłego poniedziałku dziewuszki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 22:34   #2211
tamonita
Zakorzenienie

Nie mam siły was czytać Wybaczcie
Aby z tradycji stała się zadość powiem: nic nie umiem

Idę zrobić brzuszki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 23:29   #2212
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia, ja mam taka reczna wyciskarke, mniejszą na cytryny i wieksza na pomarancze i grejfruty
ooo, to takie by mi się właśnie przydały

Cytat:

czerwony jest piękny może się pochwalisz jak wygląda płaszczyk

Cytat:
a ja chcialam sobie obejrzec true romance i nie moge go odpalic

dobrej nocy Dziewuszki
udanego dnia jutro i optymizmu pomimo że to poniedziałek

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-31, 06:28   #2213
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry Aniołki ;*

A co tutaj takie pustki? Ja już wstałam,z a godiznę do szkoły, a teraz zajadma pyszną owsianę zagryazjaąc bułą ^^ Ahh dzisiaj znowu piekna pogoda się zapowiada ;D
Wczoraj siedziałam do 23 i czytalam ksiązkę, którą potrzebuję dzisiaj na polski - przynajmniej wyrzutów nie mam, że nic nie przeczytane ;p

Lecę szamać i budzić TŻ, bo mnie prosił ;D

PS. Pisałam Wam, że przyjezdza do mnie w czwartek bądź piątek?

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:00   #2214
Spaza
Zakorzenienie

Bry
Wczoraj nie miałam siły już nic pisać... film mi się podobał, taka lekka komedia romantyczna, momentami bardzo śmieszna
Teraz nauka, później uczelnia a potem znowu nauka ehhh

Miłego dnia kochane
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:02   #2215
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Malinko - mam nadzieję że Cię nie oleje nigdy, a wręcz przeciwnie.. inaczej stracę wiarę we wszystkich mężczyzn
Ewuś - ja też sądzę, że nie bo inaczej zabije paskuda zakopę odkopę jeszcze raz zabiję
Cytat:
dasz rade w koncu to lubisz
No zrobiłąm 2/3 projekty, został mi kalkulator macierzowy a plan sieci został stary mam nadzieje iż mój psor mi wybaczy. Mamy głupie szczeście tzn. nasza grupa, że nas lubią nawet najgorsza hetera w szkole

Pozatym Hej hej z rańca. Właśnie szamę parówkę- ba śniadanie studenta Pogoda ładna, ale gdzie tu na spacer potem jak w wtorek kolos

PS. a teraz śniadanie "bogów" garstka tabletek

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:18   #2216
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pogoda zapowiada się mmm...
Niestety strach troche do szkoły iść, bo może mnie spytać z prezentacji z polaka Oby nie

Tymczasem wsówam sobie kanapeczke na śniadanko
A zaraz mykam do szkoły więc życzę...

... Miłego dnia jak i całego tygodnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 08:26   #2217
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry,

u mnie dzis przyrozilo..brrrrr. ale mi sie nie chce wychodzic..Musze jeszcze o stacje zahaczyc i zatankowac. Wczoraj mi sie nie chcialo a teraz w tym mrozie to wogole mi sie nie chce.

udanego dnia dziewczynki
Stary 2008-03-31, 12:37   #2218
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Przyszłamz e szkoły, biorę sie za naukę i pomoc TZ-owi w prezentacji i an siłownie uciekam.
Jaka tam pogoda

Milego ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 12:44   #2219
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

PS. Pisałam Wam, że przyjezdza do mnie w czwartek bądź piątek?
chwaliłaś się a jakże i bardzo dobrze, chwal się, bo masz się czym cieszyć

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Wczoraj nie miałam siły już nic pisać... film mi się podobał, taka lekka komedia romantyczna, momentami bardzo śmieszna
szkoda że nie lubię komedii romantycznych, bo ostatnio taki wysyp jest że miałabym co oglądać

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewuś - ja też sądzę, że nie bo inaczej zabije paskuda zakopę odkopę jeszcze raz zabiję
słusznie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
PS. a teraz śniadanie "bogów" garstka tabletek

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Niestety strach troche do szkoły iść, bo może mnie spytać z prezentacji z polaka Oby nie
i jak? zapytała czy jednak szczęście od poniedziałku

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry,

u mnie dzis przyrozilo..brrrrr. ale mi sie nie chce wychodzic..Musze jeszcze o stacje zahaczyc i zatankowac. Wczoraj mi sie nie chcialo a teraz w tym mrozie to wogole mi sie nie chce.

udanego dnia dziewczynki
współczuję zimna Kochana szkoda że w Święta jak w Polsce byłaś nie było takiej pogody jak teraz.. .podobno w Zielonej Górze ma być dziś 19 stopni

ja już w domku (zaraz dostanę kopa od Agolka że znów mam za dobrze) bo jakoś tak wykłady odwołać się udało w ogóle na uczelni zamieszanie bo remontu ciąg dalszy (wiercenie, stukanie itp) i jeszcze na dodatek spalił się gabinet dziekana No takie rzeczy to tylko na wydziale filologicznym UŚ

idę posprzątać deczko w związku z tym i jakiś porządny obiadek zrobić bo nie planowałam mieć czasu a mam, więc to na pewno jakiś znak

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-31, 13:16   #2220
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
współczuję zimna Kochana szkoda że w Święta jak w Polsce byłaś nie było takiej pogody jak teraz.. .podobno w Zielonej Górze ma być dziś 19 stopni

mow mi jeszcze

ja już w domku (zaraz dostanę kopa od Agolka że znów mam za dobrze) mowisz - masz
bo jakoś tak wykłady odwołać się udało w ogóle na uczelni zamieszanie bo remontu ciąg dalszy (wiercenie, stukanie itp) i jeszcze na dodatek spalił się gabinet dziekana No takie rzeczy to tylko na wydziale filologicznym UŚ

idę posprzątać deczko w związku z tym i jakiś porządny obiadek zrobić bo nie planowałam mieć czasu a mam, więc to na pewno jakiś znak
Ewcia ale ci zazdroszcze pieknego dnia i tego,ze mozesz z niego skorzystac.. A ja tu sie stresuje w pracy.. A zycie mi przez palce ucieka

Czasem mysle,ze fajnie byloby sie urodzic gdzies w malej wiosce nad oceanem i zyc z polowu ryb i uprawy warzywek i sweizych owocow zebranych z drzewa jakkolwiek bzdurnie to brzmi czasem bym tak chciala... Ogladam programy o podrozach czasem i wydaje mi,ze ludzie ktorzy w tych zakatkach swiata sa szczesliwsi...

chociaz nie wiem jakbym teraz dala rede bez wizazu i neta

jem wlasnie lunch,patrze na piekne slonko za oknem i zaluje,ze musz tu siedziec jak tak pieknie na dworze..

Jutro zamkniecie ofert na dom,mam nadzieje,ze do konca maja uda nam sie wyprowadzic juz.

sciskam was mocno i zycze udanego popoludnia

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości