Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-18, 09:06   #2191
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wyobrazam sobie co czujesz. mój ma pieprzyki i am zamiar isc to usunąc a ja taka panikara ze juz nie powiem. a miała z was któras pieprzyki usuwane?? on ma takie duże , po mamie. bo jego mama ma w tych samych miejscach
Moja babcia miała, ale to był czerniak. Moja mama ma w tym samym miejscu i też chce usunąć kiedyś w przyszłości.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:11   #2192
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Hihi, jak urlop z mężem? Szczegóły poproszę!
wypoczęta jak nie wiem co, cała szczęśliwa i złakniona, bo JESZCZE, JESZCZE chcę

W ogóle Mojego Męża przestawiłam na zdrowe odżywianie... kupiłam kiełki, zrobiłam sobie sałatkę, a on mi połowe wyjadł Tego to świat nie widział
Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Cos soebie przypomnialam: Idziemy z Tz po Karpaczu, a po drugiej stronie apteka... A Tz ooo widzialas "Apteka pod ZLOTA WAGINA"i sie cieszy.. Podchodzimy blizej a tam pisze Pod zlota waga...marzylo mu sie
No no... głodnemu chleb...
Stary 2008-02-18, 09:25   #2193
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Haniu moi rodzice dzis pojechali na nart i jak przejeżdżali przez Kielce to dzwonili do mnie dziwiąc się, ze tam jakiś stok jest i ludzie na nartach jeżdża Kielce nie kojarzyły im się zupełnie z nartami.
A swoją drogą to skąd u Ciebie taki nagły spadek formy?
Auto i siedzaca praca to glowni winowajcy....no i troszkę moje lenistwo bo mogłabym przeciez cwiczyc w domu...ale nie lubię, no nie lubię i juz.

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
swoją drogą..chciałabym się nauczyć jeździć na nartach
Nic straconego. Mój TZ uczy się dopiero teraz i powiem Ci ze robi mega postępy. NArty to nic trudnego...a jaki fun

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
TŻ przyjechał ponad godzinę temu wyprzytulał mnie i jest mi lepiej, ale nadal mam piątkowe zdanie w uszach...
Moze miał wtedy gorszy dzień. Ja tez czasem palnę coś bez zastanowienia i później samej i glupio ze moglam coś tak przykrego wogole wyksztusić z siebie.

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Haniu Ja uwazam tak samo, jesli jest milosc, jesli nadal iskrzy, to mozna wszystko przezwyciezyc i byc szczesliwym we dwoje
....i Ty to wiesz najlepiej

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dzisiaj idę do lekarza Proszę trzymac kciuki, aby wszystko poszło zgodnie z planem!

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
dzień dobry
kolejny poniedziałek, tym razem śniegiem zasypany
Tak tak...duzo duzo mojego ukochanego sniegu.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zaczynam tydzień z dobrym humorem oby tak dalej Weekend miałam wbrew zapowiedziom bardzo miły, pogadaliśmy z Tżem i zażegnaliśmy spory już w piątek, a sobotę spędziliśmy bardzo miło, było nawet kino i wreszcie udało się obejrzeć Lejdis

W sobotę przed południem miałam eksfoliację i moja twarz jest z lekka "cierpiąca" ale mam nadzieję, że efekt będzie zadowalający
Ciesze się bardzo...wiedziałam ze jednak bedzie miły
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:32   #2194
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Ciesze się bardzo...wiedziałam ze jednak bedzie miły
Jednak nigdy nie trzeba tracić wiary

A czytałam, że Ty troszkę poszusowałaś na górkach kieleckich, więc nastrój tez masz zapewne dobry ? Kiedy macie ten wyjazd ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:41   #2195
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Wybacz moją niewiedzę, ale pozwalam sobie na to tylko ze względu na moje zaufanie do kosmetyczki ...po prostu się nie dopytałam dokładnie ale uczynię to następnym razem i przekażę informację
Dorinko, ja to tak z ciekawośći. Podejrzewam że AHA. A stężenie znasz?

Cytat:
wypoczęta jak nie wiem co, cała szczęśliwa i złakniona, bo JESZCZE, JESZCZE chcę

W ogóle Mojego Męża przestawiłam na zdrowe odżywianie... kupiłam kiełki, zrobiłam sobie sałatkę, a on mi połowe wyjadł Tego to świat nie widział
No mój tez na zdrowym odzywianiu. Nawet sie sam pyta, czy jakas sałata bedzie do obiadu I weź tu teraz nie zrób....
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:47   #2196
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak nigdy nie trzeba tracić wiary
A czytałam, że Ty troszkę poszusowałaś na górkach kieleckich, więc nastrój tez masz zapewne dobry ? Kiedy macie ten wyjazd ?
Nastój duzo lepszy.
Juz za 2 tygodnie o tej poze bedziemy szusowac na alpejskich gorkach...w przerwach popijając bombardino
Stary 2008-02-18, 09:47   #2197
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, ja to tak z ciekawośći. Podejrzewam że AHA. A stężenie znasz?
No nie znam niestety, ale dowiem się na pewno Wiesz pewnie stężenie nie mogło być zbyt duuuuże skoro trzymała mi na twarzy ok. 45 minut

A pamiętam 5 lat temu, zaczynałam od minuty a kończyłam na 4 minutach, wtedy to dopiero był hard-core ... Jednak w kosmetyce dużo się zmieniło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 09:48   #2198
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ilość zabiegów zależy od stanu skóry to kwestia indywidualna, chociaż mi kosmetyczka powiedziała że maksymalnie zrobimy 5 ale raczej mniej
Można z taką twarzą normalnie funkcjonować, także spoko....przez kilka dni do tygodnia ona jest podrażniona ale naprawdę nie jest tragicznie, zwłaszcza że po nałożeniu maści można normalnie choć bardzo delikatnymi ruchami się umalować
właśnie troszkę czytam na ten temat, piszą że zabiegi powinno sie poprzedzić fazą wstępną - kuracją domową, która przygotuje do użycia kwasu o mocniejszym stężeniu,
kurowałaś się domowo?
patrzę właśnie czy u mnie na wiosce jest jakiś gabinet któremu ew. mogłabym zaufać

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:56   #2199
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
No nie znam niestety, ale dowiem się na pewno Wiesz pewnie stężenie nie mogło być zbyt duuuuże skoro trzymała mi na twarzy ok. 45 minut

Pewnie 10-15%, ale popytaj, bom ciekawa okrutnie

W warszawie sie peelingowałaś?

Jak mi sie chce do kosmetyczki dziewczyny....na jakis masażyk twarzy i dokoltu. o matko!

Cytat:
właśnie troszkę czytam na ten temat, piszą że zabiegi powinno sie poprzedzić fazą wstępną - kuracją domową, która przygotuje do użycia kwasu o mocniejszym stężeniu,
kurowałaś się domowo?
patrzę właśnie czy u mnie na wiosce jest jakiś gabinet któremu ew. mogłabym zaufać
Powinno, fakt
Stary 2008-02-18, 09:57   #2200
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nastój duzo lepszy.
Juz za 2 tygodnie o tej poze bedziemy szusowac na alpejskich gorkach...w przerwach popijając bombardino
Cieszę się, że nastrój dopisuje
No to jeszcze chwilka i upragniony odpoczynek

Cytat:
kurowałaś się domowo?
Wiesz....z tą kuracją domową, to u mnie było tak, że moja kosmetyczka przeprowdziła ze mną dokładny wywiad -na temat pielęgnacji cery, na temat tego co łykam itp. I uznała, że skoro łykam aktualnie i konsekwentnie- Omegę 3 oraz Omegę 6 a wcześniej pół roku- tabletki z wiesiołka i ogórecznika to jest wystarczające abyśmy mogły przeprowadzić ten zabieg Ponoć te kurację apecyfikami od środka mają zbawienny wpływ na cerę , nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego i Omegę łykałam raczej dietetycznie
Najlepiej oddać się w ręce kogoś doświadczonego, z papierami bo słyszałam, że brak doświadczenia może zniweczyć cały proces.....Ja zanim znalazłam swoją kosmetyczkę, jakieś 8 lat temu, to przeczytałam o tym zabiegu, na stronie Dermiki i zadzwoniłam do Dermiki i tam mi podali namiary na dyplomowaną kosmetyczkę

P.s. A co do kwasu przygotowawczo w domu to nie przygotowywałam się w ogóle, także nie wiem ....moze to jest i zalecane ale nie konieczne ?

L_V tak w Warszawie, w samym centrum
Stary 2008-02-18, 10:03   #2201
zuzaneczka
Zakorzenienie

ajć na raty się pytam, ale ... czy kosmetyki do pielęgnacji po zabiegu dostałaś/kupiłaś od kosmetyczki, czy tylko zasugerowała co należy kupić i sama je musiałaś znaleźć ? i ile mniej więcej kosztują? (bo było nie było sam zabieg to niezły wydatek jeżeli jeszcze trzeba powtarzać).
co do omegi to się zgodzę, sama zauważyłam że cera po niej jest ładniejsza
i faktycznie patrzę na stronę dermiki, może tam warto popytać o odpowiednio przeszkoloną kosmetyczkę w moim mieście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 10:08   #2202
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzisiaj widzę się z przyjaciołką...i spróbuję ją gdzieś wyciągnąć, albo przytulę po prostu.

/47/
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 10:13   #2203
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ajć na raty się pytam, ale ... czy kosmetyki do pielęgnacji po zabiegu dostałaś/kupiłaś od kosmetyczki, czy tylko zasugerowała co należy kupić i sama je musiałaś znaleźć ? i ile mniej więcej kosztują? (bo było nie było sam zabieg to niezły wydatek jeżeli jeszcze trzeba powtarzać).
co do omegi to się zgodzę, sama zauważyłam że cera po niej jest ładniejsza
i faktycznie patrzę na stronę dermiki, może tam warto popytać o odpowiednio przeszkoloną kosmetyczkę w moim mieście
Eee spoko nic nie szkodzi
No właśnie ja tak zrobiłam, zadzwoniłam i poprosiłam o polecenie kogoś sensownego (a wtedy miałam konkretne problemy z cerą, nie tak jak teraz...)
Wiesz ta moja kosmetyczka, ma jeszcze jedną zaletę, potrafi odróznić sprawy ważne od mniej ważnych, po pierwsze cieszy to ze względów finansowych - ona nie zaleca żadnego przygotowania domowego, dla niej ważny jest całokształt- czy dobrze zajmujesz się swoją skórą, czy dobrze pielęgnujesz na codzień , czego używasz itp- i jak coś jest nie tak- to zaleca zakup odpowiednich specyfików Ale ja nie wiem, może lepiej jest się przygotować, ale jakie to koszty nie mam pojęcia ?
Stary 2008-02-18, 10:20   #2204
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
Wczoraj był Światowy dzień kotów! szkoda, bo dopiero w piątek postaram się o tego futrzaka dziś idę do mamy i chyba delikatnie ją do tego przygotuję. Marzy mi sie rudzielec, taki kremowy albo czarny z białymi długimi wąsami koniecznie!

Goście weekendowi wyjechali a jak spojrzałam rano w lustro to ,,olśniło mni" że mam uda jak spasiony indyk. Już wczoraj mniej jadłam, ale od dzisiaj do Świąt to już konkretna dieta. I szukam fitnessu w okolicy.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 10:29   #2205
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Goście weekendowi wyjechali a jak spojrzałam rano w lustro to ,,olśniło mni" że mam uda jak spasiony indyk. Już wczoraj mniej jadłam, ale od dzisiaj do Świąt to już konkretna dieta. I szukam fitnessu w okolicy.
Niezła jesteś, ten tekst jest boski

Tylko się nie głodź tylko dawaj na SB

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 10:36   #2206
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie wiem, może lepiej jest się przygotować, ale jakie to koszty nie mam pojęcia ?
chodziło mi kosmetyki po zabiegu, jakieś maści czy specjalne kremy,
na stronie Dermiki jest adres tylko jednego salonu w moim mieście nawet wiem kto w nim pracuje hihi (koleżanka koleżanki)

edit:
doczytałam że tego zabiegu nie robią hahaha

Stary 2008-02-18, 10:38   #2207
L_V
Zakorzenienie

Na czym to SB polega? Tez mam taki wałęczek na brzuchu, który mnie wkurza.
Stary 2008-02-18, 10:46   #2208
sanetka
Zakorzenienie

bylam zobaczyc sukienki. w jednym salonie wpadlo mi w oko kilkanascie. Pani szyje niedrogo, mozna wybrac z tych co juz sa, jak sie chce to dowolnie je pozmieniac (np. dodac ramiaczka, jakies ozdoby itp), albo przyjsc ze zdjeciem wlasnej a koszt....1000-1300zl z welonem i rekawiczkami. na pewno tam cos wybiore

i zniechecilam sie do wielkich salonow sprzedajacych kiecki za pare tysiecy. weszlam do 2 z TZem a tam babeczki zamiast zapytac w czym pomoc to obgaduja. bo w przeciwienstwie do nich jestem w butach trekkingowych,dzinsach i bez tony tapety. jak my w ogole mielismy czelnosc wejsc do takeigo salonu, panie zniesmaczone byly

co innego te 2 male-kameralna atmosfera, pani mila, pomocna ale nie narzucaja sie zbytnio.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 10:47   #2209
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No mój tez na zdrowym odzywianiu. Nawet sie sam pyta, czy jakas sałata bedzie do obiadu I weź tu teraz nie zrób....
No wiesz... zawsze było "Kochanie, zrób Puree", a teraz "Kochanie, zrobisz tę sałatkę z kiełkami?" Jestem dumna

Cytat:
Ja ćwiczę od tygodnia i... widzę efekty, wiesz? To jest SZOK...
Cytat:
Ty zamiast na dietę, to na podłogę brzuszki robić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 10:52   #2210
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
chodziło mi kosmetyki po zabiegu, jakieś maści czy specjalne kremy,
na stronie Dermiki jest adres tylko jednego salonu w moim mieście nawet wiem kto w nim pracuje hihi (koleżanka koleżanki)
Te specjalne maści to trdycyjnie znane specyfiki- np. Tormentiol, Hydrocortison, czy Curisan żel chyba ? W każdym razie wszystko to jakiś koszt 30 zł. To na razie, później może jeszcze coś ?

Cytat:
L_V tutaj są opisane zasady, od 1 strony zaczynając na chyba 3 się kończą . Jest to eliminowanie złych węglowodanów, czyli dozwolone sa tylko produkty o niskim indeksie glikemicznym.
Składa się z III FAZ, w tym I 14 dniowa najtrudniejsza- gdyż polecga na całkowitym wyeliminowaniu tłuszczów i cukrów z organizmu- traci się wtedy od 2 do 6 kg w zależności od indywidualnego przypadku .
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41266
Stary 2008-02-18, 10:56   #2211
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Goście weekendowi wyjechali a jak spojrzałam rano w lustro to ,,olśniło mni" że mam uda jak spasiony indyk.

opierzałe
Stary 2008-02-18, 10:57   #2212
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

opierzałe

Ja dzisiaj rano depilatorem z moimi walczyłam
Stary 2008-02-18, 10:57   #2213
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Ty zamiast na dietę, to na podłogę brzuszki robić
Jestem na to zbyt leniwa

Cytat:

L_V tutaj są opisane zasady, od 1 strony zaczynając na chyba 3 się kończą . Jest to eliminowanie złych węglowodanów, czyli dozwolone sa tylko produkty o niskim indeksie glikemicznym.
Składa się z III FAZ, w tym I 14 dniowa najtrudniejsza- gdyż polecga na całkowitym wyeliminowaniu tłuszczów i cukrów z organizmu- traci się wtedy od 2 do 6 kg w zależności od indywidualnego przypadku .
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41266
Idę sie kształcić!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 11:00   #2214
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem na to zbyt leniwa

Idę sie kształcić!
No taaa... leniwa

A piękną to się chce być, co?

Kurcze, nie mogę się doczekac tego kremu, jak go kupię i będę się smarowała I będę piękna
Stary 2008-02-18, 11:06   #2215
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
bylam zobaczyc sukienki. w jednym salonie wpadlo mi w oko kilkanascie. Pani szyje niedrogo, mozna wybrac z tych co juz sa, jak sie chce to dowolnie je pozmieniac (np. dodac ramiaczka, jakies ozdoby itp), albo przyjsc ze zdjeciem wlasnej a koszt....1000-1300zl z welonem i rekawiczkami. na pewno tam cos wybiore

i zniechecilam sie do wielkich salonow sprzedajacych kiecki za pare tysiecy. weszlam do 2 z TZem a tam babeczki zamiast zapytac w czym pomoc to obgaduja. bo w przeciwienstwie do nich jestem w butach trekkingowych,dzinsach i bez tony tapety. jak my w ogole mielismy czelnosc wejsc do takeigo salonu, panie zniesmaczone byly

co innego te 2 male-kameralna atmosfera, pani mila, pomocna ale nie narzucaja sie zbytnio.
To fajnie, że coś znalazłaś dla siebie

Z tymi salonami ślubnymi to jest paranoja, w tym renomowanym w centrum W-wy to uważają, że tylko oni mają ładne kiecki i zdziwione jak ja im powiedziałam, że NIC mi się nie podoba.... najpierw z fochem, że się nie umówiłam a w końcu strasznie się wzięły do namawiania mnie na przymierzanie, bo klienta nie przyszła No i dałam się namówić, bo chciałam poczuć te 5.500 tyś na sobie, ale nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia prócz niesmaku cenowego

Po tej wizycie wyleczyłam sie z salonów ślubnych, niecierpię
Stary 2008-02-18, 11:08   #2216
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
No taaa... leniwa

A piękną to się chce być, co?

Kurcze, nie mogę się doczekac tego kremu, jak go kupię i będę się smarowała I będę piękna
Ja to sie chyba jednak na siłownie zapisze, ja jestem chuda, chodzi mi raczej o ujędrnienie ciala + nabudowanie masy miesniowej. Nie wiem tylko czy starczy mi samozaparcia, bo szczerze nienawidzę cwiczyc.

i to pisze osoba ktora 12 lat tanczyla w balecie.
Stary 2008-02-18, 11:09   #2217
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Zwlaszcza ze @ dostalam

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dzisiaj widzę się z przyjaciołką...i spróbuję ją gdzieś wyciągnąć, albo przytulę po prostu.

/47/
I to wystarczy, ze bedziesz przy niej

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Witaj Sanetko
Nienawidze, jak tak traktuja mnie jako klientke.. I czesto sama pytam o wiele rzeczy, wybieram..a potem mowie jednak sie dzis na nic nie zdecydujeA co nie lubie kupowac tam gdzie nie ma milej atmosfery.. Kazdy klient jest tak samo wazny, niesittotne czy ma na sobie dzinnsy czy futro z norekA pozory czesto myla
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 11:09   #2218
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

opierzałe
No nie... spasione i tyle. W dodatku mam umięśnione nogi- od zawsze, więc każdy fałd tłuszczu osadza się na mięśniach (czy to w ogóle możliwe?) ja chcę mieć takie smukłe!!!!
W sobotę spodobały mi się jedne jeansy. W przymierzalni wcisnęłam się ale okazało sie ze to rurki (albo ja mam tak grube nogi) no szok.

Na SB nie wytrzymam w życiu. Bez jabłek, pomarańczy, jogurtu?!
w zyciu muszę po prostu zmniejszyć porcje, wyeliminować słodycze, zacząć ćwiczyć!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 11:09   #2219
zuzaneczka
Zakorzenienie

ehh nie mówcie mi o dietach i ćwiczeniach, ja normalnie załamana jestem,
tak się sobie przyjrzałam ostatnio i stwierdziłam że mam tak beznadziejną budowę ciała, że żadne ćwiczenia mnie nie uratują
niedługo kroi mi się wesele koleżanki i tak chciałabym się wbić w jakąś kiecunie i dobrze wyglądać ale wiem że nic z tego buuuuuuuuu

Stary 2008-02-18, 11:09   #2220
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to sie chyba jednak na siłownie zapisze, ja jestem chuda, chodzi mi raczej o ujędrnienie ciala + nabudowanie masy miesniowej. Nie wiem tylko czy starczy mi samozaparcia, bo szczerze nienawidzę cwiczyc.

i to pisze osoba ktora 12 lat tanczyla w balecie.

Eeee tam Skoro nie cierpisz ćwiczyć, to wejdź na 14 dni I FAZY a wszystkie wałeczki z brzucha Ci spadną, obiecuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości