![]() |
#2191 | ||||
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar IV
Eenax, piekne dzieciątko!
Też w związku z dziadkami ![]() ![]() No no. Obserwując niektórych mężczyzn na ulicach dochodzę do wniosku, że z takiego założenia wychodzi sporo facetów ![]() O, jeszcze co do ubioru męskiego. Dziś na egzamin siwy, około sześćdziesięcioletni doktor przyszedł ubrany w kamizelkę khaki z kieszeniami (wiecie, taką jak na wypad na ryby ![]() ![]() Ma się ten luz i stajl ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moją opinię doskonale zaprezentował jeden z panów, któremu udzielono głosu w przerwie. "Jak dla mnie Boruc może zostać na boisku do końca Mistrzostw. Resztę wysłałbym do domu". ![]() Zgadzam się z tym, że gramy na stojąco. Przykro mi, ale poziom jest żenujący. Nie ma walki. Nie ma serca. ![]() _____ Dziś jeden z najgorszych dni w moim życiu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście Ann
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś jeszcze widzi tę samą żenadę na Polsacie co ja...?
![]() Boże, za co oni tyle kasy biorą, wrr.
#2194 |
czyli Endżi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
odnosnie meczu?
spodziewalyscie sie innego wyniku? ja nawet nie ogladam juz, wynik znalam przed meczem. Kuba Wojewodzki ladnie podsumowal to cale Euro w jednym swoich programow, kiedy to Maryla Rodowicz snula plany jak to zwyciezamy, ona mowi 'Wyjdziemy z grupy', Kubus tylko zasmial sie szyderczko '...chyba na lotnisko'. I tak tez sie stalO |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czuje się zrelaksowana wreszcie po tym zjechanym dniu ![]() Ciekawe kiedy mój Innocent doleci? Aniu jeśli by wpadł w łapska UC to do mnie czy do Ciebie przyślą zawiadomienie? Wydaje mi się że do Ciebie. Ale nie jestem pewna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
czyli Endżi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obstawialam, ze wsadza nam 2:0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
Boruc-on kompletnie do tej reprezentacji nie pasuje... to jest klasa.
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Eurożenua w naszym wykonaniu. Wstyd. Szkoda gadać. A najbardziej mi żal kibiców, którzy pojechali zobaczyć tę żenadę na żywo. A piłkarze nasi oczywiście będą mówić, że tak się starali, a jakoś nie wiedzieć czemu nie wyszło. Cóż.
![]() |
#2203 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co im się stało ??? ![]() Dzisiejszy mecz oglądałam bez emocji praktycznie, za to mój TŻ wydzierał się i darł włosy z głowy ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
mój Artur
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
No nie da się ukryć, że ostatnie dwa mecze to były pojedynki Austria, Chorwacja - Artur Boruc...
Więcej piłkarzy Bozia nam nie dała ![]()
#2207 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przez te strajki, to pewnie może jeszcze parę dni gdzieś tkwić, niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fav - to ja się piszę ![]() ![]() Szlag mnie trafia - mieszkania moich Rodziców i Siostry miały być oddane w lutym. Potem w marcu, kwietniu, maju, na początku czerwca, na koniec. Teraz okazuje się, że może w lipcu. A oni do końca miesiąca muszą się wyprowadzić. Z maleńkim dzieckiem... Wiadomo, że ich przygarniemy, ale gdyby nie mieli tu rodziny? Albo gdybyśmy mieszkali kątem u teściów? Nie mówiąc o tym, że nie ma szans, byśmy zmieścili ich rzeczy... Na szczęście znalazłam już jakieś magazyny, choć nie znam cen... A gość potrafił mojej Mamie powiedzieć, że "sprzedała pani mieszkanie na własną odpowiedzialność, to co mnie to obchodzi"... Co za s...
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu- mamy,mamy. Przecież rośnie nam Boruc Junior, prawda Yoono ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
Nim urośnie tak, by zza piłki go widać było, to jeszcze chwilę minie...
![]()
#2210 | |
BAN stały
|
Hmm przypomina troszkę mi mojego ex
![]() Cytat:
![]() A o to jedyny aktor zagraniczny który mi sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzie geniusz w wieku 5 lat ![]() Zuziu - czy to Freddie Prinze Jr.?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Wtajemniczenie
|
mniam
![]() ![]() ![]() edit: Madziczko, ale masz av ![]() edit2: Rachelciu, coś mi edit nie wyszedł ![]()
`·.(¨`·.·´¨) ` ·.,.·´ Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2008-06-16 o 22:17 Powód: post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
Trzy godziny stałam dla nich w pełnym deszczu i darłam twarz jak głupia a tu taka żenada i wstyd,czegoś takiego to się nie spodziewałam... przemoknięta,zła i ze zdartym gardłem wróciłam do domu i mam nadzieję że nie będę chora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Idę spać dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
prawda,prawda ma sie dobrze i kibicuje tatusiowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Asiu - chwilowo zdradzam Tima Rotha
![]() ![]() Mój najnowszy nabytek ![]() http://www.allegro.pl/item380410425_...ral_shira.html
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tak zasmuciło Aniołka? zawsze po burzy jest słońce, ej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisałam. ![]() Cytat:
Ale to minie i zostanie satysfakcja. ![]() Cytat:
Może napisz coś w stylu twierdzenia, że internet, jak wszystko w życiu, wymaga umiejętności zachowania umiaru i dokonywanie właściwych wyborów. Jest skarbnicą wiedzy i oknem na świat, ale kiedy czerpiemy z tej skarbnicy bezrozumnie i bez umiaru staje się niebezpieczny i może być szkodliwy? Kurczę, to truizmy... ![]() Cytat:
W żadnej średniowiecznej by to nie przeszło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bura ściera udająca szlachetną suknię. ![]() Cytat:
Przynajmniej na remis, bo przyznaję szczerze, że nie zniosłabym gdyby Niemcy nie wyszli z grupy. ![]() Ależ siur! ![]() ![]() Jeśli do czegoś dojdzie, czuj się zaproszona z dziećmi lub bez. ![]() Bo Niemcy grają i Ballack strzeli gola. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2219 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do twórczości to lubię "wake up call" - fajny kawałek o morderstwie w afekcie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Specyficzny facet - niby jak się pierwszy raz spojrzy to taki "budyń z soczkiem" Ale to wrażenie psuje jego wzrok - ostry, przeszywający. Mnie osobiście jego oczy przypominają oczy Ralpha Fiennes'a ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.