![]() |
#2191 |
Konto usunięte
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
TŻ przegląda przy biurku anonse..
Stanęłam przy nim i patrzę jak zapisuje jakieś numery na kartce.. A ten do mnie z tekstem.. "No i co stoisz jak na chałdzie żwiru czekając na cud?" Ale skąd mu się wzięła ta chałda żwiru to nie wiem.. do tej pory się zastanawiam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
jestem sobie z tż w pokoiku i poszłam zrobić herbatkę
z racji tegop ze ostatnio siedzieliśmy do 3 w nocy moja mama delikatnie zasugerowała będąc w kuchni gdy robiłam herbatę byśmy dziś skrócili czas naszego spotkania, wchodze z herbatka ciasteczkami, kłade je na stoliku siadam i mowię do tż.. słuchaj bo moja mama dała mi delikatna aluzje żebyśmy dziś długo nie siedzieli.. a tz taka poważna mina i... no to trzebabędzie się położyć chyba z 10 minut sie smiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18280199]TŻ przegląda przy biurku anonse..
Stanęłam przy nim i patrzę jak zapisuje jakieś numery na kartce.. A ten do mnie z tekstem.. "No i co stoisz jak na chałdzie żwiru czekając na cud?" Ale skąd mu się wzięła ta chałda żwiru to nie wiem.. do tej pory się zastanawiam.. ![]() A ja wiem ![]() ![]()
#2194 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
Jak tu tak sobie czytam te teksty facetów to mi sie przypomniała lekcja wf w liceum
![]() Nauczycie (młody facet zaraz po studiach) powiedział że na dzisiejszych zajęciach ćwiczymy odbicia w siatkówke wiec dobralismy się w pary i odbijamy a nasz nauczyciel za miast powiedzieć że to ćwiczenie będziemy robić przez jakieś 4 min wyskoczył z tekstem nooo dziewczynki to teraz ćwiczymy to przez 4 minety ![]()
![]() |
#2196 |
Konto usunięte
|
oooo co do siatkówki na wfie
![]() mi Pan powiedział że by mnie wziął na zawody bo mam dobrą palcówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18287828]oooo co do siatkówki na wfie
![]() mi Pan powiedział że by mnie wziął na zawody bo mam dobrą palcówkę ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sobie jeszcze przypomniałam jak byłam kiedyś na weselu i to był moment jak panna młoda miała rzucać podwiazką i wokalista z zespołu ktory u nich grał krzyczy z końca sali aaa teraz panna młoda będzie rzucać podpaską
![]() |
#2198 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18288133]Jeeeezu i co goście na to ?
![]() W pierwszym momencie to goscie nie bardzo wiedzieli co mają zrobić i jak się zachować dobrze że się facet poprawił i juz potem wszystko dobrze powiedział ![]()
![]() |
#2200 |
Konto usunięte
|
ja to bym się tak śmiać zaczęła że by mnie musieli chyba wyprosić z sali hahahahahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18288420]ja to bym się tak śmiać zaczęła że by mnie musieli chyba wyprosić z sali hahahahahaha
![]() Młodzi to się śmiali gorzej ze starszymi ![]() A raz moja siostra wysłała sowiego męża do sklepu kosmetycznego i wypisała mu dokładnie wszystko co ma kupić. On wchodzi i zaczyna czytać z tej katki i chyba zbytnio nie mogł sie docztać i za miast powiedzieć cienie to powiek powiedział poprosze cienie do powłok.
Edytowane przez kinga7492 Czas edycji: 2010-04-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() powłok....skórnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
kiedys bylismy w sklepie i tam mielismy do zaplaty 21zl dalismy 50 a pani pyta sie czy mamy 1zl a moj tak patrzy do portfela i takim powaznym glosem mowi ze ma tylko zurzyta baterie i ze ona napewno jest warta zlotowke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Wtajemniczenie
|
Mój kolega poszukuje dzielnie pracy. Dzwoni do mnie rano i pyta się czy wydrukuję mu CV i wywiązała się rozmowa:
ja: - to gdzie będziesz składał to CV? on: - do starostwa ja: - na co? on: - na starostę ![]() Stoimy na stacji benzynowej z tym samym kolegą, przechodzą koło nas dwie laski - odpicowane, wystrojone - i słyszymy jak jedna do drugiej mówi, że spotkają się w niedziele po kościele, na co mój kolega patrzy na nie i ze zdziwieniem: - o zobacz jakie świętoje-b-li-we w sumie teraz to mi się wydaje mało śmieszne, ale sytuacyjnie mnie rozwaliło ![]()
#2206 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy kojarzycie nową reklamę Ery (najlepszy zestaw)
![]() a więc... wchodzę wczoraj z TŻ do McDonald's, tacy przytuleni, i on pyta co chcę ja że nie wiem, zastanawiam się, a on do sprzedawczyni: - Dla mojej Karolci, to najlepszy zestaw proszę ![]() ona taki głupi uśmiech: - Takie rzeczy to tylko w Erze ![]() i nie wiem co go na filmy zebrało, bo potem powiedziałam że chcę loda, a on taki poważny wzrok: -jak ściągniesz mi jeansy, to kupię Ci loda ![]()
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
kiedyś z TZ ogloaliśmy program o piercingu
j-ja t-tz j(z ciekawości) a co bys powiedział jakbym zrobila sobie kolczyk np w sutku? t-(przerażony patrzy na mnie)- ale jak to ![]() ja- ![]() ![]() ![]() ale mam opiekunczego chlopaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Przyczajenie
|
znajoma kiedys opowiadala, jak podczas spaceru z chlopakiem bardzo bolal ja brzuch z powodu okresu. I powiedziala ze zapomniala wziac No-spy. Na to on powiedzial ze jej kupi. Poszli do apteki, stoja przy okienku i jej chlopak mowi:
''Poprosze OSPĘ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
|
zgodnie z rodzinna tradycją razem z braćmi poszliśmy ze święconką. w czasie jak ksiądz błogosławił jedzenie szepnęłam do brata:
- 'masz może jakieś drobne, bo po całowaniu stóp Jezusa przy grobie zwykle coś wrzucamy...' a on z oburzeniem: - 'coooo? chcesz za to płacić? ja Ci dam pocałować moje stopy za darmo!' druga historia, obrzydliwa niestety, więc kto nie chce niech nie czyta. wielkie sprzątanie. mamy z bratem zmieniać u nas w łóżkach pościele, odkurzyć skrzynie na pościele i w ogóle. biorę odkurzacz i chce bratu odkurzyć skrzynię, a on: - 'czekaaaaaj! muszę się pożegnać z moim przyjacielem...' ja: -'?' on: -'no bo wiesz, ja mam w skrzyni takiego pajączka, mamy układ, ja mu nie sprzątam cały rok skrzyni, a on mi zbiera wszystkie łonowce w jedno miejsce, o patrz, tu w rogu!' moja reakcja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2214 |
Rozeznanie
|
dzisiaj z tż pojechaliśmy na plażę do Orzechowa i chodzimy chodzimy a po 20min tż mówi:
-O!woda! wyszedł po mnie i idziemy do jego samochodu a na moim siedzeniu leżały czekoladki a on : -patrz!tylko na chwileczkę wyszedłem i już zając cwaniak był i zostawił dla Ciebie ![]() Biorę antybiotyki,między innymi takie duże tabletki i pokazuję mu jakie one duże a on: -oj przestań...nie takie rzeczy połykałaś ![]() siedzimy u niego i on się pyta czy byłam poświęcić jajka a ja że nie a on do mnie: -to ja Ci mogę pokazać jak możesz poświęcić w domu... ![]()
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2216 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Rozeznanie
|
jak chce to potrafi być słodki
![]() dzisiaj podjechaliśmy pod c.h. ale było już chwila przed szesnastą i zamykali a tż -nienawidzę was,nigdy już tu nie przyjdę! a po chwili tak pod nosem: -przynajmniej w tym tygodniu... Głupie to takie ![]()
#2219 |
Zadomowienie
|
dzisiaj mnie rozwalił, tak niechcący mu wyszło
![]() -jestem w parku -z kim? -z dziećmi ![]() -a nie przestraszą się mnie? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2220 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to dlatego od razu wydały mi się znajome specyficzne teksty z tamtych stron.. ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.