|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
TŻ przegląda przy biurku anonse..
Stanęłam przy nim i patrzę jak zapisuje jakieś numery na kartce.. A ten do mnie z tekstem.. "No i co stoisz jak na chałdzie żwiru czekając na cud?" Ale skąd mu się wzięła ta chałda żwiru to nie wiem.. do tej pory się zastanawiam..
|
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
jestem sobie z tż w pokoiku i poszłam zrobić herbatkę
z racji tegop ze ostatnio siedzieliśmy do 3 w nocy moja mama delikatnie zasugerowała będąc w kuchni gdy robiłam herbatę byśmy dziś skrócili czas naszego spotkania, wchodze z herbatka ciasteczkami, kłade je na stoliku siadam i mowię do tż.. słuchaj bo moja mama dała mi delikatna aluzje żebyśmy dziś długo nie siedzieli.. a tz taka poważna mina i... no to trzebabędzie się położyć chyba z 10 minut sie smiałam jego sumacje bezcenne;D
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18280199]TŻ przegląda przy biurku anonse..
Stanęłam przy nim i patrzę jak zapisuje jakieś numery na kartce.. A ten do mnie z tekstem.. "No i co stoisz jak na chałdzie żwiru czekając na cud?" Ale skąd mu się wzięła ta chałda żwiru to nie wiem.. do tej pory się zastanawiam.. [/QUOTE]A ja wiem
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Jak tu tak sobie czytam te teksty facetów to mi sie przypomniała lekcja wf w liceum
![]() Nauczycie (młody facet zaraz po studiach) powiedział że na dzisiejszych zajęciach ćwiczymy odbicia w siatkówke wiec dobralismy się w pary i odbijamy a nasz nauczyciel za miast powiedzieć że to ćwiczenie będziemy robić przez jakieś 4 min wyskoczył z tekstem nooo dziewczynki to teraz ćwiczymy to przez 4 minety
|
|
#2196 |
|
Konto usunięte
|
oooo co do siatkówki na wfie
![]() mi Pan powiedział że by mnie wziął na zawody bo mam dobrą palcówkę
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18287828]oooo co do siatkówki na wfie
![]() mi Pan powiedział że by mnie wziął na zawody bo mam dobrą palcówkę [/QUOTE]![]() Ja sobie jeszcze przypomniałam jak byłam kiedyś na weselu i to był moment jak panna młoda miała rzucać podwiazką i wokalista z zespołu ktory u nich grał krzyczy z końca sali aaa teraz panna młoda będzie rzucać podpaską
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18288133]Jeeeezu i co goście na to ?
[/QUOTE]W pierwszym momencie to goscie nie bardzo wiedzieli co mają zrobić i jak się zachować dobrze że się facet poprawił i juz potem wszystko dobrze powiedział
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
ja to bym się tak śmiać zaczęła że by mnie musieli chyba wyprosić z sali hahahahahaha
|
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18288420]ja to bym się tak śmiać zaczęła że by mnie musieli chyba wyprosić z sali hahahahahaha
[/QUOTE]Młodzi to się śmiali gorzej ze starszymi ![]() A raz moja siostra wysłała sowiego męża do sklepu kosmetycznego i wypisała mu dokładnie wszystko co ma kupić. On wchodzi i zaczyna czytać z tej katki i chyba zbytnio nie mogł sie docztać i za miast powiedzieć cienie to powiek powiedział poprosze cienie do powłok.
Edytowane przez kinga7492 Czas edycji: 2010-04-01 o 17:03 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2202 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() powłok....skórnych
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys bylismy w sklepie i tam mielismy do zaplaty 21zl dalismy 50 a pani pyta sie czy mamy 1zl a moj tak patrzy do portfela i takim powaznym glosem mowi ze ma tylko zurzyta baterie i ze ona napewno jest warta zlotowke
ja poplakalam sie ze smiechu a babka w sklepie na poczatku zwariowala ale jak zobaczyla ze sie smieje to tez zaczela sie smiac;p
|
|
|
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój kolega poszukuje dzielnie pracy. Dzwoni do mnie rano i pyta się czy wydrukuję mu CV i wywiązała się rozmowa:
ja: - to gdzie będziesz składał to CV? on: - do starostwa ja: - na co? on: - na starostę ![]() Stoimy na stacji benzynowej z tym samym kolegą, przechodzą koło nas dwie laski - odpicowane, wystrojone - i słyszymy jak jedna do drugiej mówi, że spotkają się w niedziele po kościele, na co mój kolega patrzy na nie i ze zdziwieniem: - o zobacz jakie świętoje-b-li-we w sumie teraz to mi się wydaje mało śmieszne, ale sytuacyjnie mnie rozwaliło
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy kojarzycie nową reklamę Ery (najlepszy zestaw)
a więc... wchodzę wczoraj z TŻ do McDonald's, tacy przytuleni, i on pyta co chcę ja że nie wiem, zastanawiam się, a on do sprzedawczyni: - Dla mojej Karolci, to najlepszy zestaw proszę ![]() ona taki głupi uśmiech: - Takie rzeczy to tylko w Erze i nie wiem co go na filmy zebrało, bo potem powiedziałam że chcę loda, a on taki poważny wzrok: -jak ściągniesz mi jeansy, to kupię Ci loda
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś z TZ ogloaliśmy program o piercingu
j-ja t-tz j(z ciekawości) a co bys powiedział jakbym zrobila sobie kolczyk np w sutku? t-(przerażony patrzy na mnie)- ale jak to jak bedziesz miala dziecko i bedziesz miala mleko to to mleko bedzie się wylewało bokami przez te dziury od kolczyka:O!!ja- ale mam opiekunczego chlopaka
|
|
|
|
#2208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Przyczajenie
|
znajoma kiedys opowiadala, jak podczas spaceru z chlopakiem bardzo bolal ja brzuch z powodu okresu. I powiedziala ze zapomniala wziac No-spy. Na to on powiedzial ze jej kupi. Poszli do apteki, stoja przy okienku i jej chlopak mowi:
''Poprosze OSPĘ... ![]() |
|
|
|
#2210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
zgodnie z rodzinna tradycją razem z braćmi poszliśmy ze święconką. w czasie jak ksiądz błogosławił jedzenie szepnęłam do brata:
- 'masz może jakieś drobne, bo po całowaniu stóp Jezusa przy grobie zwykle coś wrzucamy...' a on z oburzeniem: - 'coooo? chcesz za to płacić? ja Ci dam pocałować moje stopy za darmo!' druga historia, obrzydliwa niestety, więc kto nie chce niech nie czyta. wielkie sprzątanie. mamy z bratem zmieniać u nas w łóżkach pościele, odkurzyć skrzynie na pościele i w ogóle. biorę odkurzacz i chce bratu odkurzyć skrzynię, a on: - 'czekaaaaaj! muszę się pożegnać z moim przyjacielem...' ja: -'?' on: -'no bo wiesz, ja mam w skrzyni takiego pajączka, mamy układ, ja mu nie sprzątam cały rok skrzyni, a on mi zbiera wszystkie łonowce w jedno miejsce, o patrz, tu w rogu!' moja reakcja:
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2214 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj z tż pojechaliśmy na plażę do Orzechowa i chodzimy chodzimy a po 20min tż mówi:
-O!woda! wyszedł po mnie i idziemy do jego samochodu a na moim siedzeniu leżały czekoladki a on : -patrz!tylko na chwileczkę wyszedłem i już zając cwaniak był i zostawił dla Ciebie ![]() Biorę antybiotyki,między innymi takie duże tabletki i pokazuję mu jakie one duże a on: -oj przestań...nie takie rzeczy połykałaś ![]() siedzimy u niego i on się pyta czy byłam poświęcić jajka a ja że nie a on do mnie: -to ja Ci mogę pokazać jak możesz poświęcić w domu...
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
jak chce to potrafi być słodki
![]() dzisiaj podjechaliśmy pod c.h. ale było już chwila przed szesnastą i zamykali a tż -nienawidzę was,nigdy już tu nie przyjdę! a po chwili tak pod nosem: -przynajmniej w tym tygodniu... Głupie to takie
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj mnie rozwalił, tak niechcący mu wyszło
pracuje dzisiaj, wyrwał się tylko na godzinkę na obiad do swoich rodziców, po drodze chciał wstąpić do mnie, ja poszłam na spacer z bratem i siostrami ciotecznymi małymi, i piszemy ze sobą:-jestem w parku -z kim? -z dziećmi ![]() -a nie przestraszą się mnie?
|
|
#2220 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to dlatego od razu wydały mi się znajome specyficzne teksty z tamtych stron.. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

jego sumacje bezcenne;D

jak bedziesz miala dziecko i bedziesz miala mleko to to mleko bedzie się wylewało bokami przez te dziury od kolczyka:O!!