|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
Szukałam postów Lucy77, natknęłam sie na jakiś w 3 części i potem go zgubiłam a innych nie znalazłam, moze któraś znajdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
małemu zmienili na sumamed z augumentinu ja mam dw estelauder alenei ten ligdt tylko zwykły i kolor 04 uzywam juz go od 7 miesiecy wczesniej tylko revlon chanel mam rozświetlający i w kamieniu oba rewelacyjne na podkład este lauder dw o4 nakładam krzemionke ktora matuje potem w kamieniu chanel potem rozswietlajacy i bronzer este lauder na poliki uff ale tapeciara ze mnie co? ale lekko i swiezo to wyglada. pozdrow molly ode mnie ![]() jak cos nowego obie zaproponuje to napisz nam ty ja lrp nie moge cos mi wysakakuje po tym zato kremy i serum z clareny sa rewelacja teraz mam juz ktorys z kolei serum z wit c rozjasniajace byłam ten przedwczoraj na peelingu kawitacyjnym i potem maska z clareny z wit c i złotem rewelacja , buzka blada rozswietlona i oczyszczona mysle ze cosmelan jest za drogi i plamy wracaja wracaja wracaja a co sie człowiek z nim nameczy to ja dziekuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Nerwi mnie to czoło..pothahontas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Konto usunięte
|
Kurczę, zazdroszczę, że możecie używać fluidów! Ja po cos2 łuszczę się nieustająco, w dodatku ta rozkoszna czerwień sprawia, że jakoś te fluidy dziwnie wyglądają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Beata2906 Kurczę, zazdroszczę, że możecie używać fluidów! Ja po cos2 łuszczę się nieustająco, w dodatku ta rozkoszna czerwień sprawia, że jakoś te fluidy dziwnie wyglądają
![]() WITAM W KLUBIE LUSZCZACYCH SIE ![]() ![]() MASKE TEZ ROBILAS CZY TYLKO COS 2 ???? POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Konto usunięte
|
Tylko cosmelan 2. Od jakiś trzech tygodni smaruję, nie wiem na ile ten słoik starczy i czy to już tak do końca będę czerwono-łuszcząca...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Beata2906Tylko cosmelan 2. Od jakiś trzech tygodni smaruję, nie wiem na ile ten słoik starczy i czy to już tak do końca będę czerwono-łuszcząca...
A JA DOBRE 2 TYG PO MASCE ...COS 2 SMARUJE TYLKO POPOLUDNIU I WYTRZYMUJE 2-3 GODZ PO CZYM ZMYWAM A I TAK JAK ZMYJE TO BURACZE DO POZNEGO WIECZORA ... Z TEGO CO PAMIETAM SLOIK NA 2-3 MIES POWINIEN WYSTARCZYC , ZALEZY ILE RAZY DZIENNIE I JAK GRUBO SMARUJESZ WIESZ CZYM JA OPROCZ FILTERKA SMARUJE TWARZ RANO - BAZA ROZSW-BRAZUJACA Z SEPHORY , BUZKA LADNIE PO NIEJ WSYGLADA , MAM DOSC CIEMNA KARNACJE TO DLA MNIE TA BAZA IDELNA , JEST DOSC TLUSTA , TAKA SILIKONOWA I TEGO LUSZCZENIA NIE WIDAC , JAKOS POSKLEJA TE STERCZACE SKORKI ....MOZE KUP SOBIE I SPROBUJ , NIE JEST DROGA A MOZE POPRAWI CI SAMOPOCZUCIE ....ZAWSZE MOZNA COSMELANEM NA CALY DZIEN SIE MACHNAC ![]() CO DO TEGO CZERWIENIENIA I LUSZCZENIA TO KAZDA BUZIA INACZEJ NA COSMELAN REAGUJE ....MOJA SKORA COS SIE NIE PRZYZWYCZAJA A INNE DZIEWCZYNY PISALY ,ZE PO JAKIMS CZASIE JUZ SIE NIE CZERWIENIA I NIE LUSZCZA ...MADRYCH CHYBA NIE MA ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2009-04-17 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Beata ale schodza plamy??widzisz efekty??masz pewnie delikatna buzie stad ta reakcja nadwrazliwa.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Gratulation michellko
![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2009-04-17 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
No ..mówie dzien dobry..tylko komu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam weekend z Generałami w kinie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
milego seansu w kinie Beatko ,Ty chyba taka "kiniara' jak ja
![]() ".....ale najpierw zakupy , dzis robilam porzadki w szafach i 3/4 ciuchow wyrzucilam , szafa prawie pusta , trzeba nakupowac cosik ![]() ![]() a co do luszczenia i czerwienienia to wiesz ,ze lacze sie w bolu. ...i nerwach ![]() milego weekendu wszystkim wam zycze , pa Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2009-04-18 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Hej laski..Boze Magda..jechałam dzis do Łodzi z TZ..i całą drogę marudziłam.Jak sie rano,zobaczylam w świetle dziennym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba muszę coś zjeść, bo po wczorajszej imprezce wieczornej kiepściutko się czuję ![]() ![]() Edytowane przez maallaa Czas edycji: 2009-04-19 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maallaa poszalała ![]() Miszelko nie pigma.... bo napoczątku maja mam komunie dziecka i wolałabym nie straszyć, smaruje tylko celeritem na noc ale to działa jak zwykły krem, albo i nie działa ![]() ale po komunii bede pig....,tylko nie wiem czy w takim słońcu można? ![]() Maallaa rosołek przy niedzieli robisz? ![]() ja właśnie kończe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nuśka - a Ty z filtrów to iwostin używasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja iwostin, jak już w końcu przeżyje komunie ( finansowa masakra )to zakupie roca, na allegro był,dziewczyny chwalą co tu taka cisza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
A dzien doberek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- No gdzie jestescie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dostałam pierwsza paczke z Dermablendem i kosm La roche posay+ nareszcie probke kremu SVR hydracid C20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ja uprzedzałam spalony, łuszczący sie burak - mnie jeszcze swędziało - ale póki co cienie jakie były takie są nic nie ciemnieją uffffff Ja miałam ten podkład fajny tylko cięzki za ciężki - jest wersja lżejsza dla skóry tłustej mieszanej - w czwartek będę w aptece i ci próbki wezmę - juz nie kupuj i wiem jaka tonacja dla ciebie odpowiednia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej hej witam Was ![]() Miszelka ja mam e l dw nie light ten cięższy i go wole Miszelko jak Twoje dzieci? co im jest? a ty Gardło płukałas sola? wracajcie do zdrówka ![]() Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2009-04-20 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak cię swędzi to już masz wszystkie objawy - powinny minąć i potem już sie tak nie buraczeje ani łuszczy tylko swędzenie zostaje - trwaj dzielnie ![]() Lęcę do roboty bo jeszcze nic nie zrobiłam sensownego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miszelko wiesz kochana co na gardełko pomaga ? ![]() ![]() ale się zakopałam w robocie wrrrrrr zaszalałam w sobotę, kupiłam ubranko na komunie dziecka za pół pensji ![]() a za drugie pół kupie buty hi hi hi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
No kochane moje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Aniu kliknij w ten różowy napis i poczytaj ..sa opinie na wizazu,dosc dobre!!! no i ta ochrona 60!! warta uwagi...i niby to podklad kamuflujacy ale jak dziewczyny opisuja sprawdza genialnie jako korektor!!! beige champagne-kolor to napewno odpowiedni dla biadolicy takiej jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.