![]() |
#2191 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Cytat:
koniecznie, dopilnuj ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Dziewczynki, ja tez późno chodzę spać...., ale muszę wstawać o 6.20 ![]()
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
do pracy na 8.30, a wczesniej odprowadzam córeczkę do przedszkola. Ale już się przyzwyczaiłam, ze śpie ok. 6 h. Wystarczy ![]() Zachce Wam sie spać, jak będziecie mieć małe dzieci, bo wtedy śpi się, kiedy jest czas ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Ja lubię siedzieć do późna ![]() A Wy po prostu nie mozecie zasnąć czy raczej nie próbujecie w ogóle?
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Czasami nie moge, czasami nie probuje nawet mimo zmeczenia
Ale szczesliwie mam tak, ze zwykle moge pospac dlugo, a skoro pospie dlugo to wiadomo, ze nie zachce mi sie spac o 22 czy 23. A noca tak dobrze mi sie siedzi, ze naprawde zal mi sie polozyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
no tak, ja czasami jestem tak zajęta nocą, ze bardzo szkoda kłaść się
![]() tylko zwykle rano w wolny dzień -nie jest mi dane pospać za długo... ale 9.00 uwazam i tak za super porę ![]()
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dostałam!
![]() I nie będzie małego nocnego marka, a Wy nie zostaniecie ciociami wizażankami... ![]() ![]() Ja po prostuleżei niemoge spać... mam jakąś taką blokade...Myśle sobie, o ja a mogłabym być na imprezie, a może cościekawego dzieje się na wizażu, amożecoś tam, szoda doby na spanie itp i jużmam pół nocy z głowy przez takie głupie myślenie ![]() Zato przy TŻ przeważnbie zasypiam jak małe dziecko ![]()
![]() |
#2197 |
Konto usunięte
|
gupku, ja tak samo, przy moim Tygrysie wystarczy, że mnie przytuli a ja już śpię i pomrukuję (z relacji świadków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
dziecię śpi, małż zajęty... to ja się relaksuję netowo
![]()
#2199 |
Zakorzenienie
|
u mnie różnie ale zwykle jest tak że nawe jak pójdę spać to nie mogę zasnąc, kręce się wierce , przewracam i nic, niekiedy tak sie dzieje nawet jak pójde późno spać, zawsze mnie to wnerwia bo najczesciej rano musze wczesnie wstac i budze sie niewyspana
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale parę lat temu miałam, okropnie mnie to wkurzało.
![]() |
#2201 |
Konto usunięte
|
Ja podobnie, jeszcze niedawno miałam duuuże problemy z zaśnięciem, teraz kładę się tak wyczerpana, że zazwyczaj od razu padam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
zmykam poczytać, a potem luluuu
paa
#2203 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12040133]gupku, ja tak samo, przy moim Tygrysie wystarczy, że mnie przytuli a ja już śpię i pomrukuję (z relacji świadków
![]() A mnie znowu ciezko jest zasnac z facetem. A to zle mi sie lezy, a to 'kradnie mi moje powietrze' ![]() Ja musze przyjac pozycje embrionalna, owinac szczelnie koldra az po brode, bo inaczej to bywa ciezko ze spaniem. Nie wyobrazam sobie dzielic z kims lozka codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Ja też czasem sie z moim nie wysypiam bo czestosie budze 'sprawdzic czy oddycha'
![]() Nie lubie być przytulana, dlategoprzewaznie spie plecami odwrocona do niego i wypieta tyłkiem a on mnie tylko obejmuje reka ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Przytulanie na dobranoc lubie, ale jak juz mam isc spac to najchetniej bym faceta wykopala do osobnego lozka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Konto usunięte
|
Przytulanie przed snem jak najbardziej, uwielbiam. Ale przed samym zaśnięciem dupcia do dupci i pozycje embrionalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2209 |
Konto usunięte
|
my się z kolei tak wiercimy oboje przez sen, że kiedy spaliśmy razem [rzadko nam się to zdarza niestety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
hehe mi też się to zdarzyło ![]() ![]() jak śpimy razem to obowiązkowo musi być dwuosobowe łóżko (spaliśmy kiedyś tydzień na jednoosobowym- tragedia - tż'et jest takim troszkę większym facetem, zajmował 3/4 łóżka, a ja na tej 1/4 z dupą poza łóżkiem się męczyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze miałam zasadę z facetem, że musimy się dotykać przez sen ( bez skojarzeń :P ) tzn. zawsze musimy się stykać jakaś częścią ciała - stopami, rękami, placami czymkolwiek. I śpie zawsze owinięta szczelnie kołdrą, więc kiedy facet tylko wstawał ja mu zabierałam kołdre i się zawijałam a on się potem musiał szarpać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Konto usunięte
|
bubu, skojarzenia to nie na tym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12052468]bubu, skojarzenia to nie na tym wątku
![]() widac, ze wiekszosc markow to zboczuchy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
bo o tej porze to zwykle myśli sie o tzw. "dupie Maryni"
![]() ![]()
#2215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Raczkowanie
|
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"NA BOK!!" od razu się przekręca ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12051898]my się z kolei tak wiercimy oboje przez sen, że kiedy spaliśmy razem [rzadko nam się to zdarza niestety ![]() ![]() ![]() Dobre ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
orlica te skojarzenia były do ciebie :P ja wiem , że ty jesteś ninfomanką 24 h na dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
eeeee tam szczegóły :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.