|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
No prosze
![]() To jak kiedyś bedziesz odwiedzać rodzinę to daj znać
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno
byłam już kilka razy w Twoich stronach i jeszcze w jakimś ogromnym wesołym miasteczku na pewno też w Twoich rejonach.Byłam też w Zakopanem, Krakowie
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-10-10 o 14:39 |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
w Listopadzie jadę w góry i akurat przetniemy z tż przez Bytom.
nie znam Bytomia, chociaż się tam urodziłam
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
O jak miło
Wpadnijcie do mnie, poznacie króle ![]() Na koniach byłam, było mokro, zimno i nieprzyjemnie Buty mi przemokły, bo na padoku to błoto straszne było... Ale jeździło się fajnie, jak zawsze zresztą
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam ostatnią podróż, kiedy to jeszcze starym samochodem jechaliśmy, bałam się że po drodze się nam rozkraczy, jakby tego było mało, nawigacja nam padła i w okolice Oświęcimia-Andrychowa jechaliśmy chyba z 10 godzin, co jest po prostu żałosne ![]() oboje z tż nie mamy orientacji i ZAWSZE się gubimy ![]() to była pierwsza w życiu podróż, na którą zapomniałam najważniejszych rzeczy.... w połowie drogi, jak się zorientowałam czego mi brakuje, chciało mi się płakać miałam wrażenie że zapomniałam ręki albo nogi ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Kukis, nie przezięb się, bo w sumie klimaty to z deka zimowe (przynajmniej tutaj)
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-10-10 o 23:26 |
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
haha Anka mam taki sam zmysł orientacji jak Wy
jak wysiadam z autobusu to muszę się porządnie zastanowić w którą stronę mam iść Wiem Anka, na pewno królików zapomniałaś ![]() do mnie ten deszczysko od Was przylazł poda od rana i końca nie widać.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jakaś babka mnie w błąd wprowadziła mówiąc że dobrze jade ![]() ogólnie masa podróży z pomylonymi drogami a na ten wyjazd w góry zapomniałam spodni na zmianę króliki były u znajomej, bo nie chciałam ich brać na zaledwie 4 dni ![]() u mnie też pogoda pod psem, już wczoraj wieczorem zaczęło padać
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Anka ale się musiałaś nieźle wpienić
u nas jak nie urok to sr... , Chmurka nabiła sobie powiekę tak się za jedzeniem biła, ze w taki metalowy pręt głową walnęła. Poprzykładałam jej trochę to miejsce zimną łyżką i nie wiem co jeszcze mogę zrobić Normalnie trzeba ją trzymać w klatce i nie wypuszczać, bo niebezpieczeństwo stanowi dla samej siebie. Mnie też choroba bierze to nie żarty z tą pogodą .
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo gdzie kupisz ręczniki, bieliznę i jakiś płaszcz na jakimś za*upiu ja po chorobie, ogólnie aura na grypę biedna Chmurka, pech jak nic, ostatnio zielenina a teraz oczko. chyba nic nie zrobisz poza zimnym okładem, dobrze że nie stało się nic poważniejszego.
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, ale masz super kulke w avatarku
![]() Chmurcia wszystko by za jedzenie zrobiła ostatnio kropelka dżemu mi na podłogę upadla to ją zlizywała ![]() dla znajomej królik się pochorował bo jabłko ze śmietnika wyciągnął i zjadł normalnie trzeba mieć na te czorty oczy dookoła głowy.![]() nas pech trzyma, oby się nic gorszego nie stało miałam sen, ze adoptowałam buldoga francuskiego i mi go wszyscy zazdrościli pieska i tak pewnie mieć nie będę , ale sny mam ciekawe.
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za pochwałę
![]() dżem to taki zakazany smakołyk, bo moje też zlizują jak coś skapnie, Zamsz nawet pokusił się żeby pychola włozyc do słoika zauważył że coś jem, wskoczył na łóżko i chyba wyczuł że to dżem z malin. no i też mi wyjadają ze śmieci, śmieciojady jedne. co z tym uszakiem po tym jabłku ? mi się takie rzeczy chore śnią, że lepiej nie pisać
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj sie cieplo Ismenka ![]() w piatek pod domem taty znajomego ujrzalam bociana na gnieździe , teraz sie martwie, zeby przezyl zime ![]() a tak w ogole to bylm w sobote u babci, wrocilismy, a swinek Dudek umarl rano jeszcze jadl, ale juz byl taki watly, starutki i sobie w spokoju odszedl , ale mnie nie bylo przy tym ![]() dzis z Sonia na szczepienie, to sie o golebia zapytam...
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest w trakcie leczenia i mam nadzieje, że szybko mu się poprawi.oj Chmurka to by sobie w życiu poradziła ona tylko kombinuje jak by tu do żarcia się dorwać.Ostatnio bardzo lubi w kuchni przesiadywać i zbierać okruszki z podłogi, taki odkurzacz się z niej zrobił.Cytat:
dlaczego ten bociek nie odleciał może zgłoś go do jakiegoś stowarzyszenia boćkowskiego.Jestem ciekawa co u gołąbka, na pewno ma się dobrze u pani doktor. |
||
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gołabek, niestety ![]() jaskowe sianka sa swietne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
no fajnie, ja jaskowego nie mam gdzie kupić, a zak. przez internet mam z głowy na rok
![]() szkoda ptaszynki ![]() ale dziś śpiąca jestem macie jakieś pomysły na"postawienie się na nogi" kawę piłam i nic nie pomogła.
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki dzien pewnie, moze sie przekimaj
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię siłowni
kiedyś chodziłam na aerobik i bardzo mi się podobało, może znów się zapiszę ![]() dzień miałam fatalny, ale już jest znacznie lepiej
|
|
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja znow przeziebiona
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
zima
śniegu po kolana u mnie.podobno m być ocieplenie od przyszłego tygodni i nawet 15 stopni na plusie Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-10-14 o 08:59 |
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojoj ![]() Cytat:
![]() chce ciepla
||
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemożliwe, czytałam dzisiaj że zasypało, u nas nawet płatka śniegu nie było.też słyszałam o ociepleniu. wieje dzisiaj jakby się diabeł powiesił
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
oj ja tam robię tak zimie
![]() jak chcecie dostać darmowe drzewko do ogrodu to piszcie http://www.clickatree.europa.eu/pl/m...tion/home.html ja już swoje zasadziłam ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
jak chcesz dam dowody zdjęciowe ![]()
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tez wypelnilam
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
ok. trzech tygodni
to drzewko to trzmielina http://www.allegro.pl/item762251201_..._promocja.html identyczna jak na tej aukcji. mam jeszcze adres do energooszczędnych żarówek, ale nie będę spamować
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
a te żarówki to też za darmo ?
![]() pochwal się tym śniegiem, o ile Ci się chce daaaawno zimy nie widziałam
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam trzeba zaprosić 6 znajomych i oni muszą się zarejestrować w tym serwisie z Twojego polecenia. To podam stronkę http://www.oszczedzajsrodowisko.pl/ pierwszy śnieg Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-12-31 o 14:36 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle nasypało dzięki za linka, mam nadzieje że się załapie na tą żarówkę
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

byłam już kilka razy w Twoich stronach
Buty mi przemokły, bo na padoku to błoto straszne było... Ale jeździło się fajnie, jak zawsze zresztą 
Wiem Anka, na pewno królików zapomniałaś 

normalnie trzeba mieć na te czorty oczy dookoła głowy.

, teraz sie martwie, zeby przezyl zime
, ale mnie nie bylo przy tym
śniegu po kolana u mnie.