|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Miłej niedzieli
![]() i do zobaczenia we wtorek ![]() trzymajcie się dietkowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() A ja dzisiaj pospałam do 9.00 teraz obiadek a potem wyjazd 130km do rodzinki ostatnio postanowiłam z mężem że co niedziele będziemy odwiedzać rodzine bo mamy spore zaległości jak teściowa była 5 miesięcy w szpitalu to prawie codziennie do niej i nie było mowy o wyjazdach bo czasu brakowało. Wczoraj dziewczyny wypiłam sobie z mężem 3 drinki i miałam spore kłopoty z chodzeniem odzwyczaiłam się od picia jakichkolwiek alkocholi i moja głowa strasznie słaba ale mąż miał ze mnie polewke ![]() Miłego dnia do wieczora ![]()
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
A ja już cały zestaw ćwiczeń zaliczyłam, teraz będzie obiadek i potem do babci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja dziś od 11 spotkałam się z przyjaciółką bo nie było wcześniej kiedy ![]() ![]() ![]() U mnie dziś dietkowo jak narazie... byłyśmy w kawiarni ale piłam tylko zieloną herbate ![]() ![]() ![]() ![]() Magda ze też masz siły na odwiedziny... ja to w niedziele nie mam ochoty nigdzie się ruszać a i tak nigdy nie wypoczywam porządnie tylko coś robie... Gusiek babcie odwiedza ![]() Aga do zobaczenia, uważajcie na siebie ![]()
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokój, dziewczynki po jednym poście tylko napisały. A ja już dawno po kolacji, ufarbowałam włoski i pomalowałam pazurki u stóp, a teraz czekam aż wyschną, to jutro zrobię zdobienie, bo dziś mi się już nie chce i w dzień lepiej mi wyjdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
ok. niezapomniana
![]() u mnie dziś mało dietkowo ![]() Ciasta była dwa kawałki. Wczoraj mały soczek ![]() Nie wspomnę o ćwiczeniach, bo nie mam kiedy....jeszcze to durne szukanie roboty-każdą wolną chwilę poświęcam na szperanie za ogłoszeniami ![]() DOBRANOC dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
powiem Wam ,że dzisiaj weszłam na wage (była chwila napięcia). od 1 pazdziernika schudłam 4 kg.(ja oczywiscie mam wygórowane ambicje i bardziej bym była zadowolona z 5:P) ale mysle,ze tez ok. ogolnie od sierpnia to bedzie jakies 8 kg,ale wtedy (na wakacjach) "chudłam" bez diety. poprosu ruch non stop (piłka nożna).
a Wam jak idzie?
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
WITAJCIE
Witajcie we wtorek trafił mi się wyjazd do Trójmiasta miałam tam pracować w czwartek i piątek a że mąż ma tam rodzinkę którą bardzo lubię więc postanowiłam wydłużyć wyjazd żeby jeszcze odwiedziny zaliczyć. Dzięki pogodzie wyjazd przedłużył się do wczoraj, ale było bardzo milutko i naprawdę wypoczełam . Co prawda zawiesiłam dietę zupełnie czyli jadłam wszystko tylko starałam sie nie najadać do syta choć jak jest się u rodzinki to czasami ciężko i słodycze do kawy obowiazkowe bo wiecie jak się jest grubasem stwierdzenie że nie jem słodyczy jest śmieszne. Dziś stanęłam na wagę i okazało się że nic nie przytyłam wiec od dziś dietka spowrotem i do tego powród do ćwiczeń. Oczywiście brakowało mi was starsznie i dziś mąż się śmiał że ledwo oczy otworzyłam to prosto do kompa żeby nadrobić zaległości. Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Ja już po obiadku, a wcześniej na pogrzebie byłam stąd moja nieobecność, teraz jadę na miasto, a potem ćwiczonka, więc będę wieczorkiem. Majcia, to zaszalałaś z tymi odwiedzinami, ja w czwartek wybieram się do bratanka, bo niestety nie przyjechał, a teraz jest chory biedaczek i będę z nim siedziała. Edytowane przez ja85gusiek Czas edycji: 2009-10-19 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Już jestem znowu, upatrzyłam sobie dziś fajną fioletową kurteczkę i pewnie jutro ją kupię, tylko muszę jeszcze jutro jechać do jednego sklepu, który dziś już był zamknięty. Jestem po godzinie ćwiczeń i teraz już tylko lenistwo mi pozostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki ja od rana w jakimś pędzie i nawet nie było chwili, żeby tu zaglądnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() coś Magdy dziś nie było , Aga w Wawie Gusiek pochwal się kurteczką jak kupisz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
niezapomniana, jestem tu często, bo mam możliwość co i raz zajrzeć na neta (cały czas pracy szukam), więc sprawdzam co się tutaj dzieje.
Nie dziwię się, że nie masz już siły na ćwiczenia, tylko zobacz jak się wygimnastykowałaś przez cały dzień, to już są porządne ćwiczenia. Od czwartku do niedzieli trochę rzadziej tu będę, bo jadę do bratanka i pierwszy zjazd mam w weekend, ale od poniedziałku wszystko wraca do normy. Aha, i kurtkę oczywiście pokażę jeśli kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Witajcie dziewczyny ![]() Fajnie, że majka się odnalazła ![]() hmm....mój mąż na egzaminie dostał trudniejsze zadanie ![]() ![]() ![]() ![]() W Warszawie wczoraj mgła ![]() ![]() ![]() U mnie mało, mało dietkowo, bo wstałam w pn o 2 rano i praktycznie w trasie, żeby nie zasypiać ratowałam się "cukrami" ![]() ![]() W ćwiczeniach zaległości ![]() ![]() ![]() P.S. Niezapomniana powodzenia u dentysty ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-20 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja już po śniadanku dawno, byłam na mieści i póki co kupiłam sobie biały cienki golf i szalik czarno-fioletowy. Musiałam do domu przyjechać na herbatkę, bo zimno strasznie i jadę później po moją upatrzoną kurteczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak odchudzić biust po hormonach?
![]() W trakcie ich brania , rozmiar biustu zwiększył mi się o 1-2 rozmiary (z B na C-D) i teraz wcale się nie zmniejsza ![]() ![]() Wszystkie bluzki rozpinane, przez rozmiar biustu muszę mieć w rozm. 44 minimum, a wkładane przez głowę rozchodzą się w tym miejscu ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-20 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Rozeznanie
|
Kurcze Agna niejedna dziewczyna marzy o tym żeby mieć taki problem z biustem i chciałaby znać nazwę tych hormonów
![]() Poważenie to zapytaj lekarza bo może to jedynie woda się tam zgromadziła lub jest jakiś lek aby wszystko wróciło do normy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wczoraj i dzisiaj dziewczyny nie miałam neta bo telefon nie działał wnosili i wynosili mi meble i zerwali kabel od neta ale teraz już naprawione więc zaraz tu zaglądam ![]() ![]() ![]() Normalnie sajgon w domu ![]() ale teraz to dochodze do siebie po tym bałaganie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() Niestety nie wyrobiłam się wcześniej, żeby tu zajrzeć, bo jutro moja mama ma imieniny i musiałam jej pomóc, bo niby nie zaprasza nikogo, ale zawsze ktoś przyjdzie. Nawet na cwiczenia dziś czasu nie znalazłam, ale się za to nachodziłam w ciągu dnia, więc tak jakby stepperek zaliczony ![]() Kupiłam sobie tą kurteczkę, tylko zdjęć nie zrobiłam z braku czasu, ale jutro zrobię i wrzucę. Uciekam spać, kolorowych snów dziewczynki. Dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Wpadłam się przywitać już po śniadanku, kawie i zielonej herbatce ![]() Na 9.00 jade z córką do dentysty ![]() ![]()
![]() |
#2212 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Wczoraj mnie nie było bo miałam nieplanowaną trase z tatą przez pół dnia... do dentysty się nie wyrobiłam i idę jutro... Zaraz biegnę z Kubą do szkoły.. potem parę spraw na mieście i do domku... Mam nadzieję, że nie narobił sobie dużo zaległości bo siedział w domku tydzień czasu ![]() Magda mój mały też często do dentystki biega bo strasznie mu zęby się sypią po tacie i babci dostał w prezencie w genach ![]() ![]() ![]() Aga Gawron znów wysłał na maila materiały dot zajęć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() majcia a jak u Ciebie?? Nic nie piszesz co porabiasz i jak idzie dieta ![]() Gusiek czekamy na foto ![]()
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-10-21 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Już jestem po śniadanku i zakupach, wstawiam fotki, jak wczoraj obiecałam ![]() Aha, dzieczynki ta kurtka to L ![]() ![]() Edytowane przez ja85gusiek Czas edycji: 2009-10-21 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nie było mnie bo przez tydzień walczyłam o zlikwidowanie awarii internetu ale jakoś u dostawcy tej cudownej sieci nikomu nie zależało zbyt mocno żeby klient był zadowolony. ehhhh. Ja się cały czas trzymam i słodyczy nie tykam prawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Rozeznanie
|
U mnie przez ostatnie dwa dni mało dietkowo ale dziś jak się nie mogłam podnieść po 9 godzinach spania to stwierdziłam że wracam do dietkowego jedzenia bo wtedy krócej spałam i wstawałam wypoczęta no o zgadze nie wspomnę. Ćwiczyć oczywiście też mi się nie chciało no ale koniec urlopu i trzeba wrócić do pracy nad sobą bo to co starciłam przez miesiąc ciężkiej pracy mogę odzystać w ciągu tygodnia jak będę tak dalej sobie pozwalać na jedzonko i leniuchować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaczorek wellcome back ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Rozeznanie
|
Mała już była 2 tygodnie temu 1 raz u dentysty i dzisiaj za tydzień znowu ale jest naprawde dzielna ani nie zapiszczy.Co do domu to jestem zadowolona bo teraz zostało mi tylko wyremontowanie całej klatki schodowej i domek będzie całkiem ładny ale to dopiero po zimie
![]() ja85gusiek-śliczna ta kurteczka ![]() ![]() Mała była jeszcze dzisiaj u pediatry bo rano miała zaropiałe oczka i napuchniętą buzie i ma zapalenie jakieś ropne no i antybiotyki znowu ![]() ![]() Pa kochane do wieczora ![]()
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
Ja się powoli zbieram do domku. Dziś ugotuję rybę na parze do tego ziemniaki bo jakoś bez nich mi ciężko i do tego surówkę z białej kapusty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
niezapomniana jak to F
![]() ![]() gusiek - śliczna kurteczka ![]() ja chyba pasuję.....z dietą jestem daleko do tyłu...ani nie ćwiczę, ani się wcale nie staram......dziś tylko dwa posiłki ![]() ![]() Trauma mnie dopadła, mam poważnego doła i wątpię, żeby kiedykolwiek się to moje popieprzone życie wyprostowało ![]() Mam wszystkiego dosyć ![]() Zdechnę jako gruba i tłusta świnia ![]() Nic mi nie wychodzi, dosłownie nic - mimo, że się staram coraz więcej wątpliwości i zwątpienia we własne możlwiości, bo coraz częściej zastanawiam się czy mam takowe ![]() Potrzebuje psychologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.