Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 09:07   #2191
Agna
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Miłej niedzieli
i do zobaczenia we wtorek

trzymajcie się dietkowo........ niezapomniana słyszysz

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Agna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 10:11   #2192
magdzie
Rozeznanie

Witajcie
A ja dzisiaj pospałam do 9.00 teraz obiadek a potem wyjazd 130km do rodzinki ostatnio postanowiłam z mężem że co niedziele będziemy odwiedzać rodzine bo mamy spore zaległości jak teściowa była 5 miesięcy w szpitalu to prawie codziennie do niej i nie było mowy o wyjazdach bo czasu brakowało.
Wczoraj dziewczyny wypiłam sobie z mężem 3 drinki i miałam spore kłopoty z chodzeniem odzwyczaiłam się od picia jakichkolwiek alkocholi i moja głowa strasznie słaba ale mąż miał ze mnie polewke
Miłego dnia do wieczora
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 13:10   #2193
ja85gusiek
Zakorzenienie

A ja już cały zestaw ćwiczeń zaliczyłam, teraz będzie obiadek i potem do babci.
ja85gusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 14:32   #2194
niezapomniana
Rozeznanie

Dzień dobry
A ja dziś od 11 spotkałam się z przyjaciółką bo nie było wcześniej kiedy Teraz muszę coś porobić owocnego i spędzić czas z synkiem... może coś poczucze sie i poczytam w każdym razie szkoda niedzieli
U mnie dziś dietkowo jak narazie... byłyśmy w kawiarni ale piłam tylko zieloną herbate na śniadanie kasza manna bo owsianki już nie było potem rosół i mięsko z warzywkami co dalej to nie wiem jeszcze
Magda ze też masz siły na odwiedziny... ja to w niedziele nie mam ochoty nigdzie się ruszać a i tak nigdy nie wypoczywam porządnie tylko coś robie...
Gusiek babcie odwiedza
Aga do zobaczenia, uważajcie na siebie
Stary 2009-10-18, 20:11   #2195
ja85gusiek
Zakorzenienie

Ale tu dziś spokój, dziewczynki po jednym poście tylko napisały. A ja już dawno po kolacji, ufarbowałam włoski i pomalowałam pazurki u stóp, a teraz czekam aż wyschną, to jutro zrobię zdobienie, bo dziś mi się już nie chce i w dzień lepiej mi wyjdzie.
Stary 2009-10-18, 20:38   #2196
Agna
Zadomowienie

ok. niezapomniana

u mnie dziś mało dietkowo
Ciasta była dwa kawałki. Wczoraj mały soczek Cholera.....
Nie wspomnę o ćwiczeniach, bo nie mam kiedy....jeszcze to durne szukanie roboty-każdą wolną chwilę poświęcam na szperanie za ogłoszeniami

DOBRANOC dziewczyny

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Stary 2009-10-18, 21:10   #2197
paragrapg
Raczkowanie

powiem Wam ,że dzisiaj weszłam na wage (była chwila napięcia). od 1 pazdziernika schudłam 4 kg.(ja oczywiscie mam wygórowane ambicje i bardziej bym była zadowolona z 5:P) ale mysle,ze tez ok. ogolnie od sierpnia to bedzie jakies 8 kg,ale wtedy (na wakacjach) "chudłam" bez diety. poprosu ruch non stop (piłka nożna).

a Wam jak idzie?
Stary 2009-10-19, 10:26   #2198
majcia00
Rozeznanie

WITAJCIE
Witajcie we wtorek trafił mi się wyjazd do Trójmiasta miałam tam pracować w czwartek i piątek a że mąż ma tam rodzinkę którą bardzo lubię więc postanowiłam wydłużyć wyjazd żeby jeszcze odwiedziny zaliczyć. Dzięki pogodzie wyjazd przedłużył się do wczoraj, ale było bardzo milutko i naprawdę wypoczełam .
Co prawda zawiesiłam dietę zupełnie czyli jadłam wszystko tylko starałam sie nie najadać do syta choć jak jest się u rodzinki to czasami ciężko i słodycze do kawy obowiazkowe bo wiecie jak się jest grubasem stwierdzenie że nie jem słodyczy jest śmieszne. Dziś stanęłam na wagę i okazało się że nic nie przytyłam wiec od dziś dietka spowrotem i do tego powród do ćwiczeń.
Oczywiście brakowało mi was starsznie i dziś mąż się śmiał że ledwo oczy otworzyłam to prosto do kompa żeby nadrobić zaległości.
Pozdrowienia
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 14:39   #2199
ja85gusiek
Zakorzenienie

Witam!
Ja już po obiadku, a wcześniej na pogrzebie byłam stąd moja nieobecność, teraz jadę na miasto, a potem ćwiczonka, więc będę wieczorkiem.
Majcia, to zaszalałaś z tymi odwiedzinami, ja w czwartek wybieram się do bratanka, bo niestety nie przyjechał, a teraz jest chory biedaczek i będę z nim siedziała.

Edytowane przez ja85gusiek
Czas edycji: 2009-10-19 o 14:41
Stary 2009-10-19, 19:21   #2200
ja85gusiek
Zakorzenienie

Już jestem znowu, upatrzyłam sobie dziś fajną fioletową kurteczkę i pewnie jutro ją kupię, tylko muszę jeszcze jutro jechać do jednego sklepu, który dziś już był zamknięty. Jestem po godzinie ćwiczeń i teraz już tylko lenistwo mi pozostało
Stary 2009-10-19, 21:07   #2201
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
WITAJCIE
Witajcie we wtorek trafił mi się wyjazd do Trójmiasta miałam tam pracować w czwartek i piątek a że mąż ma tam rodzinkę którą bardzo lubię więc postanowiłam wydłużyć wyjazd żeby jeszcze odwiedziny zaliczyć. Dzięki pogodzie wyjazd przedłużył się do wczoraj, ale było bardzo milutko i naprawdę wypoczełam .
Co prawda zawiesiłam dietę zupełnie czyli jadłam wszystko tylko starałam sie nie najadać do syta choć jak jest się u rodzinki to czasami ciężko i słodycze do kawy obowiazkowe bo wiecie jak się jest grubasem stwierdzenie że nie jem słodyczy jest śmieszne. Dziś stanęłam na wagę i okazało się że nic nie przytyłam wiec od dziś dietka spowrotem i do tego powród do ćwiczeń.
Oczywiście brakowało mi was starsznie i dziś mąż się śmiał że ledwo oczy otworzyłam to prosto do kompa żeby nadrobić zaległości.
Pozdrowienia
Witaj Majeczko dobrze, że już jesteś
Dziewczynki ja od rana w jakimś pędzie i nawet nie było chwili, żeby tu zaglądnąć a więc tak: pomyłam wszytkie okna w domu, posprzątałam, pomyłam gary, zrobiłam 3 prania, obiad, przebrałam i nakarmiłam ciocie, potem pojechałam pomóc tacie przy spawaniu i wieczorem jeszcze lekcje z synkiem... nie mam już sił na ćwiczenia choć bym chciała bo przez weekend nie ćwiczyłam ale już ledwo siedze a 22 godz jak poćwicze teraz to do 1 nie zasne jutro mam kanałówke u denstysty i jeszcze rano musze polecieć ze zdjęciem zęba mam nadzieje, że już nie będzie padać... coś mnie gardło piecze a nie chce się rozchorować na zjazd... do tego dostałam dziś @ i waga mi spadła bo ja jestem takim fenomenem że mi właśnie spada a nie rośnie ale jak się skończy to nawet w 1 dzień 1kg do góry leci
coś Magdy dziś nie było , Aga w Wawie
Gusiek pochwal się kurteczką jak kupisz Ty kochana najaktywniejsza z nas wszystkich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 21:50   #2202
ja85gusiek
Zakorzenienie

niezapomniana, jestem tu często, bo mam możliwość co i raz zajrzeć na neta (cały czas pracy szukam), więc sprawdzam co się tutaj dzieje.
Nie dziwię się, że nie masz już siły na ćwiczenia, tylko zobacz jak się wygimnastykowałaś przez cały dzień, to już są porządne ćwiczenia.
Od czwartku do niedzieli trochę rzadziej tu będę, bo jadę do bratanka i pierwszy zjazd mam w weekend, ale od poniedziałku wszystko wraca do normy.
Aha, i kurtkę oczywiście pokażę jeśli kupię
Stary 2009-10-20, 07:44   #2203
Agna
Zadomowienie

Wróciłam

Witajcie dziewczyny
Fajnie, że majka się odnalazła
hmm....mój mąż na egzaminie dostał trudniejsze zadanie. Jedno można policzyć w godzinę, a na drugie 3 jest za mało. Życzyłam mu tego prostrzego ale oczywiście, jak to w życiu bywa dostał trudniejsze, co do którego miał pełno wątpliwości. No i teraz nie wiadomo, mam nadzieję, że mu poszło znośnie....

W Warszawie wczoraj mgła nic nie było widać. Oczywiście wielkie korki Mam już dość stolicy

U mnie mało, mało dietkowo, bo wstałam w pn o 2 rano i praktycznie w trasie, żeby nie zasypiać ratowałam się "cukrami" - pilnowałam, żeby mąż nie zasnął i musiałam czuwać. Od 2 rano-do 21 na pełnych obrotach. Dziś wstałam o 8.00
W ćwiczeniach zaległości, ale postaram się je nadrobić I promise

P.S. Niezapomniana powodzenia u dentysty

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-10-20 o 10:12
Stary 2009-10-20, 09:59   #2204
ja85gusiek
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja już po śniadanku dawno, byłam na mieści i póki co kupiłam sobie biały cienki golf i szalik czarno-fioletowy. Musiałam do domu przyjechać na herbatkę, bo zimno strasznie i jadę później po moją upatrzoną kurteczkę
Stary 2009-10-20, 10:37   #2205
Agna
Zadomowienie

Dziewczyny jak odchudzić biust po hormonach?
W trakcie ich brania , rozmiar biustu zwiększył mi się o 1-2 rozmiary (z B na C-D) i teraz wcale się nie zmniejsza
Wszystkie bluzki rozpinane, przez rozmiar biustu muszę mieć w rozm. 44 minimum, a wkładane przez głowę rozchodzą się w tym miejscu, eksponując te gignatyczne balony

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-10-20 o 10:39
Stary 2009-10-20, 12:29   #2206
majcia00
Rozeznanie

Kurcze Agna niejedna dziewczyna marzy o tym żeby mieć taki problem z biustem i chciałaby znać nazwę tych hormonów
Poważenie to zapytaj lekarza bo może to jedynie woda się tam zgromadziła lub jest jakiś lek aby wszystko wróciło do normy
Stary 2009-10-20, 13:24   #2207
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze Agna niejedna dziewczyna marzy o tym żeby mieć taki problem z biustem i chciałaby znać nazwę tych hormonów
proszę bardzo : Diane 35, miałam leczyć trądzik - ale tego co zrobiły z moim biustem nigdy nie wybaczę

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Stary 2009-10-20, 17:48   #2208
Agna
Zadomowienie

Tu jak zwykle cisza

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Stary 2009-10-20, 18:40   #2209
magdzie
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny
Wczoraj i dzisiaj dziewczyny nie miałam neta bo telefon nie działał wnosili i wynosili mi meble i zerwali kabel od neta ale teraz już naprawione więc zaraz tu zaglądamMiałam przez 2 dni w domu wynoszenie starych mebli wnoszenie nowych przemeblowanie sypialni do innego pokoju i zrobienie dzieciakomwięc bałagan,wyciąganie wszystkiego z mebli i wkładanie do nowych a co nie potrzebne to wylot
Normalnie sajgon w domu
ale teraz to dochodze do siebie po tym bałaganie
Stary 2009-10-20, 22:52   #2210
ja85gusiek
Zakorzenienie

Dobry wieczór!
Niestety nie wyrobiłam się wcześniej, żeby tu zajrzeć, bo jutro moja mama ma imieniny i musiałam jej pomóc, bo niby nie zaprasza nikogo, ale zawsze ktoś przyjdzie. Nawet na cwiczenia dziś czasu nie znalazłam, ale się za to nachodziłam w ciągu dnia, więc tak jakby stepperek zaliczony
Kupiłam sobie tą kurteczkę, tylko zdjęć nie zrobiłam z braku czasu, ale jutro zrobię i wrzucę.
Uciekam spać, kolorowych snów dziewczynki. Dobranoc!
Stary 2009-10-21, 06:31   #2211
magdzie
Rozeznanie

Witam
Wpadłam się przywitać już po śniadanku, kawie i zielonej herbatce
Na 9.00 jade z córką do dentystybiedulka ma 2,5 roku a już musi tam zaglądać
Stary 2009-10-21, 08:58   #2212
niezapomniana
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj mnie nie było bo miałam nieplanowaną trase z tatą przez pół dnia... do dentysty się nie wyrobiłam i idę jutro... Zaraz biegnę z Kubą do szkoły.. potem parę spraw na mieście i do domku...
Mam nadzieję, że nie narobił sobie dużo zaległości bo siedział w domku tydzień czasu
Magda mój mały też często do dentystki biega bo strasznie mu zęby się sypią po tacie i babci dostał w prezencie w genach mam nadzieję, że macie jakiegoś miłego dentyste i mała się nie zrazi a co do przemeblowania to pewnie teraz pięknie maz w domku
Aga Gawron znów wysłał na maila materiały dot zajęć a co do tego problemu z biustem to co ty gadasz kochana dobrze mieć taki biust ja miałam C przed ciążą po karmieniu zostało mi D i było super a jak przytylam to na F mi wskoczyło to dopiero cyc... mówie Ci dobrze jest chudnąć w talii i udach, ale nie w cyckach... zapytaj męża
majcia a jak u Ciebie?? Nic nie piszesz co porabiasz i jak idzie dieta
Gusiek czekamy na foto

Edytowane przez niezapomniana
Czas edycji: 2009-10-21 o 09:32
niezapomniana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 10:02   #2213
ja85gusiek
Zakorzenienie

Hej!
Już jestem po śniadanku i zakupach, wstawiam fotki, jak wczoraj obiecałam I do pracy, odkurzanie mnie dziś czeka i sałatkę muszę zrobić.
Aha, dzieczynki ta kurtka to L mierzyłam XL, ale za szeroka była

Edytowane przez ja85gusiek
Czas edycji: 2009-10-21 o 10:03
Stary 2009-10-21, 10:05   #2214
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Pokaż wiadomość
Hej!
Już jestem po śniadanku i zakupach, wstawiam fotki, jak wczoraj obiecałam I do pracy, odkurzanie mnie dziś czeka i sałatkę muszę zrobić.
Aha, dzieczynki ta kurtka to L mierzyłam XL, ale za szeroka była
mmmm taka futerkowo korzuszkowa niespotykana i oryginalna super że L
Stary 2009-10-21, 10:08   #2215
kaczorek84
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Nie było mnie bo przez tydzień walczyłam o zlikwidowanie awarii internetu ale jakoś u dostawcy tej cudownej sieci nikomu nie zależało zbyt mocno żeby klient był zadowolony. ehhhh. Ja się cały czas trzymam i słodyczy nie tykam prawie czasami tylko jakas jedna landrynka wieczorem się przyplącze aerobic w dalszym ciągu trzy razy w tygodniu tylko niestety przez te śniegi i deszcze konie musiałam chwilowo odstawić a tak bardzo już bym pojeździła. i weszłam po tych dwóch tyg na wagę i było 1,5 kg mniej mam nadzieję że nie spocznę na laurach i jednak osiągnę swój cel Miłego dnia Wam życzę
kaczorek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 10:29   #2216
majcia00
Rozeznanie

U mnie przez ostatnie dwa dni mało dietkowo ale dziś jak się nie mogłam podnieść po 9 godzinach spania to stwierdziłam że wracam do dietkowego jedzenia bo wtedy krócej spałam i wstawałam wypoczęta no o zgadze nie wspomnę. Ćwiczyć oczywiście też mi się nie chciało no ale koniec urlopu i trzeba wrócić do pracy nad sobą bo to co starciłam przez miesiąc ciężkiej pracy mogę odzystać w ciągu tygodnia jak będę tak dalej sobie pozwalać na jedzonko i leniuchować.
Stary 2009-10-21, 12:16   #2217
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
U mnie przez ostatnie dwa dni mało dietkowo ale dziś jak się nie mogłam podnieść po 9 godzinach spania to stwierdziłam że wracam do dietkowego jedzenia bo wtedy krócej spałam i wstawałam wypoczęta no o zgadze nie wspomnę. Ćwiczyć oczywiście też mi się nie chciało no ale koniec urlopu i trzeba wrócić do pracy nad sobą bo to co starciłam przez miesiąc ciężkiej pracy mogę odzystać w ciągu tygodnia jak będę tak dalej sobie pozwalać na jedzonko i leniuchować.
majcia wiem coś o tym też miałam słaby tydzień, na szczęście od poniedziałku staram się wychodzić na prostą.., jedynie ćwiczenia są w tyle bo nie wyrabiam... planuje na wieczór a potem guzik bo albo styrana albo musze jechac po tate itp ale grunt to chęci jak się postaramy to znów wejdziemy na dobre tory a wtedy będzie już z górki trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie dziewczyny
kaczorek wellcome back

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 13:56   #2218
magdzie
Rozeznanie

Mała już była 2 tygodnie temu 1 raz u dentysty i dzisiaj za tydzień znowu ale jest naprawde dzielna ani nie zapiszczy.Co do domu to jestem zadowolona bo teraz zostało mi tylko wyremontowanie całej klatki schodowej i domek będzie całkiem ładny ale to dopiero po zimiebo kasy brak a musimy zerwać stare jakieś płyty co jest obite i wyszpachlować wymalować i położyć płytki.
ja85gusiek-śliczna ta kurteczka
Mała była jeszcze dzisiaj u pediatry bo rano miała zaropiałe oczka i napuchniętą buzie i ma zapalenie jakieś ropne no i antybiotyki znowu
Pa kochane do wieczora
Stary 2009-10-21, 14:28   #2219
kaczorek84
Raczkowanie

Ja się powoli zbieram do domku. Dziś ugotuję rybę na parze do tego ziemniaki bo jakoś bez nich mi ciężko i do tego surówkę z białej kapusty Szkoda tylko że mój TŻ wróci późno. A wieczorkiem obowiązkowo aerobic. Papa do jutra
kaczorek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 16:35   #2220
Agna
Zadomowienie

niezapomniana jak to F - widziałam cię i nie wyglądało mi to na F
gusiek - śliczna kurteczka

ja chyba pasuję.....z dietą jestem daleko do tyłu...ani nie ćwiczę, ani się wcale nie staram......dziś tylko dwa posiłki Raz że nie mam czasu, a dwa że mam potwornego stresa
Trauma mnie dopadła, mam poważnego doła i wątpię, żeby kiedykolwiek się to moje popieprzone życie wyprostowało
Mam wszystkiego dosyć
Zdechnę jako gruba i tłusta świnia
Nic mi nie wychodzi, dosłownie nic - mimo, że się staram coraz więcej wątpliwości i zwątpienia we własne możlwiości, bo coraz częściej zastanawiam się czy mam takowe
Potrzebuje psychologa

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości