![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Witam!
Mogę dołączyć? Ślub mam 21.11.2009 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
róznie to bywało : cebulki, ubrania (Lacoste ) ,róze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane kobietki!!!
Ja na chwilkę bo zaraz lecimy do banku założyć jakąś lokatę (Madzia gdzie jest najlepsza oferta? Ty już to masz za sobą??) i idziemy do biura podróży, tak na ostatnią chwilę, ale może uda nam się coś kupić Inutil - witamy w naszym gronie!! ![]() moniqac śliczne obrączki anika222 nie stresuj się wszystko będzie ok!! Madzia a moja mama ma 47 a tata 48 (dla przypomnienia ja jestem z tych starszych PM-ek mam 29 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
no zartujesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Kobity własnie sie mierzyłam i z 87/71/97 spadłam na 84/70/90....... Bez komentarza
PASEM I TYŁKIEM SIE NEI PRZEJMUJE ALE ŻEBY W CYCKACH!!!!! JUZ I TAK MAŁE MAM
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-07 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz poszukam fotek ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-08-07 o 10:15 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozłozylismy wszystko na 3 lokaty. 20 tys wpłacilismy na lokatę "koszyk zysków" teraz mają taka akcję. na 3,5 roku - to lokata bezpieczna, nic sie nie starci a mozesz zyskać 35 % ![]() dzięki temu, ze masz tę lokate, połowe (tego co na niej) czyli 10 tys wplcilismy na lokatę na 2,5 miesiąca na 8 % a 5 tys wplacilismy na konto oszczędnosciowe na 5 % (w kazdej chwili mozna pobrac bez utraty odsetek) a resztę zostawilismy sobie na "drobne" wydatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | |
Zadomowienie
|
groszku
dziękuje dziewczyny ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |||
Zakorzenienie
|
Mmmm Lacoste.Chce bluzkę kupić mojemu Tż z Lacoste, ale w PL nie ma takich rzeczy, bynajmniej Ja nic nie widziałam.Tylko na allegro
![]() Fajna robota przy ciuszkach ![]() Cytat:
Przed okresem pewnie Ci biust urośnie ![]() Cytat:
Te 35 % co wam dają to przez ile nie możecie wybierać pieniedzy?! Moja ciotka po śmierci męża dała pieniądze na lokatę jakaś wysoko oprocentowana, po roku od śmierci chciała wybrać pieniądze dla syna na motor, okazało się że jak wybierze straci 1/ 4 sumy ![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcie sukni ![]() ~~*~~ Musze winietki zrobić aż mnie nerwica bierze! bo nie wiem jakie odstępy i w ogóle między winietkami. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny- przepiękne relacje ze ślubów i przecudne zdjęcia! Wyglądałyście pięknie! Wszystkiego najlepszego Wam życzę! Aż się nie mogę doczekać swojego własnego ślubu
![]() Dziewczyny..nasz spokój został wczoraj zmącony.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci, że nam nie s pieszy z ich wypłacaniem. mamy jeszcze kase na Koncie Holenderskim , wiec te niech sobie leżą i czekają. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, wróciłam właśnie z próbnego makijażu oczu (mam już dosyć malowania całej twarzy, głównie to makijażystki dotychczasowe pierdzieliły właśnie oczy, reszta była ok). Poszłam więc do faceta.... ja nie wiem, co to za mania nie malowania dolnych rzęs
![]() ![]() Ma to pasować do białej sukni bordowego lub różowego bukietu srebrnych dodatków szaroniebieskich oczu ciemnobrązowych włosów.....
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Strobiluska idź tak jak masz pomalowane, jedno takie drugie takie
![]() ![]() No powiem, Ci że oba mi się podobają kolory. W którym się czujesz lepiej? ~~*~~ Madziu to może masz do sprzedania bluzkę męską Lacoste? ![]() Mój Tż jakby pracował w tej firmie to cała wypłata by została w firmie. Masz jakieś namiary do tej pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
strobli okroopne oba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Strobiluska koniecznie inny makijaż
![]() Jakieś cieniowanie by się przydało, kreska aby podkreślić górną powiekę, mocniej wytuszowane rzęsy i cienie nie takie błyszczące wg mnie.
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaneta nie mam namiarów, bo pracowałam tam przez moje biuro w sumie moze z miesiąc, ale bardzo miło to wspominam. szefostwo nam zawsze pomagało abysmy sami szybciej wszystko skończyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Azzis a kredka musi być? Ja np nie maluje się kredką i nie jestem do niej przyzwyczajona , a kuzynka która będzie mnie malowała cały czas mnie na nią namawia. Nie chce Ja osobiście super widocznego makijażu, wolę coś delikatnego. Generalnie to tylko bym maznela jakiś podkład i rzęsy podkręciła, ale dam coś na te oko jeszcze.
~~*~~ Madzia aaa to dobrze, że chociaż to miło wspominasz ![]() ~~*~~ Dziewczyny nerwice mam. Jak zrobić te winietki ![]() Wyliczyłam sobie, że karteczka z imieniem i nazwiskiem ma być szeroka ------ 6 cm a wysoka | 4 cm i jak mam to zrobić w wordpadzie aby mi się wydrukowało normalnie z odstępami między imionami żebym mogła potem je pociąć i miały właśnie podane wymiary? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-07 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
zaneta musisz zrobic tabelę
gdzie kolumny beda mialy szerokosc 6 cm, a jeden wiersz w tabeli wyokosc 4. Ale...... musisz imiona wpisywac co drugi wiersz, gorny zostawiajac pusty (to bedzie tyl winietki) no i na koniec oznaczyc srodkowe przedzialki - w pojedynczej winietce - po zlozeniu bedzie do grzbiet - zeby tam nie bylo np. czarnej linii - oznaczyc jako niewidoczne lub brak. Ja probowalam zorbic w wordzie, i to wyglada tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
dziękuję za opinię co do makijazu, zdecydowanie W SOSNOWCU NIE MA POŻĄDNYCH MAKIJAŻYSTEK! chociaż ten popielaty makijaz nie byl taki do końca zły, jak "domalowałam" dolne rzęsy-nie wiem...sama się nie pomaluję, bo nie mam kosmetyków takich trwałych, a nie będe ich kupowac, bo na codzień maluję się bardzo delikatnie-podkład, puder, baza na oczy, cień i mascara. no i błyszczyk... nie potrzebuje innych rzeczy, bo nie lubię, więc zdam się na profesjonalistę (którego znaleźc nei moge
![]() Żaneto jesli chcesz, to ja moge Ci szablon podrzucić ale 5x5 cm ![]() ![]() ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-08-07 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
żaneta a na kiedy potrzebbujesz te winiety ?
jako żem grafik moge ci troszku pomóc tylko musisz mi napisac liste z imionami i nazwiskami baaaaaaaaaardzo dokładnie w wordzie i ja ci to powrzucam w odpowiednich odstępach w pliku pdf ..... ps odezwij sie n gg jak masz 1756409 i jak duzą winiete chcesz cos dziewczyny piszą o twojej składanej ale przeciez mialas miec ferrero..... z drucikiem a do tego trzeba pojedynczą karteczke jak wizytówka... strobi a moze zrobisz to na co ja sie w koncu zdecydowalam w douglasie sie malowac....
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-07 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
strobli, pytaj we wzytskich salonach kosmetycznych
![]() http://www.blondi.com.pl/pliki/kosmetyka.html http://www.favore.pl/61858_makijaz-m...c-slaskie.html http://www.makijaze.slask.pl/index6.html http://www.euphoriabeauty.pl/index_17.html <- ten polecaja w sieci http://www.shintai.pl/promocje.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Strobiluska z tych dwóch to ten drugi jest jeszcze w miare. ale w sumie rzaden nie powala, są takie troche nijakie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Już mi Anika222 pomaga
![]() Zna się na tym, a Ja ciemna masa z tego jestem. Gdyby nie Wasza pomoc ręcznie bym chyba wszystko napisała ![]() Dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
no a jak inaczej jak umiem to pomoge
![]() gorzej jak bym nie umiała ![]()
![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mówi że jeszcze za coś takiego musiałaś zapłacić... skoro nie możesz znaleźć nikogo dobrego to może jednak spróbuj sama? specjalnie drogich i wymyślnych kosmetyków nie trzeba ![]() ja sama sobie makijaż robiłam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.