Czarna lista targowisko- plotki - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 18:24   #2191
Jeanette83
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Ostrzegam przed wizażanką zakochanawmoimbartusiu77. do wymiany wprawdzie nie doszło więc na negatywa się nie kwalifikuje, ale:

1. Wizażanka kilkukrotnie próbowała w trakcie negocjacji przechodzić na PW, pisząc w sprawie wymiany w tej formie.

2. Co chwilę zmienia zdanie - pyta o przedmiot, po dobie pisze że nic nie znalazłam, potem nie pamieta co chciała, potem się zgadza na wymianę, potem rezygnuje - i to wszystko w ciągu 4 dni...

3. Swoje kosmetyki liczy według cen na KWC, wklejając nawet odpowiednie linki, cudze - po cenach na allegro, co jest według mnie dość bezczelne.

Ja za wymiane podziekowałam z taka osobą, ostrzegam innych bo dla mnie jest podejrzana.

Jeanette83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:39   #2192
ranka
Kici kici miau miau

Przekupka: 191 pkt / 100% pozyt.

co do punktu 2.. tu jest wiecej takich osob i niezmiernie mnie to wkurza.nie mowie o rezygnacji, tylko jesli cos interesuje wizaanke u mnie a ja chce sie z nia wymienic to czy jest problem zeby napisac np. prosze o czas albo jednak podziekuje? bo juz spotkalam sie patre razy z tym ze Wizazanka pyta o cos, uzyskuje pozytywna odpowiedz po czym znika bez sladu..

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:46   #2193
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

hej po pierwsze ja napisałam Ci że nic nie znalazłam bo jak wchodziłam na wątek drugi raz to wyświetlało mi się od razu od połowy.. zresztą tłumaczyłam Ci to i przepraszałam ze trzy razy na prw.. że zrobiłam to z głupoty sama się do tego przyznałam po prostu nie zauważyłam najzwyczajniej w świecie że pasek jest w połowie strony..

przez cały nasz kontakt byłam dla Ciebie miła, przepraszałam za każdą gafe, nie jestem typem kombinatora...

po drugie nie wiedziałam że wymieniać trzeba się na widoku serio.. myślałam że można wymienić się na prw.. nie miałam o tym pojęcia zresztą nie wiem nadal czy tak jest..

po trzecie stwierdziłam że nie chce pur blanki która ma rok skoro na allegro mogę ją kupić za 20zł a Ty chciałaś ode mnie dużo rzeczy za nią nie moja wina że kupiłaś ją akurat po cenie regularnej w katalogu.. a ja potem się nad tym zastanowiłam i wymiana ta była dla mnie nie opłacalna skoro chciałaś za perfumy warte 20zł na allegro moje rzeczy które na allegro zaznaczam na ALLEGRO wyszły by koło 40zł..

po czwarte swój kosmetyk jak wiesz dobrze też policzyłam po cenie na allegro więc to już nie ja jestem w tym momencie bezczelna..

po piąte to ja jednak ostatecznie podziękowałam za te wymianę a nie Ty bo mi się to kompletnie nie opłacało..

po prostu niektórzy są tutaj nowi i ja czytałam regulamin i nikomu nie robię nic na złość i nie było to nigdy moim zamiarem zresztą pierwszy raz spotkałam się z taką nieuprzejmością i moim zdaniem to nie w porządku że piszesz że trzeba na mnie uważać podczas gdy wszystkie moje wymiany to oceny pozytywne i osoby są bardzo zadowolone - no chyba że uważasz że zmuszam ich do pisania mi dobrych opinii bo nie zdziwiłabym się jakby tak było..

aha i chyba kulturalniej było najpierw napisać do mnie a potem obsmarowywać mnie na forum - no ale tak jest najłatwiej rozumiem

szkoda czasem słów po prostu na niektórych ludzi...
pozdrawiam

Edytowane przez szczęście_jest_blisko
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:50
szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:30   #2194
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez zakochanawmoimbartusiu77 Pokaż wiadomość
hej po pierwsze ja napisałam Ci że nic nie znalazłam bo jak wchodziłam na wątek drugi raz to wyświetlało mi się od razu od połowy.. zresztą tłumaczyłam Ci to i przepraszałam ze trzy razy na prw.. że zrobiłam to z głupoty sama się do tego przyznałam po prostu nie zauważyłam najzwyczajniej w świecie że pasek jest w połowie strony..

przez cały nasz kontakt byłam dla Ciebie miła, przepraszałam za każdą gafe, nie jestem typem kombinatora...

po drugie nie wiedziałam że wymieniać trzeba się na widoku serio.. myślałam że można wymienić się na prw.. nie miałam o tym pojęcia zresztą nie wiem nadal czy tak jest..

po trzecie stwierdziłam że nie chce pur blanki która ma rok skoro na allegro mogę ją kupić za 20zł a Ty chciałaś ode mnie dużo rzeczy za nią nie moja wina że kupiłaś ją akurat po cenie regularnej w katalogu.. a ja potem się nad tym zastanowiłam i wymiana ta była dla mnie nie opłacalna skoro chciałaś za perfumy warte 20zł na allegro moje rzeczy które na allegro zaznaczam na ALLEGRO wyszły by koło 40zł..

po czwarte swój kosmetyk jak wiesz dobrze też policzyłam po cenie na allegro więc to już nie ja jestem w tym momencie bezczelna..

po piąte to ja jednak ostatecznie podziękowałam za te wymianę a nie Ty bo mi się to kompletnie nie opłacało..

po prostu niektórzy są tutaj nowi i ja czytałam regulamin i nikomu nie robię nic na złość i nie było to nigdy moim zamiarem zresztą pierwszy raz spotkałam się z taką nieuprzejmością i moim zdaniem to nie w porządku że piszesz że trzeba na mnie uważać podczas gdy wszystkie moje wymiany to oceny pozytywne i osoby są bardzo zadowolone - no chyba że uważasz że zmuszam ich do pisania mi dobrych opinii bo nie zdziwiłabym się jakby tak było..

aha i chyba kulturalniej było najpierw napisać do mnie a potem obsmarowywać mnie na forum - no ale tak jest najłatwiej rozumiem

szkoda czasem słów po prostu na niektórych ludzi...
pozdrawiam
Gdybyś czytała regulamin, to byś wiedziała, że wymieniamy się tylko w wątkach, nie na PW Przeczysz sama sobie w tym momencie.

"6.Posty namawiające do rozpoczęcia prywatnej korespondencji będą usuwane; uprasza się prowadzić całą korespondencję na forum, a mailem przekazywać sobie jedynie dane adresowe"

Poza tym rada na przyszłość - nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana, wrzuć na luz, bo jak w moim starym wątku zaproponowałaś mi wymianę, to ja odpisałam, że potrzebuję czasu do namysłu i odezwę się wieczorem na drugi dzień. W tym czasie napisałaś w moim wątku kilka postów ponaglających/przypominających i do tego 2 wiadomości PW z żalem, że "miałaś przecież odpisać". Zrozum, że nikt nie siedzi na wizażu 24 godziny na dobę i strasznie denerwujące są takie ciągłe ponaglenia...

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:50   #2195
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
Gdybyś czytała regulamin, to byś wiedziała, że wymieniamy się tylko w wątkach, nie na PW Przeczysz sama sobie w tym momencie.

"6.Posty namawiające do rozpoczęcia prywatnej korespondencji będą usuwane; uprasza się prowadzić całą korespondencję na forum, a mailem przekazywać sobie jedynie dane adresowe"
Dzięki RoOxAnKaA, właśnie miałam to zacytować/napisać
Naprawdę czy tak trudno przeczytać cały regulamin i po prostu do niego się stosować, nie jest ani długi ani skomplikowany

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:00   #2196
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

ok co do regulaminu bardzo przepraszam poprawię się
co do tego ponaglania też przepraszam byłam wtedy nowa na forum i faktycznie wszystko chciałam szybko, szybko zmieniło się to teraz na prawdę.. sama mam do siebie pretensje o tamto i wiem że to mogło być irytujące

ale co do reszty co napisała na mnie ta wizażanka to na prawdę bezpodstawne oskarżenia i po prostu bardzo mi przykro z tego powodu bo to jest psucie opinii najzwyczajniej w świecie

Nikogo w żaden sposób nie mam na celu urazić
Ta wizażanka nie napisała do mnie nic kompletnie aporpo mojego zachowania tylko wypisuje to na forum czy nie warto najpierw sięgnąć po łagodniejsze środki niż od razu tak drastycznie?

co do moich błędów poprawię się obiecuję, ale też nie pozwolę na zasmarowywanie mnie nieprawdą

trzymajcie się dziewczynki i jeszcze raz przepraszam
szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 17:42   #2197
Jeanette83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakochanawmoimbartusiu77 Pokaż wiadomość
ok co do regulaminu bardzo przepraszam poprawię się
co do tego ponaglania też przepraszam byłam wtedy nowa na forum i faktycznie wszystko chciałam szybko, szybko zmieniło się to teraz na prawdę.. sama mam do siebie pretensje o tamto i wiem że to mogło być irytujące

ale co do reszty co napisała na mnie ta wizażanka to na prawdę bezpodstawne oskarżenia i po prostu bardzo mi przykro z tego powodu bo to jest psucie opinii najzwyczajniej w świecie

Nikogo w żaden sposób nie mam na celu urazić
Ta wizażanka nie napisała do mnie nic kompletnie aporpo mojego zachowania tylko wypisuje to na forum czy nie warto najpierw sięgnąć po łagodniejsze środki niż od razu tak drastycznie?

co do moich błędów poprawię się obiecuję, ale też nie pozwolę na zasmarowywanie mnie nieprawdą

trzymajcie się dziewczynki i jeszcze raz przepraszam
Napisałam do Ciebie ze nie liczymy tu wartosci rzeczy według allegro, tylko KWC (naprawde nie widzisz niczego zabawnego w tym, że przy liscie swoich rzeczy podajesz linki do KWC i ich cen, a komus proponujesz wymiane licząc koszty 3 razy mniejsze, bo "po tyle to jest na allegor"? To ja proponuje wpisać sobie na allegro "chanel" i liczyc, ze ktos sie wymieni z Tobą za kosmetyk tej martki po cenie jaka Ci tam wyskoczy ). Kilkukrotnie przechodziłam tez z powrotem na forum gdy pisalas na PW - no nie przyszło mi do głowy ze wizażanka z kilkoma przekupkami nadal nie przeczytała regulaminu.

I napisz konkretnie w którym miejscu pozwoliłam sobie wobec Ciebie na "zasmarowywanie mnie nieprawdą". JEsli sobie zyczysz moge wkleic wiadomosci prywatne. Podważasz że pisałas do mnie na PW, że sama nie pamietasz o co pytalas i ze cos chcialas, czy że proponujesz wymiane po cenie z allegro?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A sytuacje opisałam bo wyglada mi to na krecenie. Niejedn raz bylo tak, ze wizaznka, ktora oszukano, opisywala sytuacje i nagle pojawialo sie kilka-kilkanascie osob, ktore tez mialy co do tej osoby swoje podejrzenia albo zarzuty, ale nie kwalifikujace sie do przekupki. Nikt nigdy nie byl w stosunku do mnie tak bezczelny, by wyceniac moje rzeczy wedlug allegro, albo ciuchy wedluig cen z second-handu - nie przywyklam zatem i zapewniam, ze nie jest to w tym miejscu czyms normalnym

Stary 2011-04-20, 18:37   #2198
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Jeanette83 Pokaż wiadomość
Napisałam do Ciebie ze nie liczymy tu wartosci rzeczy według allegro, tylko KWC (naprawde nie widzisz niczego zabawnego w tym, że przy liscie swoich rzeczy podajesz linki do KWC i ich cen, a komus proponujesz wymiane licząc koszty 3 razy mniejsze, bo "po tyle to jest na allegor"? To ja proponuje wpisać sobie na allegro "chanel" i liczyc, ze ktos sie wymieni z Tobą za kosmetyk tej martki po cenie jaka Ci tam wyskoczy ). Kilkukrotnie przechodziłam tez z powrotem na forum gdy pisalas na PW - no nie przyszło mi do głowy ze wizażanka z kilkoma przekupkami nadal nie przeczytała regulaminu.

I napisz konkretnie w którym miejscu pozwoliłam sobie wobec Ciebie na "zasmarowywanie mnie nieprawdą". JEsli sobie zyczysz moge wkleic wiadomosci prywatne. Podważasz że pisałas do mnie na PW, że sama nie pamietasz o co pytalas i ze cos chcialas, czy że proponujesz wymiane po cenie z allegro?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A sytuacje opisałam bo wyglada mi to na krecenie. Niejedn raz bylo tak, ze wizaznka, ktora oszukano, opisywala sytuacje i nagle pojawialo sie kilka-kilkanascie osob, ktore tez mialy co do tej osoby swoje podejrzenia albo zarzuty, ale nie kwalifikujace sie do przekupki. Nikt nigdy nie byl w stosunku do mnie tak bezczelny, by wyceniac moje rzeczy wedlug allegro, albo ciuchy wedluig cen z second-handu - nie przywyklam zatem i zapewniam, ze nie jest to w tym miejscu czyms normalnym
przyznam się, że ja czasem oceniam po Allegro, szczególnie jak rzeczy są z różnych półek i nie da się ich kupić w jednym sklepie
albo rzeczy używane (ciuchy) - je trudno wycenić, bo chyba bardziej tracą na wartości niż kosmetyki

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 18:54   #2199
Jeanette83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
przyznam się, że ja czasem oceniam po Allegro, szczególnie jak rzeczy są z różnych półek i nie da się ich kupić w jednym sklepie
albo rzeczy używane (ciuchy) - je trudno wycenić, bo chyba bardziej tracą na wartości niż kosmetyki
I jak Pur blanca na KWC kosztuje 59,90zł, a na allegro 20zł, to oceniasz jej wartość u kogoś na 20zł? Przy czym swoje rzeczy już normalnie?

Dziewczyny wymieniajace się za ubrania wyceniaja mniej wiecej rzeczy nowe według ich sklepowej wartości, nowe bez metki - troche odejmują (z 10%?), uzywane w bdb stanie na 50% wartości, i im gorszy stan tym niższa wartość - tak mniej więcej oczywiście, to wynika z obserwacji, nie z zasady pisanej. Przy czym nikt jakoś nie argumentuje, że np. "Twoja bluzka z h&m jest warta 20 zł, z nie 50zł, bo mogła być na przecenie kupiona" A ja się nagle dowiaduję, że mam perfumy warte 20zł, bo ktos gdzieś kiedyś wystawił je na all, przy czym nie wiadomo, czego do butelki dolał... No niestety ale trzeba przyjąć jakiś jeden system wyceny - jednak wiekszość dziewczyn opiera się na KWC. A jak czegoś nie ma na KWC to dopiero szuka w necie i tez ocenia wartość rozsądnie, a nie według najniższej znalezionej ceny. A akurat Avon ma katalog i ceny łatwo sprawdzic, bo nie zależą od sklepu.

Edytowane przez Jeanette83
Czas edycji: 2011-04-20 o 18:56 Powód: literówka
Stary 2011-04-20, 19:04   #2200
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Coś mi się jednak zdaje,że to taka stała (i jak się nad tym zastanowić - ludzka) tendencja,do oceniania własnych rzeczy wyżej niż cudzych
Powiem szczerze,że jakiś czas temu zajmowałam się dużo rynkiem wtórnym nieruchomości i tam ta zasada działa całkiem,że tak powiem,legalnie
To taka moja tylko lużna uwaga
Wesołych Świąt,Dziewczynki i żeby Wam zajączek przyniósł różne fajne rzeczy w koszyczku (to taki bardziej gdański zwyczaj chyba,że są prezenty od zajączka

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:05   #2201
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

ja w obie strony wtedy szacuję po All
i moje i wizażanki

z ciuchami moim zdaniem więcej jest "naciągania", co do stanu rzeczy - dobra fotka czyni cuda, dodatkowo nie wiadomo, czy rzeczywiście jest to rzecz wizazanki, czy ciuchlandowa. Jeśli kosmetyk jest sfotografowany i ma podany kod ważności - w większości dostaję to, co widzę.
jeśli jest to wymiana ciuch za ciuch, to jeszcze ok, ale jeśli ja mam dać kosmetyk za ciuch, to z mojego doświadczenia muszę to robić bardzo ostrożnie

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:12   #2202
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Wesołych Świąt,Dziewczynki i żeby Wam zajączek przyniósł różne fajne rzeczy w koszyczku (to taki bardziej gdański zwyczaj chyba,że są prezenty od zajączka
W temacie zajączka, nie gdański tylko protestancki i występuje tam, gdzi wpływy niemieckie/protestancie bywały najsilniejsze. Ja jestem z Wielkopolski i tam zając urzęduje, a jak przeprowadziłam się do Wawki to na mnie dziwnie patrzyli jak o zajączku mówiłam.
Zresztą także kiedy mówiłam na tutejsze kluski "kopytka" (bleee, jakieś mam niefajne skojarzenia) szagówki. A wyjaśnienie, bardzo proste, że kluski kroi się przecież z wałeczka "na szagę" czyli na skos i stąd nazwa, też powodowały dziwne minki czasem

Stary 2011-04-20, 20:46   #2203
magda s.
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

ja mam taka uwage (nie wiem czy to dobre miejsce, ale innego nie znalazlam )...aby uniknac sytuacji o jakich niedawno byla mowa (zastrzezenia do rzeczy z wymiany po miesiacu od ich otrzymaniu itp)...moze warto zaznaczac w watku wymiankowym, ze sie wyslalo/otrzymalo rzeczy z wymiany
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:15   #2204
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
ja mam taka uwage (nie wiem czy to dobre miejsce, ale innego nie znalazlam )...aby uniknac sytuacji o jakich niedawno byla mowa (zastrzezenia do rzeczy z wymiany po miesiacu od ich otrzymaniu itp)...moze warto zaznaczac w watku wymiankowym, ze sie wyslalo/otrzymalo rzeczy z wymiany
wiesz, ja to i przekupkę pozytywną otrzymałam, a po kliku miesiącach ... surprise
tu nie chodziło o to czy ktoś otrzymał/nie otrzymał, tylko o zastrzeżenia do oryginalności lub terminu ważności kosmetyku, przy czym dowodu/kosmetyku nie było już
za to roszczenia i odgrażanie negatywem i owszem

Stary 2011-04-20, 21:20   #2205
magda s.
Zakorzenienie

ale jezeli bylby wpis o otrzymaniu kosmetykow (bez zastrzezen), to wszelkie roszczenia (rowniez negatywne przekupki) bylyby niezasadne....takie forumowe domniemanie niewinnosci
Stary 2011-04-20, 21:37   #2206
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
ale jezeli bylby wpis o otrzymaniu kosmetykow (bez zastrzezen), to wszelkie roszczenia (rowniez negatywne przekupki) bylyby niezasadne....takie forumowe domniemanie niewinnosci
a pozytywna treści:

Wszystko super i w przemiłej atmosferze

to nie to samo?
Rozumiem Twoją intencję, żeby było jasne, ale ... dla mnie to powielanie informacji, a ten wypadek to akurat zdarzył się dwóm osobom ze strony jednej wizażanki, nagle i w tym samym terminie, choć wymianki były kiedy indziej, tak więc na to i tak by to nic nie pomogło podejrzewam, nie chcę komentować dalej tego konkretnego zachowania, choć ciśnie mi się to i owo na klawiaturkę i dodam że byłyby to także cytaty innych, a nie tylko moje zdanie

Stary 2011-04-20, 21:43   #2207
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
a pozytywna treści:

Wszystko super i w przemiłej atmosferze

to nie to samo?
Rozumiem Twoją intencję, żeby było jasne, ale ... dla mnie to powielanie informacji, a ten wypadek to akurat zdarzył się dwóm osobom ze strony jednej wizażanki, nagle i w tym samym terminie, choć wymianki były kiedy indziej, tak więc na to i tak by to nic nie pomogło podejrzewam, nie chcę komentować dalej tego konkretnego zachowania, choć ciśnie mi się to i owo na klawiaturkę i dodam że byłyby to także cytaty innych, a nie tylko moje zdanie
dziekuje za zrozumienie
to byl jeden z przykladow, bo taka sytuacja rozwiazalaby (po czesci) brak przekupki (na co tez sie dziewczyny uzalaja tutaj... przynajmniej sytuacja bylaby jasna (wtedy wyslane. wtedy otrzymane (bez zastrzezen) i mamy jasna sytuacje...

ale sie nie upieram...jakos tak mnie naszlo i postanowilam komunikowac takie 'wydarzenia' w watkach wymiankowych
Stary 2011-04-20, 21:52   #2208
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
dziekuje za zrozumienie
to byl jeden z przykladow, bo taka sytuacja rozwiazalaby (po czesci) brak przekupki (na co tez sie dziewczyny uzalaja tutaj... przynajmniej sytuacja bylaby jasna (wtedy wyslane. wtedy otrzymane (bez zastrzezen) i mamy jasna sytuacje...

ale sie nie upieram...jakos tak mnie naszlo i postanowilam komunikowac takie 'wydarzenia' w watkach wymiankowych
no fakt przy przekupkach mogłoby być takie uszczegółowienie jak na all - ocena sprzedaży w pięciu obszarach czy jakoś tak, czyli terminowość, zgodność z opisem etc. Tylko ... wizaż nie zajmuje się przede wszystkim wymiankami, a zmiana taka kosztuje sporo (z branży jestem to wiem dość dobrze) i nie sądzę aby to przeszło, no i część mogłaby mieć opór, że księgowość itp - i tak coraz wiecej mam problem z przestrzeganiem podstawowych zasad, których wszak dużo nie jest

Stary 2011-04-20, 21:55   #2209
uzunia
Wtajemniczenie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

temat wyceny fantów już się przejwijał.

Powiem tak... staram się wyceniac uczciwie,ale w zasadzie to też liczę sie z tym co za ile mogę nabyć.

Co do Avonu czy Oriflame..to tam zawsze sa promocje,wiec wcale nie dziwie się,że nikt nie liczy tego "po normalnych cenach" tylko po promocyjnych, bo tam caly czas sa promocjwe i tak anprawde liczymy po kwocie za która legalnie możesz nabyć coś.

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:56   #2210
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
no fakt przy przekupkach mogłoby być takie uszczegółowienie jak na all - ocena sprzedaży w pięciu obszarach czy jakoś tak, czyli terminowość, zgodność z opisem etc. Tylko ... wizaż nie zajmuje się przede wszystkim wymiankami, a zmiana taka kosztuje sporo (z branży jestem to wiem dość dobrze) i nie sądzę aby to przeszło, no i część mogłaby mieć opór, że księgowość itp - i tak coraz wiecej mam problem z przestrzeganiem podstawowych zasad, których wszak dużo nie jest
nie, nie, az tak drobiazgowa nie jestem
chodzilo jedynie o zapis jak na wspolnozakupowym perfumowym (wyslane/otrzymane) w watku...ale juz nie mecze tematu...

wesolych swiat
Stary 2011-04-20, 22:04   #2211
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
nie, nie, az tak drobiazgowa nie jestem
chodzilo jedynie o zapis jak na wspolnozakupowym perfumowym (wyslane/otrzymane) w watku...ale juz nie mecze tematu...

wesolych swiat
I ja Ci też Madziu, Wesołych Świąt

teraz zobaczyłam jakiego byka strzeliłam - miało być"coraz więcej wizażanek ma problem z przestrzeganiem podstawowych zasad" - zjadłam wizażanek, dodałam m (zamiast ma jest mam) i wyszło ... jak wyszło

Stary 2011-04-22, 14:05   #2212
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Ze względu na narzekania i problemy z forum wróciliśmy do starego, wizażanki są niereformowalne
Poznikały posty z wczoraj, wszystkie wątki założone oraz przekupki.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:46   #2213
zaakrecona
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Ze względu na narzekania i problemy z forum wróciliśmy do starego, wizażanki są niereformowalne
dziekujemy - stare ale jare i smiga - na nowe jeszcze przyjdzie pora jak bedzie bardziej udoskonalone
Stary 2011-04-22, 15:19   #2214
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Wchodzę i patrzę co jest grane- stara szata. Wszystko wyraziście

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
dziekujemy - stare ale jare i smiga - na nowe jeszcze przyjdzie pora jak bedzie bardziej udoskonalone
Pewnie, że jare
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 17:28   #2215
4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf
Konto usunięte

Przekupka: 141 pkt / 100% pozyt.

I o to właśnie chodziło, śmiga aż miło
4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:11   #2216
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:

niestety nie tylko to znikło, mam w mailu info o PW od wizażanki z 9.14. I niestety ... nie ma tego PW, za to stare, odczytane non stop jako nieodczytane

Stary 2011-04-22, 23:44   #2217
zaakrecona
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.

polecam stronke poczty polskiej - śledzenie przesyłek http://sledzenie.poczta-polska.pl/

niestety jak na razie wchodza tylko kody z paczek, bo list polecony nie wszedł mi zaden ale chociaz tyle dobrego - bo mozna sprawdzic kiedy nadana paczka i kiedy odebrana - sa dokładne daty
Stary 2011-04-23, 00:35   #2218
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
polecam stronke poczty polskiej - śledzenie przesyłek http://sledzenie.poczta-polska.pl/

niestety jak na razie wchodza tylko kody z paczek, bo list polecony nie wszedł mi zaden ale chociaz tyle dobrego - bo mozna sprawdzic kiedy nadana paczka i kiedy odebrana - sa dokładne daty
nie wszedł, bo potrzebny jest cały numer przesyłki, a panie na poczcie wpisują tylko część - zwróć uwagę że na liście otrzymanym numer na nalepce, jest dużo dłuższy niż na potwierdzeniu/awizie, a na druku adresowym do paczki on jest już w całości wydrukowany

Stary 2011-04-27, 21:33   #2219
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Mam propozycje, która może rozwiązac problemy szybkowatkowe

Wątek raz w miesiącu, zawierający w nazwie "nick, miesiąc + reszte".
Dla niektórych to może byc za mało, lub za dużo, ale trzeba jakoś wypośrodkować. Licze na Waszą opinie, ewnetualnie inne pomysły. Jeśli coś ustalimy można z tym iść do szefostwa.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:55   #2220
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Opcja raz w miesiącu z odpowiednim zapiskiej jak najbardziej na tak Z tym, że żeby dziewczyny uwzględniły możliwość dokładki bez powstawania wątków Kwiecień v.1.2

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości