|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6
No ciemno na dworze, to przez to przestawianie zegarków
![]() A ja jutro jak wyjdę ze szkoły to będzie ciemna noc, a jak dojadę do domu to jeszcze ciemniejsza. Kończę 17:55 a autobus dopiero o 18:30 Zanim dojadę to będzie 19:00 prawie |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
hejka laleczki
![]() ![]() jussssss jestem
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
witaj zboczeńcuuuu!
![]() boże jak bym miała tak późno wracac to bym w łeb dostała o_O |
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć bimbole
![]() Kamila a ja tak wracam w każdą środę i każdy czwartek ![]() W piątki nie lepiej o 17:05 i też pół godziny na autobus czekam ![]() |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam zboczeńcu od razu
![]() maleńki zboczusiu jestem ![]() co tam u was
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jutro jade do kina , i wracam dopiero o 22 więc mnie nie bedzie cały dzien
|
|
#2197 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jesśmy z Tobą. musi być dobrze.! Cytat:
tak tam gÓpja Madzia jestem jak coś. |
||
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
hey!
![]() a ja dzisiaj u lekarza byłam z tym kręgosłupem i okazuje się że może wcale nie będę musiała miec zabiegu w styczniu! bardzo by mnie to cieszyło może tylko lekami da się to załatwic ![]() Jutro cięzki dzień na uczelni. Niby zajęcia tylko do 13:30 ale mam sporo zadane więc zaraz lecę czytac.. ![]() Potem szybko do domu przebrac się i zjesc i na 18:00 znowu na Katowice bo idziemy do Teatru już się doczekac nie mogę ![]() A co tam u Was?
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-27 o 17:22 |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka prawie każdego dnia czekała na autobus 2 h o_O
zmęczona jestem znowu obudziłam się o 5 o_O ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Gloria to super
|
|
|
|
#2200 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeść. ;d
mam nadzieje. Prosze nie mówta że mam te 70 - prare stron czytać ;d . Może sobiee poprostu dołączę tak z nienacka? Dobrze wracam do was . ;d hihi . płakałyście za mną? ee wiem nie , nie oczywiście . Tęskniło mi sie za wami
|
|
#2201 | |
|
Konto usunięte
|
moja też.<3 ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Ty bezczelna istoto :p na opisowy to wpadałaś.
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Mleczna - ja również witam
![]() Martyś jestem ![]() a nk mogłabys dać bo my tu się wzajemnie zapraszamy ![]() hej bystra woda bystra wodzicka, pytało dziewce ło janicka
![]()
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-10-27 o 17:36 |
|
|
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia pamiętamy, pamiętamy.
![]() Wymyślam opisy właśnie, bo nie mam co dodawać ![]() |
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to jestem beztalencie nic nie moge wymysleć konkretnego
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14947719]
moja też.<3 [/QUOTE] to super ![]() A który najbardziej i jaką sztukę? ![]() My jutro idziemy na "Sło" ciekawie może byc ![]() no ja też mam ten problem. Czasem na noc coś napiszę,budzę się rano,czytam i mi się nie podobają. Weny brak i w ogole
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-27 o 17:46 |
|
|
|
#2206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weźcie się ogarnijcie, wspaniałe te wasze opisy. Wymyślacie głupoty
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Konto usunięte
|
co Ty godosz.? ![]() Cytat:
ale kochaam to <3 kiedyś nawet próbowałam własnych sił w tym, mówili mi ,że nadaję się, że dobrze mi idzie, ale jakos miałam problem z powrotem z prób, bo zadnego autobusu ani nic i przestałam. Ty nie masz weny.?śmieszn.ee
Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2009-10-27 o 17:55 |
|
|
|
|
#2208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruda Paskuda zapoznawczego ;]Dawaj nk my nie mamy przed sobą tajemnic xD Cytat:
Cześć cipeczko ![]() Cytat:
![]() ![]() a na co jedziesz ![]() Cytat:
![]() oby lekarstwa pomogły <3
|
|
#2209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14948200] nie mam ulubionego. ale kochaam to <3 kiedyś nawet próbowałam własnych sił w tym, mówili mi ,że nadaję się, że dobrze mi idzie, ale jakos nie miałam problem z powrotem z prób, bo zadnego autobusu ani nic i przestałam. Ty nie masz weny.?śmieszn.ee [/QUOTE]yhm...wiem co mówię...tak myślę i tak jest No to szkoda,bo jesli mówili Ci że masz talent to szkoda że go nie pokazujesz,ze nie grasz i że się nie kształcisz w tym kieruku. Ja też chodziłam na warsztaty. Teraz mam zamiar zacząc od nowa przy Teatrze w Katowicach. Nawet Ci się pochwalę że miałam swoją grupę zrobiłam z nimi 3 przedstawienia wystawiane mniej więcej kilka razy w miesiącu. W przygotowaniu był jeden,były próby ale nie wyszło się grupa rowaliła. Tak wiec teraz pozostaje mi tylko chodzenie na warsztaty. Zawsze chciałam iśc na PWST ale egzaminy mnie przerazają.no oby
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-27 o 18:02 |
|
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
Glorcia masz super opisy i koniec!!!
![]() Mleczna Bajeczna witam (soryy, że tak późno, ale ja zakręcona jestem xD) |
|
|
|
#2211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o faajnie by było kiedyś pójść do teatru i zoabczyś Ciebie na na deskach ![]() wiesz,że wierzę w Ciebie. to co na tych egzaminach jest.? ![]() kurczee . romans z historia ![]() sprawdzian. moze bede potem. ![]() kocham was. |
|
|
|
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
Nie będę się kłucic
Dziękuję ale i tak nadal wiem swoje o! Możesz mi przypomniec swoje imię? Paulina? Ola?
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
haha.
no to miło że mnie pamiętacie bo już sie bałam że nie. ![]() Madziu - Ale ja wracam , wracam do was Cimnooooo , buuuu . Ciemnaaa noc. Zimnaaa noc. Bo ja was kocham , bo ja was lubie że co dzień w myślach własnych się głubie. ;d
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14948437]
o faajnie by było kiedyś pójść do teatru i zoabczyś Ciebie na na deskach ![]() wiesz,że wierzę w Ciebie. to co na tych egzaminach jest.? ![]() kocham was. hehee no fajnie by było tam stac i grac dla Was ![]() dziękuję ![]() egzaminy wyglądają tak ze trzeba przejśc testy sprawnosciowe które polegają na tym ze trzeba zatańczyc tango.passodoble,sambę,sa lsę,....itd.... następnie jakieś saldo w tył,przod itd. Fikolki,gwiazdy itp. Kolejny egzamin to z muzyki tzn trzeba coś zaśpiewac itp. Następnie zaprezentowac kilka fragmentów roznych utworow. oczywiscie dykcja i pełna gra aktorska. Kolejne egzaminy to wiedza o teatrze... mniej więcej tak to wygląda tiaaaa.... Prze***ane jednym słowem
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
dawno tego nie było więc... :
pysztu pysztu
![]()
|
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
Gloria-Angelika jestem :d
Madziu jct <3 |
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Pysztu pysztu martyś ;]
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
no własnie
przepraszam ze zapomniałam tyle tu diewczyn ze idzie się zaplątac wybaczysz
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Gloria ja też z tym malam problemy... ale czarodziejska lista Martyś mnie uratowała
i teraz tylko dopisuję jak się nowe pojawią
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że wybaczę, ja też wszystkich nie pamiętam
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Zanim dojadę to będzie 19:00 prawie 

płakałyście za mną? ee wiem nie , nie oczywiście
. Tęskniło mi sie za wami 

Ruda Paskuda zapoznawczego ;]
xD