Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 16:14   #2191
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Biska to czekam

Dziękuję Wam dziewczynki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 16:25   #2192
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a Ty byś chciała być zjedzona ? mądre babeczki, wiedzą co robią

noo zależy przez kogo

ja się powoli szykuje..achh
Stary 2010-02-03, 16:26   #2193
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

całkiem nienoirmalne życzenia....:/ a ona wie że jesteście razem? znasz ją?
bo jak tak to laska zupełnie nie ma do Ciebie szacunku:/

pojechał już ode mnie.... byliśmy razem prawie całe dwa tygodnie a teraz tydzień osobno przed nami..... a buuuuuu a ja się tak przyzwyczaiłam do jego obecności!!!!
Ja jej nie znam, natomiast z widzenia ją kojarzę. I wiem, że z nią tż nie utrzymuje bliskich kontaktów, mimo że z jednej miejscowości są. Chodzili razem do podst i gimn. Myślę, że wie, że jesteśmy razem, po pierwsze zdjęcia na nk, a po drugie, to wieś, gdzie wszyscy wszystko wiedzą No i nie wierzę, żeby przez ponad trzy i pół roku ani raz razem nas nie widziała...
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 16:30   #2194
Ilsa Lund
Zakorzenienie

aaa, i w ogóle na tej pizzy było wspaniale a przedtem byłam z przyjaciółką po buty narciarskie (mówi że wypożyczenie w mieście będzie tańsze niż w górach bo tutaj jest 8zł za dzień używania - policzyli jej dopiero od jutra mimo że zabrała butki już dziś). No a pizza o średnicy pół metra [51 cm według informacji na stronie] kosztowała 23 zł (i to tak 'drogo' bo dobraliśmy dodatki) naprawdę polecam poznaniankom Millenium
w szafce mam czekoladę ale nie powinnam jej jeść
po zdanej sesji (jeszcze tylko 3 zaliczenia) zamierzam zacząć rozmowy o osobnym mieszkaniu by z tą od butów narciarskich i jej chłopakiem zamieszkać. Mielibyśmy osobne pokoje. Tylko ile kosztuje pokój a ile jedzenie to nie mam pojęcia.

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-02-03 o 16:33
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 16:40   #2195
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa, ja na życie wydaję tygodniowo 100-150 zł zależy od tego, co jem, co kupuję, co kseruję

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 16:48   #2196
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ilsa, ja na życie wydaję tygodniowo 100-150 zł zależy od tego, co jem, co kupuję, co kseruję
ale w sensie kupowania jedzenia czy pierdołek czy ubrań ? Myślałam że tak 500-600 na pokój i 500 na jedzenie starczy

Stary 2010-02-03, 17:00   #2197
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
ale w sensie kupowania jedzenia czy pierdołek czy ubrań ? Myślałam że tak 500-600 na pokój i 500 na jedzenie starczy
Teoretycznie powinno CI wystarczyć Ja liczę jedzenie konieczne (czyli w tym obiad 10-15zł), trochę nadprogramowe (ciasteczka, jogurty), soki itd. Wiadomo, czasem dokupuję gazetę, kawę, herbatę, plus rzeczy kosmetyczne (waciki,podpaski, tampony czy coś) papier toaletowy na zmianę z lokatorką i środki czyszczące do mieszkania. I tak 100 to idzie zawsze, a te 50 zł to w zależności od tego co jeszcze kupię, czasem coś trzeba skserować na uczelnię, a to pójść do kina więc tak całościowo idzie mi 150. Ubrań, butów nie liczę, bo to jest zawsze z portfela mamy, a nie z mojego konta
A i dodam, ze nie oszczędzam specjalnie. NIe kupuję jedzenia z najniższej cenowo półki, co nie znaczy, że te "elitarne" cenowo lądują mi w koszyku. Po prostu lubię np. Almette, to kupuję almette, lubię platki muesli z takiej i takiej firmy, to biorę mimo, ze kosztuje 6.50 a nie za 4

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-02-03 o 17:04
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:04   #2198
Trusk4wk4
Raczkowanie

Właśnie zaczęłam 1edycję tego wątku czytać i jestem w szoku. Myślałam że wątek dotyczy dziewczyn które są zazdrośnicami w sensie zazdrości o inne kobiety a tu zonk.. zaczęło się od zazdrości o zaręczyny.. Dlatego też pewnie takie podsumowania na początku każdej edycji i teraz ile zaręczyn było. Rozumiem ze są to wyszczególnione zaręczyny tych zazdrośnic co na tym wątku wyżalały się że zazdroszczą ich innym. Fajna sprawa. Szkoda że to już tak zaawansowany wątek jest, przeczytać te wszystkie części i jeszcze nadążyć z czytaniem obecnej, to raczej niemożliwa sprawa :P

W każdym razie, pozwolę sobie wrócić do wątku pierwotnego... jestem z moim obecnym partnerem 14 miesięcy i tyle też go znam. I mam nadzieję że już następnego mieć nie będę :P Toteż zdarza mi się patrzeć z zazdroscia na chociazby 2 moje koleżanki które zareczyły się właściwie po niecałym roku związku z nowym facetem ( którego wcześniej nie znały).
To tak gwoli przypomnienia starego wątku i zaznaczenia sie w tej społeczności, bo czasu nie mam na tyle aby aktywnie uczestniczyć w waszych rozmowach ( piszecie jak szalone) ale czytam was raz na 50 stron XD równoznaczne z raz na 2 dni...
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:08   #2199
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Jak z nim rozmawialam przez telefon przed chwila, to dal mi dobitne do zrozumienia, ze ma zly humor i ze jezeli JA chce, to moge sobie do niego przyjechac.
i slyszalam, ze jest wkurzony.
poza tym, juz powiedzialam rodzicom, zeby sobie spokojnie wracali do domu, bo jednak nie jade, a mieli mnie zawiezc.
Bidulko Swietnie cie rozumiem. Na nasza ostatnia rocznice (wlasciwie to pierwsza, bo ustalilam w koncu jakas date do swietowania) umowilismy sie ze pojdziemy na kolacje, i co? i Tz przyszedl z pracy i pyta czy koniecznie chce isc bo kolega mowil ze wpadnie.. No i co ja na to?? ze nieee, nie musimy isc-oczywiscie juz mnie cholera brala. No a potem zobaczyl ze bylo mi przykro, i bardzo chcial nagle isc, ale mnie sie odechcialo i caly wieczor boczylismy sie na siebie. I kolega tez nie przyszedl Wiec wniosek z tego taki- chlopy to inny gatunek. (nie wszyscy) Dla nich to bzdury-rocznica to dzien jak co dzien. Wiec nie ma sie co smucic.Kocha cie, tylko nie rozumie kobiet.

Ins- super makijaz, baaardzo ci pasuje
Stary 2010-02-03, 17:14   #2200
Ilsa Lund
Zakorzenienie

http://zrecznosciowe.multumgier.pl/g...-pryszczy.html

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Teoretycznie powinno CI wystarczyć Ja liczę jedzenie konieczne (czyli w tym obiad 10-15zł), trochę nadprogramowe (ciasteczka, jogurty), soki itd. Wiadomo, czasem dokupuję gazetę, kawę, herbatę, plus rzeczy kosmetyczne (waciki,podpaski, tampony czy coś) papier toaletowy na zmianę z lokatorką i środki czyszczące do mieszkania. I tak 100 to idzie zawsze, a te 50 zł to w zależności od tego co jeszcze kupię, czasem coś trzeba skserować na uczelnię, a to pójść do kina więc tak całościowo idzie mi 150. Ubrań, butów nie liczę, bo to jest zawsze z portfela mamy, a nie z mojego konta
A i dodam, ze nie oszczędzam specjalnie. NIe kupuję jedzenia z najniższej cenowo półki, co nie znaczy, że te "elitarne" cenowo lądują mi w koszyku. Po prostu lubię np. Almette, to kupuję almette, lubię platki muesli z takiej i takiej firmy, to biorę mimo, ze kosztuje 6.50 a nie za 4
ooo, w takim razie naprawdę powinno mi starczyć, najwyżej poproszę o więcej

Stary 2010-02-03, 17:16   #2201
Trusk4wk4
Raczkowanie

To ja mam chyba jakiegoś nietypowego. Pierwsza nasza rocznica była dla niego duuuużo większym wydarzeniem niż dla mnie. Nie wiedziałam że tak może być ;D Byliśmy razem w Spa, zrobił mi niespodziankę by romantyczny wieczór i ogólnie wspaniale. Zszokował mnie tym
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 17:20   #2202
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dziękuję za wszystkie komplementy
Szkoda, że ja tak o sobie nie mogę pomyśleć

Ilsa, co do szminki, to z MAD Minerals była w promocji za jakieś 2$ mineralna, oczywiście nazywa się chyba Daylight.
O, stąd: http://madminerals.org/catalog.php?i...category%3D138
Z opisu jest niby brązowawa, ale na mnie jakoś tego efektu nie ma

No i uciekam, bo ostatecznie kupiliśmy TŻtowi polarek (faaajnie wygląda ), ale nie było fajnej knajpki jakoś tak... To wróciliśmy i zamówiliśmy do domu pizzę, więc zaraz będzie
Stary 2010-02-03, 17:21   #2203
frezyjka85
Zakorzenienie

ajjjj

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-02-03 o 17:30
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:23   #2204
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Maju, ceny jak najbardziej przystępne. Dla porównania napiszę, że ja we wrześniu przywiozłam sobie już kilka rzeczy z tego Paryża i powolutku wystawiałam (kilka sztuk jeszcze mi nawet zostało) i np takie zwykłe, rozpinane sweterki sprzedawałam po 39 zł, a całkiem niedawno koleżanka, która pracuje w sklepie odzieżowym powiedziała mi, że Oni mieli identyczne, nawet wszystkie metki takie same i sprzedawali je po 69 zł, teraz są przecenione na 59 zł. Szczegóły zaraz Ci opiszę na PW, co by mnie nikt o nic nie posądził
biskaaaa, ja tez, ja tez!!!!!!
Cytat:

to może tylko sobie wyobrażała ze to jej facet

jejku, jak się nazywa ta szminka ? Bo wyszło pięknie a też mam bledziutką cerę.
to był jej facet. to tak samo jak ty byz swjego tz smyrała, a on cie do sądu
tez bym chciała wiedziec, co to za szminka
ja w ogle szminek raczej unikam, wole błyszczyki w neutralnych kolorach, bo mi sie odcien zebow nie podoba;/

Cytat:
aaa, i w ogóle na tej pizzy było wspaniale a przedtem byłam z przyjaciółką po buty narciarskie (mówi że wypożyczenie w mieście będzie tańsze niż w górach bo tutaj jest 8zł za dzień używania - policzyli jej dopiero od jutra mimo że zabrała butki już dziś). No a pizza o średnicy pół metra [51 cm według informacji na stronie] kosztowała 23 zł (i to tak 'drogo' bo dobraliśmy dodatki) naprawdę polecam poznaniankom Millenium
w szafce mam czekoladę ale nie powinnam jej jeść
po zdanej sesji (jeszcze tylko 3 zaliczenia) zamierzam zacząć rozmowy o osobnym mieszkaniu by z tą od butów narciarskich i jej chłopakiem zamieszkać. Mielibyśmy osobne pokoje. Tylko ile kosztuje pokój a ile jedzenie to nie mam pojęcia.
A GDZIE JEST TO MILLENIUM??

co do pokoju, to tak jak pisałas, 500, 600zł i 500na jedzenie powinno starczyc. ja dostaje na jedzenie 300 na miesiac, z tym, ze jedzdze do domu co 2 tyg i zawsze zabieram sobie jedzenie na obiady i rozne *******y ze sklepow, co by tutaj nie musiec kupowac
Stary 2010-02-03, 17:24   #2205
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa zdałam!!!!!!! never ever immunologii juz odpowiednio oblane jeśli geografie roślin zaliczyłam (wyniki 8.) to mam już wolne do 22. stycznia, po prostu jestem SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!! !!!11
Raz jeszcze gratuluję I zazdraszczam, że najgorsze masz już za sobą

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
ech, napisałam na poczcie, tu nie chcę, szczególnie ad.1.

Cytat:
zaraz postaram sie zrobic zdjecie, narazie siedze i sobie szlocham.
TZ zapomnial super ekstra o rocznicy.
Powiedzial, zebysmy spotkanie na jutro przelozyli, wiec powiedzialam, ze dzisiaj koniecznie chcialam cos mu przywiezc i ze jutro to juz nie bedzie to samo.
Powiedzial, ze bedzie tak samo wazne i dobranoc.
Bidulka

Cytat:
Napisane przez Trusk4wk4 Pokaż wiadomość
Właśnie zaczęłam 1edycję tego wątku czytać i jestem w szoku. Myślałam że wątek dotyczy dziewczyn które są zazdrośnicami w sensie zazdrości o inne kobiety a tu zonk.. zaczęło się od zazdrości o zaręczyny.. Dlatego też pewnie takie podsumowania na początku każdej edycji i teraz ile zaręczyn było. Rozumiem ze są to wyszczególnione zaręczyny tych zazdrośnic co na tym wątku wyżalały się że zazdroszczą ich innym. Fajna sprawa. Szkoda że to już tak zaawansowany wątek jest, przeczytać te wszystkie części i jeszcze nadążyć z czytaniem obecnej, to raczej niemożliwa sprawa :P

W każdym razie, pozwolę sobie wrócić do wątku pierwotnego... jestem z moim obecnym partnerem 14 miesięcy i tyle też go znam. I mam nadzieję że już następnego mieć nie będę :P Toteż zdarza mi się patrzeć z zazdroscia na chociazby 2 moje koleżanki które zareczyły się właściwie po niecałym roku związku z nowym facetem ( którego wcześniej nie znały).
To tak gwoli przypomnienia starego wątku i zaznaczenia sie w tej społeczności, bo czasu nie mam na tyle aby aktywnie uczestniczyć w waszych rozmowach ( piszecie jak szalone) ale czytam was raz na 50 stron XD równoznaczne z raz na 2 dni...
Witaj

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:25   #2206
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Biska ooo, to ja też proszę PW
Stary 2010-02-03, 17:26   #2207
Antii89
Zakorzenienie

Biska I ja i ja!
Stary 2010-02-03, 17:27   #2208
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie komplementy
Szkoda, że ja tak o sobie nie mogę pomyśleć

Ilsa, co do szminki, to z MAD Minerals była w promocji za jakieś 2$ mineralna, oczywiście nazywa się chyba Daylight.
O, stąd: http://madminerals.org/catalog.php?i...category%3D138
Z opisu jest niby brązowawa, ale na mnie jakoś tego efektu nie ma

No i uciekam, bo ostatecznie kupiliśmy TŻtowi polarek (faaajnie wygląda ), ale nie było fajnej knajpki jakoś tak... To wróciliśmy i zamówiliśmy do domu pizzę, więc zaraz będzie
kurcze, jakos sie nie moge przekonac do kupowania z tych zagranicznych stron... a ty ins kupujesz sama czy zbierasz zamowienie??? ile sie placi za przesylke??
btw jestes piękna! jak rusałka! wrzuc sobie to zdjecie na avatara
Stary 2010-02-03, 17:27   #2209
Hawwa87
Zakorzenienie

Boję się jutra Zamiast się uczyć, to siedzę i dopieszczam graficznie notatki, bo chyba od tego więcej zależy niż od wiedzy, od której w sumie nie zależy nic Dlatego jutro Wasze kciuki są mi bardzo niezbędne...

I jeszcze mi tylko bólu głowy do szczęścia brakowało

Biska, może o tych ciuszkach to na mailu się z nami podzielisz?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 17:29   #2210
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
kurcze, jakos sie nie moge przekonac do kupowania z tych zagranicznych stron... a ty ins kupujesz sama czy zbierasz zamowienie??? ile sie placi za przesylke??
btw jestes piękna! jak rusałka! wrzuc sobie to zdjecie na avatara
no avatara zmienię, bo ten mi się nie podoba
A co do zamówień, to z MAD zamawiałam sama, bo miałam całkiem spore zamówienie
Tak samo z EDM, Pure Luxe, Aromaleigh nieraz, Coastal Scents.
A jak chcę coś drobnego i nie opłaca mi się samej zamawiać, to dołączam do zbiorowych na Wizażu, np. Lumiere, też Aromaleigh, EGM

Nie ma sie co bać, o ile znasz angielski zdarzyło mi się, że paczka z Hong-Kongu (akurat niemineralna, zamówiona przez eBay) doszła do mnie szybciej, niż paczka z Polski

A w razie czego mogę pomóc w zamówieniu
Stary 2010-02-03, 17:32   #2211
Biska
Zakorzenienie

Dziewczyny, zerknijcie na maila, proszę

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:32   #2212
yellowsunshine
Zadomowienie

Hej, hej
Weszłam tu i powiem Wam, że czytam te wasze hisotrie zaręczynowe i cudowne Każdej zaręczonej życzę szczęscia, a oczekującym tej cudownej chwili ja też czekam, ale jeszcze sporo, sporo czasu minie
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:33   #2213
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
Hej, hej
Weszłam tu i powiem Wam, że czytam te wasze hisotrie zaręczynowe i cudowne Każdej zaręczonej życzę szczęscia, a oczekującym tej cudownej chwili ja też czekam, ale jeszcze sporo, sporo czasu minie
witamy w naszym gronie
Opowiedz coś o Was

no i zmieniłam avatar. Chyba jest taki sobie
Stary 2010-02-03, 17:34   #2214
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
nie wiem co powiedzieć..przykro mi,że tak wyszło

bez konturówki też ślicznie wyglądasz tylko tak mogłabyś uwydatnić swoje ustka

zdrowiej !!!

frezyjko domyślam się,że teraz Ci ciężko bez Tża ale niedługo znowu się zobaczycie a teraz zostały Ci wspomnienia ze spędzonych cudownych 2 tygodni
no właśnie dzownił z drogi bo jeszcze nie dojechał do domu i powiedział że mu strasznie dziwnie i smutno że mnie obok nie ma

Cytat:
Nie wiem. Moze.
Nawet jezeli tak jest, to nie powinien byc na mnie zly, ze chce do niego chociaz na chwile przyjechac.
Wylaczylam telefon, podlaczylam sobie do ladowania.
Coz, najgorsza moja rocznica. Fajnie.
przepraszam!
jak pisałam poprzedniego posta (tgeo w którym życzyłam udanego wieczoru) to w między czasie dopisałaś tego i potem już nie zdążyłam doczytać....
przykro mi że tak wyszło... ale nadal mam nadzieję że jednak będzie lepiej i że się spotkacie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Ja jej nie znam, natomiast z widzenia ją kojarzę. I wiem, że z nią tż nie utrzymuje bliskich kontaktów, mimo że z jednej miejscowości są. Chodzili razem do podst i gimn. Myślę, że wie, że jesteśmy razem, po pierwsze zdjęcia na nk, a po drugie, to wieś, gdzie wszyscy wszystko wiedzą No i nie wierzę, żeby przez ponad trzy i pół roku ani raz razem nas nie widziała...
no to świadczy tylko o jej głupocie i braku szacunku....

Cytat:

bywaj tak często jak Ci się uda
ja też nie zawsze nadążam za dziewczynami
produkują tu jak nie wiem co

Cytat:
To ja mam chyba jakiegoś nietypowego. Pierwsza nasza rocznica była dla niego duuuużo większym wydarzeniem niż dla mnie. Nie wiedziałam że tak może być ;D Byliśmy razem w Spa, zrobił mi niespodziankę by romantyczny wieczór i ogólnie wspaniale. Zszokował mnie tym
pięknie! postarał się chłopak!

Cytat:
Biska ooo, to ja też proszę PW
no Biska ja też poproszę... miałam wysłać priv do Ciebie ale z pośpiechu zostało to wysłane jako post.... już go edytowałam... więc to moje "ajjjj" to zmiana żeby tylko nie było treści poprzedniej
Stary 2010-02-03, 17:35   #2215
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie się podoba

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-02-03, 17:37   #2216
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
no avatara zmienię, bo ten mi się nie podoba
A co do zamówień, to z MAD zamawiałam sama, bo miałam całkiem spore zamówienie
Tak samo z EDM, Pure Luxe, Aromaleigh nieraz, Coastal Scents.
A jak chcę coś drobnego i nie opłaca mi się samej zamawiać, to dołączam do zbiorowych na Wizażu, np. Lumiere, też Aromaleigh, EGM

Nie ma sie co bać, o ile znasz angielski zdarzyło mi się, że paczka z Hong-Kongu (akurat niemineralna, zamówiona przez eBay) doszła do mnie szybciej, niż paczka z Polski

A w razie czego mogę pomóc w zamówieniu
no angielski to akurat znam, bo studiuje:P w sumie nigdy jakos nie zagłebiłam sie w ten temat, zawsze wydawało mi sie to bardziej problemowe... drogie koszty wysyłki i niektore sklepy honorują tylko karty kredytowwe, a ja mam platnicza. ale musze kiedys sie rozeznac w temacie, bo rzeczywiscie moze sie na cos skusze ciagle tu kusicie tymi minerałami i na e bayu tez moze zaczne kupowac.. w koncu do odwaznych swiat nalezy
a powiedz mi jeszcze, znasz moze jakies strony zagraniczne z ciuchami?? tanimi i fajnymi?
Stary 2010-02-03, 17:38   #2217
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej
witaj!

Cytat:
witamy w naszym gronie
Opowiedz coś o Was

jeśli zbierasz opinie to mnie osobiście bardziej podobał się ten poprzedni...
co nie znaczy że ten uważam za zły....
Stary 2010-02-03, 17:38   #2218
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Boję się jutra Zamiast się uczyć, to siedzę i dopieszczam graficznie notatki, bo chyba od tego więcej zależy niż od wiedzy, od której w sumie nie zależy nic Dlatego jutro Wasze kciuki są mi bardzo niezbędne...

I jeszcze mi tylko bólu głowy do szczęścia brakowało
Kochana to oby prowadzący docenił Twój wkład w piękne notatki, chociaż wcale nie kumam o co kaman powodzonka

Cytat:
Hej, hej
Siemka ))
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:42   #2219
OlkaR
Zakorzenienie

ja już po porcji snu... ale taaaaaaaaaaaaaak fajnie było, takie sny do rana bym najchętniej przespała, ale cóż... życie boli i trzeba było wstać.
Zaraz sobie odgrzeję kiełbaski w sosie leczo (Pudliszki)- zobaczymy cóż to takiego. Później na kolację znowu zrobię sobie racuszki

Pony nie obraź się ale wydaje mi się, że trochę przesadzasz z tą złością na swojego TŻa. Nawet jeśli zapomniał i ma zły humor, to wydaje mi się, że wszystko by było ok, gdybyś do niego pojechała, dała co masz dać i nie wypominała mu że nie pamięta. Nie wiem, może ja jestem dziwna, ale wydaje mi się, że to nic strasznego nie pamiętać o rocznicy, a zawsze mu możesz powiedzieć z uśmiechem "wiesz że dzisiaj nam minęło...?".
I będzie trochę milej niż foszyć się na siebie a on będzie miał możliwość odbicia sobie tej rocznicy w inny dzień.
Stary 2010-02-03, 17:45   #2220
yellowsunshine
Zadomowienie

tzn w sumie jesteśmy młodzi wiek tak szkoła/studia
Ale, muszę przyznać że czuje ze się dobraliśmy
Bywają gorsze momenty, ale dużo rozmawiamy i zawsze potrafimy wyjść z opresji.
jestem zakochana po uszy jesteśmy razem z 1,5 roku więc no to i tak się nie umywa do stażu niektórych z Was (7 lat!)
ogólnie, moje wymagania są takie - uwielbiam niespodzianki
i chociaż wiem, że będę jeszcze czekać, to mam cichą nadzieję, że to właśnie ten Pan mi się oświadczy, a poczekam ile trzeba będzie
a Wy dziewczyny tak mniej więcej ile jesteście z TŻtami?
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości