|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
Może nie 18 latkę ale np. 24latkę? Ech a mogłam być 6 lat starsza
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
i ja mam nadzieje tez mieć taki kontakt ze swoja córką jak moja mama ma ze mna..
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
|
Cytat:
Wolałabym mamę, do której mogłabym przyjść i powiedzieć, jakie mam plany ja-TŻ-wieczór I pogadać z nią o antykoncepcji, iść do gina itp. A nie kryć się z tym jakbym conajmniej trupa w szafie trzymała ![]() Ale oni zawsze wiedzą najlepiej...
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2010-03-08 o 00:50 |
|
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra ide spać .. tylko ciekawe jak usnę jak moje współlokatorki się drą i mają w dupie to, że ja ide jutro na uczelnie ;/ ale one przecież studiują zaocznie i przez 5 dni mają weekend ;//
dobranoc ![]() **
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu sama nie mam ochoty z nią o tym gadać. zyjemy w czasach, w kroych mentorem jest wikipedia. sama sobie poradze bez tych żenujących gadek uświadamiających. Wiem jak sie zabezpieczyc, jakie są szanse na niechcianą ciążę, wiem jak się rejestruje do lekarza ![]() Mama niech pozostanie kochaną mamą, która gotuje w weekendy obiad haha xD a w ogole ostatnio ma w pray duzo stresow i byla u lekarza i dostala jakies leki uspokajajace. Łazi po domu jak jakiś ćpun, taką z niech brechte mam, że szok
|
|
|
#2196 | ||
|
|
Cytat:
Albo: nie było co zjeść to kupiłam sobie kebaba w kato...<w domysle daj mi 8zł za kebaba albo jedźcie w końcu na zakupy po cokolwiek do jedzenia ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Oj powiem wam że moja mama też chyba 39 lat skończy teraz we wrześniu i z jednej strony jest ok a z drugiej klękajcie narody. O tabletki owszem zagadała do mnie, ale wcześniej przez rok się jej bałam powiedzieć że to już dawno
I z moim wychodzeniem gdzieś wiecznie ma problem.A mama małolata np. ma coś koło 50, a kobieta tak świetna Tak samo mama eksa, też była starsza od mojej mamy, ale o wiele bardziej życiowa.
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama kończy w tym roku 51 lat, miała 29 jak mnie urodziła...
![]() Ale np. moja kuzynka ma 35 lat i wciąż szuka "bogatego, inteligentnego, zabawnego Księcia z Bajki" - a zegar tyka...
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
o gadacie o mamach
moja w tym roku ma 52 xD a szczerze? mogę pogadać z nią o wszystkim wiadomo, że nie zawsze chce się o czymś mówi rodzicom ale mojej mamie mówię niemal 99% tego co się u mnie dzieje... Nawet ostatnio po roku powiedziałam jej o tabletkach no cóż reakcja była na zasadzie (dobrze, że myślisz o przyszłości) w ogóle moja mama jest super... No po za tym, że ma gust trochę babciowaty i czasem jak mi coś kupi to... biorę to na ścierki
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() przeżyłam ten straszny weekend!! i chyba to będzie ciężki semestr ![]() Shewa, mogę prosić o PW ![]() kurde, ja się chyba muszę wybrać do jakiegoś lekarza. czuję, że mam nerwicę.. tylko się czymś delikatnie zdenerwuję, od razu jest mi słabo, całą się trzęsę i jest mi niedobrze ;| i muszę się w końcu wybrać do gina, bo zaniedbałam się ostatnio ;P i chyba zdecyduję się w końcu na tabletki, TŻ truje mi tyłek xDplastry tez przeszły mi przez myśl, ale gdzieś kiedyś czytałam jakiś artykuł, że są o wiele bardziej szkodliwe aniżeli tabletki.. moja mama w tym roku skończy 41 lat. od jakichś 2-3 lat mam z nią na prawdę świetny kontakt ![]() a mama TŻ w tym roku skończy 40 ;P i też mam z nią świetny kontakt ![]() wgl mój TŻ powiedział mi wczoraj.. że chce ślubu ![]() dzisiaj mój instruktor od prawka napisał mi sms-a z zyczeniami z okazji Dnia Kobiet padłam z zaskoczenia! ![]() a właśnie Dziewczynki, wszystkiego najlepszego! ![]() i net mi się dalej muli, dopiero dzisiaj Tesciówka ma zapłacić rachunek.. termin płatności: 08.03. rachunek przyszedł w piątek po południu. i weź tu się człowieku nie wkur... denerwuj xD
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma tak rozległy gust, że aż strach. Raz mi kupi coś naprawdę fajnego, a innym razem nic tylko oddać od razu do PCK.
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Ślub? Łohohhohoo. ![]() A wasi TŻtowie pamiętają o Dniu Kobiet? Mój na razie znaku o tym nie daje.
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też cisza...
A tak właśnie doczytałam o adopcji piesków ja z Tż chcieliśmy adoptować kotka... Taa... chyba jednak weźmiemy jak się komuś znajomemu okoci bo jak nam babka zaczęła nawijać jakie to są wymogi (gorzej niż byśmy chcieli adoptować dziecko) to podziękowaliśmy... A szczerze? troszkę bym się bała brać psa ze schroniska kiedyś wzięliśmy dla koleżanki na urodziny pieska i okazało się, że ma nosówkę masa pieniędzy wydana na leczenie, pies straszliwie się męczył a i tak na koniec po prostu go uśpiono smutna historia...
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
i to jest bez recepty?
muszę coś z tym zrobić, bo już czasami nie daje rady.. ;| tak jak np. przez ten weekend. Mój ojciec jest strasznie nieodpowiedzialny - to na początek. W sobotę po powrocie z uczelni, chodziłam strasznie smętna, bolał mnie żołądek, byłam nerwowa.. wczoraj wieczorem zadzwoniłam moja mama, że ojciec nie wrócił od soboty do domu. Dzwonię do brata - mówi, że zabalował i faktycznie nie wrócił, ale odezwał się dopiero w niedzielę w południe a nikt nie wiedział co się z nim dzieje. jakbym była w domu, to bym pewnie nie spała przez całą noc i chodziła jak bomba. czemu ja sie tak strasznie wszystkim przejmuję a jesli chodzi Dzień Kobiet, to mój TŻ pamiętał ;P wczoraj dostałam taką długaśna różę - stwierdził, że dzis nie miałby kiedy kupić xD a w piątek jedziemy po zegarek ![]() Asik, czy mi się wydaje, czy znowu TŻ ?zaniedbała Nas jeszcze Marcia! i Tekisha i Audrey!
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2010-03-08 o 10:02 |
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż Moniś... Powiedzmy, że tak znów Tż chociaż to jest takie głupawe troszkę niby tż ale nie tż xD on sam tak mówi...
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też je czasem biorę.Piesek TŻ przez pół roku budził jego rodziców w nocy, trzeba było czasem z nim wychodzić w nocy po 2 razy. Miał problemy z żołądkiem, miał biegunki, ciągle rzygał - zastanawiali się czy go nie oddać, bo te pierwsze miesiące to był horror - szczególnie dla pracujących ludzi, którzy rano wstawali do pracy nieprzytomni po nocnych ekscesach z psem. Ale w końcu Bumer się zaklimatyzował i teraz jest oczkiem w głowie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
heheee;P
no cóż - jak życie każdej z Nas - trochę pokręcone
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 22 góra 23 do domu, żadnych dyskotek.. Dopiero jak byłam w liceum to się zmieniło.. Ja wiem że mogę z mamą pogadać o wszystkim.. ale ja jestem strasznie dzika i jakoś sama nie zacznę jakiejś rozmowy.. ![]() ale jak się zacznie gadka to hohohoh.. ![]() Cytat:
i ogolnie mi rzadko kiedy cos kupuje bo ja mi ciężko na prawdę w gust trafić i po prostu się boi.. Ale jak coś kupi to jest porządne i ładne A moj pamiętał o swoich kobietach ![]() Uuu.. Moniaaa śluuubb.. ![]() ![]() A ja z mamą wybieralam żelazko bo się rozpierniczyło
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-08 o 12:12 |
||
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj aż gorąco mi się zrobiło, jak to usłyszałam ;P
ja też zawsze miałam problemy z wychodzeniem. a bo coś Ci się stanie, a bo jeszcze masz na to czas.. ogladam własnie Rodzinę zastępczą:P pierwszy odcinek ![]()
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2010-03-08 o 12:24 |
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
A wieciee coo..
Od wczoraj takie mam skurczybyki I dziewczyny na mamusiowym powiedziały że to przepowiadające
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. ;>?
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy.
Blanka, Ty tam nam nie fikaj!
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
ee spokojnie..
Takie przepowiadacze mogą trwać i kilka tygodni ![]() ![]() Noo i jadę po żelazko Rach pach, szybka decyzja i jadym
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
oj spokojnie
będzie wszystko dobrze ![]() ehh... nie mam pojęcia co tu porobić xD może jakiś obiad? ale no nie wiem
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz ugotowałam zupkę, zrobiłam marchewkę z groszkiem do obiadu, poodkurzałam i teraz będę myc podłogi xD
i chyba zajrzę do notatek.. ;]
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie znów mdli
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Oj biednas Ty z tymi mdłościami
dziewwczyny.. Rzućcie okiem czy ładna karuzelka Bo tż mówi że nie, a ja że tak http://www.allegro.pl/item942152426_...cena_k_ow.html |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
ooojjj Kardashi, to chyba takie trochę hmm... stresujące
?zrobiłam sobie chwilę przerwy.. i zaraz muszę zacząć szukać książek :| fajne są te karuzele ;P i dzieci tak fajnie się za tym oglądają xD ja jestem na tak
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2010-03-08 o 13:40 |
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... cóż mnie osobiście się podoba
chociaż zabaweczki fajniejsze są na tej pluszowej karuzeli jea jest postęp zaczęłam gotować obiad
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

Może nie 18 latkę ale np. 24latkę? Ech a mogłam być 6 lat starsza 

wiadomo, że nie zawsze chce się o czymś mówi rodzicom ale mojej mamie mówię niemal 99% tego co się u mnie dzieje... Nawet ostatnio po roku powiedziałam jej o tabletkach
no cóż 

i chyba zdecyduję się w końcu na tabletki, TŻ truje mi tyłek xD

I dziewczyny na mamusiowym powiedziały że to przepowiadające
ale no nie wiem