|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Też bym chciała tak ze 3 kg... Ehh
![]() Haha dokładnie ![]() Taaaak i będę chodziła jak słonica ![]() Cytat:
Mmm będzie przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Jeszcze Wam coś opowiem… Jeden sen, który dziś mi się przyśnił (a miałam dziś masę koszmarów) był baaaardzo dziwny. Śniło mi się, że siedzimy z M. i z jakimiś znajomymi przy stole w Ikei (wieczorem rozmawiałam z M. o meblach z Ikei, może dlatego ![]() ![]() I co Behind, mam dalej jeść tą kiełbase na noc? Może jeszcze jakieś proroctwa mi się objawią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kiełbaska prawdę Ci powie,hihi ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-10 o 10:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Oooo i w końcu jest co czytać
![]() ![]() Asiaczek- baardzo się cieszę, że znowu napisałaś ![]() Behind- wy to ciągle wolną chatę macie ![]() ![]() Serpentine- ja sama nie wiem w co to była zabawa, ale teraz zamierzam nie grać w nic tylko proste, jasne zasady. Morire- jesteś dumna z mojej chorej fascynacji tym facetem ![]() ![]() Małgosia- zdecydowałam się na kolegę ze studiów, tylko teraz nie wiem czy on będzie mnie chciał. A z Twoich postów w końcu bije szczęście, widać, że lepiej się czujesz i oby tak dalej Kochana ![]() ![]() Maguś- i to w Tobie lubię ![]() ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś wpadnę do salony Play'a, w którym pracuje kumpela i dowiem się co i jak ![]() Nie wiem która z Was ma konto na FB dlatego przyślijcie na PW namiary,to Was znajdę ![]() ![]()
![]() |
#2195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A z koleżanką to bardziej skomplikowana sprawa... Myślę, że jakbym miała więcej dowodów lub sama złapała go za rękę przy zdradzie, to nie miałabym oporów. A tak... Wiem to od znajomej, która z kolei dowiedziała się od swojej pacjentki, a ona studiowała razem z moją koleżanką. 100% pewności nie mam, ale znam go już trochę... Nawet mnie próbował kiedyś bajerować i skłócić z moim Tż. Zaproponował nawet, że jeżeli się rozstaniemy mogę zamieszkać u niego w pokoju, który wynajmował ![]() ![]() Serpentine super sen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Suger, a Ty nadal zapatrzona w swojego Romeo? ![]() foremka, co tam słychać nad morzem? ![]() anulciak, TŻ jeszcze z Tobą czy już gdzieś wybył? nataluska wpadła na chwilę i znowu gdzieś przepadła..co to za porządki ![]() ![]() Uciekam na randkę ![]() ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Tak...Powiedzmy...widziel ismy sie w niedziele bo dzis mial pogrzeb babci a pozatym remontuje dom...Podobno dla nas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
maguś
![]() Besio Daj znać co i jak ![]() ![]() piękny dzień . . . m m m
#2199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogole narazie mam anemie i musze sie skupic na powaznym jedzeniu a nie kombinowac. musze z glowa to ulozyc i mama mnie namawia na dietetyka. wiec zaraz czegos poszukam a kotek imienia jeszcze nie ma, jakos nic do niego nie pasuje narazie. ale szaleje! a jego ignoruje bo inaczej sie nie da. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To dobrze ze sie starasz. Widac M to zauwazyl i docenia ![]() Cytat:
Cytat:
a ja mam ochote na frytki ![]() Cytat:
![]() ![]() no jestem teraz pozytywnie nastawiona. dobrze sobie radze sama, bez pomocy. to tez wplywa na samopoczucie. teraz musze sie tylko zaczac uczyc na poprawke ![]() ![]()
![]() |
#2201 |
Przyczajenie
|
Witam drogie panie , ja właśnie szukam młodszej dziewczyny , mam 35 lat
, mam na imię Arek, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tu znowu pustki..echh..
![]() |
#2203 | |
Wtajemniczenie
|
Oj tam pustki
![]() A teraz ja się przyznam do czegoś bardzo, bardzo brzydkiego... Mianowicie, niechcący zraniłam bardzo mojego Misia. A było to tak: Juz od jakiegoś czasu byliśmy umówieni, ze przyjadę do niego na obiad w niedzielę, ogólnie on się starał, zrobi pyszności, poświęcił na to duzo czasu... ale potem w sobotę okazało się, że mój brat wyjeżdża, wiec zaprosiłam Misia do siebie na noc ![]() No ale przyszła niedziela i ja byłam jakaś taka rozlazła,m tzn ciągle chciało mi się spać, głowa mnie tak uciskała (taki stan przed bólem, niby nie boli, ale jest nieprzyjemnie) i w ogóle... przysypiałam ciągle, do niczego nie mogłam się zebrać no i w końcu on powiedział,żebym została w domu,że widzi, ze nie mam sił za bardzo jechac i że ok, na to ja, że przyjadę w poniedziałek i zeby to jedzonko zostawił (odgrzewanie by mu nie zaszkodziło,wiedziałam, co to za potrawy). Na co on, że jasne, nie ma sprawy i ogólnie wszystko było cacy ![]() Ale w poniedziałek tuż przed moim wyjsciem z domu zaczęło grzmić. A ja burzy się boję i w burzę z domu nie wyjdę. Więc dzwonię do niego zapytac, jak sytuacja tam w jego stronach wygląda, no ale niestety, nie było różowo, więc wprost powiedziałam,ze się boję, ze nie wyjdę, ze może jak przejdzie to dopieto pojadę do niego... No a on zaczął mówić, że co ja, dziecko jestem, żeby się burzy bać? I że pioruny nie chowają się za drzewami, żeby mnie zaskoczyć i zabić. A mi się przykro zrobiło, bo on doskonale wie, jak ja boję się burzy, jak kiedyś w pociągu bardzo blisko strzelił piorun, to się rozpłakałam, wpadłam w histerię... no nic nie poradzę na to, że się boję. Wściekłam się, bo kurczę, każdy człowiek ma jakieś słabości i czegoś się boi i to nie jest zależne ode mnie. A Miś ma dwie rzeczy, których się boi panicznie i które naprawdę są irracjonalne! Bo o ile burza faktycznie może krzywdę zrobić, to te jego strachy nie, wręcz pomagają ludziom! A ja mu nigdy tego nie wypomniałam, nie wyśmiałam, nawet nie poruszałam takiego tematu w rozmowach, żeby jemu nie zrobiło się nieprzyjemnie. I dlatego było mi przykro, ze on tak lekcewazy mój strach i wyśmiewa się. Więc mu spłodziłam smsa, gdzie napisałam to wszystko, co tutaj, z dopiskiem, ze jak przejdzie to przyjadę. Odzewu zero. Zadzwoniłam 20 min później, bo już burza przeszła. No i usiłuję z nim pogadać, on jakiś zły (a ja myslalam, ze po tym smsie bedzie mial wyrzuty sumienia, ze tak mnie wysmiał). No i koniec końców usłyszałam prawdziwy powód: "Bo drugi dzień z rzędu specjalnie gotuje obiad, jechałem w burzy na rowerze z pracy, żeby zdążyć kupić potrzebne składniki, a wszyscy mają to totalnie gdzieś, jest mi cholernie przykro". Poczułam się autentycznie jak podły człowiek... Ech... ja myslalam, ze to bedzie odgrzewanie z niedzieli, gdybym wiedziala, ze od nowa gotował, to nie wiem, wzięłabym taksówkę, czy coś... przepraszałam go ze sto razy, w sumie potem mu już przeszła złośc i przykrośc i było ok, ale ja dalej miałam wyrzuty sumienia, w związku z tym postanowiłam mu wynagrodzić straty ![]() I w związku z tym caly wczorajszy dzień piekłam karpatkę ![]() ![]() ![]() Aczkolwiek połowę zabrałam z powrotem do domu, bo on sam nie zjadłby całej blachy ![]() Jestem z siebie dumna, udało mi się zrobić dobre ciasto ![]() Ale naprawdę, tak sobie teraz myślę, że juz nigdy go tak nie potraktuję... czułam się okropnie, zrobiłam przykrość komuś, kogo kocham i jeszcze miałam do niego pretensje... okropna czasem jestem. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- asiaczek - a myślałaś o tym, żeby pogadać z tym facetem? Zablefuj, powiedz, że masz dowody jego zdrady i że ma się sam przyznać, albo ty powiesz koleżance o jego wyczynach i wtedy już nie będzie tak różowo... bądź pewna siebie i zachowuj się tak, jakbyś wiedziała na 100%, że koleżanka ci uwierzy. Może się przestraszy i sam przyzna do wszystkiego? Ja bym tak zrobiła. malgoska - ależ ci zazdroszczę kotka, uwielbiam kotki ![]() ![]() Ja będę miec kota dopiero, gdy zamieszkam z Misiem, niestety. Miałam kiedyś kocura, 13 lat, ale niestety, odszedł na kocie niebiańskie łąki. A mądry był jak człowiek, wspaniały zwierzak, piękny taki... ech... ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Ale takie planowanie, takie specjalne poszukiwania młodszych jednoznacznie kojarzą mi się z kryzysem wieku średniego i chęcią spółkowania z młodą i jędrną. Ale nie chcę tak z góry zakładać ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Przyczajenie
|
Witam , szukam młodszej nie ze względu na jak to ujęłaś "kryzys wieku średniego " chyba mam jeszcze na to czas prawda? Miałem i młodszą i starszą partnerkę , ze starszą układ byl jasny lużna przyjażń i sex , ale w młodszej sie zakochałem bardzo i myślę że niepotrzebnie bo same kłopoty z tego wynikły ja miałem 30 ona 19 , i co tu dużo mówić nie nadawaliśmy na tych samych falach. Partnerzy muszą mieć wspólne zainteresowania a także pewną swobodę w związku, nie chodzi mi tu o skoki w bok , ale o pewien oddech w relacjach . Ja rozumiem że kobieta ma koleżanki z którymi lubi poklachać , nie ma sprawy , rozumiem że lubi się podobać innym , ale bez przesady ,rozumiem też że lubi się zabawić , iść na dyskotekę , potańczyć , powyginać odstresować się jasne, ale nienawidzę jednego jak próbuję rządzić i brać pod przysłowiowy "pantofel" Reaguję wtedy bardzo żle , nie cierpię jak ktoś chce mną manipulować a tym bardziej ukochana. Dla mojej miłości gotów jestem zrobić największe szaleństwo , daję z siebie wszystko ale oczekuję tego samego i najważniejsze nienawidzę zdrady , dla mnie to jest największa podłość jaką może uczynić druga połówka- automatyczny koniec związku, głęboka rana w sercu, która zostaje bardzo długo , jeśli nie na zawsze. U mnie już tak jest jak się zakocham , to na zabój , jak nienawidzę -lepiej nie wchodż mi w drogę!
A dlaczego szukam młodszej ? no cóż chciałbym mieć przynajmniej parkę (dzieci) a ze starszą to już nie jest takie pewne , prawda , apo za tym fascynuje mnie młodość , ta świeżość , ta naiwność i wiara w ludzi , ten brak sceptycyzmu i wyrachowania ( w większości) Tak pokrótce . Ale nie szukam 18 latki , to pewne , raczej mniej więcej 25 do 30 Już ma poukładane w głowie ![]() Edytowane przez aro275 Czas edycji: 2010-08-11 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś odebrac dyplom i zahaczyłam o małe wyprzedaże ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-11 o 15:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Wtajemniczenie
|
Kochane napisałam i muszę przyznać, że jestem niemądra, impulsywna itd.
![]() ![]() ![]() Aivilo- często zamiast powiedzieć wprost co i jak, ludzie wolą ukryć coś. Nie mogłaś wiedzieć, że on gotował to specjalnie i wogóle, więc takie zadręczanie siebie nie ma sensu. A zachowałaś się potem świetnie z tym ciastem, więc Tż na pewno puścił już tamto w niepamięć ![]() Behind- nie wyskakuj mi z tą modelką nigdy więcej! ;P Co z wizytą u dentysty?? Małgosia- nie zniknę ![]() ![]() Morire- co Ty Kochana taka tajemniczo zadowolona ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I z drugiej strony, panuje taki niemiły stereotyp traktowania kobiet o 30tce jako już starych, zużytych, drętwych, zdecydowanie nie świeżych i radosnych... a wystarczy oglądnąć głupi "Seks w wielkim mieście" żeby zrozumieć, ze to nie jest prawda ![]() ![]() Tak czy inaczej życzę ci w życiu powodzenia i mam nadzieję, że znajdziesz tę wymarzoną partnerkę, aczkolwiek myślę,że na dobre ci wyjdzie, jeśli nie będziesz specjalnie szukał młodszej i zamykał się na wszystkie inne możliwości ![]() ![]() Tzn z tego co pamiętam wśród dziewcząt tutaj żadna nie szukała specjalnie starszego... tylko po prostu jakieś tam wydarzenia losowe, przypadki do tego doprowadziły ![]() Więc stara dobra zasada - nie szukać, a samo przyjdzie - jest bardzo fajna ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Rozeznanie
|
Besio Czyli Lionek nie odzywał się , bo miał dużo wydzwonione ?
![]() ![]() ![]() aa ja dziś ostatni dzień w pracy ![]() Behind hehe ja też chyba sie nie nadaje ![]() jak tam chata wolna ? ![]()
#2209 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zarejestrowałam się..na 23 września ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2210 |
Raczkowanie
|
Spotkałam tu kilka postów nie na temat, ale mimo to podzielę się swoim hmm, doświadczeniem ? Chyba tak...
Mój chłopak zapoznał mnie z facetem dwa razy starszym ode mnie po rozwodzie i mającym dziecko.. Pech chciał, że facet był typem mojego ideała! Takiego wyśnionego, wprost z bajki !! Mój chłopak nie był moim ideałem, na którego czekałam całe życie,ale byłam z nim,bo go kochałam. Ale niestety zaczęło psuć się między nami i właśnie poznałam tamtego człowieka. Przebywaliśmy w tym samym towarzystwie i po prostu nie mogłam przestać o nim myśleć! Strasznie mnie to męczyło. Przysięgam, że gdyby nie kwestia tego wieku, to byłabym skłonna rzucić dla niego wszystko... Spotkałam się z nim 3 razy. I wcale nie napiszę, że o 3 za dużo. Bo bardzo poprawił mi humor, to typ stuprocentowego optymisty. Dużo żartowaliśmy i przebywając z nim, zapominałam o problemach i .. o moim byłym. Do niczego między nami nie doszło. Po prostu świetnie spędziliśmy razem czas. I jestem pewna, że tych spotkań nigdy nie zapomnę. Nadal o nim myślę, ale zakończyłam tą znajomość, bo rodzina się o tym dowiedziała. A przecież to nie jest facet dla mnie, prawda? Chociaż posiada wszystkie cechy faceta, z którym chciałabym kiedyś spędzić resztę życia..
#2211 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli jesteś już pełnoletnia i skończyłaś szkołę średnią, to nie widzę przeszkód? Czemu to miałby nie być facet dla ciebie? Skoro idealnie ci odpowiada? Wiek naprawde nie jest przeszkodą, liczą się inne rzeczy - charakter, to, jak cię traktuje, to, co do niego czujesz... nie zwracaj uwagi na różnicę wieku. Jeśli chodzi o dziecko - to faktycznie może być trudne. Będziesz musiała zastanowić się, czy jesteś w stanie być z kimś, kto ma dziecko, widywac się z tym dzieckiem, pewnie w przyszłości (jeśli stworzycie stały zwiazek) zaopiekować się nim,jeśli tej opieki jeszcze wymaga... To nie jest łatwe, ale też nie niemożliwe ![]() Czemu twoja rodzina ma coś przeciwko twoim spotkaniom z tym mężczyzną? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Teraz i tak jest lepiej, niż było, ale nie zmienia to faktu, że z niego dusiciel paskudny ![]() Ale wybaczył już w poniedziałek wieczorem, a tym ciastem go totalnie zaskoczyłam (i jego mamę ![]() ![]() A co do tej modelki, to ty się nie oburzaj, bo behind dobrze prawi! ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Behind- uaaa pewnie połowa dziewczyny Ci będzie zazdrościć takie wysportowanego faceta ![]() Aivilo- wiem, wiem, ale to głupie i młode jeszcze. I patrząc na mojego dobrego kumpla to w tym wieku to oni o mało czym myślą. Ale cóż uczucia bywają ślepe ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Aivilo;21306554]Kochana, po pierwsze powiedz nam, ile masz lat i ile lat ma twój wybranek
![]() Ale jeśli jesteś już pełnoletnia i skończyłaś szkołę średnią, to nie widzę przeszkód? Czemu to miałby nie być facet dla ciebie? Skoro idealnie ci odpowiada? Wiek naprawde nie jest przeszkodą, liczą się inne rzeczy - charakter, to, jak cię traktuje, to, co do niego czujesz... nie zwracaj uwagi na różnicę wieku. Jeśli chodzi o dziecko - to faktycznie może być trudne. Będziesz musiała zastanowić się, czy jesteś w stanie być z kimś, kto ma dziecko, widywac się z tym dzieckiem, pewnie w przyszłości (jeśli stworzycie stały zwiazek) zaopiekować się nim,jeśli tej opieki jeszcze wymaga... To nie jest łatwe, ale też nie niemożliwe ![]() Czemu twoja rodzina ma coś przeciwko twoim spotkaniom z tym mężczyzną? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Ja mam 19, a on... aż wstyd się przyznać, ale 35! Moglabym być jego córką! /jego córka ma 12 ;// Wszyscy myślą, że on chce mnie wykorzystać, bo w końcu czemu taki mężczyzna nie znalazł sobie kobiety w swoim wieku ? Ale naprawdę jest niesamowity... Nie dziw się, że rodzina go nie akceptuje, martwią się po prostu o mnie.
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama jakiś czas byłam zauroczona (przez 3 lata ![]() ![]() ![]() Jeśli czujesz,że coś może z tego być..może warto sprobować? Cytat:
![]() ![]() ![]() Aivilo - Ten Twój TŻcik to dobrze z Tobą ma..karpatki i inne mmm ![]() ![]() Teraz ciągle serwuję mu spaghetti ![]() ![]() Suger, co u Ciebie? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-11 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez besio Czas edycji: 2010-08-11 o 17:16 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale nie jest taki umięśniony, mógłby troche nabrać masy, haha ![]() Ale wczoraj zaplusował ![]() ![]() ![]() a i jeszcze odnośnie pracy.. u mojej kuzynki w biurze architektów możliwe,że będą szukać sekretarki..także ma o mnie pamiętac jakby co ![]() a właśnie dostałam odpowiedź na moje ogłoszenie dot.poszukiwania pracy..pewien pan szuka asystentki..oprócz papierkowej roboty umilanie mu czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-11 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze, to nie jest aż taka roznica wieku, żeby mowić, iż moglabys byc jego corką. Gdyby byl starszy o 20, 25 lat to juz prędzej ![]() Po drugie, przecież on juz mial kobiete w swoim wieku i nie wyszlo, są po rozwodzie. Nie wiem, jak dlugo,ale jednak. No i potem najwyraźniej nie trafil na swoją drugą polowkę. To nie jest tak, że po trzydziestce automatycznie musimy miec partnera, a skoro nie mamy to coś jest nie tak, nie. Czasem po prostu pozno trafiamy na odpowiedniego partnera ![]() ![]() Moja rodzina zaakceptowala mojego partnera od razu. Owszem, wiadomo, ze martwili się o mnie, ale szybko go przedstawilam, postaralam się o to, byl mial okazję zaprezentować się z jak najlepszej strony i pokazać mojej rodzinie, jaki jest wspaniały - teraz kochają go niemal tak, jak mnie ![]() ![]() Jesli twoj wybranek jest faktycznie taki cudowny, to na pewno przy bliższym spotkaniu zaprocentuje. Rodzina martwi się, bo go nie zna. Jeśli go poznają - jest duża szansa na to, że znikną wszelkie uprzedzenia ![]() 35 lat to żaden wiek, facet jest jeszcze młody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() Z tym, ze on kompletnie nie umie ani ciast, ani deserow, wiec w tej dziedzinie ja sie mogę wykazac i calkiem nieźle mi idzie ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
A faktycznie
![]() ![]() Miłego wieczoru, uciekam na mecz ![]()
#2219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój M. gotuje nieźle, ale tłuuuustoo. Yhh jakoś da się przeżyć. I też nie lubi słodkiego ![]() ![]() Ja uciekłam dziś z pracy bo pochorowałam się ![]() ![]() cheeky_angel 16 lat to nie jest dużo! Besio i widzisz... Przez domysły uciekł by Ci taki lwi okaz sprzed nosa...
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() Tak jak do tematu to poznałam starszego od siebie mężczyznę o 14 lat (ja mam 20 lat). Dobrze nam się rozmawia mamy dużo wspólnych tematów i mimo tego, że tak od razu nie reagowałam na to, że mu się podobam nie poddał się a poznał mnie już jakiś dłuższy czas temu a ja nie bardzo na niego zwracałam uwagi. Teraz wiem, że między nami jest fajna przyjaźń i póki co to się bardzo lubimy i póki co nie ma większych słów. Jeszcze napisze coś na ten temat... Pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.