![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
poprostuAsiss -
![]() Spotkałam Cię przypadkiem,
a okazuje się, że to na Ciebie czekałam całe życie! <3 'niejednokrotnie mam ochotę traktować innych, tak jak oni mnie traktują, jednak sumienie mi nie pozwala." nie mów do mnie więcej, bo już w to NIE WIERZE
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
hej piękne, przepraszam, że bywam tu rzadko i nie dziękuję ni nie gratuluję Wam z osobna. jestem strasznie rozbita - dlatego jest, jak jest. póki co, chwalę się Wam moim małym literackim sukcesem:
Byłam tak cholernie Twoja tak T w o j a i tak rozpieszczona tym określeniem nawet gdy karciłeś mnie za to że czułam się tak Twoja do granic Twoja maleńka Twoja słodka kruszynka Twoja niepodważalna własność Twoja nawet gdy nie pamiętałeś imienia Jako swoją odarłeś mnie z pruderii a potem odszedłeś jakbyś nigdy mnie nie miał jakbym nigdy Twoją nie była I zostałam tu tak wymięta i naga tak cholernie niczyja bez Ciebie a ludzkie głowy z politowaniem się kręcą i szepty biegną "bezwstydna" O szczere opinie proszę. Trzymajcie się!
![]() |
#2193 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Booski;D Ty to masz talent;* A jak ta jakoś mało dzisiaj: Realia rzeczywistości Powiedz że to zwykły sen... Nie chcę więcej cierpieć, nie chcę więcej złamanych serc... ![]() Smak życie nagle straciło... Bo twój uśmiech koił mój smutek... <33
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
nydee inquiring otojest bosskie ![]() dziś, w chłodny wieczór, schowam się pod Twoją bluzę, a Ty uspokoisz mój oddech. będę dla Ciebie najważniejsza, niezbędna, niepowtarzalna. i tak, jak znajdowałeś się w każdej minucie całej doby, tak dziś, pojawiasz się tylko na chwilę, a ja, wcale nie zaciskam zębów, bo przecież byłeś mimo wszystko jedną z najlepszych pomyłek mojego życia. ból w skroniach przychodzi po ciężkim dniu niebo chmurami zaciąga a powietrze wiatrem gdybyś tu był - myślę i zamykam oczy przypominam sobie a wtedy coraz mocniej boli mnie głowa pulsuje ból boli Rankiem piję cierpkie ciemne kakao w ciemnej kuchni. Przez okno widzę dzikie ptaki na ciężkim dachu sąsiedniej kamienicy. One wołają do mnie. Czas sączy się w szarości poranka. Popołudniu budzi mnie deszcz i twój szept ja mogę być każdym. Rozczulające słowa boleśnie pulsują mi w skroniach. Wieczorem otwieram okno by utonąć by zachłysnąć się zimnym ogromnym powietrzem. Najbardziej nieszczęśliwi jesteśmy wtedy gdy uzależnieniamy się od innych ludzi.W pełni poświęcamy im czas i siłę a w zamian nie dostajemy nic. Ja uwolniłam się od nich już dawno. Wolnym jest człowiek tylko wtedy, gdy jest samotny. ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-04-22 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Ocean tęsknot.
Kilka ton tęsknoty wciąż śpi w moim sercu. Nie mogłam usnąć. Cały czas jesteś obok. a ja wciąż pamiętam zapach Twoich włosów. Herbatę się pija, by zapomnieć o tęsknocie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
Magari91 & otherstory - dziękuuję
![]() Toogether93 - <3 blondii69 - troszeczkę zawirowań miałam, ale już wracam ![]() ![]() Z uporem godnym psychozy, utrzymywała wokół siebie idealny porządek,
wierząc, że w ten sposób zaprowadzi ład w swoim sercu. Dużo nie wymagała. Jedynie jego dożywotniej obecności przy swoim boku.
![]() |
#2198 |
Przyczajenie
|
Znaleziona cos z poprzednich wątków:P
Giertych maturę zdał, to my nie zdamy? Matura <scare> it will be good Jutro zrywam z maturą - zbyt wymagająca jak dla mnie Matura? zgłaszam nieprzygotowanie
#2199 |
Raczkowanie
|
kolekcjonerka pozytywnych promieni.
łapie promienie słońca do reklamówki na zapas tak na wszelki wypadek gdyby zima chciała jeszcze wrócić delikatnie przekładam do pojemnika na zdrową żywność ze szczelnym zamknięciem odstawiam w ciepłe miejsce tak jak herbatę żeby nie wystygła każdego dnia zabieram ze sobą promienie przekazując je dalej w świat, każdemu rozdaje trochę ciepła. po pierwsze : zmiana rzeczywistości . Nie wiem czy wiesz ale każda łza ma swoją tajemnicę Przeminie zanim ją zauważysz Jest przezroczysta jak zapachy. Lecz wewnątrz chowa siebie widzisz, to nie jest tak, że bezwiednie stajemy się twierdzą, jedną z tych, o które bóg nie zahaczy dłonią, nie skopie do bólu. coraz częściej pękają przy nas noce, te ze szkła i płaczu, oderwane z nieba. widzisz, to jest tak, że świadomie stajemy się falą uderzeniową, pieką nas kolana i policzki. umieramy, z myślą, że zostaną po nas tylko czarne strugi i pustki. umieramy, jak pierwszy śnieg, zabity obcasowym bluesem. dwudziesta druga, na dachu wieżowca świadomi .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Przyczajenie
|
blondii69
![]() ciiri ![]() "The party doesn't have to end, we can dance here ;D / impreza nie musi się kończyć, my możemy tańczyć tutaj. Jeśli naprawdę Ci zależy, nie pozwól mu odejść. Jeśli się nie znamy, to się na mnie nie patrz. Można szukać właściwego mężczyzny, doskonale bawiąc się tymi niewłaściwymi... Zawsze myślałam, że jesteś taki niezwykły i słodki.. -myliłam się. Psss. Erotoman! Jesteś osobą dalej zachwyconą swoim narządami płciowymi i narządami partnerki lub nie partnerki .. I love You so much, but I can't touch You.. I love You so much, but I can't look at You.. I love You so much, but I can't kiss You... I love You so much, but I can't have You... So I'm leaving... ...because I LOVE YOU! Ja bardzo Cię kocham, ale nie mogę Cię dotknąć... Ja bardzo Cię kocham, ale nie mogę na Ciebie patrzeć... Ja bardzo Cię kocham, ale nie mogę Cię całować... Ja bardzo Cię kocham, ale nie mogę Cię mieć... Więc odchodzę... ...ponieważ Cię kocham! You aren't worth my tears You aren't worth my smile You aren't worth of my sleeplees nights You aren't worth anything... So... tell me whore for what you love?! Nie jesteś wart moich łez Nie jesteś wart mojego uśmiechu Nie jesteś wart moich nieprzespanych nocy Nie jesteś wart niczego.. Więc.. powiedz mi kur*a dlaczego Cię kocham?! Hey! Sweetheart! That, You have a shapely ass doesn't mean that you aren't a loser! Hej kochaniutki! To, że masz zgrabny tyłek wcale nie oznacza, że nie jesteś frajerem! A lot of promises just kissing Yes, yes that about You, loser! Dużo obiecuje.. dobrze całuje.. tak, tak, to o Tobie frajerze!
#2201 |
Zadomowienie
|
OddychamRapem - hoho dziękuję
![]() ![]() xsxs - niejednokrotnie mam ochotę traktować innych, tak jak oni mnie traktują, jednak sumienie mi nie pozwala. - Ty już wiesz dlaczego go kradnę, prawda talencie? ;* *
maluję paznokcie na kolor czerwonego wina, palę za sobą wszystkie możliwe mosty i ruszam w poszukiwaniu wiecznego szczęścia z dala od Ciebie.
#2202 |
Zadomowienie
|
We wtorek po 22; dostałam SMSa. Od Ciebie.
Tyle, że to nie był SMS z tych codziennych, miłych, czułych... Po przeczytaniu go łzy same napłynęły mi do oczu... Zrozumiałam, że to koniec. xsxs - ![]() ![]()
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-04-22 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
Autentyczna rozmowa... On nieszczęśliwie zakochany w Niej (rozmowa po rozwaleniu jego nogi po grze w piłkę)
On: Dostałem zastrzyk przeciwbólowy w tyłek ![]() Ona: ygh... To nie mogło być przyjemne... On: Ciekawe czy dałoby radę taki zastrzyk z lewej strony mostka dać i czy tak samo by działało... Jak myślisz?
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
chwyciłam miłość aby ją połamać lecz giętka była oplotła mi ręce i moje ręce związane miłością pytają ludzie czyim jestem więźniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
na zdrowie
![]() ciutblizej & Margaretta_1 - okradłam słonka ![]() ![]() ___ uwielbiam poniedziałki, to w ten dzień widuję cię w szkole stęskniona po za długim jak dla mnie weekendzie. za trudne dla mnie to. nie potrafię już. nie chcę, nie mogę dłużej znieść widoku ciebie z inną. - kocham cię! - co? powtórz to. - bardzo cię lubię. wrzeszczał na mnie, najgroźniej na świecie, lecz nigdy mnie nie uderzył. przytulał mnie, najczulej na świecie, ale nigdy nie zaspakajało mnie to do końca. całował, czasem w usta, ale i to mnie nie wystarczało. mówił, że mnie kocha, ale nigdy nie byliśmy razem. aniołku, dziękuję Ci. dziękuję za te wszystkie dni spędzone razem z Tobą. w każdy taki byłam najszczęśliwszą kobietą na świecie. dziękuję, za pocałunki najczulsze. jestem ci wdzięczna za te wszystkie słowa, którymi karmiłeś mnie każdego dnia, z czasem stały się niezbędne jak tlen. dziękuję ci również za to, że obroniłeś moje życie własną piersią. choć wolałabym zginąć bez ciebie, niż bez ciebie żyć. nie mów mi, że nie zasłużyłam na miłość łajdaka! bo to on nie jest wart mojego uczucia, jednak nie potrafię wmówić to swojemu sercu! kiedy poszedłeś z nią do łózka, wszystkie moje marzenia również poszły sie ****ac.'
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
1 . przełykam życia cierpki łyk .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przesadzaj.. ![]() ![]() ;* __________________ Nie wiem, jak wypowiedzieć sens tych myśli zabłąkanych.
Nie wiem, co powiedzieć, jak zaśpiewać, jak kochać Ciebie..
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
z innej bajki- ok, Ciii
![]() ![]() _Panna_Migotka_- ![]() ![]() ___ Wiem, że było warto ryzykować życie dla kilku niezapomnianych chwil.
Posłuchaj moich słów,mógłbyś znaleźć w nich siebie. Wymienię miłość na spokój. Spojrzała kątem oka w jego stronę. -Tam jest piękniejszy widok. Uśmiechała się do siebie wiedząc, że to zauważył. Dziś od siebie dałabym więcej, gdyby tylko cofnął się czas.
#2209 |
Zadomowienie
|
Kannx3
![]() a poszedłbyś ze mną na koniec świata? szukam drugiej połowy, gdzieś mi się zapodziałam. p. o. k. o. c. h. a j.
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ajajaj. ![]() brakowało mi Cię tutaj , słonko. Moje serduszko należy do Ciebie i nie uciekaj więcej nigdzie z nim. <3 __________ wyluzuj żelka ![]() miałeś być, a nie jesteś i nie będziesz już nigdy więcej. chciałabym , chciała. znikaj. - połknął, przeżuł i wypluł. - ale co? - moje serce..
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-22 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Raczkowanie
|
-Kochaj.... - szepnęło powietrze
-Bez Ciebie mi trudno- odpowiedziało serce. A gdy patrzysz tymi swoimi błękitnymi oczami nie potrzebuję żadnego 7 nieba. <3
#2212 |
Raczkowanie
|
.
Wyobraźnia to jedyny rodzaj wolności. .
#2213 |
Zakorzenienie
|
czarnaalbk - dz, kochanie. ;* Kinderka13 - ![]() dobrze poruszać się we własnych łgarstwach
każde opowiadanie to inny zapach liter
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
"taka forma malarska, czerwona farba na nadgarstkach".
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
Nawet zapłakanego i wykończonego Cię kocham
![]() Tylko Ty jesteś w moim sercu <3 Perełko nikt poza Tobą... Mam wszystko, bo mam Ciebie;* Coraz smutniej mi bez Ciebie....
#2216 |
Zakorzenienie
|
Marznę stojąc w słońcu. Każdą łzę suszą ciepłe płomienie. Brak tchu. Brak powietrza. Brak Ciebie. Brak tylko jednej osoby, a cały świat jakby przestał istnieć. Wszystko wydaje się być bez sensu. Nie cieszy nic, nawet czekolada traci smak. I nic nie jest istotniejsze niż ON. To tęsknota, wiesz?
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Hej hej wam
![]() dawno nie pisałam ![]() _________________________ ____ Ostatnio stwierdziłam, że wszystko zaczyna i kończy się we mnie samej. Może czasami warto okłamywać siebie i wszystkich dookoła, że jest dobrze, może wtedy choć przez chwilę naprawdę tak będzie. Przez ostatni rok, nauczyłam się tak wiele o życiu i miłości. I nawet jeśli bym mogła, nie cofnęłabym tych wszystkich złych rzeczy, które Nam się przytrafiły, bo doprowadziły one Nas tu. Któregoś dnia ta plaża może zostać zmyta, ocean może wyschnąć, a słońce zgasnąć, ale tego dnia ja ciągle będę Cię kochać. Zawsze i na zawsze. Zatrzymałam się na Tobie. Ale przecież trzeba iść dalej. OBIECUJĘ, że będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie spotkali. Kochałam Twoje oczy kiedy spoglądały na mnie i ten Twój uśmiech kiedy wiedziałam, że jest przeznaczony tylko dla mnie. `Człowiek tęskni, bo kocha. Pamięta, bo czuje. . Zwariowana nastolatka zakochana w książkach fantastycznych. Cieszy się życiem i każdy dzień bez uśmiechu jest dla niej dniem straconym . “Lepsze minimum z maksimum niż maksimum z minimum.” Swym uśmiechem, rozpromieniasz mi cały dzień. Nawet gdyby przede Mną była ciemność, której tak cholernie się boję, a wiedziałabym, że to jedyna droga do Ciebie, poszłabym .. Brakowałoby mi Ciebie nawet gdybyśmy się nigdy nie spotkali.
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-04-22 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Raczkowanie
|
- dzień dobry. sok ? herbata ? woda ? - a szczęścia pani nie ma ? a motylki w brzuchu przerodziły się w spragnione ciebie ćmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
Pomyśl.. teraz jesteś załamany.
Ale to cos co jest we mnie to wspaniały dar od Boga. Pomyśl, że już niedługo wezmiesz tą malutka istotke na rączki... a wtedy serce Zacznie mocniej bić. Pomyśl.. jak dotkniesz tej mięciutkiej skórki, Co poczujesz? Napewno to, że czegoś tak pięknego w życiu nie dotykałeś!! Pomyśl.. gdy za kilka lat będziesz siedzial w fotelu. Usłyszysz cichutkie tup tup. Coś o anielskiej urodzie na Twój widok wyciągnie rączki. I krzyknie ''tatus''!! Nie pozwól skrzywdzic tej istotki? Może zmienisz już zdanie.. moje kochanie?? Jeśli nie, trudno. Ja na to nie pozwole. Już słysze jak się boi maleństwo moje!!
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
czekoladowe szczescie, happyend- oddaje wam moje serducho! <3 kocham wasze opisy!
![]() ![]() ![]() _______________ .nie możesz tak na mnie patrzec.. bo cała drżę..
.spotkały się dwa światy, pamiętam ten moment. .wystarczy jeden moment, aby zostać narzędziem. .moja miłość, zawdzięcza Tobie moją radość .nie zrezygnuję z Ciebie pod żadną postacią. .te parę liter, parę cyfr. .jedno słowo- liczba nieparzysta. . .bo nie znam slow które opiszą jego spojrzenie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.