|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
retro dzieki.Ale przez nią też paska mieć nie będe = -7 pkt :/
Też byłam ciemna-ale wystarczyło trochę popracować. Voici ale nie tylko ja jestem w takiej sytuacji,bo np. koleżanka chce do technikum. a ma pomiędzy 2/3. :/ poza tym jeszcze dwa lata temu podwyższała specjalnie oceny takim ludziom
Edytowane przez inspiR Czas edycji: 2010-05-17 o 15:47 |
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Klau mi mama właśnie każe iśc na mat-fiz, a ja jej tłumaczę że z fizyki nic nie umiem
mat-fiz to taki najlepszy profil w tym lo.. a ja idę raczej na mat-inf to drugi zaraz po humanie najgorszy![]() rosyjski głupi jest, mówię wam ![]() w lo będę kontynuowac ang na pewno i mam właśnie do wyboru teraz niemiecki czy rosyjski i nie wiem co wybrac, rosyjskiego mam już dośc ale coś tam już umiem więc... ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Vo heej
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
mat-inf też chciałam, ale jednak nie. mi się angielski przejadł-ale mam do wyboru tez inne oczywiście niemiec, francuski, rosyjski.
A Wy jesteście już pewne że tak się dostaniecie? czy czekacie w niepewności? Mi mama próbuje wybić mat-fiz. Ale dupa. zrobiła to..ale nie ona.. ![]() Voici właśnie. Pisz. Pisz.
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Po, no to jesteśmy takie dwa pyskacze.
pjona ! Inspir, no jak i pasek to co innego.. to weź jej nagadaj.. albo powiedź, że Ty chcesz pociągnąć średnią i ma Ci powiedzieć co np. możesz poprawić albo np. jakąś prace dodatkową.. przynajmniej u mnie zawsze tak jest. ![]() Uni, no ja Ci będe gadać mistrzu jak pójdziesz na fiz. ![]() moja mama sie nie miesza. Ostatnio tata coś tam mówił , że mam u mnie w mieście pod nosem technikum ekonomiczne a chce iść do innego miasta i bede codziennie dojeżdżać 40 minut.. a mama mnie broniła, że to moje życie, że to ja będe dojeżdżać a nie on. no i ogólnie, że w większym mieście pewnie lepiej mnie przygotują do tej pracy etc. mama jest prze spoko. Inspir, ja na lajcie do tego podchodze.. ; ) myśle, że do technikum nie będę miała dużych problemów żeby się dostać.. a w sumie punktów z ocen nie będę miała mega dużo. bo do tamtego technikum wlicza mi się polski, j.obcy, geografia i jeden wybrany.. czyli będe miała 3x czwórka i jedna trója.. więc to jest zaaledwie 48 pkt. z ocen.i musze popytać czy mi się za Wośp liczą 2 punkty. wgl o 16.30 zwijam się do mojej Nikolki bo 1.5 roku dzisiaj ma..
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2010-05-17 o 15:55 |
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
bound-my też teraz materiał z lo realizujemy;p i dziś mialam tez kartkowke;p
inspir-nie przezywaj , ona tylko tak powiedziała i 4 bedziesz miala ja Ci to mówię ![]() retro-liczą ci się za wośp ![]() |
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ins ja jestem raczej pewna
![]() tzn nie wiem jak z egzaminem.. ale myślę że tak z 80 będę miała, może nie będzie tak źle i wgl to składam do jednej szkoły tylko![]() Klau a mi się mama właśnie wtrąca bo ja chcę mat-inf albo bio-chem, a mama mi 'poleca' mat-fiz, albo mat-geo
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze żeby na lajcie właśnie
Dla niej już te oceny chyba nie grają roli..cóż.. Miłej rozmowy. Spadam bo muszę wyruszyć w nieznaną podróż moim marzeń i rozmyślań
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
pa Ins;* a jesteś już pewna że zaliczasz się do tych osób? może jednak wypada ci ta 4?
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
magne jeśli Ty jesteś pewna to musi tak być, dzięki
uni niestety ale ja zaliczam się do tych osób pomiedzy Dzięki wszystkim Paaaa
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
inspir- no i już sie nie przejmuj !
;**
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
okej dziubki , ja spadam.
bajo <3 pojawie się wieczorem.
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
Ins masz jeszcze kupe czasu do wystawiania ocen więc możesz zawalczyc
![]() Klau pa;**** miłego dnia ![]() u mnie słońce wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- musicie uzbroic się w cierpliwośc bo Vo zjadło posta i net jej nie chodzi teraz..
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, sorry ,że mnie wczoraj nie było, ale byłam na komunii. ;D
A ja idę na mat inf, albo na mat. fiz. ^^ Tylko moim dylematem jest wybór czy chcę iść do LO w mojej miejscowości czy do Szczecina.. Nie mam pojęcia. o.o ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Nierealna a daleko masz do szczecina?
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
Ej no zjadło mi posta-,- to pisze od nowa
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Just..moze jeszcze cos pozostalo z tej milosci ?
no wybucha wybucha ;pKlau..u mnie tez ciagle leje .. ;/ Wob..ale Ty cos wkoncu z nim na serio czy dalej to taka zabawa ? Bound..my tez bierzemy juz to co napoczatku szkoly sredniej w technikum i lo jest z matmy ![]() Inspir..pewnie nie bedzie tak zle jak narzekasz... Vo..gdzie Twoj dlugasny post ? reszta <333 pozatym..mam przygotowac 3 prace multimedialne na podwyzszenie oceny..ale tak mi sie nie chce. a malo czasu mi juz zostalo. a teraz mam nowe zajecie obczajanie tela bo od siostrzyczki dostalam na bierzmowanie...
|
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc Mari
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
uwaga pełne skupienie i trzymamy kciuki bo gram o misia na fb
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
Musiałam pisać od nowa ;/
Dzisiaj elegancko ubrałam się w spódnice no i nie miałam kieszeeeni. a zawsze w kieszenii mam telefon. No i poszłam do szkoły na 1. lekcjo panikaaa nie mam fona ;o przeszukałam plecak, kurtke, wybiegłam do łazienki z klasy bo tam tylko byłam i nie ma. siedze tak i sie zastanawiam: jak zostawiłam w domu to pół biedy ale jak mi zadupczyli to musze zawijać mame i jechac do najblizszego orange który suma sumarum jest daleko.. wiec taka wkurzona wstałąm i mówie: przepraszam, ale ja msuze isc ! ` zabrąłam kurtke klucze od domu i wyszłaam z klasy kazwałek biegłam i taka ziajana ide a tu M. z naprzeciwka. ale późno go zauwazyłam. tel był na szczescie w domu wróciłam zadowolona do klasy ![]() ![]() ![]() poooteeem była fizyka i nauczycielka- wychowawczyni mówi taaak: nie moge już tego słuchać ! tylko k.u.r.w.a i k.u.r.w.a.... myyy takaaa brechta poootem Kinga jadła kanapkę i dała mi dziaba. A po chwili rozmowa: n-l: najpierw jadłyście teraz gadacie ja: ja nie jadłam! Kinga (z pełnymi ustami ) : ja też nie !Michał( z ironią ): to co Olu ze nic nie jadłas, ale pani widziała. Grochu: bo pani ma nadprzyrodzone moce ! Potem zaczął takie głosy wydawać a Marcin: wzywać egzorcyste ! Kocham ich ![]() Potem byłam na próbie i siedzieliśmy na korytarzu. I Raaafał wziął tą długą ławkę sam a ja się zbijam: mmmm… Rafał imponujesz mi ! jesteś taki silny ! ![]() A potem n-lka kazała mi przesunąć ławkę a ja nieświadomie: Rafał! Imponuje Ci?! Zobacz jak ciągne ! yyyyy… ![]() Bells taka brechta Poteeem na religii fazowałyśmy. Siedze z Kingą. Upadł jej długopis. Wychyliła się z spadła z krzesła. Patrze a ona tak lezy na podłodze. A jeszcze na tyych zawodach byliśmy z takim nauczycielem. Stary kawaler i on jest taki zboczonyyy z deka. I było coś takiego jak stał on ja i Bells. n-l: kto się jeszcze nie podpisał ?! ja: no ja. n-l: ojj Olucha. Ty jak zwykle piękna i seksowna. Ja: yyyy… taaaaa… szczególnie w dresach. n-l: a ja bardzo lubie kobiety w dresach. a dzisiaj pierwszy do mnie: czesc lalka ` yyy czaicie? i wgle ten K. tak się zagalopował. Ciągle mi słodzi etc. I zaprosił mnie na wesele. Fajnie.-,- ja nie wiem czy chce z nim być. Raczej nie. Poza tym dzisiaj mi się M. śnił. -,- Masakra. I umówiłam się z Eweliną. Ma się odezwać. I wgleeee to dzisiaj dostałam 5 z Niemca a jutro nie idę na dwa polskie czyli na sprawdzian bo idę na debatę ![]() ![]() W srode mam cały dzień prób, w czwartek przedstawienie. Kolejny tydzień będę się obijać ![]() ![]() Mam nadzieje ze się dodaaa bo jak nie tooo się normaaalnei załaaamie.
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Vo wy jesteście genialni
normalnie zazdroszczę klasy ![]() gratuluję 5
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
aaaaa o jeszcze zapooomniaaaaałam
![]() jaką dzisiaj miałam breeechte naprzeciw mojej klasy jest klasa 1 gim. i jest tan taka dziewucha taka wiesniara i zawsze sie taaak lampi. Aga i Mała kiedyś do niej poszły. No i dzisiaj znów się lampi. I po którejś lekcji przyszły do nas dziewczyny z jej klasy i mówią tak: taa Sara sie pyta czy coś do niej macie bo ona do was nie ma i czy chcecie ją bić. bo wy sie tak na nią patrzycie... i sie pyta czy umiecie sie bić? czaicie? no i potem sie dowiadujemy od tych dziewczyn, takie fajne dziewuszki na tych zawodach z nimi byłam, i one mówią ze jakaś dziewczyne z tamtej szkoły chciała zawołać w obrone i mówią która. a My z Kingą brechta bo ta dziewczyna zawsze dupe liże mi i Kindze, czesc nam mówi a my odpowiadamy jej jak mamy kaprys i wgle chciałysmy pogadac z tą Sarą, bo my nei chcemy problemów na koniec roku a dziewczyny nam mówią ze poszła godzine wcześniej i ze chciała do nas przyjsc ale sie bała ze jej cos zrobimy :haha: taaak chyba ją zjemy ![]() dobra idę poapa ;*
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
Vo osz ty..dzieci się Ciebie boją
wiecie...wygrałam
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Wob - Z tym Ł. to się zawsze tyle dzieje...
Nie całuj się z nim no ![]() Bound - No ba że nie jedna .Przeczytałam 'opryszczki' Inspir - Czemu 3 a nie 4...? Vo,Uni - _________ Nie wie jakim cudem nie zauważyłam że jest jeszcze kolejna strona do nadrobienie xD Mari - Nie no raczej już nie .Kiedys to była miłość,teraz juz tylko wspomnienia ![]() Vo - Boz, Ty to masz te dni udane,bez kitu ![]() Non stop same zwały Lecę się uczyć <3
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-17 o 17:27 |
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Uni - 100km.
Vo - Coż za przygody. lol2 Nie strasz Sary. ;DDDD a ja mam wiersz na pamięć. o.o |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Inspir z jakiej paki ona tak może? chore:yyy:
Klau ona przez caały rok liczyła, że tyle i tyle godzin nam zabraknie do ogarnięcia materiału. codziennie. no, fakt nie powinna tego oceniać.. też jestem ciemna z fizyki, właściwie z tych ścisłych, może mata jeszcze jakoś mi idzie, a tak.. Uni ja bym uczyć się nie chciała rosyjskiego a nie możesz niemca od podstaw wziąć? ja tak zrobiłam z ang bo nic nie umiem. gratuluję![]() Vo wiem, że chora wgl masz fajnie w klasie![]() Mari pokaż słit fociaki! ![]() Magne, Nierealna, Just, ;*
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
aleee miałam nadrabiania
![]() byłam na dworze z dziewczynami i sie załamałam...
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
Vo co się stało?
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Mari Bosh.. zamiast zajęcia to przeczytałam zdjęcia
![]() Vo co jest??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

mat-fiz to taki najlepszy profil w tym lo.. a ja idę raczej na mat-inf to drugi zaraz po humanie najgorszy

i wgl to składam do jednej szkoły tylko