|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ale nie za często tylko raz na jakiś czas jak jest naprawdę gorąco to jest mega zaje.iście![]() ale bym zjadła takiego loda ![]() ja poszczę od sylwestra już niby przez to że tata Tż był chory, on tak tłumaczył a teraz pewnie będzie mówił że nie ma ochoty bo jego tata zmarł...no ale wiecznie czekać nie będę, najwyżej do końca miesiąca jak się nic nie wydarzy to sobie ulżę z kimś innym![]() no mnie też ciężko na dłużej zaspokoić rozumiem Cię doskonale bo ja też kiedyś zszywałam sobie majtki i staniki i to nie z oszczędności tylko dlatego że po prostu bardzo je lubiłam
|
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Tzn zależy od faceta i od jego umiejętności, bo niektórzy to kompletnie nie wiedzą co do czego.... ![]() Ale jak to od sylwestra Przecież było raz coś takiego , że jak zagroziłaś mu wyprowadzką, to się zreflektował i coś było ,hm Ja bym sobie dała spokój z takim związkiem , przecież to się mija z celem zupełnie. Będziesz mu sprzątać i gotować i chodzić na seks do kogoś innego , bo własny facet Ci tego nie chce dać ? Rozumiem chorobę (a teraz śmierć) rodzica, ale przecież to się ciągnie już kupę czasu, a ta sytuacja to jest moim zdaniem wymówka ![]() Oczywiście rób jak uważasz, to jest tylko moje zdanie, które już w sumie nie raz wygłaszałam Cokolwiek nie zrobisz, to trzymam za Ciebie kciuki bo zasługujesz na wszystko, co najlepsze ![]() I że też Ty , z takim ognistym temperamentem tak się musisz męczyć ![]() Staniki też zdarzyło mi się zszywać, np wtedy , gdy druty mi wyłaziły W ogóle muszę sobie pokupować trochę bielizny, bo mi się strasznie wszystko rozciągnęło :/ Białego nie mam ani jednego , dzisiaj wyrzuciłam dwa, bo tak się rozciągnęły :/ Wezmę sobie kilka ode mnie ze sklepu, zobaczymy jaka jakość![]() Ostatnio w głośnikach było De mono, dzisiaj Jennifer Lopez Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-06 o 20:57 |
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Heja moje dupy
![]() dopiero wróciłam do domu kupiłam sobie nowe perfumy![]() Sunset-Ty zaspokojona?! no weź mnie nie rozsmieszajAnastazja- no i masz już kandydata do dania uciech?
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie nie ja nie będę chodzić do kogoś innego a do niego wracać może nie wyraziłam się precyzyjnie ale nie o to mi chodziło jak odejdę to odejdę ogólnie![]() ja mam wielki temperament i muszę go wykorzystać![]() ja też muszę sobie nakupować bielizny bo normalnie przez to pranie jakieś gówno się z niej robi a nie wszystko piorę w pralce..![]() Cytat:
![]() no pewnie że mam kandydata i to nie jednego
|
||
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie tyle byłaś ? I jakie te perfumy sobie kupiłaś ? Opowiadaj Ja właśnie skończyłam bawić się z psem Śpiewałam jej piosenki, a ona podnosiła główkę do góry i normalnie śpiewała ze mną Zaraz pewnie wezmę ją na siku i pójdę do wanieny, muszę się ogolić bo zarosłam Czatowe zboczki chyba mecz oglądają , bo cisza dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
No tak , źle Cię zrozumiałam A bo taki szajs sprzedają, przepierzesz kilka razy i już się robi flak :/ A jakże |
||
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
a Bruno Banani jasnoróżowe
![]() a byłam do rana z czereśniami,pozniej wróciłam ,naszykowałam się i na jazdy,a pozniej do sister pojechałam i dopiero wróciłam ![]() ale masz słodką ta małą Anastazja-no to powodzenia już na koniec miesiąca
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieski są zaje.iste już się tak do niej przyzwyczaiłam że masakra![]() to prawda, niektórzy faceci nie nadają się do seksu mój eks (ten którego rozprawiczyłam pod domofonem ) nie nadawał się w ogóle, co minutę musiałam mu mówić czego chcę![]() dokładnie teraz szajs sprzedają ta bielizna tylko ładnie wygląda aż do 2 prania![]() powinnaś w radiu piosenki puszczać |
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja je odkryłam na początku liceum i od tej pory regularnie używam , troszkę mi się już znudziły i teraz psikam się sporadycznie Teraz najczęściej używam CK Obsession Night, a po wypłacie zamierzam kupić sobie Kate Moss Velvet hour Piękne ![]() Pewnie, że Ci się należały A jak dzisiaj na jazdach poszło ? ![]() Cytat:
A to sirota nie dość,że nie robił nic oprócz wkładania, to jeszcze miał śmiesznie mały sprzęt... Ale nie podpowiadałam mu nic, nawet nie dałam mu skończyć, bo nie było sensu się przymuszać do czegoś tak beznadziejnego Najlepiej nie prać Hahah no może się załapię, w końcu dziennikarstwo studiuję ! |
||
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj tak se byłam zmęczona i trochę rozkojarzona i jeszcze mi na samym poczatku nie wychodziło ruszanie z ręcznego więc pozniej skopał mi się nastrój total,no ale traktor mówił,że podoba mu się moja stanowczość i taka odwaga,bo nie ma dla mnie rzeczy,których nie spróbuję nawet dzisiaj już robiłam wszystkie parkowania,a na pierwsze poszło równoległe tyłem i mi bez problemu poszło więc chyba nie będę takim najgorszym kierowcą![]() dobrze zrobiłaś!
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on też miał małego bardzo i nie umiał nic zupełnie![]() tak nie prać i z przodu sernik z tyłu piernik no właśnie więc szansę masz żeby w radiu pracować ![]() Cytat:
kiedyś miałam manię ale ogólnie najbardziej lubię Angel'a ale nie na taki upał![]() na pewno będziesz świetnym kierowcą ![]()
|
||
|
|
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka cena tego cudeńka ? Jak ja nienawidziłam ruszania z ręcznego w ogóle ruszyć pod górkę to była katastrofa Ciekawe ,czy ta Twoja odwaga i to , że nie ma rzeczy , których nie spróbujesz, przekłada się na inne sfery oprócz jazdy... Gratuluję udanego parkowania równoległego, dla mnie to przekleństwo Na pewno będziesz dobrym kierowcą Cytat:
Z przodu sernik z tyłu piernik |
||
|
|
|
#2202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym piernikiem to dowaliłaś ja mam z 10 róznych ale jak psikam się to psikam jednym az do konca bo tak jakoś mi lepiej,chociaz jak gdzies ide to używam mocniejszych ![]() zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() no na poczatku było okropnie,tym bardziej kiedy spaliłam sprzegło ![]() nie macamy się więc nie ma o czym mówić![]() Renatą Clio jest spokoto się jeszcze okaże
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-07-06 o 22:29 |
||
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę nauczysz się jeździć dopiero wtedy, gdy zaczniesz jeździć sama , z prawkiem w kieszeni , bez instruktora obok I tego Ci życzę w jak najszybszym czasie No to trochę drogo Przydałoby się gdzieś za granicę polecieć i kupić na bezcłowym na lotnisku No na razie się nie macacie To Ty masz jakieś sprośne myśli Biedny instruktor A ja właśnie wyszłam z wanieny , ale gładziutka jestem ahh
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no przydałoby się,może siostrę poprosze jak będą wracać z Norwegi ![]() aaaa ja tez własnie wyszłam z wanny,czekam az mama wyjdzie złazienki zeby mogła włosy rozszesać i ide spać,więc dobranoc
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
U mnie na śniadanko kanapki z wędlinką Zaraz idę się ogarniać i zmykam do pracy Pogoda się zrypała, pada deszcz... Ale podobno od piątku wracają upały... Deszcz się przyda , przynajmniej będzie mi się lepiej siedzieć w pracy Do spisania później , miłego dnia |
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u mnie dzisiaj dzień wariacki, od rana załatwiałam różne sprawy na mieście na śniadanie wciągnęłam szybko płatki z mlekiem teraz robię na szybkiego obiad mój Tż dostał od mamy pełno ciuchów po tacie i nie mamy nawet gdzie tego upchać, a to tylko letnie rzeczy, jak sam mówi ciuchów ma na przyszłe 10 lat zjem obiad i posprzątam trochę bo oczywiście pełno sierści się wala ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dopiero wróciłam,byłam na jazdach i na zakupacvh,kupiłam sobie 2 bluzeczki na lato,jedna taką popielatą a druga polówkę w paski ![]() teraz posiedze 2 godziny w domu i lecę do dentysty
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję dentysty to moja fobia normalnie, jak czuję sam zapach to mi słabo
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jutro będę miała z kimś innym i mało mi się to podoba już się do W przyzwyczaiłam i się swobodnie czułam a teraz muszę na nowo spinac tyłek![]() ![]() moja też już mnie zęby bolą![]()
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to w sumie dobrze że zmieniają Ci instruktorów bo nie przyzwyczaisz się do jednego i np na egzaminie jak wsiądziesz do jakiegoś obcego egzaminatora to już w sumie będziesz przyzwyczajona do zmian![]() mnie zawsze u dentysty normalnie nogi mam jak z waty i cała się pocę ze strachu boli mnie każdy dotyk a jak zobaczę wiertło to już jest masakra najgorsze co może być to borowanie
|
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tak,jak czekam w poczekalni i slysze ten dzwiek to mam ochote uciec ![]()
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ten drugi instruktor będzie jakiś fajny![]() ja tyle razy uciekłam spod gabinetu że nie zliczę ![]() Tż właśnie poszedł na ryby więc ja wezmę się spokojnie za czatowanie dzisiaj moi rodzice wracają z Wawy, więc później do nich pójdę, no i jutro już pogrzeb taty Tż, ponoć ma być ok 300 osób nie wiem czy ci wszyscy ludzie w ogóle zmieszczą się na cmentarzu przecież to jest w sumie jakby wioska więc cmentarz mały
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może on![]() ja tez albo ile razy w ogóle nie poszłam300 osób?! ![]() bardzo dużo
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tak samo jednego zęba mam rozwierconego i wsadziła mi lekarka trutkę w niego ale już na plombowanie nie poszłam ![]() sama stypa ma być chyba na 100 osób...tata Tż pracował w elektrowni tam gdzie Tż i to jest największy zakład pracy w regionie więc bardzo dużo osób będzie właśnie z elektrowni, poza tym duża rodzina no i znajomi Tż i jego siostry więc tych osób się nazbierało |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach no chyba ze,ale to bardzo ładnie,przynajmniej widac jak wiele znaczył do ludzi
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle coś dziwnego się stało...włączyłam przed chwilą px no i wszedł mi koleś i chciałam zobaczyć ile zarobiłam..patrzę a tam za wczoraj 4 € mam zarobione, wszystko byłoby ok gdyby nie to że ja wczoraj czatów w ogóle nie włączałam nie wiem jak to się stało
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Anastazja a to czary na Px Szkoda, że tylko 4 te euro , a nie 40 np , albo 400 Wszedł mi przed chwilą kolo i sobie walił Niestety nie znał angielskiego i się rozłączył zaraz Nadziejko to daj znać, jak wrócisz od dentysty, czym był spowodowany tajemniczy metaliczny posmak w ustach Ja niedawno wróciłam z pracy Zjadłam sobie zupkę i odpoczywam ![]() Dzisiaj szef pojechał do domu koło 14, więc przez resztę dnia wygłupiałyśmy się i śmiałyśmy z koleżanką, obgadałyśmy pół miasta i zleciało ;p Zjadłam sobie na przerwie drożdżówkę z serem , świeżą prosto z piekarni i myślałam, że nie wyjdę po niej z kibla... Masakra !! Nigdy więcej ! I na domiar złego dostałam okres i zaczyna mnie boleć brzuch , dzisiaj chyba nigdzie się nie ruszam... W ogóle to widziałam D , chyba pierwszy raz od jakichś dwóch tygodni Nie wiem , co się z nim działo, ale w ogóle nie wychylał się na miasto. No i w sumie to nie widziałam jego , tylko tył jego samochodu, bo przejeżdżał koło mojego sklepu, a ja wybiegłam za nim jak poparzona I pies chce wyjść na spacer, a mnie brzuchol boli i tak mi się nie chce nigdzie iść, najchętniej to bym leżała przez resztę dnia ![]() Właśnie sobie przeglądnęłam oceny z moich weekendowych egzaminów i z wszystkich czterech zdałam trzy , a ten który poszedł mi najgorzej, zgodnie z oczekiwaniami mam w plecy Ale nie jestem zaskoczona , bo tego się spodziewałam i w sumie to cieszę się, że te 3 tak ładnie zdałam
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-07 o 18:16 |
|
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tym jednym to nei ma co się przejmowac![]() właśnie wróciłam ale mi krzywdy narobiła okazało się,że pod górną 4 zaczeła mi się ropa zbierać ale dopiero od niedawna bo ani mnie nie bolało zbytnio ani z gęby mi nie jechało ,ale musiała mi dziąsło rozwalić,przeczysciła w ząb lekarstwo włożyła i za miesiąc do plombowania![]() po drodzę zaszłam do lumpa i kupiłam sobie taką koszulę na krótki rękaw ,taką khaki w różowe kwiatki z H&M![]() teraz jem sobie ten zestaw surówek,ale jakoś mało to przyjemne
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-07-07 o 18:34 |
||
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj sprawdziło się dosłownie A dziękuję No to dobrze, że poszłaś Niby taki błahy objaw, a sprawa wcale taka błaha nie była Dobrze, że tak szybko zareagowałaś Ja chyba też zapiszę się na poniedziałek do dentysty, bo mam mały ubytek i chcę się z tym jak najszybciej uporać...A bolało Cię ? Pokaż zdjęcia koszuli Ile zapłaciłaś?![]() Kurcze , ile ja już w lumpie nie byłam W sobotę chyba skoczę po szkole, bo już się stęskniłam ![]() A czemu mało przyjemne ? Ostatnio przecież Ci smakowały ? Czyżby coś się popsuły ? Moja mama właśnie robi kolację i sobie czekam , aż mi poda Opiekuje się mną czule, bo strasznie obolała jestem
|
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj szkoda że nie 400 eurofajnie że widziałaś fiutka biedactwo ![]() no tak obgadałyście pół miasta to było co robić gratuluję zdania egzamów ![]() Cytat:
![]() ojej ja też miałam coś podobnego, rozcinali mi dziąsło i krwawiłam przez tydzień![]() gratuluję zakupu w lumpku ja właśnie wróciłam od rodziców ![]() na kolację zjadłam kanapki z wędlinką a u rodziców kawałek babki ![]() musiałam przynieść sobie sukienkę na jutro na pogrzeb i bolerko bo przecież nie pojadę z odkrytymi ramionami na pogrzeb.. jeszcze odebrałam Tż garnitur z pralni i cała obładowana wracałam ![]() teraz sobie siedzę i piję puszkę coli ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- dziewczyny teraz spojrzałam w zarobki na px i znowu o 3 € więcej jest dzisiaj..no i sprawdziłam statystykę czyli kiedy i z kim gadałam i jest pokazane połączenie o 17.25 dzisiaj że niby gadałam z kimś 6 minut a mnie o tej godzinie w domu nie było ![]() : confused: :confu sed:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

niby przez to że tata Tż był chory, on tak tłumaczył a teraz pewnie będzie mówił że nie ma ochoty bo jego tata zmarł...no ale wiecznie czekać nie będę, najwyżej do końca miesiąca jak się nic nie wydarzy to sobie ulżę z kimś innym

Przecież było raz coś takiego , że jak zagroziłaś mu wyprowadzką, to się zreflektował i coś było ,hm 

W ogóle muszę sobie pokupować trochę bielizny, bo mi się strasznie wszystko rozciągnęło :/ Białego nie mam ani jednego , dzisiaj wyrzuciłam dwa, bo tak się rozciągnęły :/ Wezmę sobie kilka ode mnie ze sklepu, zobaczymy jaka jakość
kupiłam sobie nowe perfumy
no weź mnie nie rozsmieszaj

nie wiem jak to się stało
okazało się,że pod górną 4 zaczeła mi się ropa zbierać ale dopiero od niedawna bo ani mnie nie bolało zbytnio ani z gęby mi nie jechało ,ale musiała mi dziąsło rozwalić,przeczysciła w ząb lekarstwo włożyła i za miesiąc do plombowania