My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 20:32   #2191
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
A Ty jesteś zwolenniczką czy przeciwniczką ?

Lody nazywają się Rockefeller i produkuje je firma Ice mastry Rewelacja !! Takie jak sandwich , tylko zamiast wafelka jest takie jakby czekoladowe ciacho.. No rewelacja !!

No Tobie to się nie dziwię, w końcu chwilę już pościsz, prawda?
Hmm zimna ? Ale wcześniej właśnie wszystko było okej , chciało mi się i jakoś tak rozmyślałam o tym , a teraz nic ! Kompletnie Może faktycznie mnie zaspokoił Jeśli tak , to jest pierwszym facetem , któremu się to udało na dłużej niż 2 godziny

Zrezygnowałam z rynku Siedzę sobie w domu, aktualnie zszywam sobie majtki Popruły mi się troszkę moje ulubione, a tak je strasznie lubię, że ku.wa nie podaruję
ja jestem zwolenniczką ale nie za często tylko raz na jakiś czas jak jest naprawdę gorąco to jest mega zaje.iście
ale bym zjadła takiego loda
ja poszczę od sylwestra już niby przez to że tata Tż był chory, on tak tłumaczył a teraz pewnie będzie mówił że nie ma ochoty bo jego tata zmarł...no ale wiecznie czekać nie będę, najwyżej do końca miesiąca jak się nic nie wydarzy to sobie ulżę z kimś innym
no mnie też ciężko na dłużej zaspokoić ja to jestem niczym nimfomanka mogłabym się bzykać bez przerwy
rozumiem Cię doskonale bo ja też kiedyś zszywałam sobie majtki i staniki i to nie z oszczędności tylko dlatego że po prostu bardzo je lubiłam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 20:56   #2192
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja jestem zwolenniczką ale nie za często tylko raz na jakiś czas jak jest naprawdę gorąco to jest mega zaje.iście
ale bym zjadła takiego loda
ja poszczę od sylwestra już niby przez to że tata Tż był chory, on tak tłumaczył a teraz pewnie będzie mówił że nie ma ochoty bo jego tata zmarł...no ale wiecznie czekać nie będę, najwyżej do końca miesiąca jak się nic nie wydarzy to sobie ulżę z kimś innym
no mnie też ciężko na dłużej zaspokoić ja to jestem niczym nimfomanka mogłabym się bzykać bez przerwy
rozumiem Cię doskonale bo ja też kiedyś zszywałam sobie majtki i staniki i to nie z oszczędności tylko dlatego że po prostu bardzo je lubiłam
Ja w sumie też nie mam nic przeciwko Tzn zależy od faceta i od jego umiejętności, bo niektórzy to kompletnie nie wiedzą co do czego....

Ale jak to od sylwestra Przecież było raz coś takiego , że jak zagroziłaś mu wyprowadzką, to się zreflektował i coś było ,hm
Ja bym sobie dała spokój z takim związkiem , przecież to się mija z celem zupełnie. Będziesz mu sprzątać i gotować i chodzić na seks do kogoś innego , bo własny facet Ci tego nie chce dać ? Rozumiem chorobę (a teraz śmierć) rodzica, ale przecież to się ciągnie już kupę czasu, a ta sytuacja to jest moim zdaniem wymówka
Oczywiście rób jak uważasz, to jest tylko moje zdanie, które już w sumie nie raz wygłaszałam
Cokolwiek nie zrobisz, to trzymam za Ciebie kciuki bo zasługujesz na wszystko, co najlepsze
I że też Ty , z takim ognistym temperamentem tak się musisz męczyć

Staniki też zdarzyło mi się zszywać, np wtedy , gdy druty mi wyłaziły W ogóle muszę sobie pokupować trochę bielizny, bo mi się strasznie wszystko rozciągnęło :/ Białego nie mam ani jednego , dzisiaj wyrzuciłam dwa, bo tak się rozciągnęły :/ Wezmę sobie kilka ode mnie ze sklepu, zobaczymy jaka jakość

Ostatnio w głośnikach było De mono, dzisiaj Jennifer Lopez

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-06 o 20:57
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 21:06   #2193
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Heja moje dupy

dopiero wróciłam do domu kupiłam sobie nowe perfumy

Sunset-Ty zaspokojona?! no weź mnie nie rozsmieszaj

Anastazja- no i masz już kandydata do dania uciech?
Stary 2010-07-06, 21:32   #2194
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie też nie mam nic przeciwko Tzn zależy od faceta i od jego umiejętności, bo niektórzy to kompletnie nie wiedzą co do czego....

Ale jak to od sylwestra Przecież było raz coś takiego , że jak zagroziłaś mu wyprowadzką, to się zreflektował i coś było ,hm
Ja bym sobie dała spokój z takim związkiem , przecież to się mija z celem zupełnie. Będziesz mu sprzątać i gotować i chodzić na seks do kogoś innego , bo własny facet Ci tego nie chce dać ? Rozumiem chorobę (a teraz śmierć) rodzica, ale przecież to się ciągnie już kupę czasu, a ta sytuacja to jest moim zdaniem wymówka
Oczywiście rób jak uważasz, to jest tylko moje zdanie, które już w sumie nie raz wygłaszałam
Cokolwiek nie zrobisz, to trzymam za Ciebie kciuki bo zasługujesz na wszystko, co najlepsze
I że też Ty , z takim ognistym temperamentem tak się musisz męczyć

Staniki też zdarzyło mi się zszywać, np wtedy , gdy druty mi wyłaziły W ogóle muszę sobie pokupować trochę bielizny, bo mi się strasznie wszystko rozciągnęło :/ Białego nie mam ani jednego , dzisiaj wyrzuciłam dwa, bo tak się rozciągnęły :/ Wezmę sobie kilka ode mnie ze sklepu, zobaczymy jaka jakość

Ostatnio w głośnikach było De mono, dzisiaj Jennifer Lopez
no facet musi znać się na rzeczy, to prawda
nie nie ja nie będę chodzić do kogoś innego a do niego wracać może nie wyraziłam się precyzyjnie ale nie o to mi chodziło jak odejdę to odejdę ogólnie
ja mam wielki temperament i muszę go wykorzystać
ja też muszę sobie nakupować bielizny bo normalnie przez to pranie jakieś gówno się z niej robi a nie wszystko piorę w pralce..
to masz repertuar niezły
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Heja moje dupy

jakie perfumy?
no pewnie że mam kandydata i to nie jednego
Stary 2010-07-06, 21:34   #2195
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Heja moje dupy

Hej nasza dupo
Gdzie tyle byłaś ? I jakie te perfumy sobie kupiłaś ? Opowiadaj

Ja właśnie skończyłam bawić się z psem Śpiewałam jej piosenki, a ona podnosiła główkę do góry i normalnie śpiewała ze mną
Zaraz pewnie wezmę ją na siku i pójdę do wanieny, muszę się ogolić bo zarosłam

Czatowe zboczki chyba mecz oglądają , bo cisza dzisiaj

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
no facet musi znać się na rzeczy, to prawda
nie nie ja nie będę chodzić do kogoś innego a do niego wracać może nie wyraziłam się precyzyjnie ale nie o to mi chodziło jak odejdę to odejdę ogólnie
ja mam wielki temperament i muszę go wykorzystać
ja też muszę sobie nakupować bielizny bo normalnie przez to pranie jakieś gówno się z niej robi a nie wszystko piorę w pralce..
to masz repertuar niezły

jakie perfumy?
no pewnie że mam kandydata i to nie jednego
No właśnie ,bo jak zachowuje się jak człowiek pierwotny, to wtedy dupa z dupy

No tak , źle Cię zrozumiałam

A bo taki szajs sprzedają, przepierzesz kilka razy i już się robi flak :/

A jakże
Stary 2010-07-06, 21:42   #2196
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

a Bruno Banani jasnoróżowe od wielu miesiecy na nie chorowałam,ale były drogie bo 120 zł,a dzisiaj była przecena na 89 więc sobei kupiłam,należało mi się

a byłam do rana z czereśniami,pozniej wróciłam ,naszykowałam się i na jazdy,a pozniej do sister pojechałam i dopiero wróciłam

ale masz słodką ta małą

Anastazja-no to powodzenia już na koniec miesiąca
Stary 2010-07-06, 21:47   #2197
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej nasza dupo
Gdzie tyle byłaś ? I jakie te perfumy sobie kupiłaś ? Opowiadaj

Ja właśnie skończyłam bawić się z psem Śpiewałam jej piosenki, a ona podnosiła główkę do góry i normalnie śpiewała ze mną
Zaraz pewnie wezmę ją na siku i pójdę do wanieny, muszę się ogolić bo zarosłam

Czatowe zboczki chyba mecz oglądają , bo cisza dzisiaj

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

No właśnie ,bo jak zachowuje się jak człowiek pierwotny, to wtedy dupa z dupy

No tak , źle Cię zrozumiałam

A bo taki szajs sprzedają, przepierzesz kilka razy i już się robi flak :/

A jakże
nasza też tak wyje pieski są zaje.iste już się tak do niej przyzwyczaiłam że masakra
to prawda, niektórzy faceci nie nadają się do seksu mój eks (ten którego rozprawiczyłam pod domofonem) nie nadawał się w ogóle, co minutę musiałam mu mówić czego chcę
dokładnie teraz szajs sprzedają ta bielizna tylko ładnie wygląda aż do 2 prania
powinnaś w radiu piosenki puszczać
Stary 2010-07-06, 21:53   #2198
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a Bruno Banani jasnoróżowe od wielu miesiecy na nie chorowałam,ale były drogie bo 120 zł,a dzisiaj była przecena na 89 więc sobei kupiłam,należało mi się

a byłam do rana z czereśniami,pozniej wróciłam ,naszykowałam się i na jazdy,a pozniej do sister pojechałam i dopiero wróciłam

ale masz słodką ta małą

Anastazja-no to powodzenia już na koniec miesiąca
Aa mam je Ja je odkryłam na początku liceum i od tej pory regularnie używam , troszkę mi się już znudziły i teraz psikam się sporadycznie Teraz najczęściej używam CK Obsession Night, a po wypłacie zamierzam kupić sobie Kate Moss Velvet hour Piękne
Pewnie, że Ci się należały
A jak dzisiaj na jazdach poszło ?

Cytat:
nasza też tak wyje pieski są zaje.iste już się tak do niej przyzwyczaiłam że masakra
to prawda, niektórzy faceci nie nadają się do seksu mój eks (ten którego rozprawiczyłam pod domofonem) nie nadawał się w ogóle, co minutę musiałam mu mówić czego chcę
dokładnie teraz szajs sprzedają ta bielizna tylko ładnie wygląda aż do 2 prania
powinnaś w radiu piosenki puszczać
No to rozumiem, że psinka już zostaje z Wami ?

A to sirota Ja miałam raz takiego porażkowego faceta nie dość,że nie robił nic oprócz wkładania, to jeszcze miał śmiesznie mały sprzęt... Ale nie podpowiadałam mu nic, nawet nie dałam mu skończyć, bo nie było sensu się przymuszać do czegoś tak beznadziejnego

Najlepiej nie prać Wtedy się będzie trzymać dłużej

Hahah no może się załapię, w końcu dziennikarstwo studiuję !
Stary 2010-07-06, 21:59   #2199
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Aa mam je Ja je odkryłam na początku liceum i od tej pory regularnie używam , troszkę mi się już znudziły i teraz psikam się sporadycznie Teraz najczęściej używam CK Obsession Night, a po wypłacie zamierzam kupić sobie Kate Moss Velvet hour Piękne

A to sirota Ja miałam raz takiego porażkowego faceta nie dość,że nie robił nic oprócz wkładania, to jeszcze miał śmiesznie mały sprzęt... Ale nie podpowiadałam mu nic, nawet nie dałam mu skończyć, bo nie było sensu się przymuszać do czegoś tak beznadziejnego

ja ostatnio psikałam się Pumą czerwoną,ale w przyszłym miesiacy mam zamiar kupić Cool Wather Davidoff'a chociaz ostatnio chodzi mi po głowie Euforia CK

a dzisiaj tak se byłam zmęczona i trochę rozkojarzona i jeszcze mi na samym poczatku nie wychodziło ruszanie z ręcznego więc pozniej skopał mi się nastrój total,no ale traktor mówił,że podoba mu się moja stanowczość i taka odwaga,bo nie ma dla mnie rzeczy,których nie spróbuję nawet dzisiaj już robiłam wszystkie parkowania,a na pierwsze poszło równoległe tyłem i mi bez problemu poszło więc chyba nie będę takim najgorszym kierowcą

dobrze zrobiłaś!
Stary 2010-07-06, 22:18   #2200
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

a nie wiem co z psinką, może Tż mama będzie ją chciała żeby nie być samą w domu, nie wiadomo
on też miał małego bardzo i nie umiał nic zupełnie aż mi go żal było czasami no ale co by nie było bzykaliśmy się w sumie codziennie
tak nie prać i z przodu sernik z tyłu piernik
no właśnie więc szansę masz żeby w radiu pracować
Cytat:
ja ostatnio psikałam się Pumą czerwoną,ale w przyszłym miesiacy mam zamiar kupić Cool Wather Davidoff'a chociaz ostatnio chodzi mi po głowie Euforia CK

a dzisiaj tak se byłam zmęczona i trochę rozkojarzona i jeszcze mi na samym poczatku nie wychodziło ruszanie z ręcznego więc pozniej skopał mi się nastrój total,no ale traktor mówił,że podoba mu się moja stanowczość i taka odwaga,bo nie ma dla mnie rzeczy,których nie spróbuję nawet dzisiaj już robiłam wszystkie parkowania,a na pierwsze poszło równoległe tyłem i mi bez problemu poszło więc chyba nie będę takim najgorszym kierowcą

dobrze zrobiłaś!
ja mam ogólnie tyle perfum że nie wiem czym się psikać kiedyś miałam manię ale ogólnie najbardziej lubię Angel'a ale nie na taki upał
na pewno będziesz świetnym kierowcą
Stary 2010-07-06, 22:27   #2201
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze zrobiłaś!
Któryś z tych Davidoffów mi się strasznie podoba, tylko nie pamiętam, który to był A jaka cena tego cudeńka ?

Jak ja nienawidziłam ruszania z ręcznego w ogóle ruszyć pod górkę to była katastrofa
Ciekawe ,czy ta Twoja odwaga i to , że nie ma rzeczy , których nie spróbujesz, przekłada się na inne sfery oprócz jazdy...
Gratuluję udanego parkowania równoległego, dla mnie to przekleństwo A w ogóle jakim samochodem śmigasz?
Na pewno będziesz dobrym kierowcą

Cytat:
a nie wiem co z psinką, może Tż mama będzie ją chciała żeby nie być samą w domu, nie wiadomo
on też miał małego bardzo i nie umiał nic zupełnie aż mi go żal było czasami no ale co by nie było bzykaliśmy się w sumie codziennie

ja mam ogólnie tyle perfum że nie wiem czym się psikać kiedyś miałam manię ale ogólnie najbardziej lubię Angel'a ale nie na taki upał
Haha to ładnie go wyćwiczyłaś, następna po Tobie przynajmniej miała z niego pożytek , może Twoje lekcje nie poszły na marne

Z przodu sernik z tyłu piernik Ale hasło
Stary 2010-07-06, 22:32   #2202
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

lepszy rydz niz nic

z tym piernikiem to dowaliłaś

ja mam z 10 róznych ale jak psikam się to psikam jednym az do konca bo tak jakoś mi lepiej,chociaz jak gdzies ide to używam mocniejszych

zobaczymy jak na razie jestem hmmm średnim ale jak tak patrze na inne osoby z osrodka,jak oni się męczą z włączeniem się do ruchu spod biura to ja już prawko przy nich powinnam miec ale taka jest prawda ze obecnie,przynajmniej u mnie w miescie,czym mniej umieszy tym lepiej idzie egzamin a jak już są naprawdę dobrze jezdzący to oni zazwyczaj na jakiejś pier*ole obleją,moja kolezanka teraz oblała bo jej pieszy dosłownie wbiegł pod koła ,chociaż on miał czerwone a ona zielone

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Któryś z tych Davidoffów mi się strasznie podoba, tylko nie pamiętam, który to był A jaka cena tego cudeńka ?

Jak ja nienawidziłam ruszania z ręcznego w ogóle ruszyć pod górkę to była katastrofa
Ciekawe ,czy ta Twoja odwaga i to , że nie ma rzeczy , których nie spróbujesz, przekłada się na inne sfery oprócz jazdy...
Gratuluję udanego parkowania równoległego, dla mnie to przekleństwo A w ogóle jakim samochodem śmigasz?
Na pewno będziesz dobrym kierowcą

Haha to ładnie go wyćwiczyłaś, następna po Tobie przynajmniej miała z niego pożytek , może Twoje lekcje nie poszły na marne

Z przodu sernik z tyłu piernik Ale hasło
EDT kosztuje 89 ale już EDP już 159

no na poczatku było okropnie,tym bardziej kiedy spaliłam sprzegło ale pozniej jak juz nie myslałam o tym ze musze ładnei ruszyć tylko o tym ze musze sie wcisnąć przed ten samochód to robiłam to sprawnie i wrecz automatycznie,az się sama sobie dziwiłam

już nie kombinuj nie macamy się więc nie ma o czym mówić

Renatą Clio jest spoko
to się jeszcze okaże

Edytowane przez Nowa_Nadzieja
Czas edycji: 2010-07-06 o 22:29
Nowa_Nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 23:18   #2203
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
lepszy rydz niz nic

z tym piernikiem to dowaliłaś

ja mam z 10 róznych ale jak psikam się to psikam jednym az do konca bo tak jakoś mi lepiej,chociaz jak gdzies ide to używam mocniejszych

zobaczymy jak na razie jestem hmmm średnim ale jak tak patrze na inne osoby z osrodka,jak oni się męczą z włączeniem się do ruchu spod biura to ja już prawko przy nich powinnam miec ale taka jest prawda ze obecnie,przynajmniej u mnie w miescie,czym mniej umieszy tym lepiej idzie egzamin a jak już są naprawdę dobrze jezdzący to oni zazwyczaj na jakiejś pier*ole obleją,moja kolezanka teraz oblała bo jej pieszy dosłownie wbiegł pod koła ,chociaż on miał czerwone a ona zielone

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

EDT kosztuje 89 ale już EDP już 159

no na poczatku było okropnie,tym bardziej kiedy spaliłam sprzegło ale pozniej jak juz nie myslałam o tym ze musze ładnei ruszyć tylko o tym ze musze sie wcisnąć przed ten samochód to robiłam to sprawnie i wrecz automatycznie,az się sama sobie dziwiłam

już nie kombinuj nie macamy się więc nie ma o czym mówić

Renatą Clio jest spoko
to się jeszcze okaże
No na razie może i jesteś średnim, ale czego wymagać po kilku wyjeżdżonych godzinach... Naprawdę nauczysz się jeździć dopiero wtedy, gdy zaczniesz jeździć sama , z prawkiem w kieszeni , bez instruktora obok I tego Ci życzę w jak najszybszym czasie

No to trochę drogo Przydałoby się gdzieś za granicę polecieć i kupić na bezcłowym na lotnisku

No na razie się nie macacie Ale nawet nie miałam na myśli instruktora, tylko tak ogólnie To Ty masz jakieś sprośne myśli Biedny instruktor

A ja właśnie wyszłam z wanieny , ale gładziutka jestem ahh
Stary 2010-07-06, 23:23   #2204
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No na razie może i jesteś średnim, ale czego wymagać po kilku wyjeżdżonych godzinach... Naprawdę nauczysz się jeździć dopiero wtedy, gdy zaczniesz jeździć sama , z prawkiem w kieszeni , bez instruktora obok I tego Ci życzę w jak najszybszym czasie

No to trochę drogo Przydałoby się gdzieś za granicę polecieć i kupić na bezcłowym na lotnisku

No na razie się nie macacie Ale nawet nie miałam na myśli instruktora, tylko tak ogólnie To Ty masz jakieś sprośne myśli Biedny instruktor

A ja właśnie wyszłam z wanieny , ale gładziutka jestem ahh
a nie dziękuję zeby nei zapeszyc

no przydałoby się,może siostrę poprosze jak będą wracać z Norwegi

aaaa no widzisz ,źle Cię zrozumiałam

ja tez własnie wyszłam z wanny,czekam az mama wyjdzie złazienki zeby mogła włosy rozszesać i ide spać,więc dobranoc
Stary 2010-07-07, 07:44   #2205
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

U mnie na śniadanko kanapki z wędlinką Zaraz idę się ogarniać i zmykam do pracy Pogoda się zrypała, pada deszcz... Ale podobno od piątku wracają upały... Deszcz się przyda , przynajmniej będzie mi się lepiej siedzieć w pracy

Do spisania później , miłego dnia
Stary 2010-07-07, 13:47   #2206
Anastazja86
Zakorzenienie

Witam
u mnie dzisiaj dzień wariacki, od rana załatwiałam różne sprawy na mieście
na śniadanie wciągnęłam szybko płatki z mlekiem
teraz robię na szybkiego obiad
mój Tż dostał od mamy pełno ciuchów po tacie i nie mamy nawet gdzie tego upchać, a to tylko letnie rzeczy, jak sam mówi ciuchów ma na przyszłe 10 lat
zjem obiad i posprzątam trochę bo oczywiście pełno sierści się wala
miłego dnia
Stary 2010-07-07, 14:36   #2207
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

dopiero wróciłam,byłam na jazdach i na zakupacvh,kupiłam sobie 2 bluzeczki na lato,jedna taką popielatą a druga polówkę w paski

teraz posiedze 2 godziny w domu i lecę do dentysty
Stary 2010-07-07, 14:38   #2208
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

dopiero wróciłam,byłam na jazdach i na zakupacvh,kupiłam sobie 2 bluzeczki na lato,jedna taką popielatą a druga polówkę w paski

teraz posiedze 2 godziny w domu i lecę do dentysty
i jak na jazdach?
współczuję dentysty to moja fobia normalnie, jak czuję sam zapach to mi słabo
Stary 2010-07-07, 14:49   #2209
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
i jak na jazdach?
współczuję dentysty to moja fobia normalnie, jak czuję sam zapach to mi słabo
no niby coraz lepiej,ale zapominam o STOPach i za szybko puszczam sprzęgło i mi dzisiaj mnóstwo razy zgasł
a jutro będę miała z kimś innym i mało mi się to podoba już się do W przyzwyczaiłam i się swobodnie czułam a teraz muszę na nowo spinac tyłek

moja też już mnie zęby bolą
Stary 2010-07-07, 14:52   #2210
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no niby coraz lepiej,ale zapominam o STOPach i za szybko puszczam sprzęgło i mi dzisiaj mnóstwo razy zgasł
a jutro będę miała z kimś innym i mało mi się to podoba już się do W przyzwyczaiłam i się swobodnie czułam a teraz muszę na nowo spinac tyłek

moja też już mnie zęby bolą
to dopiero Twoja trzecia jazda była więc spokojnie a to w sumie dobrze że zmieniają Ci instruktorów bo nie przyzwyczaisz się do jednego i np na egzaminie jak wsiądziesz do jakiegoś obcego egzaminatora to już w sumie będziesz przyzwyczajona do zmian
mnie zawsze u dentysty normalnie nogi mam jak z waty i cała się pocę ze strachu boli mnie każdy dotyk a jak zobaczę wiertło to już jest masakra najgorsze co może być to borowanie
Stary 2010-07-07, 15:00   #2211
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to dopiero Twoja trzecia jazda była więc spokojnie a to w sumie dobrze że zmieniają Ci instruktorów bo nie przyzwyczaisz się do jednego i np na egzaminie jak wsiądziesz do jakiegoś obcego egzaminatora to już w sumie będziesz przyzwyczajona do zmian
mnie zawsze u dentysty normalnie nogi mam jak z waty i cała się pocę ze strachu boli mnie każdy dotyk a jak zobaczę wiertło to już jest masakra najgorsze co może być to borowanie
niby tak,ale ja będę miała z tym może z 3 jazdy tylko bo wtedy W ma jakieś wykłady i dlatego

ooo tak,jak czekam w poczekalni i slysze ten dzwiek to mam ochote uciec
Stary 2010-07-07, 15:08   #2212
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak,ale ja będę miała z tym może z 3 jazdy tylko bo wtedy W ma jakieś wykłady i dlatego

ooo tak,jak czekam w poczekalni i slysze ten dzwiek to mam ochote uciec
jakoś to będzie a może ten drugi instruktor będzie jakiś fajny
ja tyle razy uciekłam spod gabinetu że nie zliczę

Tż właśnie poszedł na ryby więc ja wezmę się spokojnie za czatowanie dzisiaj moi rodzice wracają z Wawy, więc później do nich pójdę, no i jutro już pogrzeb taty Tż, ponoć ma być ok 300 osób nie wiem czy ci wszyscy ludzie w ogóle zmieszczą się na cmentarzu przecież to jest w sumie jakby wioska więc cmentarz mały
Stary 2010-07-07, 15:16   #2213
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś to będzie a może ten drugi instruktor będzie jakiś fajny
ja tyle razy uciekłam spod gabinetu że nie zliczę

Tż właśnie poszedł na ryby więc ja wezmę się spokojnie za czatowanie dzisiaj moi rodzice wracają z Wawy, więc później do nich pójdę, no i jutro już pogrzeb taty Tż, ponoć ma być ok 300 osób nie wiem czy ci wszyscy ludzie w ogóle zmieszczą się na cmentarzu przecież to jest w sumie jakby wioska więc cmentarz mały
jest taki jeden faaajny może on

ja tez albo ile razy w ogóle nie poszłam

300 osób?! bardzo dużo
Stary 2010-07-07, 15:24   #2214
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
jest taki jeden faaajny może on

ja tez albo ile razy w ogóle nie poszłam

300 osób?! bardzo dużo
no to może akurat będzie on
no ja tak samo jednego zęba mam rozwierconego i wsadziła mi lekarka trutkę w niego ale już na plombowanie nie poszłam
sama stypa ma być chyba na 100 osób...tata Tż pracował w elektrowni tam gdzie Tż i to jest największy zakład pracy w regionie więc bardzo dużo osób będzie właśnie z elektrowni, poza tym duża rodzina no i znajomi Tż i jego siostry więc tych osób się nazbierało
Stary 2010-07-07, 15:37   #2215
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to może akurat będzie on
no ja tak samo jednego zęba mam rozwierconego i wsadziła mi lekarka trutkę w niego ale już na plombowanie nie poszłam
sama stypa ma być chyba na 100 osób...tata Tż pracował w elektrowni tam gdzie Tż i to jest największy zakład pracy w regionie więc bardzo dużo osób będzie właśnie z elektrowni, poza tym duża rodzina no i znajomi Tż i jego siostry więc tych osób się nazbierało
hahaha,no łasnie

ach no chyba ze,ale to bardzo ładnie,przynajmniej widac jak wiele znaczył do ludzi
Stary 2010-07-07, 15:46   #2216
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha,no łasnie

ach no chyba ze,ale to bardzo ładnie,przynajmniej widac jak wiele znaczył do ludzi
każdy co go znał bardzo go lubił to był wspaniały człowiek...

w ogóle coś dziwnego się stało...włączyłam przed chwilą px no i wszedł mi koleś i chciałam zobaczyć ile zarobiłam..patrzę a tam za wczoraj 4 € mam zarobione, wszystko byłoby ok gdyby nie to że ja wczoraj czatów w ogóle nie włączałam nie wiem jak to się stało
Stary 2010-07-07, 18:13   #2217
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Anastazja a to czary na Px Szkoda, że tylko 4 te euro , a nie 40 np , albo 400 W ogóle to pierwszy raz od dłuższego czasu widziałam fiutka Wszedł mi przed chwilą kolo i sobie walił Niestety nie znał angielskiego i się rozłączył zaraz

Nadziejko to daj znać, jak wrócisz od dentysty, czym był spowodowany tajemniczy metaliczny posmak w ustach

Ja niedawno wróciłam z pracy Zjadłam sobie zupkę i odpoczywam
Dzisiaj szef pojechał do domu koło 14, więc przez resztę dnia wygłupiałyśmy się i śmiałyśmy z koleżanką, obgadałyśmy pół miasta i zleciało ;p
Zjadłam sobie na przerwie drożdżówkę z serem , świeżą prosto z piekarni i myślałam, że nie wyjdę po niej z kibla... Masakra !! Nigdy więcej !
I na domiar złego dostałam okres i zaczyna mnie boleć brzuch , dzisiaj chyba nigdzie się nie ruszam...
W ogóle to widziałam D , chyba pierwszy raz od jakichś dwóch tygodni Nie wiem , co się z nim działo, ale w ogóle nie wychylał się na miasto. No i w sumie to nie widziałam jego , tylko tył jego samochodu, bo przejeżdżał koło mojego sklepu, a ja wybiegłam za nim jak poparzona

I pies chce wyjść na spacer, a mnie brzuchol boli i tak mi się nie chce nigdzie iść, najchętniej to bym leżała przez resztę dnia

Właśnie sobie przeglądnęłam oceny z moich weekendowych egzaminów i z wszystkich czterech zdałam trzy , a ten który poszedł mi najgorzej, zgodnie z oczekiwaniami mam w plecy Ale nie jestem zaskoczona , bo tego się spodziewałam i w sumie to cieszę się, że te 3 tak ładnie zdałam

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-07 o 18:16
Stary 2010-07-07, 18:30   #2218
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
każdy co go znał bardzo go lubił to był wspaniały człowiek...

w ogóle coś dziwnego się stało...włączyłam przed chwilą px no i wszedł mi koleś i chciałam zobaczyć ile zarobiłam..patrzę a tam za wczoraj 4 € mam zarobione, wszystko byłoby ok gdyby nie to że ja wczoraj czatów w ogóle nie włączałam nie wiem jak to się stało
a nie siedziałas przed wczoraj do połnocy?
Cytat:
Hello

Anastazja a to czary na Px Szkoda, że tylko 4 te euro , a nie 40 np , albo 400 W ogóle to pierwszy raz od dłuższego czasu widziałam fiutka Wszedł mi przed chwilą kolo i sobie walił Niestety nie znał angielskiego i się rozłączył zaraz

Nadziejko to daj znać, jak wrócisz od dentysty, czym był spowodowany tajemniczy metaliczny posmak w ustach

Dzisiaj szef pojechał do domu koło 14, więc przez resztę dnia wygłupiałyśmy się i śmiałyśmy z koleżanką, obgadałyśmy pół miasta i zleciało ;p
Zjadłam sobie na przerwie drożdżówkę z serem , świeżą prosto z piekarni i myślałam, że nie wyjdę po niej z kibla... Masakra !! Nigdy więcej !
I na domiar złego dostałam okres i zaczyna mnie boleć brzuch , dzisiaj chyba nigdzie się nie ruszam...
W ogóle to widziałam D , chyba pierwszy raz od jakichś dwóch tygodni Nie wiem , co się z nim działo, ale w ogóle nie wychylał się na miasto. No i w sumie to nie widziałam jego , tylko tył jego samochodu, bo przejeżdżał koło mojego sklepu, a ja wybiegłam za nim jak poparzona

I pies chce wyjść na spacer, a mnie brzuchol boli i tak mi się nie chce nigdzie iść, najchętniej to bym leżała przez resztę dnia

Właśnie sobie przeglądnęłam oceny z moich weekendowych egzaminów i z wszystkich czterech zdałam trzy , a ten który poszedł mi najgorzej, zgodnie z oczekiwaniami mam w plecy Ale nie jestem zaskoczona , bo tego się spodziewałam i w sumie to cieszę się, że te 3 tak ładnie zdałam
oj bidulo jak nie urok to... gratuluję zdania 3 a tym jednym to nei ma co się przejmowac

właśnie wróciłam ale mi krzywdy narobiłaokazało się,że pod górną 4 zaczeła mi się ropa zbierać ale dopiero od niedawna bo ani mnie nie bolało zbytnio ani z gęby mi nie jechało ,ale musiała mi dziąsło rozwalić,przeczysciła w ząb lekarstwo włożyła i za miesiąc do plombowania

po drodzę zaszłam do lumpa i kupiłam sobie taką koszulę na krótki rękaw ,taką khaki w różowe kwiatki z H&M

teraz jem sobie ten zestaw surówek,ale jakoś mało to przyjemne

Edytowane przez Nowa_Nadzieja
Czas edycji: 2010-07-07 o 18:34
Nowa_Nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 19:26   #2219
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

oj bidulo jak nie urok to... gratuluję zdania 3 a tym jednym to nei ma co się przejmowac

właśnie wróciłam ale mi krzywdy narobiłaokazało się,że pod górną 4 zaczeła mi się ropa zbierać ale dopiero od niedawna bo ani mnie nie bolało zbytnio ani z gęby mi nie jechało ,ale musiała mi dziąsło rozwalić,przeczysciła w ząb lekarstwo włożyła i za miesiąc do plombowania

po drodzę zaszłam do lumpa i kupiłam sobie taką koszulę na krótki rękaw ,taką khaki w różowe kwiatki z H&M

No dokładnie, jak nie urok to ... Dzisiaj sprawdziło się dosłownie
A dziękuję

No to dobrze, że poszłaś Niby taki błahy objaw, a sprawa wcale taka błaha nie była Dobrze, że tak szybko zareagowałaś Ja chyba też zapiszę się na poniedziałek do dentysty, bo mam mały ubytek i chcę się z tym jak najszybciej uporać...
A bolało Cię ?

Pokaż zdjęcia koszuli Ile zapłaciłaś?

Kurcze , ile ja już w lumpie nie byłam W sobotę chyba skoczę po szkole, bo już się stęskniłam

A czemu mało przyjemne ? Ostatnio przecież Ci smakowały ? Czyżby coś się popsuły ?

Moja mama właśnie robi kolację i sobie czekam , aż mi poda Opiekuje się mną czule, bo strasznie obolała jestem
Stary 2010-07-07, 19:40   #2220
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

no czary jak nic oj szkoda że nie 400 euro
fajnie że widziałaś fiutka dzień bez niego dniem straconym
biedactwoto łyknij jakąś tabletkę może jak Cię brzuszek boli...my to mamy z tym okresem
no tak obgadałyście pół miasta to było co robić
gratuluję zdania egzamów szkoda tylko że ten ostatni Ci nie poszedł..
Cytat:

no właśnie nie siedziałam po północy i dlatego to jest takie dziwne
ojej ja też miałam coś podobnego, rozcinali mi dziąsło i krwawiłam przez tydzień
gratuluję zakupu w lumpku

ja właśnie wróciłam od rodziców
na kolację zjadłam kanapki z wędlinką a u rodziców kawałek babki
musiałam przynieść sobie sukienkę na jutro na pogrzeb i bolerko bo przecież nie pojadę z odkrytymi ramionami na pogrzeb..
jeszcze odebrałam Tż garnitur z pralni i cała obładowana wracałam
teraz sobie siedzę i piję puszkę coli

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

dziewczyny teraz spojrzałam w zarobki na px i znowu o 3 € więcej jest dzisiaj..no i sprawdziłam statystykę czyli kiedy i z kim gadałam i jest pokazane połączenie o 17.25 dzisiaj że niby gadałam z kimś 6 minut a mnie o tej godzinie w domu nie było: confused::confu sed:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości