|
|
#2191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moze 7 pazdziernika tez wydarzy sie cos milego
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta praca byłaby w sam raz dla mnie bo uwielbiam małe dzieci
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Tak to prawda ślub to najpiękniejszy dzień w życiu ))myślę że każda dziewczyna powinna to przeżyć )u nas pomimo że padało było extra!!!! )więc nie martwcie się pogodą!!!!weselisko to czad!!!!!
|
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
hallo jest tu ktoś jeszcze??? sierpniowe pm 2011 gdzie się podziewacie??
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
... wracam po dłuuuugggiej przerwie..mam nadzieję, że się nie gniewacie.... witam wszystkiego żonki i PM 2011
![]() najpierw wszystkim żonkom jeszcze raz Serdecznie Gratuluję!!! wszystkie wyglądałyście pięknie!!!! dziewczonka dla Ciebie gratulacje "podwójne" ![]() ... krótka relacja z 28.08. wstałam o 8.00 - a za oknem leje!!! właściwie to deszcz mnie obudził - stukał po szybkach - pogoda ble, ale pomyślałam sobie, że to jedyna rzecz na jaką wpłynąć nie mogę, a ponieważ to mój dzień więc nie ma się co martwić..poza tym zadzwoniła babcia i powiedziała, że "Matka Boska w sobotę suszyła pieluszki, więc słonko napewno wyjdzie zza chmur " ....na 10.00 do fryzjerki, 11.30 makijaż... do domku wróciłam przed 13.00, za 5 min. byli już fotograf z kamerzystą, bałam się, że nie zdążę ze wszystkim do przyjazdu, ale panowie rozładowali emocje - w ogóle to ubieranko zleciało tak szybko, że ani się obejrzałam a przed domem stał już mój P. - co najważniejsze świeciło słonko!!!!!błogosławieńst wo zleciało raz dwa - nie płakałam a zanim pojechaliśmy do kościoła zatrzymaliśmy się na małą sesję z rodzicami i ze świadkami... stresik raczej mały - mój P. bardzo się stresował dlatego co chwilę uśmiechałam się do niego - żeby choć trochę go rozluźnić ale muszę się przyznąć, że kiedy staliśmy w kościele - czekając na księdza - i zobaczyłam tych wszystkich ludzi /dało się słyszeć "już są" i wszystkie głowy skierowały się na nas/ zamurowało mnie - myślałam że braknie mi sił żeby poruszyć nogą i iść do przodu - niesamowite uczucie!!! wzruszyłam się trochę podczas mszy - teściowa zadbała o oprawę muzyczną mszy - coś pięknego - chór śpiewał Hymn o miłości - aż miałam ciary!!!a później już lajt cały czas się uśmiechałam .. po mszy życzenia i na salę.. pierwszy taniec - trochę się pomyliliśmy, ale nikt tego nie zauważył - przynajmniej tak mówią - zobaczymy na płytce a później zabawa do 5.00 - całą noc obtańcowała na moich 12cm obcasach ... a kiedy wracaliśmy z sali przed 6.00 zaczął padać deszcz ![]() dodam kilka fotek...a dla zainteresowanych mój profil na nk http://nk.pl/profile/444026 pozdrawiam cieplutko Edytowane przez basia567 Czas edycji: 2010-09-15 o 10:03 |
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
fotki
|
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
#2199 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne zdjęcia
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz taki nieciekawy okres, kiedy nic sie nie dzieje zwiazanego ze slubem. Mysle, ze po nowym roku zrobi sie tu bardzo goracoCytat:
Gratulacje ![]() Byla tez sesja z nocy poslubnej?
|
|
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne fotki
Nam się wczoraj skończył miesiąc miodowy Troszkę 1 miesięcznice sobie uczciliśmy wieczorem, no i pora ściągnąć kokardki z balkonu... achh.. jakoś mi tak... A tak apropo ciszy. Zwracam się do wszystkich młodych żonek - sierpnioweczek 2o10- może stworzymy sobie jakies forum do peplania o wszystkim? I o pracy i o mieszkankach, i ciążach, co tam komu się akurat przydarzy bo dziwnie mi jak wieczorem zaglądam a tu cisza :P
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia ja już proponowałam żeby stworzyć coś jak "sierpniowe żony" bo niestety ten wątek już nas nie dotyczy
|
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszą najpierw tu zajrzeć... może w bliskiej przyszłości przypomną sobie o wątku
Tylko jak coś, to ja nie wiem jak się tworzy wątek, więc jakby był stworzony to poproszę linka
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem za nawym wątkiem:-D
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja tez jestem za nowym wątkiem
![]() ![]() bo my to juz młode panny nie jesteśmy mój TZ wczoraj miał wypadek przy pracy obciął sobie koniuszek palca z piły biedactwo moje teraz tak cierpi
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() basiu super relacja, aż miałam gęsią skórkę a zdjęcia prześliczne ![]() ulrtaradiola dużo zdrówka dla Tż
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie można nawet powiedzieć "do wesela się zagoi"
|
|
#2209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mój mężulek nie nosi obrączki,bo jak to stwierdził palec go swędzi
![]() ,,,,-pózniej stwierdził,że szkoda mu do roboty zakładać,bo się szybko zniszczy i co gorsza porysuje.Tak więc zakłada ją tylko od wielkiego dzwonu ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tez czasami o niej zapomina, jak mu przypomne to wezmie, a poźniej jak gdzies idziemy to tak głupio, bo ja na palcu mam obraczke a on nie, a za reke sie trzymamy.
Za watekiem żony sierpniowe jestem za ![]() A poza tym to przeziebiłam sie i okropny katar mnie meczy
|
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
jestem za nowym watkiem
nie mam co czytac teraz
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak nie ma o czym czytać bo nas tematy ślubne juz nie interesują przynajmniej mnie
teraz czas na myślenie o poważnej pracy (idę na rozmowę w poniedziałek i jakoś się boje bo wiem ze jest to praca która bardzo bym chciała dostać )no a potem za jakiś czas kto wie może powiększymy rodzinkę
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem jak założyć watek
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie umiem wątku założyć :P :/
"Sierpniowe Żonki" może coś dodać? w stylu "sierpniowe żonki o sprawach dnia codziennego" albo "sierpniowe żonki o małych wielkich sprawach "
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
to ja tez jestem za nowym watkiem
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez szukam pracy
|
|
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
no to widze ze to jakas normalna kolej rzeczy
![]() slub - praca - hmmm dzieci
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chciałabym mieć dziecko....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

cieżko miałam wybrac zdjecia zeby wam pokazac bo wszystkie sa super
. Mamy przyjść za dwa tygodnie. Lekarz jest prawie pewnien, ale powiedział, że nie potwierdzi dopóki nie zobaczy na własne oczy. W środę wyjeżdżamy autokarem do Chorwacji. Troszkę się boję tej podróży, ale lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań, bo jak ciąża ma się utrzymać to się utrzyma. Dostałam leki "na wszelki wypadek". W końcu od poniedziałku upragniony urlop 
Moze 7 pazdziernika tez wydarzy sie cos milego
Ta praca byłaby w sam raz dla mnie bo uwielbiam małe dzieci 

,,,,
Jakiś specjalny tytuł czy "Sierpniowe Żonki"?