Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 11:42   #2191
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cześć
Byłam w mieście popłacić rachunki i przy okazji kupiłam sobie pas do pończoch, 2 pary majteczek, wstążkę do przewiązania fotoksiążki dla rodziców i do naszych kieliszków i ozdóbki do tego
Dobrze, że wzięłam ze sobą wodę i w miarę wcześnie to załatwiłam, bo teraz skwar jest niesamowity

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No ja tez wiem,że i Wy też wiecie
Zadna Petronela,jam jest Kunegunda
Miło Cię poznać Kundziu

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dostałam od taty zdjęcia z pierwszej przymiarki ( już z fryzurą i makijażem ) wklejam poniżej trochę za duża suknia i mam powbijane igły po bokach jutro druga przymiarka
Prześlicznie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hejdo naszego wesela 19 dnizaczynam się poważnie denerwować...a wiecie okres spóźnia mi się już 3 dni co zwykle mi się to nigdy nie zdarza tyle że ostatnio był taki momet w sumie specjalnie zrobiony żeby był dzidzius i jutro jak tylko wstanę sobie test ciążowyznaczymy co z tego będziespijcie słodkodobranoc
No to trzymam

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hehhe u nas jest huncwotku, morusku i inne takie tam jesteś brzydka z bliska czy coś
Ja jak zrobię minę to TŻ mówi "Jaką masz twarz... kto Ci ją narysował?"

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
wracam do świata żywych
wczoraj obroniłam licencjata i już czuje taka ulgę wakacje teraz do października
nooo a tak serio to teraz tylko ślub na głowie został w końcu już tylko 32 dni
Gratulacje

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy u dekoratorów, super ludzie, kompetentni, rzeczowi, wszystko co chcemy i jak chcemy, choc facet mówił, że mimo wszystko musimy im zaufać i zdać się na nich bo pewnych kwestii nie da się wytlumaczyc czy przewidzieć.
Super, że Wam się udało taką porządną firmę znaleźć
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:44   #2192
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Marta dziękuje gratuluję zakupów

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:47   #2193
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam w mieście popłacić rachunki i przy okazji kupiłam sobie pas do pończoch, 2 pary majteczek, wstążkę do przewiązania fotoksiążki dla rodziców i do naszych kieliszków i ozdóbki do tego
Dobrze, że wzięłam ze sobą wodę i w miarę wcześnie to załatwiłam, bo teraz skwar jest niesamowity
za udane zakupy
No trąbili o tym,by przy takich upałach mieć wode do picia przy sobie.

Cytat:
Miło Cię poznać Kundziu
Mi również miło

Cytat:
Padłam
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:53   #2194
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Marta dziękuje gratuluję zakupów
Cytat:
za udane zakupy
Dzięki
Aaa... jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zamówiliśmy koc piknikowy na plener. Fotografowi bardzo się spodobały nasze pomysły więc teraz musimy jeszcze kupić trampki i piłkę. Ja to sobie zawsze umiem dodatkowe utrudnienia wymyślić Mam tyko nadzieję, że nie będzie już takiego upału w dniu naszego ślubu, bo się rozpłynę na plenerze i do kościoła chyba mnie będą musieli donieść
Stary 2010-07-13, 12:22   #2195
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
No wlasnie ja nie chce narazie robic dziecka(chociaz nie ukrywam ze bym chciala ) Musze skonczyc studia najpierw, bo potem to juz zupelnie nie znajde pracy ...W sumie Cie podziwiam ze zadnych srodkow nie stosujesz, w sumie bardzo zdrowo Teraz tez przez ponad pol roku nic nie biore (stad te moje obawy, ze jestem pregnant )

z mojej perspektywy czasowejgdybym mogła cofnąc czas to bym dzieciaczka urodziła właśnie na sudiach lub zaraz po bo potem łatwiej znaleźc pracę, jak już ma sie dziecko niż jak się dopiero planuje, no ale to tylko moje zdanie
Cytat:
zapraszam 17 lipca godzina 15.30 św. Rodzina na Jana Pawła

Certi z chęcią bym przyszła, ale przecież jedizmy na Mazury w piątek, także trzymam kciuki,
Cytat:
Dzięki
Aaa... jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zamówiliśmy koc piknikowy na plener. Fotografowi bardzo się spodobały nasze pomysły więc teraz musimy jeszcze kupić trampki i piłkę. Ja to sobie zawsze umiem dodatkowe utrudnienia wymyślić Mam tyko nadzieję, że nie będzie już takiego upału w dniu naszego ślubu, bo się rozpłynę na plenerze i do kościoła chyba mnie będą musieli donieść
no utrudnienia faktycznie, ale warto się pomęczyć, bo fotki zostają na całe życie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 13:02   #2196
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
To pewnie jakaś solidna firma
To fajnie,że ich właśnie udało Wam się załatwić.
Cytat:
Super, że Wam się udało taką porządną firmę znaleźć
Baaardzo super Trzeba było od początku ich zamówić, no ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Oni mi dekorowali salę na studniówkę, a to było jakieś 7 lat temu

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no utrudnienia faktycznie, ale warto się pomęczyć, bo fotki zostają na całe życie
Zgadzam się, podpisuję się pod tym obiema rękami Co do utrudnień, to my się będziemy wspinać na Połoninę Wetlińską na sesję lub na coś podobnego, że się tak wyrażę, okaże się gdy dogadamy szczegóły z fotografem
Stary 2010-07-13, 13:06   #2197
madmuazelle
BAN stały

Martolinko,bardzo fajny pomysł z tym piknikiem

http://www.youtube.com/watch?v=9vssg...eature=related
Stary 2010-07-13, 13:16   #2198
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Racja

Cytat:
Zgadzam się, podpisuję się pod tym obiema rękami Co do utrudnień, to my się będziemy wspinać na Połoninę Wetlińską na sesję lub na coś podobnego, że się tak wyrażę, okaże się gdy dogadamy szczegóły z fotografem
Ale to będzie plener poślubny

Cytat:
Dzięki

Filmik - bez komentarza
Stary 2010-07-13, 13:16   #2199
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Baaardzo super Trzeba było od początku ich zamówić, no ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Oni mi dekorowali salę na studniówkę, a to było jakieś 7 lat temu

zazdraszczam, nasz pierwszy wspolny wyjazd to w bieszczady
Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=9vssg...eature=related
wg mnie lekka ostentacja, zwłaszcza nagrywanie tego
my bylismy w niedziele na grobach naszych rodzicow, zanieslimy część kwiatków ślubnych i już
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-07-13 o 13:18
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 15:26   #2200
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to będzie plener poślubny
No tak, zgadza się, plener zrobimy innego dnia
Cytat:
zazdraszczam, nasz pierwszy wspolny wyjazd to w bieszczady
Mam nadzieję, że to zrealizujemy. Fajne miejsce wybraliście na wyjazd My pierwszy swój wyjazd spędziliśmy w Zakopanem, co roku tam wracamy, niestety w tym nie damy rady pojechać, czego strasznie żałujemy
Stary 2010-07-13, 15:58   #2201
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
z mojej perspektywy czasowejgdybym mogła cofnąc czas to bym dzieciaczka urodziła właśnie na sudiach lub zaraz po bo potem łatwiej znaleźc pracę, jak już ma sie dziecko niż jak się dopiero planuje, no ale to tylko moje zdanie
Ja urodziłam przed studiami, haha, ale u mnie to wszystko jest na opak
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 16:41   #2202
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

ja tylko na chwileczke
z malenieczkim linkiem https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2481
Stary 2010-07-13, 16:46   #2203
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Ok,tylko to zabrzmiało jakby mnie tu nie chciano i mnie wyganiasz

Super Zdaj nam potem relacje,jak wrócisz
żartowałam kochana nie pozwolimy Ci sta odejsc, o nie!

Cytat:
Cześć

nieźle za wszystkie zakupy i mnie też z rana był skwar, a teraz sie zachmurzyło i jest strasznie duszno, może będzie burza

Moją przymiarke sukni idzie ładnie określić jedną emotką - .
Myślałam, że ostro przesadzam myśląc, że nie dopnę sukni i raczej zawsze to mówiłam w żartach a dzisiaj się okazało, że jednak miałam racje, brakuje mi jakiś centymetr do dopięcia zamka a pani w sklepie stwierdziła, że tam niema z czego poszerzyć za bardzo i najlepiej, gdybym troche schudła i że 2 miesiące to mam dużo czasu . W zwązku z tym żadnych poprawek jak narazie nie będe miała robionych, następna przymiarka 12 sierpnia i zobaczymy co się uda wykombinować. Musze zrzucić troche z brzuszka, najlepiej jakies 2-3 cm no nic chyba zaczne robić brzuszki albo coś, niewiem czy sie śmiać czy płakać. Ale sukienke mam śliczną jak dla mnie na nowo się nią zauroczyłam szkoda że na fotkach nie wygląda tak ładnie jak na żywo.
Fryzurke będe miała taką prostą żadne cuda niewidy po prostu z tyłu spięte moje loczki, wlaściwie fryzurka po wyciągnięciu kwiatków i welonu jest całkiem normalna ale z kwiatkami i welonem jest cacy

Kubusewa , świetny opis strasznie dużo pamiętasz, ja słyszałam od pm że jest w tym dniu tyle emocji że trudno to spamiętać ślicznie wyglądałaś

dodaje fotki które się nadają mniej więcej, niestety moja mama nie jest zbyt wybitnym fotografem ale coś tam widać kwiatki we włosach będą miały inny kolorek ale taki kształt w ogóle fryzurka nie jest jeszcze dopracowana, ale coś w tym stylu będzie nie chciało sie nam jej robić dokladnie w ten upał coś nam tam z tego wyjdzie w dniu ślubu

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-13 o 17:29
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 18:01   #2204
metkaa
Zakorzenienie

czesc

madmuazelle sukienka poprawinowa tez mi sie podoba

co do okresu w dniu slubu to ja niestety mialam ostatni dzien i jakos musialam to przezyc, nie moglam zalozyc ponczoch, ale ogolnie nie bylo zle tyle ze to ostatni dzien

certina4 suknia bardzo ładna tyle ze ja wybralabym bez trenu i bukiecik tez mi sie bardzo podoba

Danaeee84 gratuluje,

acelinka fryzura bardzo ładna i welon sliczny ale suknia nie bardzo mi sie podoba

a tak wogole to bylismy dzis na usg, superowe przezycie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 18:11   #2205
chilanes
Zakorzenienie

acelinko śliczna fryzurka
Stary 2010-07-13, 20:04   #2206
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz mam takie poglady a kto wie czy sie nie zmienia za miesiac kobieta zmienna jest

acelinka: bardzo ladnie wygladasz, sliczna fryzurka

Ja juz dzisiaj odebralam suknie, jest sliczna tylko zdjec nie mam.Jak bede miala ze slubu to wrzuce
Stary 2010-07-13, 20:23   #2207
mmmmmm
Zakorzenienie

Hej
Co za upał... Znowu nie załatwiliśmy osttatniej pieczątki z poradni, normalnie
Jutro jedziemy po strój K. Martolka - Twój TŻ ma chyba biały krawat... zakłada do tego kamizelkę?

dziewczyneczka, silvyetta, mad (Kundzia), acelinka, asiulek cieszę sie, że obrączki sie Wam podobają. Zaraz Wam pokażę w czym będą zanim trafią na nasze paluszki. Poniosa je chłopczyk i dziewczynka
Mad - specjalnie dla Ciebie moja podwiązka

Cytat:
Dostałam od taty zdjęcia z pierwszej przymiarki ( już z fryzurą i makijażem ) wklejam poniżej trochę za duża suknia i mam powbijane igły po bokach jutro druga przymiarka
Piękna Jolie Piwonie będa idealne

Cytat:
Już Ci wpisuję do swojego klubu kibica Jak narazie jesteś jedynym członkiem. A radzę sobie raz lepiej raz gorzej, choć ostatnio daję radę
To moge byc prezesem klubu

Cytat:
uciekam na próbną fryzurke i przymiarke
Miałam napisać, że czekamy na fotki ale już widzę, że są. Śliczna fryzurka Będziesz przepi,ęknie wyglądała

Cytat:
Cześć
Byle do przodu

Cytat:
Dzięki
Aaa... jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zamówiliśmy koc piknikowy na plener. Fotografowi bardzo się spodobały nasze pomysły więc teraz musimy jeszcze kupić trampki i piłkę.
Mi9 też się bardzo te pomysłu podobają Byle nie było zbyt ciepło

Kubusewa ale opis Dziękujemy
Stary 2010-07-13, 20:53   #2208
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja tylko na chwileczke
Świetna relacja

Cytat:
nieźle za wszystkie zakupy i mnie też z rana był skwar, a teraz sie zachmurzyło i jest strasznie duszno, może będzie burza

Fryzurke będe miała taką prostą żadne cuda niewidy po prostu z tyłu spięte moje loczki, wlaściwie fryzurka po wyciągnięciu kwiatków i welonu jest całkiem normalna ale z kwiatkami i welonem jest cacy
Dzięki za brawa
Super fryzurka
Ja będę miała swoją próbną w czwartek i przymiarkę też (trochę się obawiam co będzie jak znów mi dekolt nie będzie pasował )
A poza tym coś mam wielkiego brzuchola, wyglądającego jak ciążowy, wiec będę go musiała mocno wciągać Nie wiem co się stało, ale mi bęben wywalił taki wielki, ale nie czuję się wzdęta

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a tak wogole to bylismy dzis na usg, superowe przezycie
Oj nie wątpię

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Jutro jedziemy po strój K. Martolka - Twój TŻ ma chyba biały krawat... zakłada do tego kamizelkę?

Byle do przodu
Dzięki za brawa
Zgadza się - mój TŻ ma biały krawat - bez kamizelki
Świetne te kwiatki i podwiązka też fajna

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-07-13 o 21:10
Stary 2010-07-13, 21:12   #2209
madmuazelle
BAN stały

Za chwileczke Was nadrobie i poodpsiuje,tylko chce najpierw wysłac mail do naszego zespołu,bo musimy ustalić co nieco.

Powiedzcie co mamy ustalić tzn ja mam na liście tak:

-podać tytuł piosenki na pierwszy taniec,ustalić czy będzie spiewał zespół czy poleci z płyty itp
- uzgodnić przebieg oczepin plus nagrody
- przekazać że podziękowania dla rodziców będą po błogosławieństwie
-a noi powiemy,aby zaśpiewać kuzyna zonie sto lat po 12,bo będzie mieć urodziny
- przekazać aby nie było głupowatych zabaw typu test na dziewictwo

coś jeszcze???o czymś zapomniałam???

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-13 o 21:13
Stary 2010-07-13, 21:14   #2210
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:

no i będę miała swoje kochane piwonie będą w czwartek w warszawie w kolorze fuksji

już tylko 4 dni..
wow certina to juz tak blisko!!!suuuper,a ogladajac fotki stwierdzam,ze bedziesz wygladala re-we-la-cyjnie
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hejka

wracam do świata żywych
wczoraj obroniłam licencjata i już czuje taka ulgę wakacje teraz do października
nooo a tak serio to teraz tylko ślub na głowie został w końcu już tylko 32 dni
super,gratulacje !
Cytat:
Myślałam, że ostro przesadzam myśląc, że nie dopnę sukni i raczej zawsze to mówiłam w żartach a dzisiaj się okazało, że jednak miałam racje, brakuje mi jakiś centymetr do dopięcia zamka a pani w sklepie stwierdziła, że tam niema z czego poszerzyć za bardzo i najlepiej, gdybym troche schudła i że 2 miesiące to mam dużo czasu . W zwązku z tym żadnych poprawek jak narazie nie będe miała robionych, następna przymiarka 12 sierpnia i zobaczymy co się uda wykombinować. Musze zrzucić troche z brzuszka, najlepiej jakies 2-3 cm no nic chyba zaczne robić brzuszki albo coś, niewiem czy sie śmiać czy płakać. Ale sukienke mam śliczną jak dla mnie na nowo się nią zauroczyłam szkoda że na fotkach nie wygląda tak ładnie jak na żywo.

dodaje fotki które się nadają mniej więcej, niestety moja mama nie jest zbyt wybitnym fotografem ale coś tam widać kwiatki we włosach będą miały inny kolorek ale taki kształt w ogóle fryzurka nie jest jeszcze dopracowana, ale coś w tym stylu będzie nie chciało sie nam jej robić dokladnie w ten upał coś nam tam z tego wyjdzie w dniu ślubu
wszystko bardzo "cacy"a co do 2 cm w tali,to mysle,ze juz Twoj TZ cos na to zaradzi
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja tylko na chwileczke
wow to sie nazywa szczegolowa relacjanie wiem czy to bylo zamierzeniem autorki,ale wydaje mi sie wszytko opisane bardzo konkretnie,malo romantycznie

wlasnie koncze robic torta dla mojego TZ,bo dzis ma imieniny.Za jakas godzinke bedzie w domu,a ze mamy 28stopni to szykuje stolik z tortem i szampanem na tarasikupoustawialam mnostwo swieczek,wlacze jakas muzyczke...i mam nadzieje,ze sie niespodzianka spodoba
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:16   #2211
chilanes
Zakorzenienie

Czyli w najbliższy weekend ślubują nam:
Certina4
83mika
nieposkromionaa

Za tydzień 24 czas na:
Centipede
Szana
dziewczyneczka89
sjoanna
n-karlik

Lipiec zakończą 31 :
Lain
Bjakbeata89

Pozostałych dziewczyn z listy nie kojarzę, toteż nie ujęłam powyżej

No a mi i innym z 21.08 pozostało 39 dni, no już prawie 38
Stary 2010-07-13, 21:29   #2212
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz dodać jakieś piosenki, które bardzo chcecie, żeby było, labo takie, których ma nie być

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
wlasnie koncze robic torta dla mojego TZ,bo dzis ma imieniny.Za jakas godzinke bedzie w domu,a ze mamy 28stopni to szykuje stolik z tortem i szampanem na tarasikupoustawialam mnostwo swieczek,wlacze jakas muzyczke...i mam nadzieje,ze sie niespodzianka spodoba
Na pewno bardzo się ucieszy

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Czyli w najbliższy weekend ślubują nam:
Dzięki za przypominajkę
Stary 2010-07-13, 21:32   #2213
madmuazelle
BAN stały

Dzięki Martolko. : Tylko my chyba takowych pisoenek nie mamy-chodzi o zakazane,jak i ulubione. A zakazane to jakie macie??Może mnie oświeci??
Stary 2010-07-13, 21:36   #2214
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Ś
Zgadza się - mój TŻ ma biały krawat - bez kamizelki
Świetne te kwiatki i podwiązka też fajna
Dziękuję, też podobają mi się białe krawaty, ale mama K. mówiła tez coś o kamizelce... żeby mi sie biedak nie ugotował...

Zapomniałam napisac, że te kwiatki to nie sa takie typowe sztuczne kwiaty bo takich nie znoszę ale są z czegoś takiego jak te pudełeczka na obrączki

Cytat:
Powiedzcie co mamy ustalić tzn ja mam na liście tak:

Jak chcecie to możecie mniej więcej ustalić repertuar

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
[
No a mi i innym z 21.08 pozostało 39 dni, no już prawie 38
Nie wierzę, że to już tak szybko....

Zapomniałam Wam napisać, że byłam dzisiaj u fryzjera i zapisałam sie na oczyszczanie twarzy na koniec lipca. Mikrodermabrazję mi pani odradziła, powiedziała, że już późno i jets lato... Dałam sie namówić na to oczyszczanie, chociaz wcześniej się bałam, że będę po tym kiepsko wyglądać... Robiłyście to kiedyś?
Stary 2010-07-13, 21:42   #2215
madmuazelle
BAN stały

mmm,no w sumie możemy ale chyba dam sobie z tym spokój Ja tego nie robiłam,ale zamierzam się zapisać na ozyszczanie twarzy o ile nie zapomne albo o ile zdąże.

acelinko,śliczna fryzura,bardzo ladnie ci w sukni.

meetko,no wierze że usg to świetne przeżycie. To opowiedz nam coś wiecej,jak się miewa dziecko??ile ma itp??

Nie będe cytowac,więc wybaczcie.Tak na szybciora będe odpisywać.

Ja naprawde mam wrażenie,że o czym się zapomni

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-13 o 21:43
Stary 2010-07-13, 21:46   #2216
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Chciałam zapytać czy któraś z Was spotkała się na weselu z czymś takim jak Candy Buffets?
Przykład:
http://slubne-inspiracje.blog.pl/archiwum/?tag=candy
Pytam z ciekawości, bo mnie to zaintrygowało
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:55   #2217
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Martolko. : Tylko my chyba takowych pisoenek nie mamy-chodzi o zakazane,jak i ulubione. A zakazane to jakie macie??Może mnie oświeci??
Chyba tylko "Windą do nieba", a tak to raczej nie mamy zakazanych

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać czy któraś z Was spotkała się na weselu z czymś takim jak Candy Buffets?
Przykład:
Nie spotkałam się z czymś takim Na naszym weselu to by się raczej nie sprawdziło, bo nasze rodzinki są bardziej mięsożerne niż słodkożerne, szczególnie do alkoholu
Stary 2010-07-13, 22:12   #2218
madmuazelle
BAN stały

Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
No,no super Już zazdroszcze twemu tz-towi.
Romantycznie

Cytat:
Hej
Co za upał... Znowu nie załatwiliśmy osttatniej pieczątki z poradni, normalnie
A czemu???

Cytat:
Jutro będziesz ubierac swego Pana Młodego mój tż ma kazmielke ivory,do tego krawat jasny zloty

Cytat:
dziewczyneczka, silvyetta, mad (Kundzia), acelinka, asiulek cieszę sie, że obrączki sie Wam podobają. Zaraz Wam pokażę w czym będą zanim trafią na nasze paluszki. Poniosa je chłopczyk i dziewczynka
Mad - specjalnie dla Ciebie moja podwiązka
Śliczna podwiązka Kundzio ty Bardzo fajna ta róża na obrączki

Cytat:
To moge byc prezesem klubu
Łubudubu,łubudubu niech nam żyje Prezes naszego Klubu.Niech żyje nam,a kto mmmm

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Ja juz dzisiaj odebralam suknie, jest sliczna tylko zdjec nie mam.Jak bede miala ze slubu to wrzuce
Gratuluje odbioru sukni Koniecznie potem/po slubie wrzuć fotki.

Cytat:
madmuazelle sukienka poprawinowa tez mi sie podoba
Dziekuje i ciesze się,że się podoba.

Cytat:
co do okresu w dniu slubu to ja niestety mialam ostatni dzien i jakos musialam to przezyc, nie moglam zalozyc ponczoch, ale ogolnie nie bylo zle tyle ze to ostatni dzien
To byl to pewnie twoj ostatni okres,który nie będziesz teraz mieć przez 9 miesięcy Wiesz,wolałabym miec ostatni dzień okresu,bo nie jest tak źle niż 1 dzien Wiadomo dlaczego

Cytat:
żartowałam kochana nie pozwolimy Ci sta odejsc, o nie!
To fajno,że żartowałaś.Oh,dziękuje

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Przykład:
Nie spotkalam się z czymś takim,ale pomysł fajny.Swietnie to wygląda

Cytat:
Chyba tylko "Windą do nieba", a tak to raczej nie mamy zakazanych
A tak ta piosenka to napewno zakazana.A noi przypomnialo mi się,że piosenka-Biały Miś do zakazanych bym zapisała

Cytat:
Nie spotkałam się z czymś takim Na naszym weselu to by się raczej nie sprawdziło, bo nasze rodzinki są bardziej mięsożerne niż słodkożerne, szczególnie do alkoholu
A u nas są mięsożercy jak i słodkozercy. Ja się zaliczam do obu ,tż chyba bardziej do słodkich.Musze chyba zacząc chowac słodkie przed nim bo się nie uchowa.Tak jak to było ostatnio z moim ulubionym czekoladowym ptasim mleczkiem milka

A jednak Was cytuje,bo maila wysłałam.Dosle potem te dwie zakzane piosenki

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Musze napisać,tzn odświeżyć liste do zrobienia jeszcze przed ślubem
Co by widzieć czarno na białym,co jeszcze mamy do zrobienia/załatwienia itp

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2010-07-13 o 22:06 Powód: post pod postem
Stary 2010-07-13, 22:17   #2219
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
1.A czemu???

2.Jutro będziesz ubierac swego Pana Młodego mój tż ma kazmielke ivory,do tego krawat jasny zloty

3.Śliczna podwiązka Kundzio ty Bardzo fajna ta róża na obrączki

4.Łubudubu,łubudubu niech nam żyje Prezes naszego Klubu.Niech żyje nam,a kto mmmm
1. Bo kobieta powiedziała, że do niej są zapisy i nie ma czasu do września. Nic, będziemy próbowali jeszcze w innej poradni. Robiliśmy kurs w Krakowie a teraz przyjechaliśmy na wakacje do siebie i chcieliśmy tylko skończyć te poradnie, nie wiedzieliśmy, że tu sa z tym takie cyrki,,,
2. No będę Ale jestem trochę przerażona bo nie znam sie na tym za bardzo a teściowa powiedziała, że mi zostawia decyzję
3. Dziękuję
4.
Stary 2010-07-13, 22:19   #2220
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

My bylismy w sobotę w tej manufakturze, TŻ kupil sobie boski garnitur(ciemny, cieniutki i niemnący) i krawat i koszulę na 2 dzień Pierre Cardin Tylko butów żadnych ladnych nie znaleźliśmy. Ja też nie znalazlam żadnych butów na przebranie, tylko kupilam sobie cieniutkie majteczki intimissimi.
Wczoraj jak TZ wszystko przymierzyl to po prostu jeszcze tylko te buty musimy dokupić.
W piatek skończyliśmy nauki w poradni , rozdaliśmy 2 zaproszenia (mój brat cioteczny nie przyjdzie na wesele tylko na poprawiny, bo w ten sam dzień mają wesele przyjaciółki jego zony) i wczoraj daliśmy kolejne 2 zaproszenia.
za to dzwoniła mama koleżanki, że jednak przyjedzie z Anglii na nasze wesele!

a dzis dzwoniła pani z salonu że jest już moja suknia, umowilam się z nią na za tydzień
Cześć
Spróbuję Was nadrobić o ile nie usnę wykończą mnie w pracy jeszcze przed slubem, a jak nie wykończą, to na pewno będą próbowali ....

Co do pogrubionego: gratuluję wytrwałości, ja byłam dzisiaj tylko 20 min (TZ był dłużej, ja się spóźniłam, bo musiałam oczywiście dłużej w pracy zostać )
I o mało tej baby nie zamordowałam Takie farmazony nam opowiadała, że masakra :/

A co do sukni, to mojej jeszcze nie ma Miałam tylko jedną przymiarkę i zaczynam się trochę martwić ......
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości