|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cześć
Byłam w mieście popłacić rachunki i przy okazji kupiłam sobie pas do pończoch, 2 pary majteczek, wstążkę do przewiązania fotoksiążki dla rodziców i do naszych kieliszków i ozdóbki do tego ![]() Dobrze, że wzięłam ze sobą wodę i w miarę wcześnie to załatwiłam, bo teraz skwar jest niesamowity ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Marta dziękuje
|
|
|
|
#2193 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
za udane zakupy ![]() No trąbili o tym,by przy takich upałach mieć wode do picia przy sobie. ![]() Mi również miło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Aaa... jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zamówiliśmy koc piknikowy na plener. Fotografowi bardzo się spodobały nasze pomysły więc teraz musimy jeszcze kupić trampki i piłkę. Ja to sobie zawsze umiem dodatkowe utrudnienia wymyślić
|
|
|
|
#2195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo potem łatwiej znaleźc pracę, jak już ma sie dziecko niż jak się dopiero planuje, no ale to tylko moje zdanie![]() Certi z chęcią bym przyszła, ale przecież jedizmy na Mazury w piątek, także trzymam kciuki, Cytat:
|
|
#2196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baaardzo super Trzeba było od początku ich zamówić, no ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Oni mi dekorowali salę na studniówkę, a to było jakieś 7 lat temu ![]() Cytat:
lub na coś podobnego, że się tak wyrażę, okaże się gdy dogadamy szczegóły z fotografem
|
|
#2197 |
|
BAN stały
|
Martolinko,bardzo fajny pomysł z tym piknikiem
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9vssg...eature=related
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Filmik - bez komentarza
|
||
|
|
|
#2199 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my bylismy w niedziele na grobach naszych rodzicow, zanieslimy część kwiatków ślubnych i już
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-07-13 o 13:18 |
||
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, zgadza się, plener zrobimy innego dnia
Mam nadzieję, że to zrealizujemy. Fajne miejsce wybraliście na wyjazd My pierwszy swój wyjazd spędziliśmy w Zakopanem, co roku tam wracamy, niestety w tym nie damy rady pojechać, czego strasznie żałujemy
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwileczke
z malenieczkim linkiem https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2481 |
|
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wszystkie zakupy i mnie też z rana był skwar, a teraz sie zachmurzyło i jest strasznie duszno, może będzie burza ![]() Moją przymiarke sukni idzie ładnie określić jedną emotką - Myślałam, że ostro przesadzam myśląc, że nie dopnę sukni i raczej zawsze to mówiłam w żartach a dzisiaj się okazało, że jednak miałam racje, brakuje mi jakiś centymetr do dopięcia zamka na nowo się nią zauroczyłam Fryzurke będe miała taką prostą żadne cuda niewidy po prostu z tyłu spięte moje loczki, wlaściwie fryzurka po wyciągnięciu kwiatków i welonu jest całkiem normalna ale z kwiatkami i welonem jest cacy ![]() Kubusewa , świetny opis strasznie dużo pamiętasz, ja słyszałam od pm że jest w tym dniu tyle emocji że trudno to spamiętać ślicznie wyglądałaś ![]() dodaje fotki które się nadają mniej więcej, niestety moja mama nie jest zbyt wybitnym fotografem ale coś tam widać kwiatki we włosach będą miały inny kolorek ale taki kształt w ogóle fryzurka nie jest jeszcze dopracowana, ale coś w tym stylu będzie nie chciało sie nam jej robić dokladnie w ten upał coś nam tam z tego wyjdzie w dniu ślubu
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-13 o 17:29 |
||
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
madmuazelle sukienka poprawinowa tez mi sie podoba ![]() co do okresu w dniu slubu to ja niestety mialam ostatni dzien i jakos musialam to przezyc, nie moglam zalozyc ponczoch, ale ogolnie nie bylo zle tyle ze to ostatni dzien certina4 suknia bardzo ładna tyle ze ja wybralabym bez trenu i bukiecik tez mi sie bardzo podobaDanaeee84 gratuluje, acelinka fryzura bardzo ładna i welon sliczny ale suknia nie bardzo mi sie podoba a tak wogole to bylismy dzis na usg, superowe przezycie
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
acelinko śliczna fryzurka
|
#2206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kobieta zmienna jest ![]() acelinka: bardzo ladnie wygladasz, sliczna fryzurka ![]() Ja juz dzisiaj odebralam suknie, jest sliczna
|
|
#2207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co za upał... Znowu nie załatwiliśmy osttatniej pieczątki z poradni, normalnie ![]() Jutro jedziemy po strój K. Martolka - Twój TŻ ma chyba biały krawat... zakłada do tego kamizelkę? dziewczyneczka, silvyetta, mad (Kundzia ), acelinka, asiulek cieszę sie, że obrączki sie Wam podobają. Zaraz Wam pokażę w czym będą zanim trafią na nasze paluszki. Poniosa je chłopczyk i dziewczynkaMad - specjalnie dla Ciebie moja podwiązka ![]() Cytat:
Piwonie będa idealneCytat:
To moge byc prezesem klubuMiałam napisać, że czekamy na fotki ale już widzę, że są. Śliczna fryzurka Cytat:
Byle do przodu![]() Cytat:
![]() Kubusewa ale opis Dziękujemy
|
|
#2208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super fryzurka Ja będę miała swoją próbną w czwartek i przymiarkę też (trochę się obawiam co będzie jak znów mi dekolt nie będzie pasował )A poza tym coś mam wielkiego brzuchola, wyglądającego jak ciążowy, wiec będę go musiała mocno wciągać Oj nie wątpię Cytat:
Zgadza się - mój TŻ ma biały krawat - bez kamizelki ![]() Świetne te kwiatki i podwiązka też fajna
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-07-13 o 21:10 |
|||
|
|
|
#2209 |
|
BAN stały
|
Za chwileczke Was nadrobie i poodpsiuje,tylko chce najpierw wysłac mail do naszego zespołu,bo musimy ustalić co nieco.
![]() Powiedzcie co mamy ustalić tzn ja mam na liście tak: -podać tytuł piosenki na pierwszy taniec,ustalić czy będzie spiewał zespół czy poleci z płyty itp - uzgodnić przebieg oczepin plus nagrody - przekazać że podziękowania dla rodziców będą po błogosławieństwie -a noi powiemy,aby zaśpiewać kuzyna zonie sto lat po 12,bo będzie mieć urodziny - przekazać aby nie było głupowatych zabaw typu test na dziewictwo coś jeszcze???o czymś zapomniałam???
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-13 o 21:13 |
|
|
|
#2210 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
super,gratulacje !Cytat:
a co do 2 cm w tali,to mysle,ze juz Twoj TZ cos na to zaradzi![]() Cytat:
nie wiem czy to bylo zamierzeniem autorki,ale wydaje mi sie wszytko opisane bardzo konkretnie,malo romantycznie![]() wlasnie koncze robic torta dla mojego TZ,bo dzis ma imieniny.Za jakas godzinke bedzie w domu,a ze mamy 28stopni to szykuje stolik z tortem i szampanem na tarasiku poustawialam mnostwo swieczek,wlacze jakas muzyczke...i mam nadzieje,ze sie niespodzianka spodoba
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli w najbliższy weekend ślubują nam:
Certina4 83mika nieposkromionaa Za tydzień 24 czas na: Centipede Szana dziewczyneczka89 sjoanna n-karlik Lipiec zakończą 31 : Lain Bjakbeata89 Pozostałych dziewczyn z listy nie kojarzę, toteż nie ujęłam powyżej ![]() No a mi i innym z 21.08 pozostało 39 dni, no już prawie 38
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Możesz dodać jakieś piosenki, które bardzo chcecie, żeby było, labo takie, których ma nie być
![]() Cytat:
Dzięki za przypominajkę |
|
|
|
|
#2213 |
|
BAN stały
|
Dzięki Martolko. :
Tylko my chyba takowych pisoenek nie mamy-chodzi o zakazane,jak i ulubione. A zakazane to jakie macie??Może mnie oświeci??
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam napisac, że te kwiatki to nie sa takie typowe sztuczne kwiaty bo takich nie znoszę ale są z czegoś takiego jak te pudełeczka na obrączki Cytat:
Nie wierzę, że to już tak szybko.... Zapomniałam Wam napisać, że byłam dzisiaj u fryzjera i zapisałam sie na oczyszczanie twarzy na koniec lipca. Mikrodermabrazję mi pani odradziła, powiedziała, że już późno i jets lato... Dałam sie namówić na to oczyszczanie, chociaz wcześniej się bałam, że będę po tym kiepsko wyglądać... Robiłyście to kiedyś?
|
|
#2215 |
|
BAN stały
|
mmm,no w sumie możemy ale chyba dam sobie z tym spokój
Ja tego nie robiłam,ale zamierzam się zapisać na ozyszczanie twarzy o ile nie zapomne albo o ile zdąże. acelinko,śliczna fryzura,bardzo ladnie ci w sukni. ![]() meetko,no wierze że usg to świetne przeżycie. ![]() Nie będe cytowac,więc wybaczcie.Tak na szybciora będe odpisywać. Ja naprawde mam wrażenie,że o czym się zapomni
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-13 o 21:43 |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zapytać czy któraś z Was spotkała się na weselu z czymś takim jak Candy Buffets?
Przykład: http://slubne-inspiracje.blog.pl/archiwum/?tag=candy Pytam z ciekawości, bo mnie to zaintrygowało
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2218 | ||||||||
|
BAN stały
|
Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Romantycznie Cytat:
Cytat:
mój tż ma kazmielke ivory,do tego krawat jasny zloty Cytat:
Kundzio ty Bardzo fajna ta róża na obrączki ![]() Łubudubu,łubudubu niech nam żyje Prezes naszego Klubu.Niech żyje nam,a kto mmmm ![]() ![]() Cytat:
Koniecznie potem/po slubie wrzuć fotki. ![]() Dziekuje i ciesze się,że się podoba. Cytat:
Wiadomo dlaczego To fajno,że żartowałaś.Oh,dziękuje Cytat:
A tak ta piosenka to napewno zakazana.A noi przypomnialo mi się,że piosenka-Biały Miś do zakazanych bym zapisała ![]() Cytat:
![]() A jednak Was cytuje,bo maila wysłałam.Dosle potem te dwie zakzane piosenki ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Musze napisać,tzn odświeżyć liste do zrobienia jeszcze przed ślubem ![]() Co by widzieć czarno na białym,co jeszcze mamy do zrobienia/załatwienia itp Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-07-13 o 22:06 Powód: post pod postem |
||||||||
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No będę Ale jestem trochę przerażona bo nie znam sie na tym za bardzo a teściowa powiedziała, że mi zostawia decyzję![]() 3. Dziękuję 4.
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuję Was nadrobić o ile nie usnę wykończą mnie w pracy jeszcze przed slubem, a jak nie wykończą, to na pewno będą próbowali ....Co do pogrubionego: gratuluję wytrwałości, ja byłam dzisiaj tylko 20 min (TZ był dłużej, ja się spóźniłam, bo musiałam oczywiście dłużej w pracy zostać I o mało tej baby nie zamordowałam Takie farmazony nam opowiadała, że masakra :/A co do sukni, to mojej jeszcze nie ma Miałam tylko jedną przymiarkę i zaczynam się trochę martwić ......
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

trochę za duża suknia i mam powbijane igły po bokach

Gratulacje 
lub na coś podobnego, że się tak wyrażę, okaże się gdy dogadamy szczegóły z fotografem

i mnie wyganiasz
kobieta zmienna jest 

Tylko my chyba takowych pisoenek nie mamy-chodzi o zakazane,jak i ulubione.
Wiadomo dlaczego