Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 09:13   #2191
nicegirl
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

całkiem podobny do tego pierwszego portretu

Dziewczyny a ten Marcin O. o którym mówił Rutkowski nie przypomina któregoś mężczyzny z portretu? ja jego zdjec nie widzialam, wiec nie wiem, dlatego pytam

Edytowane przez nicegirl
Czas edycji: 2010-08-13 o 09:17
nicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:16   #2192
Mietowa89
Przyczajenie

Proponuję wyjść na trójmiejskie ulicy i dokładnie przyglądać się każdemu przechodniowi- jestem przekonana, że po 2 godzinach będziecie mialy już kilku potencjalnych sprawcow, łudząco podobnych do tych z wizjonerskich portretów
Mietowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:19   #2193
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicegirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ten Marcin O. o którym mówił Rutkowski nie przypomina któregoś mężczyzny z portretu? ja jego zdjec nie widzialam, wiec nie wiem, dlatego pytam
Nie, ten Marcin nie przypomina żadnego z nich
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:19   #2194
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mietowa89 Pokaż wiadomość
Proponuję wyjść na trójmiejskie ulicy i dokładnie przyglądać się każdemu przechodniowi- jestem przekonana, że po 2 godzinach będziecie mialy już kilku potencjalnych sprawcow, łudząco podobnych do tych z wizjonerskich portretów

TO PRAWDA, te portrety dla mnei bardziej jak karykatury wyglądały, i są takie no..., że prawie każdego można w nie wpisać
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:20   #2195
Aniaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Nie sądzę, dla mnie mój jest bardziej podobny z rysów twarzy, tylko włosy ma inne jeśli chodzi o długość ;p

Tylko trzeba wziąć poprawkę na to, że wizjonerzy/jasnowidze mają jakiś margines błędu. Mi ten pierwszy bardziej pasuje.
Ciekawe jak to Rutkowski rozwiąże...

Aniaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:22   #2196
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mietowa89 Pokaż wiadomość
Pewnie tak, ale ja dzisiaj naprawdę byłam w szoku jak to zdjęcie zobaczyłam. Zwłaszcza że portret był na podsatwie wizji, a nie żywego człowieka. Patrząc na monitoring i Pana Ręcznika, a potem na jego portret to w życiu bym nie powiedziała że to ta sama osoba, a tu najpierw wizja i portret, a potem to zdjęcie. Dla mnie duże podobieństwo.
Stary 2010-08-13, 09:25   #2197
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że żyje.Poza tym wywiezienie do burdelu za granicę jest też realne. Jest cała masa historii na ten temat, w których główną rolę odegrała,wcześniej już wspomniana pigułka gwałtu.
to byłoby możliwe ale najpierw ktoś musiałby ją jej podać, więc tu w grę wchodziłyby tylko osoby znajome czyli te którym ufała, bo przecież mało realne aby wzięła cokolwiek od kogoś z ulicy.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 09:29   #2198
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
A gdzie to wyczytałaś,że ten Kuba Grzywacz balował przez te 2 miesiące?? Bo ja nigdzie nie znalazłam żadnej wzmianki na ten temat co się z nim działo przez ten czas.
Nie wyczytałam. Jesli zauważyłaś, jestesmy z tego samego miasta. mamy wspólnych znajomych. Zorganizował sobie podróż po Europie.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:31   #2199
roxyroxy
Zadomowienie

a ja nie rozumiem tej sytuacjii z Adria, pewnie juz bylo, ale moze mnie oswiecicie!

Iwona kloci sie z Adria w klubie. Wychodzi o 3 rano. Ojczym Iwony slyszy rozmowe na zewnatrz swojego domu o 3.30. Czyli Adria musiala wyjsc zaraz po Iwonie zeby taksowka dojechac na 3.30? Musiala wiec wyjsc niedlugo po Iwonie?

Czy taksowka nie jechalalaby ta sama trasa ktora szla Iwona? Adria sie za nia nie rozgladala? W sumie pewnie byla zmeczona i wkurzona

po drugie, skoro sie poklocily dlaczego Adria nadal zakladala,ze Iwona bedzie spac u niej, nie u siebie? Czy moze dzwonila zapytac czy nadal chce u niej spac? I jesli Iwona byla tak zla na nia, ze sama wyszla z imprezy i godzine wracala sama to naprawde chcialaby nadal u niej spac?

Mi sie wydaje, ze ta sprawa ma drugie dno, i ta klotnia miedzy nimi nie trzyma sie kupy

a swoja droga, czy Adria to prawdziwe imie czy pseudonim? Bo mi sie podoba!

Edytowane przez roxyroxy
Czas edycji: 2010-08-13 o 09:46
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:33   #2200
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Pewnie tak, ale ja dzisiaj naprawdę byłam w szoku jak to zdjęcie zobaczyłam. Zwłaszcza że portret był na podsatwie wizji, a nie żywego człowieka. Patrząc na monitoring i Pana Ręcznika, a potem na jego portret to w życiu bym nie powiedziała że to ta sama osoba, a tu najpierw wizja i portret, a potem to zdjęcie. Dla mnie duże podobieństwo.
Czy mogłabyś mi wyjaśnic o jakich portretach mowa?
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:36   #2201
Lidzia007
Zadomowienie

http://www.afterlife-knowledge.com.p...=asc&start=108 o tych

,,Nie rób drugiemu tego,
czego Ty nie chcesz sam!"
Lidzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 09:38   #2202
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość
a ja nie rozumiem tej sytuacjii z Adria, pewnie juz bylo, ale moze mnie oswiecicie!

Iwona kloci sie z Adria w klubie. Wychodzi o 3 rano. Ojczym Iwony slyszy rozmowe na zewnatrz swojego domu o 3.30. Czyli Adria musiala wyjsc zaraz po Iwonie zeby taksowka dojechac na 3.30? Musiala wiec wyjsc niedlugo po Iwonie?

Czy taksowka nie jechalalaby ta sama trasa ktora szla Iwona? Adria sie za nia nie rozgladala? W sumie pewnie byla zmeczona i wkurzona

po drugie, skoro sie poklocili dlaczego Adria nadal zakladala,ze Iwona bedzie spac u niej, nie u siebie? Czy moze dzwonila zapytac czy nadal chce u niej spac? I jesli Iwona byla tak zla na nia, ze sama wyszla z imprezy i gozine wracala sama to naprawde chcialaby nadal u niej spac?

Mi sie wydaje, ze ta sprawa ma drugie dno, i ta klotnia miedzy nimi nie trzyma sie kupy

Adria wyszła niby 2 minuty po Iwonie, ale już jej nie widziała nigdzie. Potem kontaktowały się telefonicznie i Iwona nadal chciała spać.

Trasy taksówki nie znam, ale dla mnie to też nic dziwnego, że Adria na siłę jej nie ciągała. Nie wiadomo czy to były przyjaciółkiczy może tylko jakieś znajome co czasem razem zaimprezują. Raczej przyjaciółki nie walczyłyby o jednego faceta. Poza tym to Iwona zwyzywała Adrię więc że ta uniosła się dumą to też dla mnie zrozumiałe.

A z tym spaniem to też mnie aż tak nie dziwi. Może Iwona nie chciała wrócić do swojego domu. Nie miała kluczy, więc musiałaby budzić rodzinę, a być może była w stanie w którym nie chciała żeby ją widzieli

Mi się też zdarzało spać po imprezie u koleżanki blok obok, bo kolażanka miała mamę,która miała w szystko w d... i nie trzeba było się tłumaczyć. Do domu wracałam rano, trzeźwa i przytomna
Stary 2010-08-13, 09:45   #2203
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Adria wyszła niby 2 minuty po Iwonie, ale już jej nie widziała nigdzie. Potem kontaktowały się telefonicznie i Iwona nadal chciała spać.

Trasy taksówki nie znam, ale dla mnie to też nic dziwnego, że Adria na siłę jej nie ciągała. Nie wiadomo czy to były przyjaciółkiczy może tylko jakieś znajome co czasem razem zaimprezują. Raczej przyjaciółki nie walczyłyby o jednego faceta. Poza tym to Iwona zwyzywała Adrię więc że ta uniosła się dumą to też dla mnie zrozumiałe.

A z tym spaniem to też mnie aż tak nie dziwi. Może Iwona nie chciała wrócić do swojego domu. Nie miała kluczy, więc musiałaby budzić rodzinę, a być może była w stanie w którym nie chciała żeby ją widzieli

Mi się też zdarzało spać po imprezie u koleżanki blok obok, bo kolażanka miała mamę,która miała w szystko w d... i nie trzeba było się tłumaczyć. Do domu wracałam rano, trzeźwa i przytomna
Ja tez sypialam u kolezanek, ale w sumie gdybym sie poklocila z ktoras to wolalabym spac u siebie. Dziewczyna ma 19 lat wiec chyba moze sie napic, a na filmie szla rownym krokiem , zreszta po godzinie marszu raczej by wytrzezwiala?

Mnie po prostu dziwi,ze zwyzywala kolezanke ale nadal chciala u niej spac. i co uniosla sie honorem ,ze sama wroci do domu ale spac nadal chiala u niej?
Stary 2010-08-13, 09:52   #2204
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
skoro pokłóciły się tak że się "rozdzieliły" to aż tak szybko by im przeszło i jedna by szła spać do drugiej od razu zamiast zostać? bo podejrzane jest to że od razu po kłótni w lokalu ruszyła do "domu" koleżanki która jeszcze imprezowała.
dodatkowo smaczku dodaje fakt że miały jakiś zatarg o faceta więc koleżance mogłoby zależeć na zniknięciu przyjaciółki, nie wiem jak poważnie o tego faceta "walczyły" ale różne rzeczy się dzieją z "miłości". pewnie to tylko takie gdybanie ale ich relacje można by dokładnie prześwietlić, bo jeżeli Iwona zniknęła to ktoś znajomy musiał maczać w tym palce a akurat koleżanka ostatnia miała z nią kontakt.

a co do zdjęć to ten pierwszy facet jest na zdjęciu z kobietą więc co zostawił ją i ruszył w poszukiwaniu "ofiary"? bez sensu i on odpada ze względu na towarzystwo jakie miał na ten wieczór.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:01   #2205
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Wlasnie podano w radio, ze ustalono tozsamosc jakiegos faceta z monitoringu. Postaram sie wrzucic link

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...dka,nId,292547

prosze link

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:03   #2206
izunia1982
Raczkowanie

Cytat:

po drugie, skoro sie poklocily dlaczego Adria nadal zakladala,ze Iwona bedzie spac u niej, nie u siebie? Czy moze dzwonila zapytac czy nadal chce u niej spac? I jesli Iwona byla tak zla na nia, ze sama wyszla z imprezy i godzine wracala sama to naprawde chcialaby nadal u niej spac?

no ale jak mozliwe ze słyszła o 3.30 skoro Iwona o 4.12 dopiero była w jelitkowie, to sie raczej kupy nie trzyma
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:05   #2207
moniula01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Wlasnie podano w radio, ze ustalono tozsamosc jakiegos faceta z monitoringu. Postaram sie wrzucic link

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...dka,nId,292547

prosze link
tez to słyszałam i chciałam od razu napisać
Stary 2010-08-13, 10:09   #2208
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Mam nadzieje, ze to bedzie jakis przelomowy swiadek... Bo niestety mam obawy, ze ustalili tozsamosc np. jednego ze zlomiarzy i on nawet nie pamieta co wczoraj robil a co mowic o tym poranku sprzed 3 tygodni....

Testy z angielskiego!

Blog o Wordpresie
Stary 2010-08-13, 10:10   #2209
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
skoro pokłóciły się tak że się "rozdzieliły" to aż tak szybko by im przeszło i jedna by szła spać do drugiej od razu zamiast zostać? bo podejrzane jest to że od razu po kłótni w lokalu ruszyła do "domu" koleżanki która jeszcze imprezowała.
dodatkowo smaczku dodaje fakt że miały jakiś zatarg o faceta więc koleżance mogłoby zależeć na zniknięciu przyjaciółki, nie wiem jak poważnie o tego faceta "walczyły" ale różne rzeczy się dzieją z "miłości". pewnie to tylko takie gdybanie ale ich relacje można by dokładnie prześwietlić, bo jeżeli Iwona zniknęła to ktoś znajomy musiał maczać w tym palce a akurat koleżanka ostatnia miała z nią kontakt.

a co do zdjęć to ten pierwszy facet jest na zdjęciu z kobietą więc co zostawił ją i ruszył w poszukiwaniu "ofiary"? bez sensu i on odpada ze względu na towarzystwo jakie miał na ten wieczór.
Ja nie znałam Iwony, nie wiem jaka była, jakie miała relacje z mamą i ojczymem. Dla mnie to jest prawdopodobne, że najpierw uniosła się dumą i poszła a potem jednak po drodze przemyślała i wolała się "pogodzić" zamiast wracać do domu. Z jakiegoś powodu wolała iść spać do koleżanki niż do siebie i to jest fakt.

Zdjęcie faceta nie jest z tamtego wieczoru, tylko z 12 lipca.
Nie twierdzę, że to on napadł na Iwonę, ale jest moim zdaniem podobny do tego z portretu.
Stary 2010-08-13, 10:10   #2210
nicegirl
Zadomowienie

tylko pewnie nie pana ręcznika...
ale ważne, że ustalili może sprawa ruszy
nicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:12   #2211
Annaluka
Zakorzenienie

Oj, faktycznie nie byłam na bieżąco, ale po prostu nie interesują mnie brednie jasnowidzów...
Stary 2010-08-13, 10:13   #2212
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izunia1982 Pokaż wiadomość
no ale jak mozliwe ze słyszła o 3.30 skoro Iwona o 4.12 dopiero była w jelitkowie, to sie raczej kupy nie trzyma
Adria zadzwonila do Iwony o 3.30

W ogole Iwona wyszla z impredzy nie wiedzac o ktorej Adria zjawi sie w domu, nie majac kluczy ale zakladajac ,ze bedzie u niej spac? Gdyby Adria wyszla godzine pozniej, to Iwona czekalaby na nia pod domem??? i sie wydaje,ze Iwona szla do domu , nie do Adrii, dlatego dziwi mnie ta cala umowa miedzy nimi. I gdyby mnie moja przyjaciolka/kolezanka zwyzywala i wiedzialaby ,ze ma gdzie nocowac ( rodzinny dom obok) to bym jej powiedziala,zeby spala u siebie.

szkoda ,ze nie ma zapisu tej rozmowy telefonicznej w obiegu

Niestety ile ludzi tyle teorii...

napiszcie ktorego faceta zidentyfikowali bo ja mieszkam za granica wiec nie mam dostepu do polskich mediow oprocz internetu
Stary 2010-08-13, 10:19   #2213
Kimikika
BAN stały

Dziewczyny po drodze się kontaktowały, więc Iwona wiedziała że Adria wraca z imprezy
Stary 2010-08-13, 10:23   #2214
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
a skąd wiesz, że to jest `jego` kobieta? przecież ludzie poznają masę innych osób na takich imprezach. zresztą ja często chodziłam do klubu z jakąś grupką, ale nie wychodziliśmy razem, wiadomo, o różnych porach się rozchodziliśmy. bywało i tak, że szłam i wychodziłam sama, ale wtedy oczywistym jest, że brałam taksówkę, a nie jak niektórzy urządzałam sobie spacerki.

a to zdjęcie - facet podobny do tego z portretu, ale ja w żadne jasnowidzenie nie wierzę.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:26   #2215
araneaa
Rozeznanie

GG do araneaa

Cytat:

Trasa taksówki i deptaka przy plaży jest troche inna, więc Adria nie mogla rozgladac się za Iwoną, jeżeli wiedziała że ta poszła szlakiem nadmorskim. A tak swoją drogą to wydaje mi się ze to nie u tej koleżanki miała spać Iwonka. Chyba że Adria faktycznie użyła wehikułu czasu żeby o 3.30 być u siebei w domu. Z logicznego punktu widzenia, sądzę że Adria, jako osoba obrażona w tej kłótni nie leciała na łeb na szyję do domu aby Iwonę przenocować. Takie jest moje zdanie. Być może miała ją kryć ja tą jedną noc.

zaczynamy walkę z wagą!

69 -68 -67 - 66 - 65,7 - 64,5 - 63 - 62,5 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56! -----> tyle ma być )
araneaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:26   #2216
mmm3m
BAN stały

Cytat:

Oj człowieki, człowieki
Jak nie znacie Trójmiasta to nie twórzcie na siłę teorii. Trasa którą szła Iwona jest zupełnie nieopłacalna by jechać na Zaspę, tym bardziej że ejst ona nie po drodze samochodom. Pieszym tak, ale samochód nie dojechałby od tak sobie taką trasą na Zaspę - musiałby robić liczne slalony ulicami (wystarczy popatrzeć na google map)

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:30
Stary 2010-08-13, 10:32   #2217
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez araneaa Pokaż wiadomość
A tak swoją drogą to wydaje mi się ze to nie u tej koleżanki miała spać Iwonka. Chyba że Adria faktycznie użyła wehikułu czasu żeby o 3.30 być u siebei w domu. Z logicznego punktu widzenia, sądzę że Adria, jako osoba obrażona w tej kłótni nie leciała na łeb na szyję do domu aby Iwonę przenocować. Takie jest moje zdanie. Być może miała ją kryć ja tą jedną noc.
ale czemu? jechała taksówką, bez korków. niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale na moje oko to z 10min max.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:37   #2218
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ale czemu? jechała taksówką, bez korków. niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale na moje oko to z 10min max.
Dokładnie, może i 15. To ja z Gdyni gdy jadę na Zaspę lub odwrotnie o podobnych porach jestem w 20 -15min na miejscu

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Poza tym, te wszelkie spekulacje, które teraz prowadzicie, z pewnością na 99,9% przeprowadziła policja podczas przesłuchań.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:35
Stary 2010-08-13, 10:38   #2219
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:

napiszcie ktorego faceta zidentyfikowali bo ja mieszkam za granica wiec nie mam dostepu do polskich mediow oprocz internetu
nie podano ktorego

Testy z angielskiego!

Blog o Wordpresie
Stary 2010-08-13, 10:44   #2220
It must been love
Raczkowanie

mi sie zdaje ,ze nie poznamy prawdy a sprawa mimo wszystkiego ucichnie za jakis czas. zbyt długo nic nie wiemy.
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości