![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
![]() różne są smaki ![]() A tak w ogóle to witam nowe koleżanki ![]()
#2192 |
Zadomowienie
|
Ok, to przedstawiam: mój brzuch w 9 tygodniu ciąży. Efekt niepohamowanego apetytu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej pamietam jak ja taki mialam i pomyslec ze juz niedługo go nie bedzie ![]()
![]() |
#2194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki !!
jeju ile Wy piszecie, masakra, nie wiem kiedy Was nadgonie ma któraś z Was profil Anna i Paweł Walewscy na naszej klasie, bo dostałam zaproszenie a nie wiem czy to któraś z Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||
Zadomowienie
|
cześć laseczki
![]() Na dworku pogodnie, słoneczko świeci ale ciepło tylko przez szybkę ![]() Tz pojechał do taty do szpitala a później jedziemy na wielkie zakupy po galeriach ![]() Ja dopiero wsuwam śniadanko, jajeczniczkę na kiełbasce ![]() Cytat:
![]() Jedyny posiłek którego nie zwracałam to płatki z zimnym mlekiem i chleb z masłem , także wszystko przed Tobą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zaczynamy 33 tydzień ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-12-19 o 09:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my już po śniadanku, też mieliśmy jajeczka tylko że na twardo ![]() ![]() Babki jakiej firmy macie podkłady dla siebie do szpitala i te majteczki z siateczki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Hm, ja to się w sumie mogę doczekać tylko chyba już nie bardzo mam wybór. Zastanawiam się tylko czy takie spodnie ciążowe (tzn takie z elastycznym pasem na brzuchu) to wystarczą mi do końca ciąży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się zapędziłam i pierwsze jakie kupiłam kosztowały 169 zł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wow Karina rzeczywiście brzuszek już widoczny. U mnie na razie widać bardziej wieczorem jak mnie wydyma od całodniowego żarcia ![]() Ale muszę powiedzieć, że mi nieźle w cycki idzie bo staniki uwierają i jak rano wstaję to czuję jakby je ktoś napompował. No i miałam się leczyć syropkiem dla kobiet w ciąży ale on mi nawet przez gardło dobrze nie przejdzie i ląduje w kibelku. Pozostaje herbatka z miodem i cytryną.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2010-12-19 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki mam problem. Mam brac codziennie luteinę 2x2 no i dzisiaj rano sobie zaaplikowałam dowcipnie. Po może dwóch godzinach byłam w ubikacji i miałam wrażenie ze mi wypadły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, że w ciągu 2 godzin to raczej zdążyły się rozpuścić. A dawki chyba nie można przekraczać???
Nie wiem. A zobacz co piszą w ulotce. Może coś na ten temat jest.
#2206 |
Wtajemniczenie
|
No własnie nic nie pisze. A co sytuacji w kibelku to cos brzdęknęło. Kurcze nie wiem co robic
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
Myha z tego co poczytałam na necie to luteina bardzo szybko się wchłania. Także to co miało dotrzeć do krwiobiegu to doszło.
#2208 |
Zakorzenienie
|
Myha ja mam dopochwowo,, i coś tam zawsze wyleci i nie denerwuj się bo to nic nie da... i dodatkowo dostałam zalecenie lactovaginalu używać,żeby nie mieć infekcji co 2-3 dni
![]() A tak wogóle cześć ![]() Enia gratki z okazji 33tygodnia ale ten czas leci a nie dawno pamiętam jak Panienka pisała,że przez okno chcesz wyskoczyć ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- która to Kinga z Miechowa?
#2209 |
Zadomowienie
|
Enia 169 to faktycznie zaszalałaś, widziałam sporo takich spodni na allegro, ceny dość przystępne bo ok 40-50 zł, tylko się obawiam, że jak będę się powiększać w takim tempie, to tyłek mi tak urośnie, że te spodnie się za małe zrobią po 2 miesiącach.
Kasiek, ja w tym tygodniu wybieram się na zakupy bielizny, bo jest już ciężko. Zdjęcie było zrobione wieczorem, ale w sumie rano brzuch wygląda bardzo podobnie ![]() Myha ja bym drugiej nie brała. Brzuch mnie dzisiaj znowu boli, na przemian w 3 miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja nawet nie mam dzisiaj bolów brzucha. Wczoraj tez nie miałam. Tzn.coś tam delikatnie czuje ale nie jest to jakies dokuczliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
hejka
wpadlam wam życzyc miłej niedzieli ![]() ![]()
#2212 |
Zakorzenienie
|
Jaku ale tu cisza od wczoraj...
ja dzis jade go gina tak po 13stej i juz oczywiscie mam lekkiego stresa, ciekawe co mi powie... ale póki co musze sie zebrac do sklepu po swieże bułeczki ![]()
#2213 |
Wtajemniczenie
|
Witam :/ Ja też mam dzisiaj wizyte. Pól nocy nie przespałam. Do tego mam syndrom drugiego usg gdzie dowiedziałam się ze ciąza obumarła. Panicznie się boje. Jedego dnia myslę, że jeste wszytko dobrze a drugiego dopadaja mnie czarne myśli. Do tego ten brak objawów ciążowych jak mdłości i zmeczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||
Zadomowienie
|
eeeeeee laski co tam śpicie
![]() Myślałam że jak wstanę rano to będzie multum czytania a tu pustki ![]() My wczoraj pojechaliśmy na te mega zakupy a wcześniej do kościółka, chcielismy się wyspowiadać ale już na koniec mszy było przed Nami 16 osób więc zrezygnowaliśmy ![]() Zakupy przeważnie spożywczo bombkowe ale udało się też kupić prezenty dla najmłodszych chłopczków w rodzinie, wybraliśmy super piżamki a dla najmłodszego ekstra jeansy i koszula ![]() zabawek mają od groma a poza tym jak zobaczyliśmy ceny ![]() ![]() Dziś zamierzam ostatecznie zdecydowac się na łóżeczko i pościel, tak mam w planach zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() W planach miałam też pranie i przekładanie ciuszków Tż aby zrobić miejsce dla Niuńki ale jakoś nie mam weny, może z nudów to zrobie ![]() Poza tym teściu nadal w szpitalu i z tego co słyszę to nie za ciekawie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() Nam się udało więc Tobie też się uda donosić zdrową ciążę i pięknego bobaska ![]() ![]() Co do mdłości i zmęczenia ..............to wszystko przyjdzie w odpowiedniej porze dla Twojego organizmu jeśli tego będzie potrzebował ![]()
![]() |
#2215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu teścia ![]() Hehe ciekawe czy uda ci sie dzis w koncu zdecydowac na łóżeczko ![]() Nie mówiłam Wam ale jak jechalismy po wózek w sobote to o mały włos mielibyśmy wypadek, wpadliśmy w poślizg i obróciło nas przez trzy pasy, szczesciem bylo to ze mąż szybko zareagował i ze pozostałe samochody nie jechały szybko bo samochód tak stanął że w razie czego to by dobili z mojej strony, ale mielismy stracha a wszystko przez źle odśnieżone drogi w centrum miasta!!!!! ![]() ![]() później tż mówił ze coś musi mocno nade mna czuwać ze sie nic nie stało, i kazał mi isc do spowiedzi i na pasterkę ![]() ![]()
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
No to my też mieliśmy wczoraj ciekawie............ wracamy sobie , jezdnia dwupasmowa , ciemno..............a tu auto pod prąd sobie jedzie
![]() My nawet nie wiedzieliśmy kiedy Nas minął tak pruł, jakiś samobójca czy co ![]() On jedzie źle , wjeżdza w kogoś kto jedzie dobrze i już tragedia i zazwyczaj ten co dobrze jechał cierpi na tym ........
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-12-20 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to teraz najchetniej chodzilabym wszedzie pieszo takiego mam stracha przed jazda samochodem ![]() kurcze jeszcze na poczte musze leciec bo mam awizo z piatku ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja dziś obudziłam się o 3 w nocy i zgadnijcie po co? Na jedzenie-głód mnie dopadł. A później nie mogłam spać ![]() nas zasypało,żeby do jutra odśnieżyli-bo chce dla swojego spokoju mieć jeszcze wizytę przed świętami. Co do wypadków to tak naprawdę dużo nie potrzeba. Teraz jest ślisko,ograniczona widoczność-ja tej zimy ani razu w samochód jako kierowca nie wsiadłam. Myha trzymam kciuki. Ja też myślałam jak Ty,i poleciałam wcześniej na usg tam niespodzianka ![]() ![]()
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u ciebie tez będzie, limit nieszczęścia mamy wyczerpany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Dote.: Udało się po poronieniu :D cz.II
cześć dziewczynki
![]() trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty no i Pamelko żeby ta Twoja córcia się wkoncu obróciła ![]() u nas miare oki, od wczoraj stosujemy te kropelki sab simplex mam nadzieje że małemu tym razem już pomogą, poza tym Frankowi już wychodzi pierwszy ząbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.