|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
różne są smaki A tak w ogóle to witam nowe koleżanki
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Ok, to przedstawiam: mój brzuch w 9 tygodniu ciąży. Efekt niepohamowanego apetytu
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej pamietam jak ja taki mialam i pomyslec ze juz niedługo go nie bedzie ...
|
|
#2194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też taki miałam w 9 tc Już w swoje spodnie nie wchodziłam
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki !!
jeju ile Wy piszecie, masakra, nie wiem kiedy Was nadgonie ma któraś z Was profil Anna i Paweł Walewscy na naszej klasie, bo dostałam zaproszenie a nie wiem czy to któraś z Was ??
|
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już nosiłam leginsy i tuniki, bo moje spodnie były za ciasne
|
|
|
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 | |||
|
Zadomowienie
|
cześć laseczki
![]() Na dworku pogodnie, słoneczko świeci ale ciepło tylko przez szybkę ![]() Tz pojechał do taty do szpitala a później jedziemy na wielkie zakupy po galeriach Ja dopiero wsuwam śniadanko, jajeczniczkę na kiełbasce ![]() Cytat:
?Jedyny posiłek którego nie zwracałam to płatki z zimnym mlekiem i chleb z masłem , także wszystko przed Tobą Jeszcze będziesz miała dość spotkań z kibelkiem no chyba że Cię to ominie bo nie wszystkie dziewczyny miały tak jak ja ![]() Cytat:
aż z ciekawości zerknęłam jak wyglądał mój w tym samym tygodniu ![]() Cytat:
Byłam taka z siebie dumna zresztą kocham w nich chodzić jest mi tak ciepło a ja zmarzluszek jestem ![]() Dzisiaj zaczynamy 33 tydzień
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-12-19 o 10:07 |
|||
|
|
|
#2200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejciu jak ten czas leci ![]() A my już po śniadanku, też mieliśmy jajeczka tylko że na twardo Teraz zjadłam malutki deserek i chyba idę do wyrka jeszcze się powylegiwać - w końcu niedziela ![]() Babki jakiej firmy macie podkłady dla siebie do szpitala i te majteczki z siateczki??
|
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Hm, ja to się w sumie mogę doczekać tylko chyba już nie bardzo mam wybór. Zastanawiam się tylko czy takie spodnie ciążowe (tzn takie z elastycznym pasem na brzuchu) to wystarczą mi do końca ciąży?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się zapędziłam i pierwsze jakie kupiłam kosztowały 169 zł radzę się wybrać i na pewno coś znajdziesz
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wow Karina rzeczywiście brzuszek już widoczny. U mnie na razie widać bardziej wieczorem jak mnie wydyma od całodniowego żarcia Ale muszę powiedzieć, że mi nieźle w cycki idzie bo staniki uwierają i jak rano wstaję to czuję jakby je ktoś napompował. No i miałam się leczyć syropkiem dla kobiet w ciąży ale on mi nawet przez gardło dobrze nie przejdzie i ląduje w kibelku. Pozostaje herbatka z miodem i cytryną.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2010-12-19 o 12:20 |
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki mam problem. Mam brac codziennie luteinę 2x2 no i dzisiaj rano sobie zaaplikowałam dowcipnie. Po może dwóch godzinach byłam w ubikacji i miałam wrażenie ze mi wypadły
. Sprawdziłam czy sa w środku i nic. Wątpię,ze już sie zdążyły rozpuścić. Teraz mam dylemat czy zaaplikować sobie jeszcze raz. Jak myślicie?
|
|
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, że w ciągu 2 godzin to raczej zdążyły się rozpuścić. A dawki chyba nie można przekraczać???
Nie wiem. A zobacz co piszą w ulotce. Może coś na ten temat jest.
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie nic nie pisze. A co sytuacji w kibelku to cos brzdęknęło. Kurcze nie wiem co robic
|
|
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
Myha z tego co poczytałam na necie to luteina bardzo szybko się wchłania. Także to co miało dotrzeć do krwiobiegu to doszło.
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Myha ja mam dopochwowo,, i coś tam zawsze wyleci i nie denerwuj się bo to nic nie da... i dodatkowo dostałam zalecenie lactovaginalu używać,żeby nie mieć infekcji co 2-3 dni
![]() A tak wogóle cześć ![]() Enia gratki z okazji 33tygodnia ale ten czas leci a nie dawno pamiętam jak Panienka pisała,że przez okno chcesz wyskoczyć ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- która to Kinga z Miechowa?
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Enia 169 to faktycznie zaszalałaś, widziałam sporo takich spodni na allegro, ceny dość przystępne bo ok 40-50 zł, tylko się obawiam, że jak będę się powiększać w takim tempie, to tyłek mi tak urośnie, że te spodnie się za małe zrobią po 2 miesiącach.
Kasiek, ja w tym tygodniu wybieram się na zakupy bielizny, bo jest już ciężko. Zdjęcie było zrobione wieczorem, ale w sumie rano brzuch wygląda bardzo podobnie ![]() Myha ja bym drugiej nie brała. Brzuch mnie dzisiaj znowu boli, na przemian w 3 miejscach
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja nawet nie mam dzisiaj bolów brzucha. Wczoraj tez nie miałam. Tzn.coś tam delikatnie czuje ale nie jest to jakies dokuczliwe. |
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
wpadlam wam życzyc miłej niedzieli
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Jaku ale tu cisza od wczoraj...
ja dzis jade go gina tak po 13stej i juz oczywiscie mam lekkiego stresa, ciekawe co mi powie... ale póki co musze sie zebrac do sklepu po swieże bułeczki
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam :/ Ja też mam dzisiaj wizyte. Pól nocy nie przespałam. Do tego mam syndrom drugiego usg gdzie dowiedziałam się ze ciąza obumarła. Panicznie się boje. Jedego dnia myslę, że jeste wszytko dobrze a drugiego dopadaja mnie czarne myśli. Do tego ten brak objawów ciążowych jak mdłości i zmeczenie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |||
|
Zadomowienie
|
eeeeeee laski co tam śpicie
![]() Myślałam że jak wstanę rano to będzie multum czytania a tu pustki ![]() My wczoraj pojechaliśmy na te mega zakupy a wcześniej do kościółka, chcielismy się wyspowiadać ale już na koniec mszy było przed Nami 16 osób więc zrezygnowaliśmy ![]() Zakupy przeważnie spożywczo bombkowe ale udało się też kupić prezenty dla najmłodszych chłopczków w rodzinie, wybraliśmy super piżamki a dla najmłodszego ekstra jeansy i koszula ![]() zabawek mają od groma a poza tym jak zobaczyliśmy ceny ![]() Dziś zamierzam ostatecznie zdecydowac się na łóżeczko i pościel, tak mam w planach zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() W planach miałam też pranie i przekładanie ciuszków Tż aby zrobić miejsce dla Niuńki ale jakoś nie mam weny, może z nudów to zrobie ![]() Poza tym teściu nadal w szpitalu i z tego co słyszę to nie za ciekawie Cytat:
Latałam po domu jak wściekła osa Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() Nam się udało więc Tobie też się uda donosić zdrową ciążę i pięknego bobaska ![]() Co do mdłości i zmęczenia ..............to wszystko przyjdzie w odpowiedniej porze dla Twojego organizmu jeśli tego będzie potrzebował
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?????Cytat:
![]() Przykro mi z powodu teścia Hehe ciekawe czy uda ci sie dzis w koncu zdecydowac na łóżeczko ![]() Nie mówiłam Wam ale jak jechalismy po wózek w sobote to o mały włos mielibyśmy wypadek, wpadliśmy w poślizg i obróciło nas przez trzy pasy, szczesciem bylo to ze mąż szybko zareagował i ze pozostałe samochody nie jechały szybko bo samochód tak stanął że w razie czego to by dobili z mojej strony, ale mielismy stracha a wszystko przez źle odśnieżone drogi w centrum miasta!!!!! później tż mówił ze coś musi mocno nade mna czuwać ze sie nic nie stało, i kazał mi isc do spowiedzi i na pasterkę
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
No to my też mieliśmy wczoraj ciekawie............ wracamy sobie , jezdnia dwupasmowa , ciemno..............a tu auto pod prąd sobie jedzie
i to z taką prędkością że jak się z kimś spotkał dalej to ja dziękuje!!My nawet nie wiedzieliśmy kiedy Nas minął tak pruł, jakiś samobójca czy co i długo trzeba czekać ?On jedzie źle , wjeżdza w kogoś kto jedzie dobrze i już tragedia i zazwyczaj ten co dobrze jechał cierpi na tym ........
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-12-20 o 09:04 |
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to teraz najchetniej chodzilabym wszedzie pieszo takiego mam stracha przed jazda samochodem kurcze jeszcze na poczte musze leciec bo mam awizo z piatku
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja dziś obudziłam się o 3 w nocy i zgadnijcie po co? Na jedzenie-głód mnie dopadł. A później nie mogłam spać nas zasypało,żeby do jutra odśnieżyli-bo chce dla swojego spokoju mieć jeszcze wizytę przed świętami. Co do wypadków to tak naprawdę dużo nie potrzeba. Teraz jest ślisko,ograniczona widoczność-ja tej zimy ani razu w samochód jako kierowca nie wsiadłam. Myha trzymam kciuki. Ja też myślałam jak Ty,i poleciałam wcześniej na usg tam niespodzianka będzie dobrze. Wiem,że Dania też ma dziś wizytę. Za obie trzymam kciuki
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u ciebie tez będzie, limit nieszczęścia mamy wyczerpany
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Dote.: Udało się po poronieniu :D cz.II
cześć dziewczynki
![]() trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty no i Pamelko żeby ta Twoja córcia się wkoncu obróciła ![]() u nas miare oki, od wczoraj stosujemy te kropelki sab simplex mam nadzieje że małemu tym razem już pomogą, poza tym Frankowi już wychodzi pierwszy ząbek i przez to troszkę marudzi, mam nadzieję że jakoś to w miare normalnie przejdzie i obejdzie się bez krzyku i gorączki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

-

...
Ja też taki miałam w 9 tc 

?????