|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Janis_ a co ty studiujesz tak w ogole? bo mnie zainteresowałas teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Dalsza część wiadomości na pw ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
super. tz poszedł do klubu. a mial iść z kumplem po piwko na stacje. wiedziałam że tak będzie. w dodatku znam ten klub i wiem co się tam dzieje w poniedziałki. masa rozpalonych studentek. zobaczymy co z jego obietnica odzywania się.
ps. no wiem że ma tydzień urlopu niech sobie odpocznie itp ale po prostu nie lubie jak gdzieś idzie. mam źle wspomnienia. bu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gwiazda odzywa sie zazdrosc? ![]() ![]() moj tez ma tydzien wolnego ![]() ![]()
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Kama, a no włączyła się paskuda jedna
![]() kurde fajnie macie, my się nie spotkamy w tym tygodniu bo raz że odległość dwa że ja codziennie jeżdżę pilnować dzieci. nic, chyba spróbuje zasnąć jakoś choć ciemno to widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znam ten bol kiedy trzeba zasnac ze swiadomoscią ze tż gdzies tam sie bawi. ale lepiej jest usnac wtedy czas szybciej leci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
My też się ostatnio mało widujemy, wiadomo, on ma egzaminy, ja mam egzaminy. Pocieszam się, że od wakacji będę mieć go dwie ulice dalej więc da się wytrzymać.
W ogóle nie wiem czy też tak macie, czy tylko ja jestem taka dziwna, że w sumie teraz bardziej tęsknię, więcej myślę, gorzej znoszę rozstania niż 4 lata temu. A powinno być na odwrót przecież ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwiazdka wszystko zalezy od tego jaki macie uklad... czy chodzicie bez siebie do klubow czy tez nie... jesli ustaliliscie, ze chodzicie do klubow takze osobno no to niestety nie mozesz robic mu wyrzutow bo sama sie na to zgodzilas... ale rozumiem Cie, ze zazdrosc i glupie myslenie sie wlaczylo... spokojnie, bedzie dobrze ![]() a nie moze TZ przyjechac do Ciebie wiczorkiem jak juz wrocisz od dzieciaczkow? na drugi dzien Cie do nich zawiezie a sam pojedzie do siebie czy gdzies tam... szkoda tak marnowac caly tydzien jego urlopu... mi by bylo szkoda niesamowicie i bym cos wykombinowala...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-01-24 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2011-01-24 o 22:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisał mi sms że sobie siłę piwko myśli o mogę że tylko mogę kocha i pragnie i że mam iść spać i się nie martwić. ja mu napisałam że ok ma się dobrze bawić. że źle mi że tam jest ale mu ufam i niech tego nie zepsuje. i że ma dać znac ze jest w domu. cholera źle mi jak nie wiem ![]() kiedyś do niego wydzwanialam teraz się powstrzymam choć nie ukrywam że mam ochote to zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Eeeee przecież to tylko piwo z kumplami. Jak facet nie rzuca się na wszystko co nie ucieka na drzewo to nie ma co się martwić. Trochę zaufania.
Mój to pewnie by mnie wyśmiał jakbym zaczęła tam wydzwaniać z pretensjami i kazał się ogarnąć. I dobrze w sumie, bo to nie byłoby mądre ani dojrzałe. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co z tym urlopem. dzieli nas te 40 km niby to nie jest jakoś super dużo ale zawsze, nie chce go narażać na koszty, on tam jakoś sobie zaplanował ten tydzień, chce do wojska papiery złożyć itp. w sumie teraz sobie uświadomiłam że mnie w tych planach nie ujął. nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, w sumie masz racje... ja w wiekszosci takich przypadkow bym odmowila... jedyna taka sytuacja, w ktorej nie moglabym odmowic to bylby to wieczor panienski mojej przyjaciolki i mojej siostry, choc watpie zeby je robily ![]() ![]() hehe no to niezle kombinujesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
mnie w weekendy gdy TZ jest w domu tez dzieli 40 km i wiem, ze nieciekawe sa te dojazdy sczegolnie jak jest taka pogoda, ale wiadomo, ze milo by bylo gdyby uwzglednil Cie w swoich planach...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-01-24 o 22:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
Gwiazda, ja też byłabym zestresowana, gdyby mój tż poszedł do klubu. Pewnie dlatego, że nie jestem do tego przyzwyczajona - nie chodzimy bez siebie (praktycznie w ogole nie chodzimy
![]() ![]() Parv, ja tak samo teraz, po 4 latach związku tęsknię bardziej niż kiedyś ![]() ![]() ![]()
#2205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie miało być: ,,Sobie pije piwko myśli o mnie że tylko mnie kocha i pragnie i że mam iść spać i się nie martwić" ![]() Ja ciągle piszę z T9 więc już znam po wyrazach jakie inne mogą być przy tych klawiszach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Hehe no tak jak KOKA pisze, tak wlasnie to brzmialo. pisze z telefonu i tak jak napisala mam wlaczony slownik t9.
przysnelam na pol h i sie obudzilam. bez sensu. dobranoc kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez teraz bardziej tesknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ogladalam wczoraj dziwny i glupi jak dla mnie horror ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwiazda ![]() Tak, w ogóle to was witam, wróciłam z zajęć i idę ogarniać jakiś obiad.
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() obudziłam się godzinę temu masakra ![]() Gwiazda,porozmawiaj z tŻ, bo przecież 40km to nie jest aż tak bardzo daleko, a szkoda żebyście nie spędzili razem troszkę czasu gdy Twój ma wolne..
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
Ooooooo hej
![]() Strasznie jestem zazdrosna o swoich facetów, teraz mam faceta 6 mies i sie przyjaźni z byłymi dziewczynami.. co o tym myślicie?
#2211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjaźń damsko- męska rozwaliła mój poprzedni związek, bo zaistniało rzekome uczucie. Znajomość owszem. Skoro rozstali się w normalnych warunkach, ale żadne kawusie i spotkania nie wchodzą w grę. Moim zdaniem oczywiście ![]() Opowiadaj coś więcej, o sobie i o Waszym związku. Witamy ![]()
![]() |
#2212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- dzisiaj mu powiedziałam że wczoraj uświadomiłem sobie że w tym urlopie w ogole mnie nie uwzględnił. powiedział mi że coś tam planował na jutro. zobaczymy co wymyśli. będę czekała na jego ruch w sumie. swoje powiedziałam a narzucać się nie chce. przecież codziennie jestem bardzo blisko niego będąc u bliźniaków. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko na pewno coś wymyśli
![]() Matko łeb mi pęka.. za długo spałam.. :/ Eveak1988 dla mnie taka przyjaźń nie istnieje i to nieważne czy z byłymi czy nie. Witam i opowiedz coś więcej ![]()
#2214 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wierze w przyjazn damsko-meska. Sama zreszta jej doswiadczylam.
Ale nie chcialabym, zeby moj TZ mial taka przyjaciolka. A juz tym bardziej, jesli mialaby to byc jego byla, na ktora mam alergie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No a więc jestem z nim 6 miesiecy i wiadomo wiele rzeczy wychodzi po czasie, na początku nie rozmawia się o różnych sprawach. Ja wiedziałam że ma przyjaciółkę, że kontaktuje się z nia, rozmawia o prywatnych sprawach itp ale nie wiedziałam że to jego była.. Gdy się dowiedziałam że to jego była to byłam zdenerwowana gdy on mi powiedział "no zadzwoniła Beata że chce iść na imprezę i chce żebym ja szedł też no to pójdziemy co?" Powiedziałam że nie mam ochoty iść i on wtedy na to " Ona jest moim przyjacielem, jest cześcią mojego życia tak jak rodzina, stałą osobą którą będę znał do końca życia" Powiedział jeszcze że z nią się przyjaźni i nie chce już niczego więcej, że tak zostanie. Że nie powie jej nagle "nie chcę cię już znać bo mam dziewczynę"..... ![]() Co najlepsze teraz w sobotę zadzwonił do mnie i powiedział "w piątek zaprasza nas do siebie mój kolega a w sobotę są urodziny" i tak sobie z nim fajnie rozmawiam a nagle on mówi " no to w ta sobote pójdzie do Beaty na urodziny i wróci przed 12 to jeszcze by się chciał spodkać... Ja się wkurzyłam że tak sam zadecydował że tam pójdzie i to sam a on na to "no ty jej nie lubisz" ... Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
![]() Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2011-01-25 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Twój tż jest inny od mojego i kilku dziewczyn tutaj. Może faktycznie jest słowny i nie porzuci Cię dla innej. Ale ja się w życiu nauczyłam, że niczego nie można być w 100 % pewnym. I nie pozwoliłabym na przyjaźń z byłą ![]() Nie napisałaś ile macie lat oboje. A to też ważne.
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Hahha kurcze, nie moge.
Wlasnie uslyszalam w radiu reklame allegro z...Maciejem ![]() ![]() http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...legro-pl-wideo Glupie, bo glupie, ale nie sadzilam, ze Maciej jest tak popularny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
ja mam prawie 23 a on duzo starszy bo 32 i teraz sie pokłóciliśmy o to
![]() ![]()
#2219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba coś jest nie tak. Jeśli już kłócicie się o nią, to jest nie dobrze. Ja bym postawiła ultimatum. Ja albo ona.
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze mu do glowy nie przyszlo, ze Ty, evak, mozesz byc o nia (i ich wspolna przeszlosc) zazdrosna? Ja przynajmniej to jego pytanie ("a co Ty jej nie lubisz?") odbieram jako zdziwienie... Ile lat ma ta jego ex? Kurcze, trudna sytuacja... Bo po jego zachowaniu widac, ze ma twarde poglady ("jest czescia mojego zycia tak, jak rodzina") i nie zamierza z nich rezygnowac... Ja na Twoim miejscu wybadalabym dokladnie, jak bliskie sa te ich relacje i jaki maja charakter... Skoro on w taki sposob wypowiada sie o swojej ex to moim zdaniem niestety powinnas liczyc sie z tym, ze moze byc trudno ograniczyc te znajomosc... I wcale Ci sie nie dziwie, ze przeszkadza Ci ta sytuacja... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-01-25 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.