|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Strasznie mnie ciekawi jak to jest napisane w oryginale
![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o zakupową manię to już tego doświadczyłam jak TŻ dał mi swoje hasło do allegro ![]() Edit. Zastanawiam się tylko jak wpłacać pieniądze na Paypala jeśli nie mam karty kredytowej? Coś tam wyczytałam, że mogę normalnie przelewem ze swojego konta? ![]() Edit2. Chyba dodałam swoją kartę Inteligo do Paypala - czy to oznacza, że jak będę coś kupować to automatycznie będzie mi ściągać pieniądze z konta? Zabrało mi opłatę 6,50 za potwierdzenie a za co jeszcze złotówkę? Asia ratuj, żebym jakiejś głupoty nie zrobiła ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-17 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#2192 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Już nie pamiętam, jak to było z łączeniem PP i ebaya, ale jak napisali, że połączone, to pewnie tak jest [chyba
]. pewnie mają to jakoś zautomatyzowane, może w związku z tym samym emailem na który zakładasz konta [tak mi się wydaje].Nie musisz mieć kredytowej, Inteligo działa , sprawdziłam na sobie ![]() Jak coś kupisz, to ściągnie samoistnie Nie wiem, za co dodatkowe 1 zł zjadło , już nie pamiętam . Może z automatu doładowało Ci PP?
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wchodzę na PP to mam 0,00 więc raczej nie doładowało, chyba, że to jakoś trwa
A powiedz mi czy jak ściąga z konta za zakupy to jest za to jakaś dodatkowa opłata? ![]() Ty masz dodaną tylko kartę czy jeszcze swój nr konta? |
|
|
|
|
#2194 |
|
|
Chyba numer rachunku dodawałam kiedyś w ustawieniach, bo planowałam sprzedaż na ebayu i był potrzebny do tzw. wypłat, ale jako że nigdy nie miałam typowej wpłaty [tylko zwroty], to nie wiem, czy to ma znaczenie.
Za płatności nie ma dodatkowej opłaty. Ona wliczona jest już w kurs PP, który jest zazwyczaj wyższy, niż ten podawany przez wyszukiwarkę. Generalnie to jest tak, jakbyś płaciła kartą, nawet na wyciągu pozycja pojawia się z kilkudniowym opóźnieniem.
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
Ona nie ma czasu na czytanie - trójka dzieci i cały dom na głowie. Cytat:
Toż Ona już ją ma ! ![]() Dziewczyny, ratujcie ! Podajcie mi tu zaraz tytuły filmów o wampirach dostępnych w Polsce na DVD. Sąsiadka wpadła w amok ! A zaczęło się niewinnie od serialu z telewizorni - "Pamiętniki wampirów" bodajże. Trzeba Kobicie pomóc, bo Ona innej rozrywki raczej nie ma. A - komputera nie ma, więc "ściąganie" odpada. Miałam dzisiaj przykry sen. Śniłam własną śmierć. Ktoś mi wstrzyknął potas {nawet i to pamiętam} i do tego mnie o tym poinformował. Szłam, szłam przez ulice świadoma tego, że umieram i coraz słabsza, aż w końcu doszłam chyba do własnego mieszkania i półleżąc na kanapie - umarłam. To pewnie efekt tych wszystkich seriali, które oglądam . Tak się pocieszam. Chyba w ogóle przestanę sypiać. |
||
|
|
|
|
#2196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj ma, ma Dobrze chociaż, że zdaje sobie z tego sprawę ![]() Cytat:
No i oczywiście 2 i 3 część Zmierzchu.Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Lupę mam, a jakże ! No to próbuję przy oknie i z lupą. Kur,wpier,wmor - napisy w kolorze seledynowym na białym tle !
Szampon nadający połysk z morelą i pszenicą Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Cocamidopryl Betaine, Glycerin, Lauroyl Sarcosine, Prunus Armeniaca Fruit Extrakt*, Triticum Vulgare Extract*, Vitis Vinifera Extract*, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzet Wheat Protein, Alkohol {etanol}, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Parfum**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Limonene**. * - surowce pochodzące z kontrolowanej biologicznie uprawy **- natural essential oils. Odżywka nadająca połysk z morelą i pszenicą Aqua, Alcohol {po niemiecku napisane jest : Weingeist, a więc : spirytus, alkohol ; ale jest przy nim ta jedna gwiazdka o znaczeniu j.w. więc może to alkohol np. z winogron }, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimenthylamine, Myristyl Alcohol, Glycine Soja Oil*, Triticum Vulgare Oil*, Sodium Lactate, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Vitis Vinifera Extract*, Halianthus Annuus Seed Oil, Lauroyl Sarcosine, Hydroxyethylcellulose, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Limonene**.Znaczenie "gwiazdek" jak przy szamponie. To teraz Wy się męczcie, a ja idę pod prysznic, organoleptycznie testować |
|
|
|
|
#2198 | ||||
|
|
Niech czyta dzieciom
![]() Miała, ale w mniejszym wymiarze. Teraz okno na świat szeroki otwarte , można się nieźle zachłysnąć, bo dostępne są towary, które dotychczas były poza zasięgiem... ![]() Cytat:
*Pamiętniki Wampirów *Czysta krew *Więzy krwi *Pod osłoną nocy *Underworld - 3 cześci *Drakula na wszystkie sposoby - od klasyka Coppoli, po inne, czasem obciachowe interpretacje typu Drakula 2000 czy królowa Potępionych *Wywiad z Wampirem *Straż Nocna i Straż Dzienna *Forsaken *Pozwól mi wejść Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak mi kudły trochę podrosną to się skuszę na pewno. I pobiegnę obadać inne kosmetyki tej formy. Może jakies kremidła albo myjadła do twarzy fajne mają [i kijek z tym, że mam zapas ] ![]() Gdyby jakaś fajna pianka do twarzy się znalazła...
|
|
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie, nie mogę, mam do wykończenia Glorię, Bingo i Romantic - na razie szlaban na kosmetyki włosowe ![]() Ale wejdę dziś do Natury, tej na drugim końcu miasta, do której rzadko zaglądam - ostatnio jak tam byłam szafa Color Avenue była pusta więc może wstawili już coś zamiast niej Mam nadzieję, że nie Kobo bo ta jest obok mojej pracy ![]() |
|||
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja. Nic nie mogę robić, bo koty w domu śpią. Jak wezmę się za mięcho, to mi połowę zeżrą. Musze poczekać z gotowaniem, aż się obudzą i pójdą precz.
Ja już po użyciu "cudeniek". A więc - orgazmicznie to one nie działają, ale i nie są najgorsze. Takie na 4+. A to jak na mnie dużo. Najważniejsze dla mnie kryterium : w czasie mycia wyciągnęłam może z dziesięć włosów, a nie garście, jak przy innych. Skóra głowy nie swędzi. Włosy sianowate {jak to piszą wizażanki : włoski mam takie mięciutkie}, końcówki postrzępione. Znaczy to, że zbyt dobrze nie wygładzają. Połysku jakiegoś specjalnego to ja nie widzę. Konsystencja fajna : szampon przezroczysty, odżywka biała i bardzo gęsta. Jak na mój gust - zbyt intensywnie pachną. Przebija zapach cytryny. Reasumując - do kosza nie lecą i skuszę się na inne kosmetyki tej firmy. Możecie kupować. |
|
|
|
|
#2201 | ||||
|
|
Cytat:
Ale dla koleżanki Kasi się nada, bo to w takiej konwencji zmierzchowej trochę ![]() Cytat:
Na włosowe tak, ale może ta firma robi i inne kosmetyki ![]() Wiem, że mają żele i mleczka do ciała, najbardziej liczę na coś do gębusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skusiłabym się na szampon, ale mi mojej Rzepki trochę szkoda
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Asia oglądałaś "Pozwól mi wejść"? Kiedyś z J próbowałam to obejrzeć,ale jakoś mi nie siadł ten film.
Przed chwilą obejrzałam "Incepcję" i mam siekę w głowie a jak jescze przeczytałam interpretację końcówki na filmwebie to już całkiem ![]() Co do filmów o wampirach to przychodzi mi na myśl jeszcze parodia "Zmierzchu"
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do True Blood niech Kasia uprzedzi koleżankę, żeby obejrzała przynajmniej 4-5 odcinków zanim się zniechęci bo ja po pierwszym nie chciałam w ogóle tego oglądać, dopiero TŻ (który obejrzał dalej) przekonał mnie, że to całkiem niezłe ![]() Kobo niestety To odpocznij chwilę od Rzepki i daj szansę czemuś innemu Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzucę później ![]() tylko by mi ta miotła przeszkadzała i po minucie bym ją odstawiła zabrałam komus kapelusz (nikt sie nie upominał), ale po 2 godzinach zdjęłam, bo nie dałam rady go dłużej nosic![]() było, było śpiąco, na prezentacji z bioli usnęłam jestem nie zdolna do użytku, nigdzie dzis nie pójdę, bo usypiam o 4 babka z gery kazała nam biegac po szkole 'a'la podchody' w poszukiwaniu zadań i rozwiązywaniu ich... ja juz ledwo chodziłam za grupą, ale piątki dostalismy![]() Cytat:
![]() wszyscy mieli wyróżnienia tylko w różnej kolejnosci (to był finał)wbrew temu co się wydaje nie ma tylu filmów o wampirach... dziewczyny juz chyba wszystkie tytuły, które znam podały... uprzedź koleżanke żeby czystej krwi nie właczała przy dzieciach bo zaczyna się ostrego sexu xD jak się śni własna śmierc to chyba jakies zmiany symbolizuje... Cytat:
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-03-18 o 16:48 |
|||
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się przypomniało o Gordonie-Levicie
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam zjdęcia do albumu (nie śmiac się
)na 1 jest zdjęcie makijauz na misz masz, ale cos mi nie wyszło, bo od połowy kącika powinnam miesc brudny róż, a wygląda jakbym miała całe oczy na szaro pomalowane ![]() no i oczywiscie głupia mina ![]() 2 zdjęcie w całości (nie da się skorektorowac czerownych oczu a ostatnie zdjęcie to makijaz na noc naukowa i tez coś mi nie wyszło, bo od połowy oka miałam ciemny fiolet;/ |
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Kobito... pobiłaś mnie w narzekaniu
![]() wszytsko jak najbardziej ok
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie narzekam tylko tłumaczę usterki
|
|
|
|
|
#2210 | |||||
|
|
Cytat:
Czekałam, bo chciałam najpierw obejrzeć amerykańską wersję, co wyszła w zeszłym roku, ale oczywiście milion innych rzeczy było do zrobienia i klops , a na dekoderze czeka i czeka...Cytat:
Ale wkurzała mnie strasznie ta cała Beth, taka rozlazła mimoza. No i tandetna metamorfoza, bleh ![]() Za to w oko wpadł mi Joseph, trochę podobny do mojego gina który nawiasem mówiąc jest bardzo przystojny ![]() Więzów nie oglądałam, też ze dwa odcinki. Cytat:
Chyba tak zrobię. Najpierw muszę zużyć Mypę Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zgadzam się I spróbuj mi jeszcze powiedzieć, że włosy masz brzydkie ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Właśnie ściągnęłam sobie film, będziemy jutro oglądać z TŻ'em - obawiam się, że bez paczki chusteczek (na głowę ) się nie obędzie http://www.youtube.com/watch?v=aRs6-...feature=fvwrel
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-18 o 22:57 |
||
|
|
|
|
#2212 | |
|
|
Nie oglądałam WM
![]() Ale niezły jest, oj... ciacho ![]() Już pomijając samą konstrukcję postaci, wkurza mnie też aktorka... Nie wiem 'co poeta miał na myśli' obsadzając ją w tej roli, ale wg mnie ona się zupełnie nie nadaje. I podobno jakąś nagrodę za to dostała [Emmy Award?] - gdzie jury ma oczy ???Cytat:
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
W Moonlight był chyba trochę starszy bo w WM taki dzieciak jeszcze
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-18 o 23:52 |
|
|
|
|
|
#2214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj, na drugi dzień po użyciu cudeniek, włosy lekko przyklapnięte, ale myć nie trzeba. Cytat:
Z ust mi to wyjęłaś ! WOW ! I podsumuję tak jak Dziewczyny : jak jeszcze kiedykolwiek napiszesz {nabredzisz} o swoich licznych {!!!} mankamentach - przestanę z Tobą rozmawiać, bo z głupkami nie gadam. Ot co ! Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj mamy wiejskie zebranie. Zmusiliśmy Wójta i jego przybocznych do przyjazdu. To się będzie działo ! Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2215 | ||||
|
|
Czyli taki w sam raz do zjedzenia ciasteczko
![]() Cytat:
Cytat:
i nastrasz, że nici z filmu ![]() Cytat:
, może uda mi się powstrzymać do poniedziałku ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Joseph-gin = Joseph Gordon-Levitt?
bo się kurna zgubiłam ![]() I znowu byłam w sh
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
1 zdjęcie jest z lampą bo było ciemno i dlatego cera ładnie wyszła
a to ostatnie też jest przekłamane, bo nie mam takiej ładnej cery![]() włosy mam lekko podprostowane no, ale dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- chyba w poniedziałek pójde do natury i kupię różowy MA i błotko do włosów bielendy na promocji po 9 zł
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
|
Nie, Jason Dohring
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Wygooglowałam i przyznam, ze niezły
![]() NK nie gadaj głupot
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asia, moja koleżanka napaliła się na ten puder Catrice (trochę w tym mojej zasługi ) więc jakbyś miała okazję to bym bardzo prosiła o zakup ![]() A wiesz, że w nowej gazetce będzie promocja? 16 zł ![]() Wysłałaś już mój puder? Bo jeśli nie to mogę poczekać gdyby udało Ci się kupić ten drugi Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-19 o 15:26 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Coś tam wyczytałam, że mogę normalnie przelewem ze swojego konta? 

]. pewnie mają to jakoś zautomatyzowane, może w związku z tym samym emailem na który zakładasz konta [tak mi się wydaje].

] 

???