Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 21:28   #2191
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Te stolce to zapamiętam chyba do końca życia
Strasznie mnie ciekawi jak to jest napisane w oryginale

Cytat:
Czad , a teraz się strzeż zakupowej manii
Teraz zakładaj szybciutko Paypala i skojarz go z ebayem
Założyłam i chyba skojarzyłam ale nie wiem czy dobrze bo jak chciałam robić wg instrukcji to w ogóle nie miałam czegoś takiego w co miałam kliknąć tylko było napisane "Twoje konto w serwisie eBay jest połączone z Twoim kontem PayPal" chociaż ja nie klikałam na "dołącz moje konto Paypal" bo czegoś takiego w ogóle nie miałam
A jeśli chodzi o zakupową manię to już tego doświadczyłam jak TŻ dał mi swoje hasło do allegro

Edit. Zastanawiam się tylko jak wpłacać pieniądze na Paypala jeśli nie mam karty kredytowej? Coś tam wyczytałam, że mogę normalnie przelewem ze swojego konta?

Edit2. Chyba dodałam swoją kartę Inteligo do Paypala - czy to oznacza, że jak będę coś kupować to automatycznie będzie mi ściągać pieniądze z konta? Zabrało mi opłatę 6,50 za potwierdzenie a za co jeszcze złotówkę?
Asia ratuj, żebym jakiejś głupoty nie zrobiła

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-17 o 22:18
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:52   #2192
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Już nie pamiętam, jak to było z łączeniem PP i ebaya, ale jak napisali, że połączone, to pewnie tak jest [chyba ]. pewnie mają to jakoś zautomatyzowane, może w związku z tym samym emailem na który zakładasz konta [tak mi się wydaje].

Nie musisz mieć kredytowej, Inteligo działa , sprawdziłam na sobie
Jak coś kupisz, to ściągnie samoistnie i przy zwrotach odda od razu na konto.

Nie wiem, za co dodatkowe 1 zł zjadło , już nie pamiętam . Może z automatu doładowało Ci PP?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:56   #2193
Finlora
Zakorzenienie

Jak wchodzę na PP to mam 0,00 więc raczej nie doładowało, chyba, że to jakoś trwa A powiedz mi czy jak ściąga z konta za zakupy to jest za to jakaś dodatkowa opłata?
Ty masz dodaną tylko kartę czy jeszcze swój nr konta?
Stary 2011-03-17, 23:26   #2194
'Estelle'

Chyba numer rachunku dodawałam kiedyś w ustawieniach, bo planowałam sprzedaż na ebayu i był potrzebny do tzw. wypłat, ale jako że nigdy nie miałam typowej wpłaty [tylko zwroty], to nie wiem, czy to ma znaczenie.

Za płatności nie ma dodatkowej opłaty. Ona wliczona jest już w kurs PP, który jest zazwyczaj wyższy, niż ten podawany przez wyszukiwarkę.
Generalnie to jest tak, jakbyś płaciła kartą, nawet na wyciągu pozycja pojawia się z kilkudniowym opóźnieniem.

Stary 2011-03-18, 04:48   #2195
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !

Cytat:
Ooo, czekam na składzik bo mnie też zaciekawiły te kosmetyki w ostatniej gazetce.
Jak się za oknem rozwidni spróbuję odczytać i przepisać. Chyba łatwiej byłoby mi Braille'a odczytać niż te literki. Postaram się.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
kup jej książki, dużo lepsze
Ona nie ma czasu na czytanie - trójka dzieci i cały dom na głowie.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
my tez dostalismy tylko wyróżnienie... porazka
E tam, zaraz "porażka". Przecież byli i tacy, którzy nie dostali żadnej nagrody.

Cytat:
Toż Ona już ją ma !

Dziewczyny, ratujcie ! Podajcie mi tu zaraz tytuły filmów o wampirach dostępnych w Polsce na DVD. Sąsiadka wpadła w amok ! A zaczęło się niewinnie od serialu z telewizorni - "Pamiętniki wampirów" bodajże. Trzeba Kobicie pomóc, bo Ona innej rozrywki raczej nie ma. A - komputera nie ma, więc "ściąganie" odpada.

Miałam dzisiaj przykry sen. Śniłam własną śmierć. Ktoś mi wstrzyknął potas {nawet i to pamiętam} i do tego mnie o tym poinformował. Szłam, szłam przez ulice świadoma tego, że umieram i coraz słabsza, aż w końcu doszłam chyba do własnego mieszkania i półleżąc na kanapie - umarłam. To pewnie efekt tych wszystkich seriali, które oglądam . Tak się pocieszam. Chyba w ogóle przestanę sypiać.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 07:46   #2196
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba numer rachunku dodawałam kiedyś w ustawieniach, bo planowałam sprzedaż na ebayu i był potrzebny do tzw. wypłat, ale jako że nigdy nie miałam typowej wpłaty [tylko zwroty], to nie wiem, czy to ma znaczenie.

Za płatności nie ma dodatkowej opłaty. Ona wliczona jest już w kurs PP, który jest zazwyczaj wyższy, niż ten podawany przez wyszukiwarkę.
Generalnie to jest tak, jakbyś płaciła kartą, nawet na wyciągu pozycja pojawia się z kilkudniowym opóźnieniem.
Dzięki za wyjaśnienie, to teraz muszę coś kupić, żeby zobaczyć jak to wygląda D

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jak się za oknem rozwidni spróbuję odczytać i przepisać. Chyba łatwiej byłoby mi Braille'a odczytać niż te literki. Postaram się.
A lupy nie masz?

Cytat:
Toż Ona już ją ma !
Oj ma, ma Dobrze chociaż, że zdaje sobie z tego sprawę

Cytat:
Dziewczyny, ratujcie ! Podajcie mi tu zaraz tytuły filmów o wampirach dostępnych w Polsce na DVD. Sąsiadka wpadła w amok ! A zaczęło się niewinnie od serialu z telewizorni - "Pamiętniki wampirów" bodajże. Trzeba Kobicie pomóc, bo Ona innej rozrywki raczej nie ma. A - komputera nie ma, więc "ściąganie" odpada.
Akurat w tym momencie poza Draculą, Underworld i Wywiadem z wampirem nic mi do głowy nie przychodzi No i oczywiście 2 i 3 część Zmierzchu.

Cytat:
Miałam dzisiaj przykry sen. Śniłam własną śmierć. Ktoś mi wstrzyknął potas {nawet i to pamiętam} i do tego mnie o tym poinformował. Szłam, szłam przez ulice świadoma tego, że umieram i coraz słabsza, aż w końcu doszłam chyba do własnego mieszkania i półleżąc na kanapie - umarłam. To pewnie efekt tych wszystkich seriali, które oglądam . Tak się pocieszam. Chyba w ogóle przestanę sypiać.
Stary 2011-03-18, 09:04   #2197
Heroldin
Zakorzenienie

Lupę mam, a jakże ! No to próbuję przy oknie i z lupą. Kur,wpier,wmor - napisy w kolorze seledynowym na białym tle !

Szampon nadający połysk z morelą i pszenicą

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Cocamidopryl Betaine, Glycerin, Lauroyl Sarcosine, Prunus Armeniaca Fruit Extrakt*, Triticum Vulgare Extract*, Vitis Vinifera Extract*, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzet Wheat Protein, Alkohol {etanol}, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Parfum**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Limonene**.

* - surowce pochodzące z kontrolowanej biologicznie uprawy
**- natural essential oils.

Odżywka nadająca połysk z morelą i pszenicą

Aqua, Alcohol {po niemiecku napisane jest : Weingeist, a więc : spirytus, alkohol ; ale jest przy nim ta jedna gwiazdka o znaczeniu j.w. więc może to alkohol np. z winogron }, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimenthylamine, Myristyl Alcohol, Glycine Soja Oil*, Triticum Vulgare Oil*, Sodium Lactate, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Vitis Vinifera Extract*, Halianthus Annuus Seed Oil, Lauroyl Sarcosine, Hydroxyethylcellulose, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Limonene**.

Znaczenie "gwiazdek" jak przy szamponie.

To teraz Wy się męczcie, a ja idę pod prysznic, organoleptycznie testować
Stary 2011-03-18, 10:07   #2198
'Estelle'

Cytat:
Niech czyta dzieciom
Cytat:
Toż Ona już ją ma !
Miała, ale w mniejszym wymiarze. Teraz okno na świat szeroki otwarte , można się nieźle zachłysnąć, bo dostępne są towary, które dotychczas były poza zasięgiem...

Cytat:
Z seriali:
*Pamiętniki Wampirów
*Czysta krew
*Więzy krwi
*Pod osłoną nocy

*Underworld - 3 cześci
*Drakula na wszystkie sposoby - od klasyka Coppoli, po inne, czasem obciachowe interpretacje typu Drakula 2000 czy królowa Potępionych
*Wywiad z Wampirem
*Straż Nocna i Straż Dzienna
*Forsaken
*Pozwól mi wejść
Cytat:
To musiało byc straszne
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienie, to teraz muszę coś kupić, żeby zobaczyć jak to wygląda D
Sprawdzaj
Cytat:
Lupę mam, a jakże ! No to próbuję przy oknie i z lupą. Kur,wpier,wmor - napisy w kolorze seledynowym na białym tle !
[...]
To teraz Wy się męczcie, a ja idę pod prysznic, organoleptycznie testować
Dobre te składy. Niekonserwowane chemicznie [alkoholem raczej]. Pewnie troche konserwantów siedzi w samych składnikach [ w końcu trzeba je jakoś zabezpieczyć], ale nie ma takich typowych, jak zawsze w składach.
Jak mi kudły trochę podrosną to się skuszę na pewno. I pobiegnę obadać inne kosmetyki tej formy. Może jakies kremidła albo myjadła do twarzy fajne mają [i kijek z tym, że mam zapas ]
Gdyby jakaś fajna pianka do twarzy się znalazła...

Stary 2011-03-18, 10:16   #2199
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Miała, ale w mniejszym wymiarze. Teraz okno na świat szeroki otwarte , można się nieźle zachłysnąć, bo dostępne są towary, które dotychczas były poza zasięgiem...
Już się boję

Cytat:
Z seriali:
*Pamiętniki Wampirów
*Czysta krew
*Więzy krwi
*Pod osłoną nocy
Zupełnie zapomniałam - na początku nie skojarzyłam tytułu bo ja cały czas myślę o tym po angielsku Moonlight - uwielbiam ten serial Strasznie się wkurzyłam kiedy dowiedziałam się, że go anulowali

Cytat:
Dobre te składy. Niekonserwowane chemicznie [alkoholem raczej]. Pewnie troche konserwantów siedzi w samych składnikach [ w końcu trzeba je jakoś zabezpieczyć], ale nie ma takich typowych, jak zawsze w składach.
Jak mi kudły trochę podrosną to się skuszę na pewno. I pobiegnę obadać inne kosmetyki tej formy. Może jakies kremidła albo myjadła do twarzy fajne mają [i kijek z tym, że mam zapas ]
Gdyby jakaś fajna pianka do twarzy się znalazła...
No i po coś to pisała, jeszcze zboczę z drogi i do Rossmanna dzisiaj wejdę Nie, nie mogę, mam do wykończenia Glorię, Bingo i Romantic - na razie szlaban na kosmetyki włosowe

Ale wejdę dziś do Natury, tej na drugim końcu miasta, do której rzadko zaglądam - ostatnio jak tam byłam szafa Color Avenue była pusta więc może wstawili już coś zamiast niej Mam nadzieję, że nie Kobo bo ta jest obok mojej pracy
Stary 2011-03-18, 11:26   #2200
Heroldin
Zakorzenienie

To znowu ja. Nic nie mogę robić, bo koty w domu śpią. Jak wezmę się za mięcho, to mi połowę zeżrą. Musze poczekać z gotowaniem, aż się obudzą i pójdą precz.

Ja już po użyciu "cudeniek". A więc - orgazmicznie to one nie działają, ale i nie są najgorsze. Takie na 4+. A to jak na mnie dużo. Najważniejsze dla mnie kryterium : w czasie mycia wyciągnęłam może z dziesięć włosów, a nie garście, jak przy innych. Skóra głowy nie swędzi. Włosy sianowate {jak to piszą wizażanki : włoski mam takie mięciutkie}, końcówki postrzępione. Znaczy to, że zbyt dobrze nie wygładzają. Połysku jakiegoś specjalnego to ja nie widzę. Konsystencja fajna : szampon przezroczysty, odżywka biała i bardzo gęsta. Jak na mój gust - zbyt intensywnie pachną. Przebija zapach cytryny. Reasumując - do kosza nie lecą i skuszę się na inne kosmetyki tej firmy. Możecie kupować.

Stary 2011-03-18, 12:44   #2201
'Estelle'

Cytat:
Zupełnie zapomniałam - na początku nie skojarzyłam tytułu bo ja cały czas myślę o tym po angielsku Moonlight - uwielbiam ten serial Strasznie się wkurzyłam kiedy dowiedziałam się, że go anulowali
A mnie on wnerwiał, taki słodko-mdlący, maślane oczy...
Ale dla koleżanki Kasi się nada, bo to w takiej konwencji zmierzchowej trochę
Cytat:
No i po coś to pisała, jeszcze zboczę z drogi i do Rossmanna dzisiaj wejdę Nie, nie mogę, mam do wykończenia Glorię, Bingo i Romantic - na razie szlaban na kosmetyki włosowe

Na włosowe tak, ale może ta firma robi i inne kosmetyki
Wiem, że mają żele i mleczka do ciała, najbardziej liczę na coś do gębusi
Cytat:
Ale wejdę dziś do Natury, tej na drugim końcu miasta, do której rzadko zaglądam - ostatnio jak tam byłam szafa Color Avenue była pusta więc może wstawili już coś zamiast niej Mam nadzieję, że nie Kobo bo ta jest obok mojej pracy
Zaglądaj i dawaj znać
Cytat:
To znowu ja. Nic nie mogę robić, bo koty w domu śpią. Jak wezmę się za mięcho, to mi połowę zeżrą. Musze poczekać z gotowaniem, aż się obudzą i pójdą precz.

Ja już po użyciu "cudeniek". A więc - orgazmicznie to one nie działają, ale i nie są najgorsze. Takie na 4+. A to jak na mnie dużo. Najważniejsze dla mnie kryterium : w czasie mycia wyciągnęłam może z dziesięć włosów, a nie garście, jak przy innych. Skóra głowy nie swędzi. Włosy sianowate {jak to piszą wizażanki : włoski mam takie mięciutkie}, końcówki postrzępione. Znaczy to, że zbyt dobrze nie wygładzają. Połysku jakiegoś specjalnego to ja nie widzę. Konsystencja fajna : szampon przezroczysty, odżywka biała i bardzo gęsta. Jak na mój gust - zbyt intensywnie pachną. Przebija zapach cytryny. Reasumując - do kosza nie lecą i skuszę się na inne kosmetyki tej firmy. Możecie kupować.

Dzięki za wyczerpującą recenzję
Skusiłabym się na szampon, ale mi mojej Rzepki trochę szkoda

Stary 2011-03-18, 14:18   #2202
ImmortalLover
Zakorzenienie

Asia oglądałaś "Pozwól mi wejść"? Kiedyś z J próbowałam to obejrzeć,ale jakoś mi nie siadł ten film.
Przed chwilą obejrzałam "Incepcję" i mam siekę w głowie a jak jescze przeczytałam interpretację końcówki na filmwebie to już całkiem

Co do filmów o wampirach to przychodzi mi na myśl jeszcze parodia "Zmierzchu" ale koleżance się raczej nie spodoba

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 15:39   #2203
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie on wnerwiał, taki słodko-mdlący, maślane oczy...
A mnie się podobał Za to Więzów krwi znieść nie mogłam, obejrzałam może 2 odcinki i odpuściłam
Co do True Blood niech Kasia uprzedzi koleżankę, żeby obejrzała przynajmniej 4-5 odcinków zanim się zniechęci bo ja po pierwszym nie chciałam w ogóle tego oglądać, dopiero TŻ (który obejrzał dalej) przekonał mnie, że to całkiem niezłe

Cytat:
Zaglądaj i dawaj znać
Kobo niestety

Cytat:
Skusiłabym się na szampon, ale mi mojej Rzepki trochę szkoda
To odpocznij chwilę od Rzepki i daj szansę czemuś innemu

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Przed chwilą obejrzałam "Incepcję" i mam siekę w głowie a jak jescze przeczytałam interpretację końcówki na filmwebie to już całkiem
Podobało mi się, dobry film
Stary 2011-03-18, 16:46   #2204
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie powiedziałabym, że straszne. Nie jest to typowy horror, chodzi w nim o coś innego. Ale trzyma w napięciu. I ma zaje-klimat

No to czekamy

Oj tam, nie przejmuj się

Te stolce to zapamiętam chyba do końca życia

O, szkoda, że zapomniałam napisać wcześniej, bo widziałam w sobotę w Leclercu takie mega wielkie miotły , w sam raz do charakteryzacji
Daj znać, jak było

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Teraz zakładaj szybciutko Paypala i skojarz go z ebayem
dołączy do kolejki 'kiedys obejrzę'

wrzucę później

tylko by mi ta miotła przeszkadzała i po minucie bym ją odstawiła zabrałam komus kapelusz (nikt sie nie upominał), ale po 2 godzinach zdjęłam, bo nie dałam rady go dłużej nosic
było, było śpiąco, na prezentacji z bioli usnęłam jestem nie zdolna do użytku, nigdzie dzis nie pójdę, bo usypiam o 4 babka z gery kazała nam biegac po szkole 'a'la podchody' w poszukiwaniu zadań i rozwiązywaniu ich... ja juz ledwo chodziłam za grupą, ale piątki dostalismy

Cytat:
Witam !

E tam, zaraz "porażka". Przecież byli i tacy, którzy nie dostali żadnej nagrody.

Toż Ona już ją ma !

jak się ma czas na oglądanie to i na czytanie się znajdzie, a jak jej się tak podoba zmierzch to musowo powinna przeczytac

wszyscy mieli wyróżnienia tylko w różnej kolejnosci (to był finał)

wbrew temu co się wydaje nie ma tylu filmów o wampirach... dziewczyny juz chyba wszystkie tytuły, które znam podały...
uprzedź koleżanke żeby czystej krwi nie właczała przy dzieciach bo zaczyna się ostrego sexu xD

jak się śni własna śmierc to chyba jakies zmiany symbolizuje...
Cytat:
Już się boję

tez lubiłam moonlight i tez się wkurzyłam, ze przerwali po ok 15 odcinkach;/

Nakarm pieska

Wymienię

Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-03-18 o 16:48
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 17:16   #2205
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
uprzedź koleżanke żeby czystej krwi nie właczała przy dzieciach bo zaczyna się ostrego sexu xD

Cytat:
jak się śni własna śmierc to chyba jakies zmiany symbolizuje...
Oby na lepsze
Stary 2011-03-18, 19:38   #2206
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Podobało mi się, dobry film
Mnie się przypomniało o Gordonie-Levicie uwielbiam go

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-03-18, 19:38   #2207
NaKrawedzi
Zakorzenienie

wrzuciłam zjdęcia do albumu (nie śmiac się)
na 1 jest zdjęcie makijauz na misz masz, ale cos mi nie wyszło, bo od połowy kącika powinnam miesc brudny róż, a wygląda jakbym miała całe oczy na szaro pomalowane
no i oczywiscie głupia mina
2 zdjęcie w całości (nie da się skorektorowac czerownych oczu
a ostatnie zdjęcie to makijaz na noc naukowa i tez coś mi nie wyszło, bo od połowy oka miałam ciemny fiolet;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-18, 19:51   #2208
ImmortalLover
Zakorzenienie

Kobito... pobiłaś mnie w narzekaniu
wszytsko jak najbardziej ok

Stary 2011-03-18, 19:57   #2209
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja nie narzekam tylko tłumaczę usterki

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-18, 21:51   #2210
'Estelle'

Cytat:
Asia oglądałaś "Pozwól mi wejść"? Kiedyś z J próbowałam to obejrzeć,ale jakoś mi nie siadł ten film.
Mam nagraną i zabieram się za to...
Czekałam, bo chciałam najpierw obejrzeć amerykańską wersję, co wyszła w zeszłym roku, ale oczywiście milion innych rzeczy było do zrobienia i klops , a na dekoderze czeka i czeka...
Cytat:
A mnie się podobał Za to Więzów krwi znieść nie mogłam, obejrzałam może 2 odcinki i odpuściłam
Ja obejrzałam na raty, bo była ciekawa co z tą jego" starą" babką.
Ale wkurzała mnie strasznie ta cała Beth, taka rozlazła mimoza. No i tandetna metamorfoza, bleh
Za to w oko wpadł mi Joseph, trochę podobny do mojego gina
który nawiasem mówiąc jest bardzo przystojny
Więzów nie oglądałam, też ze dwa odcinki.
Cytat:
Co do True Blood niech Kasia uprzedzi koleżankę, żeby obejrzała przynajmniej 4-5 odcinków zanim się zniechęci bo ja po pierwszym nie chciałam w ogóle tego oglądać, dopiero TŻ (który obejrzał dalej) przekonał mnie, że to całkiem niezłe
Zgadza się. Choć przyznam, że też mnie rozczarował. Sookie działała mi na nerwy strasznie, taka prosta i naiwna, zero głębi, jakiejś tajemnicy, mroczności...
Cytat:
To odpocznij chwilę od Rzepki i daj szansę czemuś innemu
Chyba tak zrobię. Najpierw muszę zużyć Mypę

Cytat:
wbrew temu co się wydaje nie ma tylu filmów o wampirach... dziewczyny juz chyba wszystkie tytuły, które znam podały...
Filmów to może jest i sporo, ale tych dobrych, to niekoniecznie. Wszystkie tandetne, typowe, krwawe, nic ciekawego.
Cytat:
wrzuciłam zjdęcia do albumu (nie śmiac się)
na 1 jest zdjęcie makijauz na misz masz, ale cos mi nie wyszło, bo od połowy kącika powinnam miesc brudny róż, a wygląda jakbym miała całe oczy na szaro pomalowane
no i oczywiscie głupia mina
2 zdjęcie w całości (nie da się skorektorowac czerownych oczu
a ostatnie zdjęcie to makijaż na noc naukowa i tez coś mi nie wyszło, bo od połowy oka miałam ciemny fiolet;/
Bardzo ładnie wyglądasz, makijaż śliczny, a jaką Ty masz ładną cerę

Stary 2011-03-18, 23:24   #2211
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Za to w oko wpadł mi Joseph, trochę podobny do mojego gina
który nawiasem mówiąc jest bardzo przystojny
Mnie też Joseph się podobał, ja go zresztą kojarzę z Veroniki Mars

Cytat:
Zgadza się. Choć przyznam, że też mnie rozczarował. Sookie działała mi na nerwy strasznie, taka prosta i naiwna, zero głębi, jakiejś tajemnicy, mroczności...
Weź mi nic nie mów, ona mnie strasznie wkurza

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz, makijaż śliczny, a jaką Ty masz ładną cerę
Zgadzam się I przestań wreszcie narzekać jaką masz paskudną cerę pełną niedoskonałości
I spróbuj mi jeszcze powiedzieć, że włosy masz brzydkie

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Właśnie ściągnęłam sobie film, będziemy jutro oglądać z TŻ'em - obawiam się, że bez paczki chusteczek (na głowę ) się nie obędzie http://www.youtube.com/watch?v=aRs6-...feature=fvwrel

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:57
Stary 2011-03-18, 23:46   #2212
'Estelle'

Cytat:
Mnie też Joseph się podobał, ja go zresztą kojarzę z Veroniki Mars
Nie oglądałam WM
Ale niezły jest, oj... ciacho
Cytat:
Weź mi nic nie mów, ona mnie strasznie wkurza
Już pomijając samą konstrukcję postaci, wkurza mnie też aktorka... Nie wiem 'co poeta miał na myśli' obsadzając ją w tej roli, ale wg mnie ona się zupełnie nie nadaje.
I podobno jakąś nagrodę za to dostała [Emmy Award?] - gdzie jury ma oczy ???
Cytat:
Właśnie ściągnęłam sobie film, będziemy jutro oglądać z TŻ'em - obawiam się, że bez paczki chusteczek (na głowę ) się nie obędzie http://www.youtube.com/watch?v=aRs6-...feature=fvwrel
O, wygląda fajnie , z akitą w roli głównej, Kasi pewnie by się spodobał

Stary 2011-03-18, 23:51   #2213
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie oglądałam WM
Ale niezły jest, oj... ciacho
W Moonlight był chyba trochę starszy bo w WM taki dzieciak jeszcze

Cytat:
Czytałam, że jest oparty na prawdziwej historii - pies codziennie przez 9 lat czekał w tym samym miejscu, w którym po raz ostatni widział swojego pana - oj, czuję, że będę ryczeć

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:52
Stary 2011-03-19, 04:56   #2214
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Koleżanka serdecznie dziękuje i już nogami przebiera, coby oglądać. Dziwnie na mnie patrzyła ... Chyba czeka mnie w poniedziałek droga do wypożyczalni. A drożdżówki nie ma. Może dzisiaj .

Cytat:
Napisane przez Estele
Wiem, że mają żele i mleczka do ciała, najbardziej liczę na coś do gębusi
Ja też mam chęć na coś pod prysznic i kremy. Będę w mieście w przyszłym tygodniu, to "obadam".
Dzisiaj, na drugi dzień po użyciu cudeniek, włosy lekko przyklapnięte, ale myć nie trzeba.

Cytat:
uprzedź koleżanke żeby czystej krwi nie właczała przy dzieciach bo zaczyna się ostrego sexu
Dzięki, uprzedzę. Ona zaczyna seans filmowy po 23, gdy dzieci i mąż już śpią.

Cytat:
Oby na lepsze
Z ust mi to wyjęłaś !

Cytat:
wrzuciłam zjdęcia do albumu
WOW !

I podsumuję tak jak Dziewczyny : jak jeszcze kiedykolwiek napiszesz {nabredzisz} o swoich licznych {!!!} mankamentach - przestanę z Tobą rozmawiać, bo z głupkami nie gadam. Ot co !

Cytat:
Dwoje moich faworytów : Rysiu i Akita !

Cytat:
Czytałam, że jest oparty na prawdziwej historii - pies codziennie przez 9 lat czekał w tym samym miejscu, w którym po raz ostatni widział swojego pana - oj, czuję, że będę ryczeć
No to ja już nie obejrzę. Za słaba psychicznie jestem, no i o zwierzętach nie oglądam, bo to zawsze jakieś rozdzierające serce historie. To już wolę jak się ludzie po mordach leją

Dzisiaj mamy wiejskie zebranie. Zmusiliśmy Wójta i jego przybocznych do przyjazdu. To się będzie działo !

Miłego dnia
Stary 2011-03-19, 12:41   #2215
'Estelle'

Cytat:
W Moonlight był chyba trochę starszy bo w WM taki dzieciak jeszcze
Czyli taki w sam raz do zjedzenia ciasteczko
Cytat:
Nie mogę takich filmów, bo pewnie też bym ryczała, a nie lubię tego.
Cytat:
Koleżanka serdecznie dziękuje i już nogami przebiera, coby oglądać. Dziwnie na mnie patrzyła ... Chyba czeka mnie w poniedziałek droga do wypożyczalni. A drożdżówki nie ma. Może dzisiaj .
To spraw jej za brak ciasteczka i nastrasz, że nici z filmu
Cytat:
Ja też mam chęć na coś pod prysznic i kremy. Będę w mieście w przyszłym tygodniu, to "obadam".
Dzisiaj, na drugi dzień po użyciu cudeniek, włosy lekko przyklapnięte, ale myć nie trzeba.
Mam ochotę już dziś wstąpić do Rossmanna , może uda mi się powstrzymać do poniedziałku
Cytat:
Dzisiaj mamy wiejskie zebranie. Zmusiliśmy Wójta i jego przybocznych do przyjazdu. To się będzie działo !
Miłego dnia
O, daj znać koniecznie, jak tam pertraktacje

Stary 2011-03-19, 13:05   #2216
ImmortalLover
Zakorzenienie

Joseph-gin = Joseph Gordon-Levitt? bo się kurna zgubiłam
I znowu byłam w sh

Stary 2011-03-19, 13:19   #2217
NaKrawedzi
Zakorzenienie

1 zdjęcie jest z lampą bo było ciemno i dlatego cera ładnie wyszła a to ostatnie też jest przekłamane, bo nie mam takiej ładnej cery
włosy mam lekko podprostowane
no, ale dziękuję

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

chyba w poniedziałek pójde do natury i kupię różowy MA i błotko do włosów bielendy
na promocji po 9 zł

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-19, 13:52   #2218
'Estelle'

Cytat:
Joseph-gin = Joseph Gordon-Levitt? bo się kurna zgubiłam
Nie, Jason Dohring
Cytat:
1 zdjęcie jest z lampą bo było ciemno i dlatego cera ładnie wyszła a to ostatnie też jest przekłamane, bo nie mam takiej ładnej cery
włosy mam lekko podprostowane
no, ale dziękuję
Dobra, dobra, nie bujaj

Stary 2011-03-19, 14:50   #2219
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wygooglowałam i przyznam, ze niezły

NK nie gadaj głupot

Stary 2011-03-19, 15:22   #2220
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę takich filmów, bo pewnie też bym ryczała, a nie lubię tego.
Ja też nie mogę ale jednocześnie strasznie mnie ten film ciekawi dlatego pewnie obejrzę i będę ryczeć jak głupia

Cytat:
Wygooglowałam i przyznam, ze niezły

Asia, moja koleżanka napaliła się na ten puder Catrice (trochę w tym mojej zasługi ) więc jakbyś miała okazję to bym bardzo prosiła o zakup
A wiesz, że w nowej gazetce będzie promocja? 16 zł
Wysłałaś już mój puder? Bo jeśli nie to mogę poczekać gdyby udało Ci się kupić ten drugi

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-19 o 15:26
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości