|
|
#2191 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klan cz. II
Cytat:
ale sie usmialam - o co chodzilo z surogatką Absolutnie? :O - raz byla twarz w pracy, a raz woda w restauracji ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
swoją drogą, zawsze zastanawialo mnie jakim cudem to zobaczyl - przeciez taki przykladny ojciec i mąż nie ogląda takich magazynów xD
|
||
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Jej córka nie mogła mieć dzieci,więc Anna chciała jej pomóc i wynajęła panią Ale nic z tego nie wyszło i Agnieszka dostała te odżywki,bo z Zosią była w ciąży. Ale Anna-Absolutnie chciała też dla siebie dziecko,jak nie " kupić' to adoptować, i pojawił się Błażej...
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------
[/COLOR]tak,Olka, nie zauwazyłam o kim piszecie xD btw, ostatnio zdałam sobie sprawe ze dzięki oglądaniu Klanu radzę sobie z moim nastrojem depresyjnym którego przyczyna jest moja mama. Co do Bozeny, niedawno ciocia mi mówila ze jestem do niej podobna a tearz sama to widzę xDD z wyglądu tak, z zachowania tez mniej wiecej (a zwlaszcza z ostatnim zakochaniem xD) Edytowane przez emma95 Czas edycji: 2012-01-07 o 10:40 |
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
Boża jest nawet ładna, wyrobiła się, tylko nie wiem mi jakoś zawsze przeszkadzało to że ona ma taką skórę... jakby była wiecznie opalona, w sensie ma jasne włosy, ale cera taka "ziemista".
Ja z zachowania byłabym podobna raczej do Kamili, jestem czasem taka figo fago i wkurzająca :P chociaż jak nadchodzi sesja to jestem Beatą w sensie jak wczesniej było że ona non stop pracuje i żyje tylko o kawie :P mam nadzieję że nigdy nie jestem Małgorzatą albo Zytą!
Edytowane przez kluska0 Czas edycji: 2012-01-07 o 10:48 |
|
|
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja z kolei czasami jestem Anią Absolutnie xDD ale nigdy nie Kamilką ![]() ~ Gdybyscie znalazły jakieś fragmenty starych odcinków Klanu to dajcie linka ![]() bo ja szukam na yt ale narazie są tylko nowe, przeróbki lub te powszechnie znane jak np. napad u Chojnickich czy kolednicy
Edytowane przez emma95 Czas edycji: 2012-01-07 o 11:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożenka rzeczywiście ładnie urosła, a Kamila wczoraj w tym warkoczu, wyjątkowo ładnie wyglądała. Chyba nie powinna rozpuszczać włosów
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?feature...v=pry6OyNxY3M#!
Zytka ![]() ~ najśmieszniejsze jest ze powierzchownie patrząc aktorki grające Kamilke i Bożenke prywatnie zachowuja się podobnie do postaci granych przez siebie Edytowane przez emma95 Czas edycji: 2012-01-07 o 12:12 |
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/37469/...acet_grazynki/
a więc jednak Mariusz vs. Profesor :P
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Niech bierze Profesora. Ten Mariusz to d*pa nie facet, jakiś taki niezaradny, a Profesor to w końcu profesor
Mariusz się nawet własnym dzieckiem nie potrafi zająć, więc w wychowaniu dzieci Grażynki raczej nie pomoże, a jeszcze zrzuci jej na głowę swojego syna
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2204 |
|
Konto usunięte
|
Ja już dawno mówiłam, że chcę profesora! Zaradny facet i w porządku się wydaje. Broń Boże ta ofiara losu Mariusz. Nie znoszę go! Tylko problemy z nim cały czas:/
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
ja też wolę profesora. jednak z drugiej strony on wydaje mi się, nie wiem jak to dokładnie określić, taki sztywny
o ile jako partnera dla Grażynki jestem w stanie go sobie wyobrazić, ale już to jaki będzie miał stosunek do dzieciaków nie za bardzo... a Mariusz kiedyś wydawał się inny przecież nieraz pomagał Grażynce w opiece nad dziećmi, woził je do szkoły, opiekował się... ale nie dziwię się, że po tych wszystkich przejściach, które miał w życiu, mógł w końcu sam stracić siłę... myślę, że jako przyjaciel Ryśka nie powinien wiązać się z Grażynką tylko, żeby nie wymyślili, że Mariusz samotny z dzieckiem wprwadza się do owdowiałej Graży... Bożenka pewnie wtedy by się wyprowadziła do mieszkania, w którym teraz mieszkają Olka i Norbert, bo przecież przy malym dziecku nie miała by warunków do nauki, w końcu pójdzie w październiku na studia. ciekawe jakie
|
|
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem za profesorem, Mariusz jest tragiczny jako postać, a sam aktor też nie za piękny
fakt, że lepszy od Ryśka bo to to już w ogóle tradżedi dla mnie, ale Mariusza kulkowaty nos nadaje mu wygląd chłopka oderwanego od pługa. Jestem straszna, wiem.Boża niech się wyprowadza na swoje bo jeszcze się skrzywi przy tej rodzinie
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
jaki profesor? chyba nie ogarniam
|
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Już jakiś czas temu był motywik że Graża aby wspomóc budżet domowy podjęła się pracy dodatkowej bycia pielęgniarką domową i opiekowała się śmiertelnie chorą żoną pewnego profesora. Żona dogorywała w łóżku, a profesor znalazł oparcie, słuchacza trosk i ramie do płaczu w Grażynie, po czym jakiś czas potem żona zmarła i tak też kontakt Graży i profesora się urwał, jak widać nie na zawsze
|
#2210 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja wolę kogoś innego, nowego dla Grażynki...
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Ja Graży zbytnio nie lubie wiec mi to wisi :P
|
#2212 |
|
|
Też nie jestem jej fanka, ale nie zniosę widoku Krzyśka Zduńskiego
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że nie będzie Klanu jesienią?! To prawda? :O
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Woooot? To co my będziemy wtedy robić? XD
|
#2216 |
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś mi się rzuciło w oczy że ten sezon jest ostatni i mają skończyć nadawanie po 15 latach
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nie....
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam cos takiego na wikipedii. Mam nadzieję, że to nieprawda, bo podobno Plebania się kończy, Na Wspólnej się kończy i jeszcze Klan. Co ja będę robić wieczorami
?
|
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
Już mieli kończyć plebanię 30 grudnia, a dalej leci więc mam nadzieję, że to jakaś głupia plotka
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

)

Ale nic z tego nie wyszło i Agnieszka dostała te odżywki,bo z Zosią była w ciąży. Ale Anna-Absolutnie chciała też dla siebie dziecko,jak nie " kupić' to adoptować, i pojawił się Błażej...