![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Dzien dobry
![]() Ja juz w domku, wczoraj przed 23 przyjechalam ![]() Zla jestem bo szpital nie dosc ze zaplacil za dyzury 12 (a w umowie jak byk ze do 10 kazdego miesiaca ![]() Pieniazki co mialy byc na wakacje wrzucilam na lokate i rosnie mi zlotowka dziennie ![]() Strasznie mnie korci zeby powydawac ale trzymam sie twardo, wszystko mam - i kosmetyki i ubrania na jesien, nowe buty i plaszczyk - jedyne co mam w planach kupic to szara torebka, mam juz upatrzona taka: http://www.diversesystem.com/kolekcj...rba-costa.html No i plaszcze zimowe za jakis czas chce oddac do pralni ![]() Anoola - o kurcze, szklo ![]() ![]() ![]() Effie - no przesadzaja z tymi kosmetykami ![]() ![]() Ja na szczescie sie obiadem nie musze martwic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Wtajemniczenie
|
hej babeczki
![]() ![]() mordercza podróż do domu wczoraj nakłoniła mnie do wymuszenia kolejnej wyprawy już autem, niezależnie, czy pojadę sama, czy z P. nie przeżyję kolejnych 10 h w autobusach, na dworcach, w spalinach i bez możliwości zatrzymania się na wc ![]() pytanie czy będę miała odwagę jechać sama 500 km ![]() ![]() ogarniam chatę, idę wrzucić pranie i wyciagnąć rybę na obiad. P. w weekend w końcu złowił coś na obiad ![]() ![]() idę ogarniać, jak będę mieć wolny przebieg to nadrobię wątek ![]()
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo to duzo masz odłozone bo mi na koncie rośnie 38groszy dziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Tallu fajna torebka. Ja mam 1 szarą, lubię ten kolor
![]() Ja na obiad zjadłam Garnek Chłopski, mała trochę też podjadła, prócz tego ma rosół, a Tż'owi dziś nie gotuję, bo ma być znowu późno, więc coś przegryzie tylko ![]() Pozmywałam, jeszcze muszę poskładać ciuchy z suszarki, ale mi się nie chce ![]()
![]() |
#2195 |
Wtajemniczenie
|
Nurek, Lili - dziekuje, tak sie do niej zabieram i zabieram i w koncu chyba ja kupie
![]() Nurku - jak mialam na koncie oszczednosciowym to roslo mi 74 gr dziennie, na razie ich nie potrzebuje wiec wrzucilam na lokate tez dlatego zeby je "zamrozic" i ich nie ruszac bo szkoda bedzie mi ja zerwac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam czesc na lokacie a czesc na koncie oszczednosciowym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
Nurek - eeee tam jak glupek
![]() ![]() Tez sie tak mam zamiar cieszyc za rok i bede stawac na rzesach zeby nam sie z TZ urlopy zgraly ![]() Ja dzis zamierzam juz przelac czesc wyplaty na oszczednosciowe i na nim dalej zbierac a jak sie lokata skonczy to polaczyc ja z tym co bedzie na oszczednosciowym w wieksza lokate ![]() Jedyne co mnie martwi to wieksze wydatki listopad/grudzien - nowe opony zimowe, AC - to troche wyjdzie, pewnie w 2 tys sie nie zmieszcze no i splyna mi dodatkowe wydatki za mieszkanie. Drogie to zycie w Polsce ![]() Aaaa i to jeszcze akurat taki sezon prezentowy. Czyli bede gola i wesola bo akurat prezenty uwielbiam robic i stety/niestety sie nie ograniczam ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-09-13 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Wtajemniczenie
|
Tallu pędzla mamy dla siebie, no i to rozumiem można tyle wydac bo się przyda. Ale po co nam odrazu kosmetyki Diora. Można by się złożyć po 50 zł i kupić np Maybelline.
Oliwka z tego co wiem przy neodermie strasznie złazi skóra, że ma się 3 dni wyciete z życiorysu. Mikro faktycznie mało daje przy bliznach, chyba, że by regularnie powtarzać. U nas była dziewczyna, koło 24 lata, ale miała straszne wypryski i robiła sobie co dwa tygodnie jakiś zabieg, raz mikro, raz kwasy i po 3 miesiącach było widac efekt. A ty jakim kwasem robisz?? Migdałowy czy mocniejsze?? Ja się wykończę bez tego auta. Wychodze z domu o 9, idę najpierw do mojej babci zostawić u niej wózek małego bo w przedszkolu nie ma gdzie, potem pieszo prowadze małego do przedszkola( bo babcia blisko mieszka), a potem idę do mojej pracy. I z powrotem ta sama trasa. Co ja się nachodze, a waga w dół nie idzie. Ja zjadłam sobie makaron z serem i keczupem, dla Tża jest zupa od wczoraj i kiełbe mu wyjęłam. Jutro mam wolne więc mam w planie porządnie posprzatać i troche o siebie zadbać. No i na jutro zrobie duszone ziemniaki z kotletem i kiszoną kapustką. Mniam mniam
#2199 |
Zakorzenienie
|
Tallu fajna torebka
u mnie jak sprawdzalam to lokata i oszczednosciowe ma ten sam % to trzymalam na oszczednosciowym teraz jak wszystko przebimbalam na aparat musze zaczac od nowa ja juz po obiadku ( tz piers smazona w panierce , ziemniaki ( do ktorych pewnie i tak wezmie keczup) i salatka pomidory+cebulka + smietana a dla mnie maly kawalek cycka + ze 3 ziemniaczki+ sosik pieczarkowy - moj nie lubi pieczarek wiec ja mam ta przyjemnosc dla siebie bylam tez w sklepie i drugie pranie zrobione a po obiadku kawka ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-09-13 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
musze musze sie pochwalic!! zdałam state! aaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
nurku gratuluję
![]() ![]() ![]() effie pędzelki się przydadzą, ale z tymi markowymi kosmetykami Diora to faktycznie jakiś przekręt ![]() ![]() irenka super wypieki ![]() Mała dziś bez drzemki i mam serdecznie dość ![]() ![]() Chyba rundkę na dworze zrobię z nią, może ją trochę zmęczę. Dostałam kilka fot z wesela kuzynki na @ i nachodzi mnie jedna myśl- ograniczenie kalorii to w moim przypadku bardzo dobra decyzja ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 15:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Nurek Gratuluję
![]() Lili, pokarz fotki ![]()
#2203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
ale pokazywałam Wam te fotki z wesela kuzynki
![]() ![]() Kuzyni mi wysłali kilka sztuk bo byłam ciekawa, a wszystkie zgram dopiero jak pojadę ![]() Poszłam na spacer i mała usnęła w wózku ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tallu-super torebka ![]() ![]() Effie- trochę przesadzają z tymi kosmetykami ![]() witam ![]() ja dzisiaj cały dzień u rodziców bo tata był w pracy na obiad szybko zrobiłam naleśniki Tż dzisiaj idzie na nockę, więc spokojnie oblecę faktury ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Mieszkanie posprzątane, pranie wyprane, poprasowane i teraz siadłam sobie.Byłam tez na zebraniu w szkole i jestem 150 zł biedniejsza ![]() Cytat:
![]() Wiedziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
dziękuje wam bardzo
![]() dzień dobry ![]() ide dziś do fryzjera a potem zakupić euro i potem przyjezdza do mnie mój kolega bo tez bedzie studiował na UW i nie wie zbytnio jak logowac sie na przedmioty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Właśnie Nurek,
![]() ![]() Zaspałam dzisiaj do pracy ![]() ![]() ![]() Nie muszę mówić, że jestem zamulona przez tą akcję i w ogóle. Ale pracuję dzisiaj do 12 więc dam radę. Później muszę iść do banku i chyba dzisiaj zrobię zapiekankę. Z okazji, że jest ładna pogoda i wolne popołudnie to zabiorę bestię do lasu na trochę szaleństw, wymyziam, zaspokoję głód nauki i napasę przysmakami ![]() ![]()
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam lokatę na tej mam mało na mojego t założyłam to też ma ponad 1 zł dziennie ![]() Ja mam jeszcze założony fundusz ale to na nim jest w sumie tak że jest cały czas tyle co było ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Nurku gratuluję ![]() Ja wczoraj też u fryzjera byłam u kosmetyczki na tych kwasach, przedwczoraj u innej kosmetyczki na pazurkach regulacji i wosku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
chyba się rozchorowałam ...;/ a na 13 mam do pracy ...
tak się fatalnie czuję, ale mam nadzieję, że polepszy mi się ... jeszcze pokłóciłam się z TŻ ;/ no i ciągle nie mam wypłaty ...normalnie wszystko jest nie tak ...
#2212 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() A ja dziś wstałam, zjadłam tosty, wypiłam kawę, obejrzałam "Dzień Dobry TVN" i teraz pracuję ![]() Na obiad u mnie dziś kotlety z piersi, ziemniaki i mizeria. Na jutro nie mam pomysłu. Zapowiadali na dziś deszcz, ale póki co jest pogodnie i cieplutko. Ładny wrzesień tego roku mamy. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() Talu - fajna torba ![]() ![]() ![]() gratki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się ![]() ![]() oż Ty zabierz mnie też ![]() ![]() ja się Wam nie chwaliłam, ale moi rodzice weszli na Kozi Wierch (??? dobrze chyba piszę) w 50-te urodziny mojej mamuni 3 tyg.temu. jak zobaczyłam zdjęcia PO CZYM wchodzili i schodzili, to mało zawału nie dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę zaraz na rynek, jak uda mi się kupić fajne pomidorki to będę robić przecier na sosy i zupki pomidorowe i leczo na zimę. mam genialny przepis ![]() ![]() ![]() poza tym od 5 rano znów napieprza mnie brzuch, jak się okazało leki od pana doktora nie pomogły ![]() ![]() dziekan będzie dopiero po niedzieli, więc papiery też po niedzieli zawiozę ![]() ![]() wczoraj machnęłam 2 prania (mówiłam już że uwielbiam tą pralkę? ![]() szczegółowo będę ogarniać dziś albo jutro, zależy co uda mi się kupić ![]() o kwiatkach nie będę pisać, bo mam takiego w✂✂✂✂a jak na nie patrzę, że... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę bo się późno zrobiło ![]()
#2214 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Weź jakieś prochy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Golden, szacun dla rodziców
![]() Ja na trasie na Giewont miałam ochotę wszystkich zabić a przede wszystkim Ł. ![]() Byłam na zakupach, kupiłam mleko, bo oczywiście zabrakło i kawę z rana musiałam pić z mlekiem Ł. (3,2%) - odkryłam nowy sposób na zaparcia ![]() ![]() Musli orzechowe w B. dorwałam, bo śliwkowe bardzo mi zasmakowało ![]() Na obiad muszę tylko placków dorobić i będzie spokój. Ł. zje z gulaszem wczorajszym a ja z sałatką gyros - swoją drogą ciekawe połączenie ![]() ![]() Zerkam na gazetkę z reala i tak myślę, że chyba w sobotę pojedziemy, dość ciekawe promocje są ![]() Lecę trzeć ziemniaki i zrobię sobie kawę - tym razem z mlekiem 0,5% ![]()
#2216 |
Wtajemniczenie
|
i jestem już, ale lipa - pomidorki w cenie tu kilo za 2 kilo na drugim rynku, więc olałam, kupię w sobotę tańsze.
i coś mi wali przez okna ![]() ![]() odwiedziłam P. w pracy ![]() do wyboru - kasza + sos ciemny na mięsie lub ziemniaczki + schabowe z kurczaka. mniej roboty przy kaszy i tak chyba dziś będzie, bo nie mam ochoty na nic przez ten brzuch ![]() Naduś - a dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ostatki najlepsiejsze ![]() Punciak - obiecywałam te słoiki od czerwca, ogórków nie zrobiłam, co zostało już "zauważone" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide coś zjeść i obiadek podszykować. i serial w końcu włączę ![]() oglądaliśmy wczoraj wojewódzkiego z fraszyńską, fajnie im się gadało, mogliby razem prowadzić ![]()
#2217 |
Zakorzenienie
|
Punto fajny masz plan na dziś
![]() U mnie strasznie wieje ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero usiadłam przy kompie, a zaraz ruszam tyłek i zamierzam przejrzeć szafki, bo mam kilka ciuszków na wydaniu dziecięcych, kilka koleżance dałam, ale nie mogę znaleźć kombinezonu zimowego, z którego moja już wyrosła. Niektóre zostawiam sobie na pamiątkę, ale takie kurtki, buty i body to wydaję ![]() Obiadu dla Tż dziś nie robię, bo jeszcze dziś wróci bardzo późno, usmażę mu jajecznicę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Golden - w słowacji był teraz mój chrzestny, pochodzili po górach, kładkach, kładeczkach i łańcuchach - ciocia - nigdy więcej (chodzić później nie umiała takie zakwasy
![]() ![]() ![]()
#2219 |
Zakorzenienie
|
hehe mam krótkie włosy (tzn takie ze moge je zwiazac) ale nie pamietam kiedy ostatnio takie miałam i nie moge się w lustrze napatrzec jak zupełnie inaczej wygladam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() trochę się cieszę, że P. nie ma takich zapędów do łażenia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.