|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Dzisiaj facet kasowal mi piwo w sklepie. Młody, wygladal na 3ostke. Nabil piwo na kase, a za lady drugi starszy sprzedawca krzyczy, żeby tej pani o dowod zapytac. Ja nie czekajac az zapyta wyciagam i pokazuje. On patrzy w ten dowod i do swojego przełożonego: ta pani to ode mnie jest rok starsza
I stoi i patrzy sie na mnie milcząć. Ja do niego : ile w koncu place? a on... a no 8 zł i usmiech Aż się zawiesił biedaczyna. Ale wyglądał staro
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kobitki
U mnie troszkę się zmieniło, aczkolwiek przybyło dużo stresu... ![]() Skończyłam teorię, teraz tylko jazdy... Wczoraj kompletnie mi nie szło i facet powiedział, że jak będę dalej tak jeździć to będę w sumie potrzebowała około 60 godz, tzn, będę musiała wydać jeszcze jakieś 2 000 euro :O Pod koniec się poprawiłam i facet się dziwił, jak ja to zrobiłam, że na początku jeździłam do dupy, a potem już dobrze. No ale wiem po sobie, że jeszcze długo prawka mieć nie będę... Muszę poprosić koleżankę mojej mamy o lekcje, bo inaczej nie wyrobię z kasą ![]() W pracy jako tako, szału nie ma, no ale co poradzić. Zawsze to coś, bo w domu bym tyle eurasów nie wysiedziała ![]() Moja mamuśka jedzie do PL na miesiąc i w końcu będzie miał mi kto przywieść książki ![]() Jutro robię sobie wolne w pracy Przynajmniej na jazdach nie będę zmęczona
Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2012-08-08 o 21:00 |
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh. Długo już jesteś ze swoim Tż? Ja z moim ponad dwa lata, ale o zaręczynach zaczęłam myśleć dopiero ostatnio. Madda pewnie mina faceta była bezcenna . Ja dziś kupowałam piwo i papierosy dla taty, ale o dowód nikt nie pytał.
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że się nie przejmujecie i ja też już nie zamierzam się przejmować.
Powodzenia PERFEKCJONISTKA na tym prawie jazdy
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dzisiaj babka w sklepie dowód zawołała jak kupowałam piwo (przypominam, że u mnie można już od 16 roku życia kupować piwo ). No ale dowód zawsze targam ze sobą, więc dumnie go pokazałam ![]() W pracy pracuję z kobitką o 6 miesięcy straszą (rocznik wyżej) która woła na mnie dzieciak No ale ja nie jestem gorsza i nazywam ją staruszką (niekiedy gorzej) Tylko, że ona na prawdę wygląda staro. Moja siostra myślała, że ma ponad 30, więc z dwojga złego wolę chyba wyglądać młodziej
|
|
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
perfekcjonistka a co czytasz? Co do jazdy, to ja tez na kursie czasami mialam zle dni i jezdzilam strasznie, ale bywało ze szlo mi tez doskonale i robilam postępy. Dokupilam co prawda troche godzin, ale zdalam za pierwszym razem
Z tym, że u mnie kazdy wyjazd był do większego miasta na trzy godzinyi za kazdym razem na samej trasie tracilo sie godzine W sumie wyjeździłam ponad 40 godzin ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Very nice a no troszkę
ale cóż każdy popełnia błędy xD my z tż znamy się 6 lat, i bujamy się ze sobą od 5 ale tak teraz na poważnie jesteśmy 2 lata...
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
asik wrocilas do bylego tezeta ? Tak mi sie cos twoja historia przypomina i wydawalo mi sie, że mialas nowego tz.
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Mada tak był nowy ale okazał się niestety facetem niewartym zachodu...
bardzo niefajna sprawa, która pozostawiła niesmak... ale cel osiągnęłam ponieważ mój dawny i obecny tż w końcu poszedł po rozum do głowy i zaczął doceniać to co ma i teraz już jestem miłością jego życia i nie wyobraża sobie mieć innej cóż czasem trzeba coś stracić aby dostrzec wartość tego czegoś
|
|
|
|
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bola mnie miesnie.... na tylku .---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Eve tak wyszło zdecydowanie na plus
no ale miałam nieciekawie to prawda... bo gość do tej pory nie potrafi zrozumieć, że ma ze sobą problem ale na szczęście udało mi się od niego odciąć... oczywiście nie obyło się bez blokady... mam tylko nadzieję, że nie zachce mu się znowu mnie nękać
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Eve coś robiła, że pupa cie boli?
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A zamawiam sobie:- 'Dracula' Bram Stoker - 'Wywiad z wampirem' Anne Rice (chciałabym przeczytać wszystkie tomy z kroniki wamprów ) - 'Wład Palownik. Prawdziwa historia Drakuli' C.C. Humphreys ![]() Już kiedyś miała mi koleżanka kupić draculę, ale nie było w księgarni i kupiła "drugą część" czyli dracula nieumarły Też super ![]() A Ty czytasz książki? Jeśli tak, jakie mogłabyś polecić? (Niekoniecznie horrory jeśli takich nie lubisz) Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- A co do mojej dzisiejszej jazdy, to poszło mi całkiem dobrze Ja tu się stresowałam a instruktor mnie chwalił i powiedział, że nie będę potrzebowała już ~ 60 godz. tylko mniej Dzisiaj zaliczyłam autostradę no i miasto jak za każdą jazdą Na autostradzie fajnie się jedzie i jak przychodzi zwolnić do 50 lub 3o, to tragedia ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Uuuuu... coś Ty robiła?
Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2012-08-09 o 22:43 |
||
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomagalam rodzicom zbierac ziemniaki i bola mnie tylko miesnie na tylku Maz masuje, moze szybko przejdzie ![]() Cytat:
odp wyzej ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem prawdziwą maniaczką horrorów, literatury zresztą też:P. Czasem jak mnie coś najdzie to obejrzę komedię, a czytam w zasadzie wszystko i w sumie często jest tak, że jeśli coś jest zekranizowane to wolę książkę niż film.
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
siemasz, wróciłam z nad morza. Zaszalałam.
dziecko na koloniach połknęło 5 zł i nie mogło wysrać. ogólnie pechowy obóz, ale i tak mi się podobało jedne z najlepszych. Mojej koleżance popsuły się okulary i chodziła z plastrem mi szkiełko wypadło, ale naprawiłam. Dostałam coś na wzór jednodniowej jelitówki, moja koleżanka też i jeszcze jakieś dziecko. Pewnego dnia miałam okres a ja mam bardzo obfity i po prostu nie przewidziałam że po 1h przemoknie mi całkowicie podpaska.. ja na środku rzeki na promie.. stoję jak pingwin .. i czuje jak mi przemięka .. przy sobie żadnej podpaski .. żadnej łazienki .. potem mi całe kolonie i obóz szukali jedna grupa w Świnoujściu druga w Alhbecku. ( czy jak to się piszę) Boże.. w niemczech to nie ma normalnie jak w polsce sklepu z przyziemnymi rzeczami .. nawet w kiosku. no ludzie! jeszcze zgubiłam w parku w Niemczech kawałek papieru toaletowego którym tamowałam sobie wyciek krwi o.0 idę sobie jakby nigdy nic.. u nich czysto na błysk a tu .. spada ... taka czerwona kuleczka spod mojej spódniczki... potem spieprzyłam do biedronki bo w końcu się znalazła jakaś w polsce już i wrąbałam się za free z kumpelami do płatnej luksusowej łazienki bo dzwi się nie domkły więc nie musiałyśmy kasy wrzucać. I byłam już czysta i pachnąca. ![]() Cytat:
ja mam dobrze ze względu na to że jak ekipą się zbieramy na popijawę to nigdy ja nie kupuje bo nie wyglądam na wiarygodną.
|
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Choco rzeczywiście mialas jazdę na kolonii
![]() A co do kupowania mam dowod wiec po prostu pokazuje Posmieje sie przy okazji. Ze znajomymi to juz tak mamy, że kazdy sobie po prostu kupuje.A ja jeszcze nigdzie nie byłam na wakacjach. Mieliśmy jechać z tz, ale chyba na wrzesień przełożymy. O ile nie znajdę pracy.
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A swoją drogą robiłaś jakiś kurs żeby być opiekunem na kolonii? Bo tez kiedyś o tym myślałam.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzis zimno
|
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ładnie ![]() Zapewne w tej chwili co się to działo, nie było Tobie i temu dziecku do śmiechu, ale fajnie to napisałaś ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() Po szkole od razu do pracy i myślę, że do końca miesiąca / początku września będę musiała jeszcze pracować. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- U mnie na szczęście ciepło i słonecznie
|
||
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie pisałam, bo moja wiadomość była ostatnia
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
To Cie tlumaczy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

I stoi i patrzy sie na mnie milcząć. Ja do niego : ile w koncu place? a on... a no 8 zł i usmiech
Aż się zawiesił biedaczyna. Ale wyglądał staro

mój mi za to złośliwe gada, że gdybym nie robiła cyrków jakiś czas temu to już bym była narzeczoną
no cóż pewnie bym nie była bo bym po prostu nie przyjęła oświadczyn