|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Ja jeszcze w pracy siedze
ale jak wroce do domu to tez pocwicze
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Medzik dokladnie cisza jak nigdy :P
Korzystając z okazji, przynajmniej moj post bedzie bardziej widoczny poki nie ma zadnej konkretnej dyskusji :P Podaje swoj dzisiejszy jadlospis, czy moge prosic dziewczyny o ocene i powiedzenie co ewentualnie zmienic w nim lub pozostawic bez zmian 12.00 Kawa, dwie male kromki razowca (just fit) z twarogiem i pomidorem 14.00 Pomarańcza 16.00 Dwie kromki razowca z twarogiem i pomidorem, pomarancza, duuuuuzy kubek zielonej herbaty 18.00 Trzy chlebki wasa z tawrogiem i świeżą papryką+zielona herbata To wszystko na dziś. Bylam w domu, a rodzice dopiero nie dawno wrocili z zakupami wiec jutro bede miala wiekszy wybor i bede mogla urozmaicic w jadlospisie.
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
No cisza dzisiaj straszna
Medzik zamówiłam sobie dzisiaj hula hop z tymi kulkami O 20 śmigam na aerobik tak myślę nad siłownią może Ty byś też chciała chodzić z kimś raźniej Jak zobaczyłam to zdjęcie to mam moje noworoczne must have
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ide porobic brzuszki ;p hahahah
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stawiam na aeroby, hula hop i brzuszki
moze az takiego efektu nie bedzie, ale jakis napewno
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj mnie tez nikt nie wyciagnie na bieganie czy rowerki....W zimie tylko stacjonarny
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Mufinek brakuje obiadu
powinnaś zjeść jeden ciepły posiłek w ciągu dnia ![]() Cocktail to hula hop jest naprawdę świetne a co do siłowni to muszę Tż uprosić, bo on uważa, że jestem za chuda żeby chodzić na siłownię ![]() A co do biegania, to mnie też już nie raz kusiło ale ja to pewnie bym miała dość po jednym razie ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cocktail mmm taki brzuszek to marzenie
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
HuHU a ja dziś zrobiłam 50 przysiadów
i 20 brzuszków tylko przysiady w octępach najpierw 30 potem 20 ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cocktail aaaa brzuszek zajefajny ! cudeńńńko ! ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- [QUOTE=meeedzik;31368644]Mufinek brakuje obiadu powinnaś zjeść jeden ciepły posiłek w ciągu dnia ![]() Cocktail to hula hop jest naprawdę świetne a co do siłowni to muszę Tż uprosić, bo on uważa, że jestem za chuda żeby chodzić na siłownię ![]() A co do biegania, to mnie też już nie raz kusiło ale ja to pewnie bym miała dość po jednym razie ![]() eee ja jak bym miała z KIm biegac ! to bym biegała nawet w zimie te 30 min ale wiadomo w Londynie to słabo bo dobrze aż tak go nie znam i nie miała bym z kim a z Polski niestety już jade w sobote !
|
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj zaczełam swoją dietę i jak na razie jestem z siebie dumnie
W Biedronce obojętnie ominęłam półkę ze słodyczami i w zamian za to wzięłam sobie 1,5 kg jabłek i dwa banany
|
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie jesteście głodne gdy wychodzi Wam tylko 1000 kcal? I do tego ćwiczycie! Kurcze chyba ja za słaba jestem albo nie wiem
|
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jednak rezygnuję z wątku.
Mam nadzieję, że nie będziecie się na mnie gniewać. Stwierdziłam, że tak jak wspominałam Wam wcześniej, zajmę się swoimi emocjami i poświęcę więcej wolnego czasu na zainteresowania. Kiedy pokonam zmartwienia, waga spadnie sama. Wszystkim Wam życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spełnienia marzeń Dziękuję za tyle fajnych rozmów. Pa.
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Tyncia jak ćwiczysz to możesz jeść więcej kalorii około 1200
dla mnie jest mało 1000 i wydaje mi się, że przeważnie to w granicach 1200 zjadałam ![]() Mariposa szkoda, że odchodzisz, ale mam nadzieję, że jak uporasz się ze swoimi problemami to wrócisz do nas Również życzę Ci dużo szczęścia i rozwiązania wszystkich problemów ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cocktail rozmawiałam z Tż i już wiem w czym jest problem Mój Tż ostatnio też chodził na siłownię i mówił, że tam są sami faceci, żadnych kobiet. No i on jest zazdrosny haha najlepsze jest to, że nie chciał się do tego przyznać tylko wymyślał inne wymówki więc pozostaje aerobik
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zapraszam na aerobik oj dzisiaj była masakra Ale ja sie super czuje po takim wysiłku A jak sie zrobi cieplej to będę biegać, może jak dojdę do wprawy to po Ciebie przybiegnę chociaż z domu do granicy się kiedyś biegało po czeskie mleczka
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail hehe dokładnie, ale tak go wymęczyłam (bo widziałam, że coś kręci) aż się przyznał w końcu
![]() Ej Ty mnie nie strasz tym aerobikiem bo ja tam padnę jeszcze a powiedz mi w czym tam chodzisz ubrana, bo ja nie wiem no i ile osób jest i kto prowadzi ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Haha na wiosnę będziemy biegać po mleczka żeby uzupełnić te kalorie co po drodze spalimy
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z osobami różnie ale jak Ci mówiłam ja i tak stoję na samym końcu więc spoko A prowadzi Pani Daria, ale nie wiem jak ma na nazwisko. No właśnie ja tak biegałam że nadrabiałam kalorie
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail takie getry by mi się przydały
bo ja to nawet ubrania do ćwiczeń nie mam
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ślicznotki
![]() aleeee fajnie, że już po Świętach i po Sylwestrze! Mam normalnie dosyć! W końcu wszystko wraca do normalności... ![]() Dziś z mężem odpoczywaliśmy nie robiliśmy nic ciekawego więc nie będę rozpisywała Idę nie długo spać, wpadłam tylko na chwilkę popisać z Wami Dietę postanowiłam zacząć o 9 stycznia - czyli jak mąż wyjedzie. Teraz to nie ma sensu. Póki co trzymam kciuki za Wasze dietki i wam kibicuję Cytat:
Miło było Cie poznać Życzę Ci aby wszystko się pięknie poukładało w Twoim zyciu i abyś nigdy już się nie smuciła ![]() ![]() ![]() Zajrzyj kiedyś do nas i napisz co u Ciebie Buziaki!!!! Trzymaj się Dziękuję że się pożegnałaś z nami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
moment to zgubisz! Bez większego wysiłku zapewne ![]() Współczuję tej cięzkiej nocy Pewnie bardzo się nacierpiałaś mnie też to nie długo czeka :/ jeszcze z jakiś tydzień i zacznie się rzeźnia....
|
|
#2212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy Justynko z powrotem Fajnie, że wróciłaś i dotrzymałas słowa!!! cieszę się strasznie ![]() Ja po Świętach przytyłam 2,5 kilo!!!! Więc masakra na całego. Ale nie można się załamywać i trzeba działać ja zaczynam od 9 stycznia ale tak na spokojnie, bo pełna parą dopiero zacznę na wiosnę. Trzymam kciuki za Twoje postanowienia Dziękuję za komplementy również bardzo się cieszę że wszystko jest pieknie i mąż jest taki kochany. Wczoraj nawet stwierdził, że strasznie się cieszy że jestem jego żoną!!! W szoku bylam jak to usłyszałam bo to chyba najważniejszy komplement z jego ust. Twoje zdjęcia śliczne!!!! Piękne widoki, no i Giewont cudowny A Ty taka chudzinka! Z czego Ty chcesz się odchudzać?? Przepieknie wyglądasz!!!!---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
no ale Dziękuję kochana Z tym zębem to naprawdę pech! wyjdę na imprezę raz na rok i jeszcze mi zęba kawałek niechcący wybili dobrze, że w czwartek do dentysty Ja mam bardzo podobne cele do Twoich najpierw muszę zgubić 5 kilo i utrzymać tą wagę, stracić w udach z 2-3 cm, ujędrnić ciało, pozbyć sie bułek z ud i też zapuszczam nadal włosy Mam nadzieję że nam się uda ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
Mąż też mi ciągle powtarzał, że wyglądałam/wyglądam bardzo sexownie ![]() cieszę się słyszać coś takiego bo jak sobie przypomnę jak kiedyś wyglądałam to aż mi nie dobrze :/ Dobrze, że mam to za sobą... Bawiłam się na prawdę świetnie! Chyba najlepiej w swoim życiu Trzymam kciuki za Twoje postanowienia !!! powodzenia życzę
|
|
#2213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
ja do komplementów przyzwyczajona nie jestem dlatego to dla mnie coś nowego Wcześniej byłam guba i mega brzydka dlatego nikt komplementów nie mówił mi Fajnie, że ten okres swojego życia mam już za sobą Powodzenia z ćwiczeniami aby nie było zakwasów i aby dawały świetne rezultaty ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Gosiaczku dziękuję Ci pięknie ![]() ![]() ![]() Mąż się okropnie stęsknił i chyba zrozumiał wiele rzeczy. Przede wszystkim ten wyjazd dał mu niezłą lekcję życia. Chyba w końcu dorósł Ciekawe musiały być te wasze rozmowy ale dobrze, że na koniec się z tego śmieliście
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko że nie spotkałas tej ważnej osoby Balsamowanie to super sprawa daje na prawdę widoczne efekty. Dziękuję za życzenia ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
Tak to bywa po Świętach niestety ale teraz mamy dużo czasu aby zgubic te kilogramy ![]() Dziękuję za komplementy szczupło może i wyglądam nadal ale źle się czuję -szczególnie moje uda przestają mi się podobać i brzuch bo jest pełny jedzenia! Do wakacji muszę ważyć 55 i koniec! Mam nadzieję że Twoje postanowienia się sprawdzą i trzymam za to kciuki Skoro chorowałas na bulimię to lepiej idz do lekarza czym prędzej i oczywiście udzielaj się na wątku koniecznie!!!
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane ja jestem podłamana:/ waga znowu wzrosła choć wydawało mi się ze dobrze dobrałam posiłki.
Prosze was o sprawdzenie menu, Napisze wszytsko co jadłam i piłam w ciagu dnia 6 - szklanka wody z cytryną 7 - owsianka na mleku z bakaliami 10 - pół pomarańczy 12 - miseczka kapusty z grochem + bułka z masłem 15 - pół grejfruta 17 - filiżanka herbaty 18 - kanapka z paparykarzem 19:30 - pół grejfruta Myśliscie ze to na prawdę dużo i waga dlatego wzrosła? Zaczynam sie porządnie martwić, dziś szczerze mówiąc zakładam mniej opinające spodnie bo w tamtych juz nie czuje sie tak fajnie jak przed swietami... Juz chyba zapomniałam jak powinnam komponowac posiłki żeby były odpowiednie w 100% Proszę o sprawdzenie. Meeedzik skoro masz mozliwośc nie suszenia włosków to super jak najbardziej bo ona też w sumie niszczy włosy wiec na pewno jezcze szybciej zaczną rosnąć musimy dać im odpocząć ![]() Cocktail, Muffinek dziękuję Wam bardzo a wypad był na prawdę udany bo w końcu z TŻ ![]() Mariposa szkoda że od nas odchodzisz, ale juz Ty najlepiej wiesz co dla Ciebie najlepsze także doprowadź swoje sprawy do porządku ![]() Monia z wyjazdu jestem bardzo zadowolona bo spedzielismy go sami z TŻ więc to bardzo nas do siebie zbliżyło ![]() A odchudzać to ja się chce z tego samego co Ty czyli zwłaszcza z ud![]() Fajnie ze poleniuchowaliście z mężem ja czasami tez lubię z TŻ po prostu leżeć i nic nie robić przy tym ogladając jakiś dobry film, czy zwykły program mieliście ostatnie dni pełne wrażen to czas na lenistwo ![]() Monia Ty dobrze znasz się na posiłkach prosze sprawdź mój wczorajszy jadłospis bo się podłamałam jak zobaczyłąm dziś znowu skok wagi:/
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje gwiazdeczki
![]() U mnie dziś znów spadek w kostce mam 19cm! w łydce 32, a nad kolanem 33cm mam za dużą różnicę między udami a resztą, na dole mam nóżki jak patyczki a reszta taka duża już bym chciała, żeby 2 cm z ud przeszły mi na łydki.Moniabardzo się cieszę, że wszystko się tak fajnie poukładało śliczne zdjęcia z sesji rodzinnej super razem wyglądacie i widać, że jesteście szczęśliwi ![]() Tinek no masz rację, puki nie muszę to nie będę używała suszarki a co do Twojego menu to moim zdaniem jest jak najbardziej ok i wcale nie dużo
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie chudzinki moje
![]() Tinek u mnei też skok do gory. Wchodze na wagę a tu 56,8 kg. A dlugo utrzymywalam 55,5 z lekkimi wahaniami. A wczorajszymy jedzeniam tez nie mam sie co chwalic ale wklejam Wam moje beznadziejne menu: I- 2 kromki chleba z pasztetem II - danio III 3 ziemnkiaki + kawałek schabu na tefllonie i buraczki IV pol kawalka ciasta i kilka chipsow ![]() V serek wiejski z lyzeczka miodu. Na dzis planuje: I - platki +mleko II - chleb z pasztetem III jakis owoc (moze jablka )albo jogurt IV- myslicie ze risotto z peiczarkami i kurczakiem to dobry pomysl na dietetyczny obiad??? V - serek wiejski albo jogurt. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz z powrotem
oj, dzialo sie. Na dzien przed Sylwestrem dostalam niestrawnosci (przesadzilam z tlustym i slodkim jedzeniem - najpierw na miescie spory hamburger z bekonem i serem, z frytkami i sosami, potem ciasto, wieczorem chili con carne . Teraz za to meczy mnie katar, boli gardlo - skutki wyziebienia po sylwestrowej nocy. Pojechalismy do Kopenhagi ogladac fajerwerki przed ratuszem i bylo super, ale tez i zimno. Bilans po swietach - okolo 1 kg mi przybylo, waze na razie 63 kg. Zaczelam znow chodzic na piechote do pracy i musze zaczac jesc wiecej bialka a obciac weglowodany - trzeba sie pozegnac z chlebkiem .
|
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Tinnek kochana pomyśl racjonalnie przez jeden dzień ani nie schudniesz , ani nie przytyjesz!!!!!(zwłaszcza jeśli prawidłowo jesz!), w takim krótkim czasie różnica na wadze wynika: woda w organizmie- opuchnięcie, wypróżnienie.Ja postanowiłam ważyć sie raz na tydzień-uważam , że jest to optymalny czas , aby waga gruntownie rzeczywiście spadła(lub wzrosła) a nie wynikało to z innych czynników. Meedzik zaciekawiłaś mnie tym mierzeniem , ja w łydce mam 35, a nad kolanem 36, ww udzie 50,5cocktail ten brzuch jest cuuuudowny
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochanee
Witajcie po dlugiej przerwie ![]() Sylwestra moge znaliczyc do jak najbardziej udanych! Jedynym skutkiem ubocznym hucznego sylwestra jest zdarte gardlo Tak krzyczec to chyba tylko ja potrafie po alko No coz do normalnych ja nigdy nie nalezalam ![]() tinekk Witamy, bardzo fajnie ze powrocilas! ![]() monika01011986 Kruszynko Ty mojaaaa A z okazji urodzin chcialam zlozyc zyczonka, troszke spoznione ale szczeremeeedzik wow Ty to nie masz sobie rownych ![]() Pieknie Ci ta waga spada, gratuluje ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Teraz jeszcze w kilku slowach o sobie! Otoz mam kilka postanowien nowo rocznych takze przytocze je tutaj po krotce ![]() -moj 1 cel do osiagniecia to 60kg ![]() -rzucam palenie(nie pale juz 2dzien) -przestawiam sie na zdrowy tryb zycia w pelnym tego slowa znaczeniu -zwiekszam aktywnosci fizyczna, duzo ruchu, cwiczenia w domu, silownia niewazne co wazne aby sie ruszac codziennie oczywiscie ![]() Jestem juz po platkach i kawie, wyszykowalam sie do pracy i zaraz bede uciekac do pracy a, niechce mi sie strasznie... Za oknem pochmurno, pada deszcz niestety nie jest to napawajace optymizmem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

ale jak wroce do domu to tez pocwicze

O 20 śmigam na aerobik tak myślę nad siłownią może Ty byś też chciała chodzić z kimś raźniej 
powinnaś zjeść jeden ciepły posiłek w ciągu dnia 

no i ile osób jest i kto prowadzi
Miło było Cie poznać
no ale Dziękuję kochana
powodzenia życzę 

,obecnie wynosi 54.0(oczywiście na czczo wole nie myśleć ile jest wieczór)
i bylo super, ale tez i zimno.