Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-20, 19:04   #2191
Natala84
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Tusia_90 Pokaż wiadomość
jestem załamana
strasznie mi przykro

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Czyli skoro ja mam Brh + a mąż 0 rh + to konfliktu nie ma, prawda?? Zresztą to chyba i tak od kobiety zależy aby ona nie miała rh-
jest jeszcze coś takiego jak konflikt serologiczny w ramach grup głównych. dowiedziałam się jak urodziłam Marysie, bo u niej właśnie wystąpił. Ja mam 0rh+, mąż ABrh+ a Marysia ma ARh+. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale między moją grupą a Marysi wystąpił konflikt. skutkiem konfliktu była długa żółtaczka (do końca 3 miesiąca) i potem lekka anemia aha, tu się nie podaje żadnych zastrzyków ani leków, chyba nie da się przeciwdziałać wystąpieniu konfliktu

fajnie, że glukoza Ci smakowała. Ja najpierw spróbowałam bez cytryny i to była masakra, ale z cytryna nienajgorsze no i najważniejsze, że wyniki dobre

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
E tam, mój to nie jest typ bzykacza co by wyruchał wszystko co się rusza, więc spokojne...... tym się nie martwię

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
I znowu kolejna rzecz...nadal nie mam odzewu z apteki...miało być w ciągu 24 h...a dziś na upartego jest 72 h....
a w doz zamawiałaś? bo ja np nigdy nie dostaje żadnego potweirdzenia, że mogę już odebrać zamówienie. Po prostu po 24 h idę i zawsze jest

uciekam dziewczynki. młoda śpi, obejrzymy z mężem jakiś fajny film
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 19:10   #2192
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

ej.. ja też z tej pozycji dzidziolka zrobiłam Może coś w niej jest

o kurcze.. cały czas cię boli?? Ja bym poszła do lekarza.
narazie boli mniej zobaczymy jak dalej...

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Trzymaj się z tym bólem głowy ja też tak miałam ostatnio, 2 dni pod rząd ciągły ból, myślałam, że wyskoczę z okna jak się obudziłam i dalej bolało
wiesz co ja to mam ten ból od uderzenia

Opis zdarzenia: to wyglądało tak, ze chłopiec wszedł na krzesełko i ja mu podałam ręce, żeby z niego zszedł... ja byłam pochylona a on na tym krzesełko podskoczył i tak mi przybębnił w brodę, że głowa mi do tyłu odskoczyła, a w oczach to mi się dosłownie gwiazdki pokazało, a kilkanaście sekund później łzy... co lepsze broda mnie bolała chwilę, a zaczęła mnie strasznie boleć głowa w miejscu płata czołowego i skronie... straszny ból... coś jak zatoki tylko nieustępujący ;/
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 19:10   #2193
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a w doz zamawiałaś? bo ja np nigdy nie dostaje żadnego potweirdzenia, że mogę już odebrać zamówienie. Po prostu po 24 h idę i zawsze jest
No co ty gadasz? No nieeeeeeeee Ale ja wpisywałam numer tel. żeby mnie powiadomili...to najwyżej w poniedziałek pójdę...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 19:59   #2194
xxKasiax
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;31741102]Czy tylko ja nie byłam w podróży poślubnej na wypasionych wczasach? [/QUOTE]
Ja tez niestety nie bylam w podrozy poslubnej, myslalam, ze odbijemy sobie rok po slubie, ale nie uda nam sie Troche szkoda, ale obiecalam sobie, ze wyjedziemy kiedys juz z dzidziusiem na jakies super wakacje
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane wrocilam z tego wolontariatu bylo super, bardzo sie ciesze ze tam poszlam Ale jestem teraz starsznie zmeczona a jeszcze mnie gotowanie zupki OGORKOWEJ czeka

Ide poczytam, zeby nie miec tyle zaleglosi
mmmm... uwielbiam zupe ogorkowa

Dzisiaj rano sie tak zastanawialam, czy noworodkowi nie bedzie przeszkadzalo chrapanie??? Czy bedzie spokojnie spal? Czy sie nie wystraszy chrapania?
xxKasiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:00   #2195
Amani
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;31743512]A widzisz, bo jak ma się coś pod nosem, to chyba się tego nie docenia Zresztą, ja nie przepadam za smażeniem się na plaży, zimnej wody w Bałtyku też nie lubię.

Paryż jest cudny, chciałabym tam wrócić, ale wiosną albo latem. Pewnie jest jeszcze piękniej niż zimą.

A była któraś z Was w Wilnie?[/QUOTE]
ja jak już pisałam

Cytat:
Napisane przez Tusia_90 Pokaż wiadomość
ale naskrobałyście :p
dzięki Dziewczyny za wsparcie niedawno wróciłam od Dziadków... Jutro jadę do sklepu zoologicznego oglądać kanarki Dziadek stwierdził, że chciałby mieć takiego, więc nawet gdyby miał kosztować 500zl to i tak go kupie. Może nawet jak się Dziadek będzie dobrze czuł to go wezmę do sklepu, niech sam sobie poogląda i wybierze-jestem pewna, że będzie miał z tego dużą radochę.
@ nadal brak. testu nie robiłam, na becie nie byłam, jak do poniedziałku nie będzie to pójdę na betę i do gina-jak się dopcham oczywiście. Przyjmuje tylko wieczorami we wtorki i czwartki. Ostatnio na wizytę czekałam 5 tygodni

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

co do wakacji to my wybieramy polskie góry. Plecak, treki, namiot i 3kilo konserw podróż poślubna wyglądała podobnie. Nie potrzebuje luksusów i nie znoszę tłocznych miejsc. Jak mam jechać do wisły, zakopanego czy ustronia to jestem chora. A jak widze te pańcie w szpilkach stojące w kolejce na Giewont to mnie skręca. Albo Babia Góra zdobyta w sandałkach. Ja rozumiem, że to jest wyczyn, ale bez przesady
Ja krew oddałam już 9razy mój tz...nawet nie zlicze. Zawsze w barku mamy czekolady z krwiodawstwa, ale są tak paskudne, że przetapiam je na polewy do ciast
Kochana jesteś z tym kanarkiem...
Co do gór, to ja szczerze mówiąc bardzo nie lubię wakacje w górach to byłby mój najgorszy koszmar...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
narazie boli mniej zobaczymy jak dalej...

wiesz co ja to mam ten ból od uderzenia

Opis zdarzenia: to wyglądało tak, ze chłopiec wszedł na krzesełko i ja mu podałam ręce, żeby z niego zszedł... ja byłam pochylona a on na tym krzesełko podskoczył i tak mi przybębnił w brodę, że głowa mi do tyłu odskoczyła, a w oczach to mi się dosłownie gwiazdki pokazało, a kilkanaście sekund później łzy... co lepsze broda mnie bolała chwilę, a zaczęła mnie strasznie boleć głowa w miejscu płata czołowego i skronie... straszny ból... coś jak zatoki tylko nieustępujący ;/
o kurczeeee, to jest straszny ból.... ale że aż Ci głowa do tyłu poleciała, to musiało być straszne uderzenie może pojedź jednak na pogotowie? to może być wstrząs mózgu! Masz mdłości?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:22   #2196
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

o kurczeeee, to jest straszny ból.... ale że aż Ci głowa do tyłu poleciała, to musiało być straszne uderzenie może pojedź jednak na pogotowie? to może być wstrząs mózgu! Masz mdłości?
teraz tak czytam, że napisałam "do tyłu" ale zaczęłam rozmyślać i w sumie to nie wiem czy głowa poleciała do tyłu "czy do góry"

no ból straszny... dzisiaj mnie mdliło, ale nie wiem czy to od tego, bo tydzień temu też miałam mdłości, choć niby już mi przeszły.

No a co do wstrząsu to mąż, tata mówią, że lekki na pewno mam/miałam, ale na pogotowiu to i tak na to nic poradzą tylko mogą zostawić dzień na obserwację i tyle... na to nie ma leków: leżeć, odpoczywać, bez hałasu... chyba dopóki nie ma wymiotów to nawet tomografii nie robią.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:24   #2197
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość

Dzisiaj rano sie tak zastanawialam, czy noworodkowi nie bedzie przeszkadzalo chrapanie??? Czy bedzie spokojnie spal? Czy sie nie wystraszy chrapania?
przyzwyczai sie wiele dzieci potrafi spac w halasie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:37   #2198
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Przyszlam zobaczyc co u Ilonki, a tu zero informacji.

Dziecie moje zasypia, mezus na silowni a ja mam wieczor dla siebie wiec moge was troszke nadrobic, bo jakos tloku tu dzis nie ma

Kasia nie masz sie co martwic, noworodek umie spc przy TV przy odkurzaczu itp a Ty sie chrapaniem martwisz Sama sie zaskoczysz co bedziesz mogla robic a Twoj maluszek nawet nie drgnie Ale co wazne zebys przyzwyczajalaa malego od poczatku do spania przy Twoim normalnym zachowaniu czyli np nie sciszaj TV jak mly zaasnie nie szeptaj tylko mow normlnym tonem itp. Ale to z czasem sama sie nauczysz Choc rady zawsze dobrze wysluchac ja bylam kazdemu wdzieczna za jakakolwiek podpowiedz.

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-01-20 o 20:41
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:50   #2199
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszlam zobaczyc co u Ilonki, a tu zero informacji.

Dziecie moje zasypia, mezus na silowni a ja mam wieczor dla siebie wiec moge was troszke nadrobic, bo jakos tloku tu dzis nie ma

Kasia nie masz sie co martwic, noworodek umie spc przy TV przy odkurzaczu itp a Ty sie chrapaniem martwisz Sama sie zaskoczysz co bedziesz mogla robic a Twoj maluszek nawet nie drgnie Ale co wazne zebys przyzwyczajalaa malego od poczatku do spania przy Twoim normalnym zachowaniu czyli np nie sciszaj TV jak mly zaasnie nie szeptaj tylko mow normlnym tonem itp. Ale to z czasem sama sie nauczysz Choc rady zawsze dobrze wysluchac ja bylam kazdemu wdzieczna za jakakolwiek podpowiedz.
dzieki, wlasnie tak sie zastanawialam, czy dzidziusiowi to nie bedzie przeszkadzac, ale masz racje, ze trzeba od malego go do tego przyzwyczaic,bo dziecko wychowywane w ciszy pewnie wszystkiego sie potem boi, jak tylko cos zaszelesci to sie budzi itd.
Stary 2012-01-20, 20:53   #2200
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki, wlasnie tak sie zastanawialam, czy dzidziusiowi to nie bedzie przeszkadzac, ale masz racje, ze trzeba od malego go do tego przyzwyczaic,bo dziecko wychowywane w ciszy pewnie wszystkiego sie potem boi, jak tylko cos zaszelesci to sie budzi itd.
Kasia doakldnie jak szybko sie uczysz

Stary 2012-01-20, 21:00   #2201
xxKasiax
Wtajemniczenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 21:02   #2202
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dziewczyny słyszałyście o ACTA

dla mnie to normalnie maakra

http://www.facebook.com/events/288668957857948/

http://www.conowego.pl/aktualnosci/a...nternetu-4364/

Dokładnie 26 stycznia 2012 roku premier Donald Tusk ma podpisać Anti-Counterfeiting Trade Agreement, w skrócie ACTA. Jeżeli można powiedzieć, że samo porozumienie jest kontrowersyjne, to zarówno tryb jego tworzenia, jak i przyjęcia go przez Polskę jest skandaliczny. ACTA tworzona była już w 2007 roku, ale jakiekolwiek szczegóły na jej temat ujrzały światło dzienne dopiero w połowie roku 2010. Polski rząd, w przeciwieństwie do wielu innych, podjął decyzję o przyłączeniu się do porozumienia bez żadnych społecznych konsultacji i cichcem - chyba, że konsultował się z wielkimi koncernami medialnymi, ale one stoją po drugiej stronie barykady, nie uważacie? Co ciekawe, rozbieżności istnieją w samym rządzie: wczoraj minister Michał Boni zaapelował do premiera o czasowe odroczenie podpisu.

http://narodowcy.net/acta-nadchodzi-...ry/2012/01/20/

Ostatnimi dniami wiele można było usłyszeć o próbach wprowadzenia w Ameryce ustaw SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect Intellectual Property Act) i o skutkach tych działań. SOPA i PIPA to nie tylko ustawy broniące praw autorskich, ale poważna próba naruszenia wolności słowa. Zawarte w nich przepisy będą nakazywać wszystkim dostawcom internetu całkowitą inwigilację swoich klientów.

Pierwszymi widocznymi atakami cenzury było zamknięcie dwóch najpopularniejszych serwisów z serialami i filmami w internecie, czyli megaupload.com oraz megavideo.com oraz aresztowanie ich właścicieli. Następne w kolejce czekają inne serwisy, na celowniku cenzury znajdą się m.in. Youtube oraz Facebook. Ścigane i osądzane będą osoby, która nawet przypadkowo w swoich wypowiedziach użyją treści już wcześniej opublikowanych. W Europie po cichu planuje się wprowadzenie ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), czyli zbioru międzynarodowych przepisów, które pod pozorem zwalczania podrabiania własności intelektualnej chcą ograniczać wolność obywateli na całym świecie.

Moment konfiskowania samochodów właścicieli MegaUpload'a btw fajne rejestracje.

http://www.mg.gov.pl/node/15111

Co o tym myślicie?
Stary 2012-01-20, 21:02   #2203
Malensstfo
Zakorzenienie

Idę zaraz spać...brzuch mnie boli...muszę się chyba wybrać do lekarza, bo ostatnio za często coś mnie boli...i zgagę mam non stop...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:06   #2204
xxKasiax
Wtajemniczenie

oj, dziewczyny jutro mamy impreze, a ja nie mam pomyslu co zrobic do jedzenia, macie jakies pomysly?
Stary 2012-01-20, 21:21   #2205
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

5 uzytkownikow zadna sie nie odzywa

Kasia
ja nie jestem wielka fanka przyjec, ale jakies male kanapeczki lub nadziewane pomidorki bylyby dosc fajne.

Bikus, Striipi, Malenstffo
widze was

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 21:23   #2206
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

ja chciałam podjąć trochę inny temat, ale nikt się nie wypowiedział więc milczę
ale nie wyobrażam sobie życia bez youtube, facebooka, ipla, wikipedii i innych!
Stary 2012-01-20, 21:27   #2207
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Stripi ja tematu nie podjełam bo nie wiem o co kaman (co do internetu, najważniejsze, żeby wizaż był ), a Today widać mnie bo komputer włączony, ale oglądam film z mężem
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:28   #2208
xxKasiax
Wtajemniczenie

ciekawe jak Ilonka po wizycie. Myslicie ze odezwie sie jesczcze dzisiaj, tak czekam na jakas wiadomosc
Stary 2012-01-20, 21:29   #2209
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

nie będzie wizazu
nie będzie waszych filmików z dziećmi z muzyką w tle
nie będzie napisów do filmów, bo nie będzie filmów można ściągać
nie będzie wikipedii
nie będzie facebooka i youtube
nie będzie ipla, torentów, pdf-ów i cytatów

to tylko namiastka tego

tutaj jest wytłumaczone na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=SdbwP...0aFUAAAAAAARAA

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2012-01-20 o 21:31
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 21:32   #2210
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
oj, dziewczyny jutro mamy impreze, a ja nie mam pomyslu co zrobic do jedzenia, macie jakies pomysly?
może ja się wypowiem, bo niedawno też miałam taki dylemat Możesz wejść na kulinarny wizaż z przepisami i tam są fajne pomysły w dziale "przystawki". Od siebie proponuję:
- pomidory z mozarellą
- sałatki oczywiście: u mnie hitem była sałatka z ananasa, szynki, kukurydzy i selera. Może być też nieśmiertelna grecka
- patera z serami: na drewnianej desce do krojenia kładziesz różne rodzaje serów (brie np. zwykły, z orzechami, z oliwką, camembert, żółty, dobre i tanie są z biedronki takie otoczone w orzechach np.) do tego krakersy, kiść winogron + żurawinka (i białe winko )
- można też taką samą paterę zrobić z szynką
- jajka nadziewane np. żółtko z tuńczykiem/ogórkiem/szczypiorkiem
- sałatka owocowa
- sałatka gyros (u nas hit)

ogólnie jak zaczniesz szukać, to nie będziesz wiedziała na co się zdecydować ja podałam moje przystawki, które się sprawdziły no i nie wymagały ode mnie zbyt dużych umiejętności, bo ja w kuchni mam dwie lewe ręce niestety

-26kg

Stary 2012-01-20, 21:32   #2211
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
nie będzie wizazu
nie będzie wikipedii

to tylko namiastka tego

Zaczełam czytać na ten temat, ale do takich "rewelacji" nie doszłam.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-20, 21:33   #2212
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

na wizazu też już jest ten temat!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=acta
Stary 2012-01-20, 21:33   #2213
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
nie będzie wizazu
nie będzie wikipedii

to tylko namiastka tego

hm, na w to niebardzo wierzę, te strony to zbyt duża potęga, żeby ot tak po prostu zniknęły...

-26kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 21:39   #2214
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
może ja się wypowiem, bo niedawno też miałam taki dylemat Możesz wejść na kulinarny wizaż z przepisami i tam są fajne pomysły w dziale "przystawki". Od siebie proponuję:
- pomidory z mozarellą
- sałatki oczywiście: u mnie hitem była sałatka z ananasa, szynki, kukurydzy i selera. Może być też nieśmiertelna grecka
- patera z serami: na drewnianej desce do krojenia kładziesz różne rodzaje serów (brie np. zwykły, z orzechami, z oliwką, camembert, żółty, dobre i tanie są z biedronki takie otoczone w orzechach np.) do tego krakersy, kiść winogron + żurawinka (i białe winko )
- można też taką samą paterę zrobić z szynką
- jajka nadziewane np. żółtko z tuńczykiem/ogórkiem/szczypiorkiem
- sałatka owocowa
- sałatka gyros (u nas hit)

ogólnie jak zaczniesz szukać, to nie będziesz wiedziała na co się zdecydować ja podałam moje przystawki, które się sprawdziły no i nie wymagały ode mnie zbyt dużych umiejętności, bo ja w kuchni mam dwie lewe ręce niestety
o dziekuje ci bardzo, od razu zobacze co tam ciekawego na watku znajde, a z twojego pomyslu na salatke z checia skorzystam Mam w planach sledzika pod pierzynka tez zrobic.
Stary 2012-01-20, 21:39   #2215
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chciałam podjąć trochę inny temat, ale nikt się nie wypowiedział więc milczę
ale nie wyobrażam sobie życia bez youtube, facebooka, ipla, wikipedii i innych!
Striipi ja ogolnie nie zrozumialam, wiem ze chodzilo o jakies piractwo min, ale wiecej nic

Cytat:
Stripi ja tematu nie podjełam bo nie wiem o co kaman (co do internetu, najważniejsze, żeby wizaż był ), a Today widać mnie bo komputer włączony, ale oglądam film z mężem

Bikus
a wy znow tak przytulanki a ten film to tylko przykrywka, ja juz was znam A Emilka juz sie w brzuszku z was tam smieje

Stary 2012-01-20, 21:40   #2216
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
hm, na w to niebardzo wierzę, te strony to zbyt duża potęga, żeby ot tak po prostu zniknęły...
to wyjaśnij dlaczego zlikwidowano największą stronę w Ameryce
MegaUpload'a i MegaVideo a ich twórcy siedzą w areszcie ??

poczytaj też sobie o ANONYMOUS

Cytat:
Zaczełam czytać na ten temat, ale do takich "rewelacji" nie doszłam.
jak ma być wiazaz jak nie ma być google?

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2012-01-20 o 21:45
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:42   #2217
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
to wyjaśnij dlaczego zlikwidowano największą stronę w Ameryce
MegaUpload'a ??

jak ma być wiazaz jak nie ma być google?
Nie wiem.... nie interesowałam się tym..... pisalam, że dopiero zaczełam o tym czytać..... ale nie nakręcam się jak na razie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-20, 21:42   #2218
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe jak Ilonka po wizycie. Myslicie ze odezwie sie jesczcze dzisiaj, tak czekam na jakas wiadomosc
Kasia sadze ze Ilonka odezwie sie dopiero jutro, bo z pewnoscia teraz juz z mezem Kubusiem opij malenstwo

Doczytalam ze dotyczy Polski, wiec mam nadzieje ze nawet gdyby to mnie ominie Ale gdzie ja was znajde.
Ogolnie jakos nie dla mnie temat, zbytnio mnie nie interesuje oni zawsze maja wiele do powiedzenia zeby tylko debaty prowadzic i zamieszanie zrobic. Takie moje skromne zdanie.

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-01-20 o 21:45
Stary 2012-01-20, 21:43   #2219
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Striipi ja ogolnie nie zrozumialam, wiem ze chodzilo o jakies piractwo min, ale wiecej nic

Bikus
a wy znow tak przytulanki a ten film to tylko przykrywka, ja juz was znam A Emilka juz sie w brzuszku z was tam smieje
Ta, ta..... maż dopiero co z pracy wrócił, serio "Misia" oglądamy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-20, 21:50   #2220
xxKasiax
Wtajemniczenie

mnie tez za bardzo ten temat nie interesuje, bo nie wierze, ze zdecydowaliby sie na taki krok

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

oj, nie moge znalesc tych przepisow na wizazu???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości