|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakon Napalonych Orgazmocholiczek - CZ. 35 !
bry
![]() Jestem najszczęśliwszą Babulką na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Bry szczęśliwa i najlepsza babulko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Króliczek jak Ty się czujesz ?
![]() zdałam wszystkie egzaminy ! jestem najlepsza ![]() ![]() a do tego piękna pogoda, która sprawia że żyć się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() Ja się paskudnie czuje, jeszcze kaszle flegmą a ją ciągle wysmarkowywuje. Nawet nie siąkam... uszy mam zatkane, garło mnie boli, głowa, co minute smarkam 2 chusteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mi pogoda też dodaje skrzydeł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się wraz z Tobą. ![]() Króliczek to żeś się załatwiła ![]() PS. Hej Kochane ![]()
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2012-03-15 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Babcia - widzialam na fb , brawo moje dziecko
![]() ![]() po 4 sie polozylam i wstalam 30 min temu , nonono ![]() ![]()
#2198 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłaś z tym u lekarza? chyba Cię już długo trzyma to paskudne przeziębienie... Cytat:
![]() dziękuję ![]() nic się nie martw, dasz radę i szybko minie ![]() Cytat:
![]() musze zacząć tu siedzieć z wami bo nie dość, że spadłam w rankingu to jeszcze nie długo nie będę wiedziała co u was się dzieje ![]() od jutra mam mocne postanowienie poprawy obiecuję ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() jak Cię dawno tu nie było ze mną ![]() ciesze się, ze wróciłaś ![]() co u Ciebie ? Dziękuję ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||||||
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() Wkurzyłabym się gdyby mi ktoś w ramach eksperymentu ściął włosy. A jakby przywiązał mnie do krzesła to wojna murowana ![]() Cytat:
![]() Mój kolega tak zawsze mów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() Właśnie a jak efekty? ![]() Twardo się trzymasz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem dumna z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Byłaś u lekarza? Miałam straszną noc ![]() W nocy obudził mnie silny brzuch bóla. Musiałam iść po tabletkę. Skuliłam się i byłam bliska płaczu. W oczach miałam łzy. Modliłam się, żeby w końcu tabletka zaczęła działać. A Wy kochane się wyspałyście? ![]() Widzę, że pisaliście też o wstawaniu. Tyna w dzień wolny nikt by mnie nie zmusił by wstała o 7 rano ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Hej Un
![]() dziękuję bardzo ![]() a minął Ci ten ból bidulko ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Konto usunięte
|
O 4 to ja wstaję
![]() Jak ja chcę już weekend ![]() Chcę się wyspać ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() Trzeba wierzyć w siebie i swoje możliwości ![]() Trochę, ale to zasługa tabletki przeciwbólowej. Jak tylko przestaje działać to znowu mnie boli ![]() Pocieszam się, że jutro już nie będzie. A Ty jak się czujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam.
![]() W Krakowie ładne słońce. ![]() Ja dalej chora. Już mnie to denerwuje, bo na studiach nawet chorować nie można i muszę chodzić. ![]() ![]()
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam miałaś prawo nie być na bieżąco. ![]() Nie martw się sesja Cię całkowicie tłumaczy. ![]() A jak tam się czujesz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32936825]
Hej ![]() Trzeba wierzyć w siebie i swoje możliwości ![]() Trochę, ale to zasługa tabletki przeciwbólowej. Jak tylko przestaje działać to znowu mnie boli ![]() Pocieszam się, że jutro już nie będzie. A Ty jak się czujesz? ![]() no trzeba trzeba ;D no to może ten ból Ci już nie wróci miejmy nadzieję ![]() Cytat:
![]() zdrowiej bidulko... u mnie z tymi obecnościami jest tak samo niestety... Cytat:
![]() czuję się już w miarę dobrze, ostatnie dni były koszmarem... maluszek ruchliwy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32936765]
Miałam straszną noc ![]() W nocy obudził mnie silny brzuch bóla. Musiałam iść po tabletkę. Skuliłam się i byłam bliska płaczu. W oczach miałam łzy. Modliłam się, żeby w końcu tabletka zaczęła działać. A Wy kochane się wyspałyście? ![]() Widzę, że pisaliście też o wstawaniu. Tyna w dzień wolny nikt by mnie nie zmusił by wstała o 7 rano ![]() ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32936825]O 4 to ja wstaję ![]() Jak ja chcę już weekend ![]() Chcę się wyspać ![]() [/QUOTE] współczuje ![]() jeszcze jutro i macie weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() o kurde , ja jak chora jestem to nie ma bata że gdzies wyjde , najlepiej nie ruszać i zostawić mnie żebym gniła ![]() Cytat:
a u mnie bez wiekszych zmian ![]() ![]() ![]() ![]() a co tam u Ciebie ? Jak sie czujesz ? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() U mnie jest szaro, zimno i pochmurnie;/ A zapowiadali słońce ![]() Biedna ![]() Byłaś u lekarza? Cytat:
![]() Dobrze, że tylko pierwszy i czasami drugi dzień jest najgorszy. Martwię się ![]() Cytat:
Nie cierpię wstawać tak rano ![]() Wyglądam jak wampir ![]() ![]() Mogłabym z nim konkurować ![]() Jeszcze tylko jutro ![]() Ja właśnie jak jestem chora to nie mogę leżeć zbyt długo, bo mnie wszystko później boli od leżenia ![]() ![]() Męczy mnie to ![]() Kurs? na prawo jazdy czy jakiś inny? ![]() Super ![]() Co to za praca? Nie musisz odpowiadać jak nie chcesz ![]() Nic mi się dziś nie chce. Zjadłam Horalky ![]() UWAGA Właśnie miałam swój 5000 post. To znaczy 4 posty wstecz, ale nie zauważyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2012-03-15 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Un czym się martwisz ?
![]() Talk to bedziesz milionerką po wakacjach ;D będzie motór ? ![]() w ogóle laski moje wczoraj przyniosły szampana na uczelenię piccolo żebym ja też się mogła napić i świętowaliśmy z panią z bufetu ![]() mówię wam boski dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
![]() Ładne słoneczko dzisiaj za oknem ![]() Jak się ogarnę to pojadę po włóczki i szydełko ![]() A dzisiaj sprzątania ciąg dalszy ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Babcia gratuluję zdania egzaminów!! ![]()
#2210 |
Zakorzenienie
|
Un
![]() Babcia piccolo jest super ![]() ![]() idę zjeść śniadanie w końcu ![]() ![]()
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
o[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32937202]Hej
![]() Zazdroszczę ![]() U mnie jest szaro, zimno i pochmurnie;/ A zapowiadali słońce ![]() Biedna ![]() Byłaś u lekarza? Dziękuję też mam taką nadzieję ![]() Dobrze, że tylko pierwszy i czasami drugi dzień jest najgorszy. Martwię się ![]() Nie cierpię wstawać tak rano ![]() Wyglądam jak wampir ![]() ![]() Mogłabym z nim konkurować ![]() Jeszcze tylko jutro ![]() Ja właśnie jak jestem chora to nie mogę leżeć zbyt długo, bo mnie wszystko później boli od leżenia ![]() ![]() Męczy mnie to ![]() Kurs? na prawo jazdy czy jakiś inny? ![]() Super ![]() Co to za praca? Nie musisz odpowiadać jak nie chcesz ![]() Nic mi się dziś nie chce. Zjadłam Horalky ![]() UWAGA Właśnie miałam swój 5000 post. To znaczy 4 posty wstecz, ale nie zauważyłam ![]() ![]() ![]() ![]() tez nie lubiw wstawać rano , oczy zaspane , małe , jakbym ćpała ![]() niee , ja prawko juz mam za sobą ![]() ![]() a praca to wyjazd do Niemiec do zbierania truskawek ![]() co to sa Horalky ? ![]() Cytat:
![]() ![]() bedzie ![]() ![]() ![]() ooo jakie kochane ![]() ![]()
![]() |
#2212 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() czemu Ty tu a nie na porodówce ![]() coś uparta ta Twoja córcia ![]() Cytat:
![]() ![]() będziesz mogła wreszcie dziergać ![]() ale was wzięło ![]() Cytat:
no to smacznego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Konto usunięte
|
Babcia martwię się bo na wesele dostanę @
![]() ![]() Lubię piccolo ![]() Brzoskwiniowe albo wiśniowe ![]() ![]() Cieszę się, że dzień Ci się wczoraj udał. Musiało być wesoło ![]() Hej Katrusia ![]() U wszystkich dzisiaj ładna pogoda. Tylko nie u mnie ![]() Ja kiedyś próbowałam szydełkować ![]() Nie wychodziło mi i się zniechęciłam ![]() Cieszę się, że Twój Tż zaangażował się w szukanie szafy. To znaczy, że naprawdę chce się do Ciebie wprowadzić i traktuje to poważnie. Wasz pierszwy wspólnie zakupiony mebel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Babcia, moje dziecko chyba nie chce przyjść na świat
![]()
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci zazdroszczę ![]() prawda, że kochane ? chodzą za mną ciągle pytają czy nie jestem głodna, dostaje czekoladki "dla dzidziusia" ![]() ![]() a co druga oferuje się jako opiekunka potem ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32937471]Babcia martwię się bo na wesele dostanę @ ![]() ![]() Lubię piccolo ![]() Brzoskwiniowe albo wiśniowe ![]() ![]() Cieszę się, że dzień Ci się wczoraj udał. Musiało być wesoło ![]() [/QUOTE] ooj ;/ to najgorzej. A cięzkie masz pierwsze dni ? miałyśmy wiśniowe ![]() bardzo wesoło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie Ci. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam u lekarza, bo nie chce, żeby mnie uwięzili w domu, przepisali mi penicyline. I zebym gniła miesiąc w domu. Koleżanka byla podobnie chora i ją tak wpakowali. A ja nie chce mieć braków. I zależy mi na tańcach, jeszcze w jednym układzie mam role, że mnie podnoszą, czyli muszę być.
Co od a6w, to myślę, że jeszcze za wcześnie na widoczne efekty, ale jak bede w domu. To mogę zrobić focie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja już po zakupach i mykam do robienia porządków. Wejdę za około 30 minut.
![]()
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32937471]
Hej Katrusia ![]() U wszystkich dzisiaj ładna pogoda. Tylko nie u mnie ![]() Ja kiedyś próbowałam szydełkować ![]() Nie wychodziło mi i się zniechęciłam ![]() Cieszę się, że Twój Tż zaangażował się w szukanie szafy. To znaczy, że naprawdę chce się do Ciebie wprowadzić i traktuje to poważnie. Wasz pierszwy wspólnie zakupiony mebel ![]() Pierwszy to nie, już mi kupił szafkę na buty do mieszkania ![]() Ale i tak się cieszę strasznie, będziemy jeździć po sklepach meblowych ![]()
#2220 | |
Konto usunięte
|
![]() Smacznego ![]() Cytat:
![]() Ja dopiero w tym roku idę na kurs. Mam nadzieję, że zdam i będę mogła jeździć do pracy już samochodem ![]() To super. Zarobisz sobie ![]() To są horalky: Horalky są kruche tak jak trzeba, mają więcej warstw niż standardowo mają wafelki nadziewane, kremu jest naprawdę dużo (72%!) i jest on "konkretny" - gęsty i smakuje intensywnie. Delikatnie pokryty cienką warstwą polewy kakaowej. Mimo, że słusznych rozmiarów, nie mamy uczucia przesłodzenia. To jedyny wafelek, który mi smakuje i doprowadza mnie do obłędu ![]() Jest kruchy a jego smak jest intensywny ![]() Pychaaaaaaaa ![]() Zdjęcia: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.