Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 18:40   #2191
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
ja
to tylko moje dziecko wyjątkowo grzeczne w kościele?
czy jeszcze jakaś pociecha zafascynowana miejscem gdzie....
wg niej różaniec to korale babci Ani
ministranci to ci co kasę zabrali (na kolędzie dałam im do puszki)
itd
ale naprawdę jest grzeczna, mówi, że w kościele trzeba być cichutko
Nataszka bo Twoje dziecko to z natury jest grzeczne wszędzie,

Cytat:
a jak się czują teraz dziewczynki?
Nie wiem co napisać aby nie zapeszyć.
Oliwkę jak ktoś pyta czy już zdrowa to ta od razu udaje że kaszle i mówi że dalej chora

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Moj młody ma biegunke na zielono , zastanawiam sie czy to nie od torta teczowego . Mam nadzieje ze jakiegoś wirusa do domu nie przyniósł bo my za tydz bujamy , jak ma mnie cos złapać to niech teraz a nie jak będę w samolocie sama z czubkami .
Czyli to znaczy że tort na urodziny robiłaś> A my małemu życzeń nie złożyliśmy.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
właśnie wszędzie czytam że książki lepsze ,już się nie mogę doczekać aż przyjdą

dobrze że nie jadł śniegu tam gdzie żubry chodziły

też właśnie zawsze to samo myślę ,że zaraz mnie oprychają ,obsmarkają bleee ,my nie byliśmy ani teraz ,anie za tydzień nie pójdziemy ,babcia z palmą poleciała

obejrzyj koniecznie ja sobie na necie znalazłam online kolejne części

ale ostatnia to masz na myśli ta przed świtem? czy jeszcze coś jest później?

i Edward i Jacob nie wiedziałabym którego wybrać

właśnie obejrzałam na tvn i mnie wciągnęła ,dlaczego dla młodzieży ,jak przeczytam zmierzch to mam się zamiar zabrać za młodego książki "Gra o tron" cała seria ponoć tez są świetne.
No ciekawe czy będą następne.

Kiedy te mrozy się skończą no masakra jakaś.
Jutro jadę z Mikiem do kardiologa na kontrolę ,mam nadzieję że mi powie że już nie musimy przyjeżdżać więcej.
Moja Oliwka ma już całą serię zaliczoną. Czytałam jej ją jak do szpitala jeździłam coby się z moim głosem oswajała.

Co do drugiego to trzymam kciuki abyś usłyszała że nie chcą Cię tam więcej widzieć. Ja już obydwie mam wypisane z tej poradni.

Megi - całkowicie nie odczuwam świąt. Jakoś nigdy te święta nie były dla mnie ekscytujące.
Oczywiście nic nie mam przygotowane.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 18:40   #2192
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

libra, na elektryzowanie to szampon nie pomoże, koniecznie jakąś odzywkę do spłukiwania.

ana
byłam dziś w deichmanie, kupiłam sobie balerinki czarne . Na żywo lepiej wyglądają-takie klasyczne, kształtne
Obczaiłam od razu dział dziecięcy i faktycznie z dużych elefantenów są tylko sandałki-fajne, ale już bez sztywnego zapiętka. W ogóle w większych rozmiarach to już rzadziej spotykane. Z półbutów to mogłbyby ci się spodobać jakieś a adidasów lub pum. Jedne fajne zamszowe adidaski były, fioletowe, na jeden rzep.

w hmie też byłam, fajne są rurki dla dziewczynek i małe sweterki rozpinane, i trencze. Ja w zasadzie posząłm za czapeczkami wiosennymi, al 3 na krzyż. Gdzie teraz są fajne czapeczki?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 18:55   #2193
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
libra, na elektryzowanie to szampon nie pomoże, koniecznie jakąś odzywkę do spłukiwania.

ana
byłam dziś w deichmanie, kupiłam sobie balerinki czarne . Na żywo lepiej wyglądają-takie klasyczne, kształtne
Obczaiłam od razu dział dziecięcy i faktycznie z dużych elefantenów są tylko sandałki-fajne, ale już bez sztywnego zapiętka. W ogóle w większych rozmiarach to już rzadziej spotykane. Z półbutów to mogłbyby ci się spodobać jakieś a adidasów lub pum. Jedne fajne zamszowe adidaski były, fioletowe, na jeden rzep.

w hmie też byłam, fajne są rurki dla dziewczynek i małe sweterki rozpinane, i trencze. Ja w zasadzie posząłm za czapeczkami wiosennymi, al 3 na krzyż. Gdzie teraz są fajne czapeczki?
Evi ja sobie pierwszy raz buty w h&m kupiłam,a to dlatego,że są w panterkę drugie wzięłam model identyko,tylko kolor ostra fuksja-fajne,wygodne co mnie zaskoczyło,bo nie wiem dlaczego,ale buty dla nas z h&m,reserved itp.zawsze z szitem mi się kojarzyły.

deichmana obleciałam i nic.Naje jej kupiłam.

w reserved przepiękną kurtkę parke jej kupiłam w kolorze brudny róż,boska ta kurtka i apaszkę świetną do tego dobrałam.Z czapek wielki guzik wszędzie.Dobrze,że mam już dawno kupione,bo teraz nie widzę niec fajnego.

a te sweterki z h&m o których piszesz chciałam wziąć,ale materiał taki szitowy mi się wydawał i odpuściłam.

aaa ta słynna koszula z h&m na nasze małe w końcu była,ale nie wzięłam.Nie spodobała mi się ani trochę.

w smyku fajne spodnie dresowe w kolorze mięty i brudnego różu,materiał świetny i cena fajna-35 zeta.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-03-24 o 18:57
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:06   #2194
evitka21
Zakorzenienie

a pokaż tą fuksję-nie wpadła mi nigdzie po drodze w oko (tak na szybko obskoczyłam tylko)

Stary 2013-03-24, 19:09   #2195
monka23
Zakorzenienie

Libra trzymam kciuki za wizytę , bedzie dobrze tosz to szogun pełen energi mały zboj wierze ze juz za wami stres.
Co do filmu i książki , nie jest to wymagające kino. Takie romansidlo dla młodzieży , oczywiscie stare dupy takie jak ja i ty i inne tez sie zadowola i wciagna
Mi Edward wogole sie nie podoba , musiałabym byc niezłe upita zeby go pocalowac , ta aura wokół jego osoby ta tajemniczośc, i opiekuńczego wobec Belli kreci i dlatego tak chyba za nim dziewczyny wzdychaja . Wole Jacoba moj typ , duzy , ciemny , no ale za ładny dla mnie .

Pop nie nie , tak robiłam torta , młody chciał to tera sra na zielono

Nataszka na kiedy twój tz załatwił wolne , dali mu juz ?

Wlasnie czapki , a ja nie mam wiosennej , tylko zimowe . Kupiłam ostatnio małemu czapkę z daszkiem http://shop.animal.co.uk/hats+caps/a...t/bc3sc054n28/ i myślałam ze tylko ja wezmę do pl , ale .... Wiadomo jaka pogoda , oby sie ocieplio
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:09   #2196
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
a pokaż tą fuksję-nie wpadła mi nigdzie po drodze w oko (tak na szybko obskoczyłam tylko)
http://www.hm.com/pl/product/07618?article=07618-D

one tutaj fioletowe,ale w rzeczywistości to taka fuksja.
te drugie w beżu też śliczne.Tylko one na szczupluteńką stope są.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-03-24 o 19:10
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:13   #2197
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie czapki , a ja nie mam wiosennej , tylko zimowe . Kupiłam ostatnio małemu czapkę z daszkiem http://shop.animal.co.uk/hats+caps/a...t/bc3sc054n28/ i myślałam ze tylko ja wezmę do pl , ale .... Wiadomo jaka pogoda , oby sie ocieplio
Właśnie - gdzie są teraz ładne chłopięce czapki wiosenne?

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 19:25   #2198
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Właśnie - gdzie są teraz ładne chłopięce czapki wiosenne?

Ja chyba tez będę w tyg musiała kupic i rundzie zaliczkę po wszystkih dziecięcych , zeby mały sobie wybrał , bo jak mu sie nie spodoba to nie ubierze.
Moja mama zaś mowi ze za tydz juz ciepło - ciepłej bedzie i ta z daszkiem wystarczy a jak cos to kaptur na głowę zeby uszy zasłonić , i mowi żebym nie kupowała.
Stary 2013-03-24, 19:29   #2199
megi-megi
Zakorzenienie

Co Wy z tymi wiosennymi czapkami? Ma się ocieplić?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:33   #2200
evitka21
Zakorzenienie

megi, no kiedyś na pewno, więc czapa się przyda. Może zima trzyma, bo wie, że nasze dzieciory nieoczapkowane jeszcze ?

Stary 2013-03-24, 19:34   #2201
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
megi, no kiedyś na pewno, więc czapa się przyda. Może zima trzyma, bo wie, że nasze dzieciory nieoczapkowane jeszcze ?
Ja już nie wierzę -może od razu lato się pojawi... Chociaż czapkę na wiosnę mam.
Stary 2013-03-24, 19:36   #2202
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ana- 69 zeta kosztuja.
Lind- werka juz sie nie moze doczekac. Ciekawe czy da sobie rade z dwoma chlopakami

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:39   #2203
monka23
Zakorzenienie

Ejj ociepli sie, no za tydz bedzie juz po mrozie . W Turcji juz gorąco , dziś dzwonili i mowili .
Stary 2013-03-24, 19:50   #2204
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj ociepli sie, no za tydz bedzie juz po mrozie . W Turcji juz gorąco , dziś dzwonili i mowili .
Haha - jakoś ocieplenie w Turcji mnie nie przekonuje, że u nas też się ruszy. Monka - a gdzie Ty masz teściów w Turcji, gdzieś blisko morza? Kocham ich klimat - owszem gorąco, ale przynajmniej stabilnie. Ale mentalność przynajmniej w tych miejscowościach turystycznych jest dla mnie dość uciążliwa.
Stary 2013-03-24, 20:00   #2205
monka23
Zakorzenienie

Megihehehe a tak napisałam, zeby n gulu zagrać , u nas tez bedzie zobaczysz .
My w Fethiye jesteśmy , https://www.google.co.uk/search?q=fe...w=1024&bih=673. A dlaczego uciążliwa ? Nie wiem o co chodzi .
Stary 2013-03-24, 20:04   #2206
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ana- 69 zeta kosztuja.
Lind- werka juz sie nie moze doczekac. Ciekawe czy da sobie rade z dwoma chlopakami
No chyba trzema Michał już nabiera sił

Megi no chyba wiosna przyjdzie kiedyś mimo że tańczyć nie chcecie w tej sprawie My z Michałem już tańczyliśmy ale widocznie za słabi jesteśmy w te klocki

Michaś
Stary 2013-03-24, 20:33   #2207
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba trzema Michał już nabiera sił

Megi no chyba wiosna przyjdzie kiedyś mimo że tańczyć nie chcecie w tej sprawie My z Michałem już tańczyliśmy ale widocznie za słabi jesteśmy w te klocki
No tak, zapomniałam o starszym
Werka tez już się regeneruje ale obawiam się, że skończy nabieranie sil o 5.30- jak dziś a my o 2 z imprezy wróciliśmy na szczęście dziadkowie się wnusią zajęli

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 20:38   #2208
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny przyszłam się tylko pochwalić że egzamin zdałam... nawet ładnie bo na 5 ale naprawdę trzeba było mieć szczęście żeby wylosować łatwe pytania... mi się udało... koleżanka wylosowała takie pytania że wybiegła z płaczem z sali... i gdybym miała takie pytania jak ona pewnie bym teraz siedziała i płakała..;/

uciekam spać... jutro muszę dom ogarnąć bo znajomi wpadną wieczorem dobranoc

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny Tz pod pachę i palemki świecić.
A już miałam pytać czy byłaś

Cytat:
Wiecie że ja dopiero teraz obejrzałam Sage "Zmierzch" (czy jeszcze ktoś nie oglądał oprócz mnie?)
Dzisiaj jeszcze obejrzę ostatnią część.Normalnie zakochałam się w tym filmie ,nie wiem dlaczego ja go do tej pory tak omijałam.
No i oczywiście zamówiłam już sobie książki ,powinno być na odwrót najpierw ksiażka ,później film ,ale na pewno będę go jeszcze oglądać

P:
Ja czytałam tylko pierwszą część , jak przeczytam resztę , to dopiero zobaczę film

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
[/COLOR]Libra kup w rosie maskę granat alterry Można ją trzymać jak odżywkę.Ja teraz ją znalazłam w mieszkaniu w Szw i z braku laku użyłam i przepadłam nie wiem dlaczego jej przez prawie rok nie używałam,dobrze że odkryłam ją na nowo
też ją uwielbiam

Kupiłam gnojkowi okulary .
Kurde nic normalnie nie ma w tych sklepach optycznych
Wszystko brzydkie jak kupa , a do tego jakieś nie dopasowane do dziecięcych potrzeb .
Szkła jakaś porażka Ale w końcu udało mi się złapać jakiś normalny sklep . Kupiłam Szymkowi takie bryle
http://optyline.pl/product/ray-ban-ry-1527
Kolor czerwony z granatem , bo tu nie włazi , a pierwszy jest różowy he he .
do tego szkła w poliwęglanu . No i mam na dziady gwarancję , że jak rozwali w ciągu dwóch lat to dają nowe . I jak mu się wada w ciągu roku by zmieniła , to mam szkła za free .
Oby chciał chodzić .

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2013-03-24 o 20:40
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 20:50   #2209
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś przyjdzie - słowo klucz "kiedyś".
Ale przyznaję, że nie pamiętam tak zimowego marca.
My nie tańczyliśmy - pewnie to jednak przez nas.

Cytat:
My w Fethiye jesteśmy , https://www.google.co.uk/search?q=fe...w=1024&bih=673. A dlaczego uciążliwa ? Nie wiem o co chodzi .
Wiesz - naprawdę tego googla mogłaś sobie darować

A uciążliwa - oni to takie przekupy, nieco nachalni są. Pewnie głównie tam, gdzie zarabiają na turystach. Ale tylko tam byłam. Chociaż poznałam też kilku fajnych, normalnych Turków.

A tak na marginesie - Twój dużo gotuje. U nich to normalne, że facet jest taki domowy, czy Twój wyjątek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 21:00   #2210
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
jezu ja też nie wiedziałabym jednego i drugiego bym brała jak leci

a wiesz,że była jeszcze napisana ostatnia część"oczami Edwarda"opisane wszystko z jego oczami,ale włam zrobili autorce do kompa i rzokradli urywki i ta się wkurzyła i jej nie dokończyła,a szkoda

jak mnie stary denerwuję to mi się taki Edward marzy wskakujący przez okno

no nawet na stronie ccc ich jeszcze dalej dostępnych nie ma.Cena jaka 70?80 zeta?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Libra kup w rosie maskę granat alterry Można ją trzymać jak odżywkę.Ja teraz ją znalazłam w mieszkaniu w Szw i z braku laku użyłam i przepadłam nie wiem dlaczego jej przez prawie rok nie używałam,dobrze że odkryłam ją na nowo
eee szkoda że nie dokończyła
Edward wskakujący przez okno i kąsający w szyję

Już zapisałam odżywkę ,bedę w miescie to jej poszukam
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A czujecie, że za tydzień jest Wielkanoc? Jakoś to do mnie średnio dociera.
.
ja też nie czuję dopóki nie pojadę do miasta i nie zobaczę tego szału w sklepach
Cytat:
Co do drugiego to trzymam kciuki abyś usłyszała że nie chcą Cię tam więcej widzieć. Ja już obydwie mam wypisane z tej poradni.
.
dzięki , tak myślę że już ostatnia bo jak byłam poprzednio to mówił że już wszystko zarosło
Cytat:
Libra trzymam kciuki za wizytę , bedzie dobrze tosz to szogun pełen energi mały zboj wierze ze juz za wami stres.
Co do filmu i książki , nie jest to wymagające kino. Takie romansidlo dla młodzieży , oczywiscie stare dupy takie jak ja i ty i inne tez sie zadowola i wciagna
Mi Edward wogole sie nie podoba , musiałabym byc niezłe upita zeby go pocalowac , ta aura wokół jego osoby ta tajemniczośc, i opiekuńczego wobec Belli kreci i dlatego tak chyba za nim dziewczyny wzdychaja . Wole Jacoba moj typ , duzy , ciemny , no ale za ładny dla mnie .
ten szogun to się okropny zrobił ostatnio , potwora wychowaliśmy

ja to w sumie nie wiem jaki jest mój typ musi mieć to coś ale raczej wolę takich z jakimś zadziorem co mają coś z potwora
Jak czytałam sagę o ludziach lodu to po kolei marzyłam o Tengelu,Ulvhedinie, Heikem
Cytat:
o ja , niektórzy płacą za wczasy w turcji a Ty sobie po prostu do teściowej jedziesz

A nie wiem czy pisałam wam ,że mój pomysłowy syn zwiał ostatnio przez płot wypuściłam go na dwór i chciałam się tylko ubrać ,wychodzę a go nie ma , nogi mi się ugięły , latam ,wołam a tu nic ,patrzę furtki zamknięte obie ,już się tak histerycznie darłam że pewnie wszyscy sąsiedzi mnie słyszeli a ten wyskakuje z tyłu domu zadowolony"tu jestem"
no mało trupem nie padłam pytam się którędy wyszedłeś a on bardzo dumny z siebie pokazuje że przez płot(siatka drobna oczka 3x3cm) no chyba kupię zwój drutu kolczastego i górą przeciągnę

Ja na święta jeszcze nic nie robiłam i nie mam zamiaru się za bardzo wysilać i później się wkurzać że nikt nic nie chce jeść ,ugotuje 10 jajek i styknie
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:01   #2211
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

u
Cytat:

Wiesz - naprawdę tego googla mogłaś sobie darować

A uciążliwa - oni to takie przekupy, nieco nachalni są. Pewnie głównie tam, gdzie zarabiają na turystach. Ale tylko tam byłam. Chociaż poznałam też kilku fajnych, normalnych Turków.

A tak na marginesie - Twój dużo gotuje. U nich to normalne, że facet jest taki domowy, czy Twój wyjątek?
y

Ja znam turka który ma na nazwisko Atak
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:14   #2212
ania p
Zakorzenienie

Monka nie wkurzaj co w walizkę nas kiedy zabierz
Stary 2013-03-24, 21:18   #2213
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka na kiedy twój tz załatwił wolne , dali mu juz ?
nic nie załatwione jeszcze

Cytat:
A nie wiem czy pisałam wam ,że mój pomysłowy syn zwiał ostatnio przez płot wypuściłam go na dwór i chciałam się tylko ubrać ,wychodzę a go nie ma , nogi mi się ugięły , latam ,wołam a tu nic ,patrzę furtki zamknięte obie ,już się tak histerycznie darłam że pewnie wszyscy sąsiedzi mnie słyszeli a ten wyskakuje z tyłu domu zadowolony"tu jestem"
no mało trupem nie padłam pytam się którędy wyszedłeś a on bardzo dumny z siebie pokazuje że przez płot(siatka drobna oczka 3x3cm) no chyba kupię zwój drutu kolczastego i górą przeciągnę

Ja na święta jeszcze nic nie robiłam i nie mam zamiaru się za bardzo wysilać i później się wkurzać że nikt nic nie chce jeść ,ugotuje 10 jajek i styknie
no, koniec świata, nasze guru od gotowania gotuje na święta 10 jejek

mały ładnie podniósł Ci ciśnienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
uy

może monka zna

Monka
mogę do Twoich teściów na wakacje, oni są przyjaźni?
Zakceptują mnie.... ja tam chcę ale chyba nie stać mnie

Pop rozumiem odpowiedź na pytanie w sprawie zdrówka,
a moja aż taka grzeczna to nie jest, potrafi pokazać różki w najmniej oczekiwanym momencie.

Małej chce kupić książeczkę z tym magicznym pisaczkiem,
coś takiego...
http://allegro.pl/smily-interaktywna...126073544.html
ma któraś? albo może polecić coś fajnego???
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:24   #2214
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:

Libra to naprawdę Ty napisałas? Normalnie nie poznaje. Takie zdanie to ja moge pisać ale nie Ty.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:28   #2215
libra777
Zakorzenienie

U nas taka książeczka by sie nie sprawdziła,ten mój gnom nic a nic sie nie chce uczyć ,wszystko robi po swojemu ,czuje że będzie ciężkim przypadkiem w szkole

Wiecie jak zmobilizowałam mojego syna do nauki (tego starszego) zamówiliśmy mu na allegro dres wojskowy taki jak nosi ferdek i on jest wniebowzięty ,dzisiaj się powyuczał wszystkiego jak tak dalej pójdzie to będę mieć magazyn wojskowy w domu , jeszcze tż dzisiaj znalazł na strychu swoją starą raportówkę którą nosił do szkoły to jż całkiem młody w skowronkach
Stary 2013-03-24, 21:29   #2216
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
uy

tego nie znam , najbardziej śmiać mi sie chce z Burak moj tz podpowiadal mi imiona , jak z burakiem wyjechał to smialam sie i sama jak Burak wygladalam.

Megi a nachalnosc , mnie ominęła bo z miejscowymi bujam , ale upoerdliwe to jest na maxa , z tego żyją , a jakos klientów trzeba przekonać i sprzedać . Tam sa fotki paralotni i ja tez zaliczylam wlasnie nad ta laguna w Oludeniz . Większego pietra miałam jak na ta górę jechaliśmy niż sam lot .

Libra ja lubię ciemnych i dużych facetów i wiadomo musi mieć to cos i oczy chyba najbardziej lubię , takie ktore sie śmieją widać ze szczery uśmiech .
Jazda z tym waszym małym , weź płot pod prąd podlacz tak zeby go lekko pokopalo .
Akurat teściowa mieszka gdzie indziej , ale tez w rejonie turystycznym , jak tam jesteśmy to albo u jego brata albo u kuzynostwa a starsze pokolenie tylko w odwiedzinach zaliczamy

Ania hehe wszystkie ? No nie wiem . Ale jak kiedys mieszkanie kupimy to miejscowka bedzie ( taki plan przyszlosciowy ) moze kiedys wypali , a tam mieszkanka duze , przestrzenne i w tych nowych budownictwach w każdym pokoju jest balkon .
Stary 2013-03-24, 21:37   #2217
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra to naprawdę Ty napisałas? Normalnie nie poznaje. Takie zdanie to ja moge pisać ale nie Ty.
a no ja
nie no zrobię sałatkę (tzn.mama zrobi) upiekę kiełbasę białą ,jakieś ciasto i finito ,jak im mało niech na szczaw idą

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Libra ja lubię ciemnych i dużych facetów i wiadomo musi mieć to cos i oczy chyba najbardziej lubię , takie ktore sie śmieją widać ze szczery uśmiech .
Jazda z tym waszym małym , weź płot pod prąd podlacz tak zeby go lekko pokopalo .
Akurat teściowa mieszka gdzie indziej , ale tez w rejonie turystycznym , jak tam jesteśmy to albo u jego brata albo u kuzynostwa a starsze pokolenie tylko w odwiedzinach zaliczamy

Ania hehe wszystkie ? No nie wiem . Ale jak kiedys mieszkanie kupimy to miejscowka bedzie ( taki plan przyszlosciowy ) moze kiedys wypali , a tam mieszkanka duze , przestrzenne i w tych nowych budownictwach w każdym pokoju jest balkon .
no kurdupli też nie lubię a jak widzę jakiegoś podejrzanego rasowo na ciemno to mnie coś w brzuchu łaskocze
ku.r.wiki w oczach też muszą być

Już się smiałam do starego że najlepiej jak pastucha zamontujemy
no nie wiem co ja z nim zrobię z oka go nie można spuścić teraz
nie raz go wypuściłam na podwórko i coś tam w domu robiłam sobie sprzątałam czy obiad a teraz nie ma mowy ,tym bardziej że staw jest z tyłu na ogrodzie

A Twoja teściowa to taka raczej starodawna tzn. wiesz tradycyjna czy bardziej cywilizowana bez urazy oczywiście ale zawsze mnie ciekawiło czy się z nią dogadujesz jako tako pomijając różnice kulturowe
Stary 2013-03-24, 21:39   #2218
monka23
Zakorzenienie

Nataszka a pewnie ze lajtowi teściowe, kuzynostwo i wujostwo wyloozowane . Nie ma stresa jakiś zakazów nakazów czy cos w tym stylu .

Ja na święta tez nic nie robię , u mamy zamowilam tylko galarete z kurczaka , jakaś sałatkę na zagryske i żurek dla dzieciaków na obiad

Libra no jajka w majo to tez bym zjadla , ale bez udzianien same tylko posypane smazona cebulka , pietruszką i chilli . Jajka to mogę jesc bez ograniczeń .
Stary 2013-03-24, 21:40   #2219
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

Małej chce kupić książeczkę z tym magicznym pisaczkiem,
coś takiego...
http://allegro.pl/smily-interaktywna...126073544.html
ma któraś? albo może polecić coś fajnego???
To są fajne rzeczy jest też dużo gier tego typu z przekładanymi planszami .
http://allegro.pl/junior-elektronicz...100610455.html
u mnie w pracy się to zawsze dobrze sprzedaje , więc pewnie dzieciaki to lubią .

Cytat:
U nas taka książeczka by sie nie sprawdziła,ten mój gnom nic a nic sie nie chce uczyć ,wszystko robi po swojemu ,czuje że będzie ciężkim przypadkiem w szkole

Wiecie jak zmobilizowałam mojego syna do nauki (tego starszego) zamówiliśmy mu na allegro dres wojskowy taki jak nosi ferdek i on jest wniebowzięty ,dzisiaj się powyuczał wszystkiego jak tak dalej pójdzie to będę mieć magazyn wojskowy w domu , jeszcze tż dzisiaj znalazł na strychu swoją starą raportówkę którą nosił do szkoły to jż całkiem młody w skowronkach
Dorwijcie jakiś demobil to by się chłopak ucieszył . BYliśmy kiedyś w takim pod kołobrzegiem , to Tzta nie mogłam z niego wygonić
Stary 2013-03-24, 21:47   #2220
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
To my dziś na śniadanie tyle w trójkę zjedliśmy

Cytat:
No to dalej- tańcz! Wiosna przyjdzie i może Kalinka wyskoczy

Cytat:
Pewnie razem z Michałem Liczyć do 5 nawet nie umie, kolorów kompletnie nie rozróżnia... Koloruje tak że Jedyne co na pamięć się nauczył to słowa piosenki z czołówki Strażaka Sama

Michaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości