|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
QUOTE=Forget_me;41493437]Hej dziewczyny
![]() Czy u Was też cały dzień leje? Już mam serdecznie dość tej pogody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu w niedzielę poszłam się zrelaksować do kina na Kac Vegas ![]() ![]() ![]() Wczoraj na poprawę humoru doszły moje melissy wisienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo dawno Cię tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Narzekacie na pogodę, a u mnie była całkiem przyjemna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Miło, że o tym pamiętałaś
![]() ![]() Ostatnio mamy straszną fazę na serial "Kasia i Tomek", trochę odgrzewany kotlet, ale polecam wszystkim, dawno żaden serial mnie tak nie rozbawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
.
![]() Edytowane przez ZlaZlosliwaZlosnica Czas edycji: 2013-06-26 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2195 |
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41514963]ah nie zrozumiałam, przepraszam, ale robiłam bez przerw, całą serię na raz
![]() Kurczę, niezła jesteś ![]()
#2196 |
AGA :)
|
Miałam wczoraj ćwiczyć i niestety załapałam lenia
![]() dziś! Dziś już muszę!
![]() |
#2197 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]u mnie to samo :/ zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są ![]() wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce ![]() Bez przerwy udało mi się do 130, potem miałam uczucie że zostanę w tej pozycji na zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Ehhhh, rzuciłam się w pracę na maksa i końca nie widać, a urlop za miesiąc, moją jedyną rozrywką są ostatnio krótkie weekendowe wypady.. Oglądałyście "Shameless"? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj, mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić. Nie, nie zamówiłam jeszcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2200 |
|
Kupiłam drożdżową maskę do włosów
![]() ![]() Zauważyłam, że powstało u mnie sporo sklepów z naturalnymi kosmetykami/zielarskich. Widać, że jest teraz spore zapotrzebowanie na takie produkty ![]() ![]()
![]() |
#2201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Remont zakończony, teraz jesteśmy na etapie prac wykończeniowych i porządkowania. Oczywiście pracy jest dużo, a czasu niewiele biorąc pod uwagę codzienne obowiązki. Na szczęście powoli zbliżamy się do finału. Historia z butami brzmi jak fragment powieści sensacyjnej ![]() Ja noszę rozmiar 39 ![]() ![]() Swoją drogą stwierdzam, że wysyłanie uszkodzonych butów to niezły przekręt. Sklepy chyba wychodzą z założenia, że klient nie zauważy albo nie będzie zawracał sobie głowy zwrotem itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro ostatni wpis, obiegówka opieczątkowana, dyplom opłacony...zostały mi do zrobienia zdjęcia i nauka do egzaminu ![]() Trzymam kciuki i wierzę, że poprawisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Jutro mam poprawe na 9:00 w gabinecie pani profesor.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a organ jak? ja jestem już po farmakologii zdałam na 4 i jestem z siebie bardzo dumna ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
|
Ja się już od kilku miesięcy zbierałam
![]() ![]() Kupiłam mydło wardi shan w mydlarni franciszka. Dziś będę testować po raz pierwszy ![]()
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to mój TŻ jutro odbiera wyniki poprawionej (mam nadzieję) matury i od przyszłego roku zmienia studia na stomatologię albo medycynę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Przede wszystkim trzymam kciuki za wszystkie poprawiające egzaminy - dacie radę! ![]() Jak tam wyprzedaże? U mnie marnie w tym roku - nic mi się nie podoba, tegoroczna kolekcja Zary raczej nie podbiła mojego serca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiśnie dzisiaj założyłam pierwszy raz- boskie są ![]() ![]() Widziałam, że Ty kupiłaś niebieskie serca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A egzamin pewnie, że nie koniec świata, ale przykro, że panuje taka niesprawiedliwość. Jak się patrzyło na metody oceniania mojego wykładowcy, to... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po generalnym remoncie sprzątanie to chyba najgorsza rzecz pod słońcem ![]() ![]() Też mi się wydaje, że ten sklep liczył, że się nie dopatrzę tego poklejenia, bo rzeczywiście ogonek wisienki był przyklejony bardzo starannie. Jednak taki towar nie powinien w ogóle być sprzedawany ![]() ![]() Jak tylko zobaczę gdzieś wisienki, zaraz Ci podeślę linka ![]()
![]() |
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi już został ostatni semestr i nie mogę się doczekać końca, tym samym wybiłam sobie już studia z głowy bo wiem że przynajmniej w pl praktycznie niczego się nie nauczę.... blekitne_niebo kiedy będzie jakiś nowy post na blogu? planujesz jeszcze coś dla nas pisać? ![]() Edytowane przez kobea Czas edycji: 2013-06-27 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Moze mi latwo powiedziec,bo to dopiero pierwszy rok i ma malo wspolnego z prawdziwa farmacja, ale ja poszlam na nie z pasji, zakochalam sie w nich od pierwszych zajec i uwazam, ze to byl dobry wybor. Mamy naprawde dobra kadre na uczelni, ktorzy potrafia nauczyc i zachecic do praktyki nauczonych rzeczy. Ja jestem zadowolona i czekam na 2 rok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za jak najwyższy wynik na maturze
![]() Cytat:
Mnie się farmacja wydaje szalenie ciekawa. Cytat:
![]() ![]() Mnie w czasie tej sesji też spotkała baaaaardzo niemiła, a wręcz tragiczna sytuacja, musiałam interweniować i chociaż wygrałam starcie to pozostał wielki, wielki niesmak... Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale mocno mi studia dały w kość i to już na samym finiszu. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zajęcia pozostawiają dużo do życzenia, nie wiem po co farmaceucie wiedza na temat praktycznego wykrywania leków( chemia leków), rozpoznawania wysuszonych i rozdrobnionych częsci roślin(gnozja) czy też znajomość 5 metod syntezy chemicznej diprofiliny ![]() Mój najważniejszy przedmiot czyli farmakologia został skondensowany w jednym roku studiów i oczywiście najważniejsze co muszę znać to co na jaki receptor działa , ba to podtypy są najważniejsze ![]() Dużo osób znajomych i rodzina pyta mi się o leki a mi jest wstyd bo nie potrafię nie raz odpowiedzieć.Doczytuje rożne rzeczy ale poprostu brakuje czasu bo zajęć pełno a nie tylko nauką człowiek żyje ![]() I nie są to też studia całkowicie bezstresowe, staram się jak najmniej przejmować ale wiadomo że do końca się tak nie da. Osobiście nie znam osoby zadowolonej i ustatysfakcjonowanej tym kierunkiem ![]() a co ty możesz powiedzieć na temat medycyny? bo swojego czasu żałowałam że się nie przeniosłam.. Edytowane przez kobea Czas edycji: 2013-06-27 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Na jakiej Ty uczelni studiujesz? U mnie wrazenia sa kompletnie inne, poznalam na 1 roku sporo doktorantow, ktorych bardzo cieszy ten kierunek i dalszy rozwoj.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() ![]() ja też byłam po pierwszym roku zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do samych studiów: organizacja zajęć na uczelniach medycznych jest często fatalna. Spóźnianie, monotonne wykłady i zajęcia, brak aktualizacji przekazywanych informacji, egzaminy nie oparte na polecanych podręcznikach i niesprawiedliwe ocenianie. Ponadto mało się zwraca uwagę na ogromnie ważną rzecz: podejście do pacjenta, czyli co zrobić żeby polepszyć współpracę, jak wzbudzać zaufanie, jak rozmawiać z pacjentem i z jego rodziną. Tutaj wielki szacunek dla starszej kadry, bo to przede wszystkim starsi profesorowie pokazują jak nawiązywać porozumienie z pacjentami. Niektórzy z młodszych - szkoda słów jakie sceny widziałam i jakie słowa słyszałam ![]() ![]() ![]() Najbardziej kontrowersyjnym tematem jest właśnie psychiczne niszczenie studentów, mobbing i zastraszanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.