Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 09:27   #2191
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny o maasz, a taka byłam ciekawa tego Syossa a issankę niebieską mam już od dłuższego czasu i bardzo lubię
chcę już zobaczyć Cię w kiecuni!

Kylie teraz jak mieszkam w Trójmieście to do plaży mam 45 minut spacerkiem, autem z 10 może Młody będzie miał blisko do wieeeelkiej piaskownicy
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 09:30   #2192
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Bunny o maasz, a taka byłam ciekawa tego Syossa a issankę niebieską mam już od dłuższego czasu i bardzo lubię
chcę już zobaczyć Cię w kiecuni!

Kylie teraz jak mieszkam w Trójmieście to do plaży mam 45 minut spacerkiem, autem z 10 może Młody będzie miał blisko do wieeeelkiej piaskownicy
zazdraszczam
co ja bym dala zeby tak mieszkac
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 09:30   #2193
exclusivee
Zakorzenienie

Palette G3 Trufla

Kolor mi sie podoba, jednakze w dalszym ciagu nie pokrylo mi dobrze jednego fragmentu wlosow Nie wiem co sie dzieje bo w jednym miejscu mam jasniej... Po wakacjach raczej bede robic kapiel i klasc jakis jasny braz, ten kolor jest jednak za ciemny.

P.S. Wybaczcie szope na glowie ale wlosy swiezo po wysuszeniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2839x.jpg (40,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2840x.jpg (42,2 KB, 64 załadowań)

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 09:37   #2194
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
zazdraszczam
co ja bym dala zeby tak mieszkac
tak się tylko wydaje kochanie jak ma się tak blisko to nie chce się tak jeździć, bo się zawsze wychodzi z założenia: "aaa pójdę jutro, przecież nie ucieknie"

oki, zwijam się. Jestem do jutra u Rodziców, bo przyjaciółka przyleciała z UK i musimy się naplotkować. Tzn. mam nadzieję, że do jutra, TŻ jeszcze nie wie, że mam zamiar wrócić jutro a nie dzisiaj i nie wiem czy po mnie nie przyjedzie i sam nie spakuje mi manatków
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 09:45   #2195
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
tak się tylko wydaje kochanie jak ma się tak blisko to nie chce się tak jeździć, bo się zawsze wychodzi z założenia: "aaa pójdę jutro, przecież nie ucieknie"

oki, zwijam się. Jestem do jutra u Rodziców, bo przyjaciółka przyleciała z UK i musimy się naplotkować. Tzn. mam nadzieję, że do jutra, TŻ jeszcze nie wie, że mam zamiar wrócić jutro a nie dzisiaj i nie wiem czy po mnie nie przyjedzie i sam nie spakuje mi manatków
Coś o tym wiem, jak w jedne wakacje bylam prawie miesiac w Krynicy po pewnym czasie nie chcialo mi sie nawet chodzic opalac na plaze, i w rezultacie wrocilam z wakacji bladsza niz pojechalam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 09:57   #2196
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Palette G3 Trufla

Kolor mi sie podoba, jednakze w dalszym ciagu nie pokrylo mi dobrze jednego fragmentu wlosow Nie wiem co sie dzieje bo w jednym miejscu mam jasniej... Po wakacjach raczej bede robic kapiel i klasc jakis jasny braz, ten kolor jest jednak za ciemny.

ale ciemnosci
ale Tobie pasuje to bardzo
Fajna masz kabine w łazience

Cytat:

No wiem,cos w tym jest. Widzisz jak sie mieszka tu gdzie ja to nawet wyjazd na jeden dzien cieszy jak wygrana w totka
Tym bardziej,że ja potrzebuje zmienic klimat chociaz na chwile, bo zawriuje
Stary 2013-07-03, 10:01   #2197
Renatka89
Zakorzenienie

Ok, młoda uspana, piszę z kompa

Kitka- jeśli moge dorzucic swoje trzy grosze w sprawie wózka to ja co prawda w takim przedziale cenowym nie ukrywam, ale nawet sie nie rozglądałam.. Mieliśmy na ten cel mniejszy budżet, ale chciałam znalezc cos mega za to co mamy I znalazłam swój ideał, Tako każda nowsza wersja jest ulepszana, wózek jest cudowny, korzystalismy z gondoli 7 mscy, i od wtedy do teraz (kolejne pół roku mniej wiecej) ze spacerowki i uwielbiam go, jest zwinny, baaardzo wygodny dla dziecka ( a mam małą ksiezniczke na ziarnku grochu, naprawde) i dla mnie w prowadzeniu tez. Po złozeniu bez obaw miesci sie w srdniej wielkosci aucie (jest jeszcze miejsce na kilka siatek np
I racje ma ex, pomysl o kołach Nie tylko zimą, ale latem czy wiosną tez to istotna sprawa, fajnie jest sie przejsc z dzieckiem po lesie czy po plazy wlasnie, my dajemy rade z nim wszedzie Mieszkam koło lasu- żadne wertepy mu nie straszne, młodej tez nie, a z kolei w strone miasta musze się wysostac albo wielkim ''objazdem'' albo kolejnymi wertepami, dziką sciezka taka, wiec jezdzimy nią po kilka razy dziennie, zimą to warunki niemal ekstremalne, da sie rpzejsc tylko w traperach haha, a wózek daje rade
A dziecko warto hartowac, to fakt, do -10stopni chodziłam dłuuugo z młodą, jak było zimniej to tylko na te pół godziny
Jedyny jego minus to waga- ale ja go nie nosze, stoi przed domem, wiec dla mnie to żaden minus

ex- lepiej CI w tych ciemnych włosach zdecydowanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 10:11   #2198
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
ale ciemnosci
ale Tobie pasuje to bardzo
Fajna masz kabine w łazience

No wiem,cos w tym jest. Widzisz jak sie mieszka tu gdzie ja to nawet wyjazd na jeden dzien cieszy jak wygrana w totka
Tym bardziej,że ja potrzebuje zmienic klimat chociaz na chwile, bo zawriuje
Haha kurde, tak to jest jak sie robi zdjecia z rasi Kabina fajna, ale zrobiona jest z takich gownianych materialow ze nie da sie jej niczym domyc juz Lubie ja pod tym wzgledem ze moge nalozyc maske na wlosy, zamknac sie tam i polewac goracym prysznicem zeby para byla i maska sie lepiej wchlaniala do wlosa

Tez potrzebuje zmienic klimat, meczy mnie to moje miasto...

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Ok, młoda uspana, piszę z kompa

Kitka- jeśli moge dorzucic swoje trzy grosze w sprawie wózka to ja co prawda w takim przedziale cenowym nie ukrywam, ale nawet sie nie rozglądałam.. Mieliśmy na ten cel mniejszy budżet, ale chciałam znalezc cos mega za to co mamy I znalazłam swój ideał, Tako każda nowsza wersja jest ulepszana, wózek jest cudowny, korzystalismy z gondoli 7 mscy, i od wtedy do teraz (kolejne pół roku mniej wiecej) ze spacerowki i uwielbiam go, jest zwinny, baaardzo wygodny dla dziecka ( a mam małą ksiezniczke na ziarnku grochu, naprawde) i dla mnie w prowadzeniu tez. Po złozeniu bez obaw miesci sie w srdniej wielkosci aucie (jest jeszcze miejsce na kilka siatek np
I racje ma ex, pomysl o kołach Nie tylko zimą, ale latem czy wiosną tez to istotna sprawa, fajnie jest sie przejsc z dzieckiem po lesie czy po plazy wlasnie, my dajemy rade z nim wszedzie Mieszkam koło lasu- żadne wertepy mu nie straszne, młodej tez nie, a z kolei w strone miasta musze się wysostac albo wielkim ''objazdem'' albo kolejnymi wertepami, dziką sciezka taka, wiec jezdzimy nią po kilka razy dziennie, zimą to warunki niemal ekstremalne, da sie rpzejsc tylko w traperach haha, a wózek daje rade
A dziecko warto hartowac, to fakt, do -10stopni chodziłam dłuuugo z młodą, jak było zimniej to tylko na te pół godziny
Jedyny jego minus to waga- ale ja go nie nosze, stoi przed domem, wiec dla mnie to żaden minus

ex- lepiej CI w tych ciemnych włosach zdecydowanie
Oo wlasnie, ten moj wozek tez sobie radzi na nierownych drogach czy po piasku

Dziekuje

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 10:17   #2199
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Haha kurde, tak to jest jak sie robi zdjecia z rasi Kabina fajna, ale zrobiona jest z takich gownianych materialow ze nie da sie jej niczym domyc juz Lubie ja pod tym wzgledem ze moge nalozyc maske na wlosy, zamknac sie tam i polewac goracym prysznicem zeby para byla i maska sie lepiej wchlaniala do wlosa

Tez potrzebuje zmienic klimat, meczy mnie to moje miasto...

Oo wlasnie, ten moj wozek tez sobie radzi na nierownych drogach czy po piasku

Dziekuje
Co ja bym dala zeby miec kabine a nie wanne
wygodniejsze to jest i bardziej ekonomiczne.
Kurde ja nawet nie wiem skad Ty jestes
Stary 2013-07-03, 10:17   #2200
myszka1271
Przyczajenie

Hej mam pytanie, farbuję dzisiaj włosy na blond a mam je za łopatki, jak myślicie, wystarczy mi jedno opakowanie farby czy nie ?
myszka1271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:22   #2201
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1271 Pokaż wiadomość
Hej mam pytanie, farbuję dzisiaj włosy na blond a mam je za łopatki, jak myślicie, wystarczy mi jedno opakowanie farby czy nie ?
Raczej nie wystarczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 10:24   #2202
Ninedin
Zakorzenienie

A mnie się bardzo podoba ten wózek, co kitka pokazała
Też kiedyś podobny kupię , znajomy rehabilitant mi mówił, że najlepsze są takie na większych gumowych kołach, bo amortyzują wstrząsy. Tylko one nie są zbyt atrakcyjne Kuzynka teraz kupiła takie 2 in 1, że można na spacerowy przerobić, ale za bardzo mi się nie podobał wolałabym osobno jakiś fajny kupić. I ten jej ma właśnie gumowe koła.
Stary 2013-07-03, 10:45   #2203
Renatka89
Zakorzenienie

Ninedin, wiekszosc teraz jest 2w1
Ale powiem Ci,że te osobno dokupowane spacerowki juz raczej takich duzych kół nie mają, tzn gumowych i dmuchanych My mamy spacerowke osobno dokupioną, ale uzywamy tylko u rodzicow (tam ją zostawilismy) bo ta spacerowka z wozka 2w1 jest dla małej wygodniejsza

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2389

ja mam taki, tylne koła są duze, przednie mniejsze, ale tez nie malutkie w realu, a wg mnie brzydki nie jest
Stary 2013-07-03, 10:54   #2204
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ninedin, wiekszosc teraz jest 2w1
Ale powiem Ci,że te osobno dokupowane spacerowki juz raczej takich duzych kół nie mają, tzn gumowych i dmuchanych My mamy spacerowke osobno dokupioną, ale uzywamy tylko u rodzicow (tam ją zostawilismy) bo ta spacerowka z wozka 2w1 jest dla małej wygodniejsza

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2389

ja mam taki, tylne koła są duze, przednie mniejsze, ale tez nie malutkie w realu, a wg mnie brzydki nie jest
Uwazam dokladnie tak samo, gdyby nie to ze babcia mlodego sprezentowala nam nowa spacerowke to ja z tz w zyciu bym innej nie kupowala- argument ze jest lzejsza czy tez do auta sie zmiesci- tak naprawde nic mi nie daje, bo co z tego jesli ten pieprzony wozek nie chce normalnie po sklepie jezdzic czy w kazdej dziurze utyka Wolalam o wiele bardziej moja poprzednia spacerowke z wozka 2w1 I wg. mnie te wozki z wiekszymi kolami wcale nie sa mniej atrakcyjne, chocby ten wspomniany wczesniej przeze mnie roan marita- wystarczy wpisac w google i zobaczyc, wozek naprawde fajnie wyglada Sa tez przeciez wozki z wiekszymi kolami ale stylizowane na takie jakby z innej epoki, tez sa super takie

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Co ja bym dala zeby miec kabine a nie wanne
wygodniejsze to jest i bardziej ekonomiczne.
Kurde ja nawet nie wiem skad Ty jestes
Nie chce sie chwalic ale mam obydwa w tej lazience, a do tego ta wanna na tyle duza ze 2 osoby spokojnie sie mieszcza Juz wiele razy przeszla romantyczne wieczory przy swiecach i lampkach z piwkiem Jest tylko jeden problem- ja uwielbiam goraca wode, a moj tz lodowata, i zawsze jak razem sie ciapiemy to albo ja sie trzese bo mi zimno, albo on usiedziec nie moze bo mu za goraco

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 10:57   #2205
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ide w piatek na manicure hybrydowy,szukam jakis ladnych i nic mi sie nie podoba.:rolleye s:
Teraz te neonowe sa na topie, ale ja mam krotkie pazurki i nie wiem jak to bedzie wygladalo, moze zwykle nudziaki zrobic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 11:00   #2206
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ide w piatek na manicure hybrydowy,szukam jakis ladnych i nic mi sie nie podoba.:rolleye s:
Teraz te neonowe sa na topie, ale ja mam krotkie pazurki i nie wiem jak to bedzie wygladalo, moze zwykle nudziaki zrobic
Walnij sobie nudziaki!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

A tak a propos paznokci- mozecie doradzic jakas dobra odzywke bo nie moge zapuscic pazurkow bo ciagle sie lamia ?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 11:01   #2207
Renatka89
Zakorzenienie

ex, to sie zgadały mamuski haha, niestety wiekszoisc rzeczy czlowiek uczy sie na swoich doswiadczeniach, i czasem żałuje pewnych decyzji, ja wiem teraz gdy mała ma ponad rok, ze połowa akcesoriow ktore kupilismy była tak naprawde niepotrzebna
Przy nastepnym dziecku bedzie łatwiej

Zazdroszcze wanny i kabiny
Stary 2013-07-03, 11:01   #2208
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

Nie chce sie chwalic ale mam obydwa w tej lazience, a do tego ta wanna na tyle duza ze 2 osoby spokojnie sie mieszcza Juz wiele razy przeszla romantyczne wieczory przy swiecach i lampkach z piwkiem Jest tylko jeden problem- ja uwielbiam goraca wode, a moj tz lodowata, i zawsze jak razem sie ciapiemy to albo ja sie trzese bo mi zimno, albo on usiedziec nie moze bo mu za goraco
a Ty nie dobra
hehehe, u mojego Tż w domu jest taka wielka wanna i tez tam czasem zaszalelismyale oboje kochamy goraca wode wiec jest przyjemnie, a jeszcze jak duzo piany jest to fun na calego
Stary 2013-07-03, 11:03   #2209
Renatka89
Zakorzenienie

ex, ja polecam odżywke nail tek II. kupiłam kiedys z polecenia kolezanki z innego watku- naprawde super

A jakiś przyspieszacz wysychania lakieru? Miałam z essence,ale lipa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 11:06   #2210
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Walnij sobie nudziaki!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

A tak a propos paznokci- mozecie doradzic jakas dobra odzywke bo nie moge zapuscic pazurkow bo ciagle sie lamia ?
Mam ten sam problem dlatego ide na hybryde
Ja uzywalam Eveline ale tego shitu niekomu nie polecam
na poczatku bajka, a potem zrobila mi rzeźnie z paznokci
teraz mam "bombe witaminowa" z Killys ale za krotko uzywam aby co kolwiek o niej powiedziec
Stary 2013-07-03, 11:08   #2211
Ninedin
Zakorzenienie

Mnie tam najbardziej podoba się ten stokke
Ale zgadzam się z Wami, że trzeba dopasować wózek do pory roku i terenu w jakim się jeździ

I też wolę prysznic, wanna sobie stoi i od wielkiego dzwonu jakaś dłuższa kąpiel. Nie lubię w ciepłej wodzie leżeć Prysznic też raczej chłodny, cieplejszy to tylko w zimie, jak się potrzebuję rozgrzać. A jak do wanny dam chłodną to zaraz wystygnie i nie poleżę
Stary 2013-07-03, 11:08   #2212
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
ex, to sie zgadały mamuski haha, niestety wiekszoisc rzeczy czlowiek uczy sie na swoich doswiadczeniach, i czasem żałuje pewnych decyzji, ja wiem teraz gdy mała ma ponad rok, ze połowa akcesoriow ktore kupilismy była tak naprawde niepotrzebna

No dokladnie, gdyby bylo nastepne dziecko to juz wszystko bedziemy wiedziec

Haha,gdyby to jeszcze bylo moje A tak jest tak jakby "wynajete"

A wlasnie, Kitka jakbys zaczynala kompletowac wyprawke dla dzidziusia to polecam Ci z calego serca Bephanten na odparzenia pieluszkowe itp., wole go o stokroc bardziej niz ten polecany sudocrem ktory mojemu maluchowi wcale nie pomagal Znajoma aptekarka tez mowila ze sudocrem jest przereklamowany To tak w razie W, jakbys miala dylemat co wziac do smarowania pupki A oliwke do ciala to polecam oczywiscie z Hipp, bo ma chyba najlepszy sklad ze wszystkich oliwek Chociaz ja mojego malego smarowalam przez dosc dlugi czas zwykla parafina ciekla i tez super sie sprawdzala

Cytat:
a Ty nie dobra
hehehe, u mojego Tż w domu jest taka wielka wanna i tez tam czasem zaszalelismyale oboje kochamy goraca wode wiec jest przyjemnie, a jeszcze jak duzo piany jest to fun na calego
To zazdroszcze, ja sie pod tym wzgledem z tz w ogole nie dobralam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 11:09   #2213
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:

Te gadżety wszystkie są cudowne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 11:18   #2214
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
ex, ja polecam odżywke nail tek II. kupiłam kiedys z polecenia kolezanki z innego watku- naprawde super

A jakiś przyspieszacz wysychania lakieru? Miałam z essence,ale lipa
Oo, ok rozejrze sie za nia Dziekuje

Cytat:
Mam ten sam problem dlatego ide na hybryde
Ja uzywalam Eveline ale tego shitu niekomu nie polecam
na poczatku bajka, a potem zrobila mi rzeźnie z paznokci
teraz mam "bombe witaminowa" z Killys ale za krotko uzywam aby co kolwiek o niej powiedziec
To czyli eveline odpuszczam, sprobuje tego co renatka polecila.

Jakby co to daj znac jak to z Killys

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Te gadżety wszystkie są cudowne
W sumie to tak, fajnie wygladaja i w ogole Ale... no wlasnie, moje dziecko nie potrzebuje zabawek On sie bawi butelkami, pudelkami, itp. Ma takiego wielgachnego misia i lubi go nosic po calym domu, albo wchodzi do duzego kosza i tam siedzi i klocki uklada. Jedyne zabawki jakich uzywa to wlasnie klocki drewniane i jakies pojemniczki

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Co oczywiscie nie oznacza ze moj synek nie ma zabawek w ogole Wczesniej niepotrzebnie mu sie ich nakupywalo sporo, duzo tez dostal, wiec teraz na zabawki juz pieniazkow nie wydajemy dla niego, lepiej np. odkladac na konto zeby mial zabezpieczenie jakies na przyszlosc. Jedyne zabawki jakie chce kupic to takie gumowe, duze puzzle do zabawy no i autka jakies male, no i slynny dywanik w ulice zeby mogl sie bawic w pokoju na nim

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 11:29   #2215
Ninedin
Zakorzenienie

Dziecko, którym się kiedyś opiekowałam bawiło się małą butelką po wodzie mineralnej, a w środku groch I tłukł tym cały dzień

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Mówicie o tej Eveline 7 in 1 czy jakoś tak? Kupiłam za namową kosmetyczki i szału nie było, a dziewczyny na wizażu dużo dobrego o niej pisały

Do skórek uwielbiam Avoplex z OPI (w wersji pędzelek) nic lepszego na moje skórki nie ma Kiedyś wcierałam ten pomarańczowy wosk Sally Hansen, ale jak mi się skończył, albo jak nie posmarowałam to gorsze niż przed kuracją
Stary 2013-07-03, 11:55   #2216
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Princesska wszystkie te zegarki sa zwykle stalowe, Korsy chyba tez, przeciez nie zlote, bo by kosztowaly tyle co Rolex zapewne
Jak mnie TZ obfoci to cos wrzuce tam do nas ale najpierw do fryzjera musze pojsc haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie no wiadomo,ale myślałam, że chociaż jest pozłacany to w sumie czym on się różni od takiego zwykłego za 50 zł
Sorki Kitka, że takie durne pytania zadaję,ale chciałabym wiedzieć czy jest jakaś duża róźnica i czy warto jednak kupić droższy
mi się z river island podobały w takim stylu
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kiteczko fajnie ze juz coraz mniej dolegliwosci ciaziwych, niedlugo maly zacznie sie ruszac;-) z wozkami i innymi takimi rzeczami nie pomoge, sama bede sie radzic jak bede w ciazy

dzis mamy z tz 3rocznice skubu, dostal pizze w ksztalcie serca na sniadanie bo po nocce jest nie pytajcie o ktorej wstalam by ja zrobic
ulala wszystkiego najlepszego dla Was
Cytat:
Mam spontaniczny plan z tż
o 3 nad ranem jedziemy nad morze żeby zdażyć na wschód słońca
tylko sprawdź pogodę jak ja byłam ostatnio to myślałam, że mnie wywieje nad tym morzem
Cytat:
Princesska przez Gw bede jechac, zapukac do Ciebie o 6 rano
a spadaj
Cytat:
Palette G3 Trufla

ładnie, pasuje Ci ten kolor

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Ex dostałaś paczkę?
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 12:12   #2217
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
nie no wiadomo,ale myślałam, że chociaż jest pozłacany to w sumie czym on się różni od takiego zwykłego za 50 zł
Sorki Kitka, że takie durne pytania zadaję,ale chciałabym wiedzieć czy jest jakaś duża róźnica i czy warto jednak kupić droższy
mi się z river island podobały w takim stylu

ulala wszystkiego najlepszego dla Was

tylko sprawdź pogodę jak ja byłam ostatnio to myślałam, że mnie wywieje nad tym morzem

a spadaj

ładnie, pasuje Ci ten kolor

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Ex dostałaś paczkę?
Taaaak, wlasnie przed chwila tz mi przyniosl bo odebral ja za mnie Dziekuje Ci slicznie, ciuszki sa super Ta bluzeczka we flamingi troche kijowo na mnie lezy ale cos na to wymysle

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 12:14   #2218
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Taaaak, wlasnie przed chwila tz mi przyniosl bo odebral ja za mnie Dziekuje Ci slicznie, ciuszki sa super Ta bluzeczka we flamingi troche kijowo na mnie lezy ale cos na to wymysle
czyli pozostałe ok? a czemu kijowo? za duża czy za mała?
Stary 2013-07-03, 12:25   #2219
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
czyli pozostałe ok? a czemu kijowo? za duża czy za mała?
Tak Wiesz no w sumie dobra jest, z tym ze ja mam co nieco na brzuszku a ona to jednak uwydatnia

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Teraz jeszcze musze ogarnac sobie skorkowa czarna spodniczke do tej bluzki good/bad i bedzie git

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Idę robić pomidorówkę bo młody zasnął Z tym ze to nie bedzie pomidorowka na bulionie warzywnym, a pomidorowka z zapiekanych pomidorow zwyklych takich duzych i koktajlowych Zobaczymy co z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 12:37   #2220
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Tak Wiesz no w sumie dobra jest, z tym ze ja mam co nieco na brzuszku a ona to jednak uwydatnia

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Teraz jeszcze musze ogarnac sobie skorkowa czarna spodniczke do tej bluzki good/bad i bedzie git

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Idę robić pomidorówkę bo młody zasnął Z tym ze to nie bedzie pomidorowka na bulionie warzywnym, a pomidorowka z zapiekanych pomidorow zwyklych takich duzych i koktajlowych Zobaczymy co z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki
aa to wciągaj brzuch i będzie git
a ta good/bad fajnie będzie wyglądać też do szortów czy leginsów,bo jest taka dłuższa

ja dzisiaj robię ryż z warzywami po grecku ( z biedry) i piersią z kurczaka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości