|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny o maasz, a taka byłam ciekawa tego Syossa
a issankę niebieską mam już od dłuższego czasu i bardzo lubię ![]() chcę już zobaczyć Cię w kiecuni! ![]() Kylie teraz jak mieszkam w Trójmieście to do plaży mam 45 minut spacerkiem, autem z 10 może Młody będzie miał blisko do wieeeelkiej piaskownicy
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ja bym dala zeby tak mieszkac
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Palette G3 Trufla
Kolor mi sie podoba, jednakze w dalszym ciagu nie pokrylo mi dobrze jednego fragmentu wlosow Nie wiem co sie dzieje bo w jednym miejscu mam jasniej... Po wakacjach raczej bede robic kapiel i klasc jakis jasny braz, ten kolor jest jednak za ciemny. P.S. Wybaczcie szope na glowie ale wlosy swiezo po wysuszeniu
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
tak się tylko wydaje kochanie
jak ma się tak blisko to nie chce się tak jeździć, bo się zawsze wychodzi z założenia: "aaa pójdę jutro, przecież nie ucieknie" ![]() oki, zwijam się. Jestem do jutra u Rodziców, bo przyjaciółka przyleciała z UK i musimy się naplotkować. Tzn. mam nadzieję, że do jutra, TŻ jeszcze nie wie, że mam zamiar wrócić jutro a nie dzisiaj i nie wiem czy po mnie nie przyjedzie i sam nie spakuje mi manatków |
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Tobie pasuje to bardzo Fajna masz kabine w łazience ![]() Cytat:
![]() Tym bardziej,że ja potrzebuje zmienic klimat chociaz na chwile, bo zawriuje
|
||
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, młoda uspana, piszę z kompa
![]() Kitka- jeśli moge dorzucic swoje trzy grosze w sprawie wózka to ja co prawda w takim przedziale cenowym nie ukrywam, ale nawet sie nie rozglądałam.. Mieliśmy na ten cel mniejszy budżet, ale chciałam znalezc cos mega za to co mamy I znalazłam swój ideał, Tako ) i dla mnie w prowadzeniu tez. Po złozeniu bez obaw miesci sie w srdniej wielkosci aucie (jest jeszcze miejsce na kilka siatek np I racje ma ex, pomysl o kołach , a z kolei w strone miasta musze się wysostac albo wielkim ''objazdem'' albo kolejnymi wertepami, dziką sciezka taka, wiec jezdzimy nią po kilka razy dziennie, zimą to warunki niemal ekstremalne, da sie rpzejsc tylko w traperach haha, a wózek daje rade A dziecko warto hartowac, to fakt, do -10stopni chodziłam dłuuugo z młodą, jak było zimniej to tylko na te pół godziny ![]() Jedyny jego minus to waga- ale ja go nie nosze, stoi przed domem, wiec dla mnie to żaden minus ex- lepiej CI w tych ciemnych włosach zdecydowanie
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kabina fajna, ale zrobiona jest z takich gownianych materialow ze nie da sie jej niczym domyc juz ![]() Tez potrzebuje zmienic klimat, meczy mnie to moje miasto... Cytat:
Dziekuje
|
||
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygodniejsze to jest i bardziej ekonomiczne. Kurde ja nawet nie wiem skad Ty jestes |
|
|
|
|
#2200 |
|
Przyczajenie
|
Hej mam pytanie, farbuję dzisiaj włosy na blond a mam je za łopatki, jak myślicie, wystarczy mi jedno opakowanie farby czy nie ?
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się bardzo podoba ten wózek, co kitka pokazała
Też kiedyś podobny kupię , znajomy rehabilitant mi mówił, że najlepsze są takie na większych gumowych kołach, bo amortyzują wstrząsy. Tylko one nie są zbyt atrakcyjne Kuzynka teraz kupiła takie 2 in 1, że można na spacerowy przerobić, ale za bardzo mi się nie podobał wolałabym osobno jakiś fajny kupić. I ten jej ma właśnie gumowe koła.
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Ninedin, wiekszosc teraz jest 2w1
![]() Ale powiem Ci,że te osobno dokupowane spacerowki juz raczej takich duzych kół nie mają, tzn gumowych i dmuchanych My mamy spacerowke osobno dokupioną, ale uzywamy tylko u rodzicow (tam ją zostawilismy) bo ta spacerowka z wozka 2w1 jest dla małej wygodniejsza http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2389 ja mam taki, tylne koła są duze, przednie mniejsze, ale tez nie malutkie w realu, a wg mnie brzydki nie jest
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolalam o wiele bardziej moja poprzednia spacerowke z wozka 2w1 Sa tez przeciez wozki z wiekszymi kolami ale stylizowane na takie jakby z innej epoki, tez sa super takie ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Juz wiele razy przeszla romantyczne wieczory przy swiecach i lampkach z piwkiem Jest tylko jeden problem- ja uwielbiam goraca wode, a moj tz lodowata, i zawsze jak razem sie ciapiemy to albo ja sie trzese bo mi zimno, albo on usiedziec nie moze bo mu za goraco |
||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Ide w piatek na manicure hybrydowy,szukam jakis ladnych i nic mi sie nie podoba.
:rolleye s:Teraz te neonowe sa na topie, ale ja mam krotkie pazurki i nie wiem jak to bedzie wygladalo, moze zwykle nudziaki zrobic
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- A tak a propos paznokci- mozecie doradzic jakas dobra odzywke bo nie moge zapuscic pazurkow bo ciagle sie lamia ?
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
ex, to sie zgadały mamuski haha
, niestety wiekszoisc rzeczy czlowiek uczy sie na swoich doswiadczeniach, i czasem żałuje pewnych decyzji, ja wiem teraz gdy mała ma ponad rok, ze połowa akcesoriow ktore kupilismy była tak naprawde niepotrzebna Przy nastepnym dziecku bedzie łatwiej ![]() Zazdroszcze wanny i kabiny
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehehe, u mojego Tż w domu jest taka wielka wanna i tez tam czasem zaszalelismy ale oboje kochamy goraca wode wiec jest przyjemnie, a jeszcze jak duzo piany jest to fun na calego
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
ex, ja polecam odżywke nail tek II. kupiłam kiedys z polecenia kolezanki z innego watku- naprawde super
A jakiś przyspieszacz wysychania lakieru? Miałam z essence,ale lipa
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uzywalam Eveline ale tego shitu niekomu nie polecam na poczatku bajka, a potem zrobila mi rzeźnie z paznokci ![]() teraz mam "bombe witaminowa" z Killys ale za krotko uzywam aby co kolwiek o niej powiedziec
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam najbardziej podoba się ten stokke
Ale zgadzam się z Wami, że trzeba dopasować wózek do pory roku i terenu w jakim się jeździ I też wolę prysznic, wanna sobie stoi i od wielkiego dzwonu jakaś dłuższa kąpiel. Nie lubię w ciepłej wodzie leżeć Prysznic też raczej chłodny, cieplejszy to tylko w zimie, jak się potrzebuję rozgrzać. A jak do wanny dam chłodną to zaraz wystygnie i nie poleżę
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha,gdyby to jeszcze bylo moje ![]() A tak jest tak jakby "wynajete" ![]() A wlasnie, Kitka jakbys zaczynala kompletowac wyprawke dla dzidziusia to polecam Ci z calego serca Bephanten na odparzenia pieluszkowe itp., wole go o stokroc bardziej niz ten polecany sudocrem ktory mojemu maluchowi wcale nie pomagal Znajoma aptekarka tez mowila ze sudocrem jest przereklamowany A oliwke do ciala to polecam oczywiscie z Hipp, bo ma chyba najlepszy sklad ze wszystkich oliwek Chociaz ja mojego malego smarowalam przez dosc dlugi czas zwykla parafina ciekla i tez super sie sprawdzala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Cytat:
Jakby co to daj znac jak to z Killys ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- W sumie to tak, fajnie wygladaja i w ogole Ale... no wlasnie, moje dziecko nie potrzebuje zabawek On sie bawi butelkami, pudelkami, itp. Ma takiego wielgachnego misia i lubi go nosic po calym domu, albo wchodzi do duzego kosza i tam siedzi i klocki uklada. Jedyne zabawki jakich uzywa to wlasnie klocki drewniane i jakies pojemniczki ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Co oczywiscie nie oznacza ze moj synek nie ma zabawek w ogole Wczesniej niepotrzebnie mu sie ich nakupywalo sporo, duzo tez dostal, wiec teraz na zabawki juz pieniazkow nie wydajemy dla niego, lepiej np. odkladac na konto zeby mial zabezpieczenie jakies na przyszlosc. Jedyne zabawki jakie chce kupic to takie gumowe, duze puzzle do zabawy no i autka jakies male, no i slynny dywanik w ulice zeby mogl sie bawic w pokoju na nim
|
||
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko, którym się kiedyś opiekowałam bawiło się małą butelką po wodzie mineralnej, a w środku groch
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Mówicie o tej Eveline 7 in 1 czy jakoś tak? Kupiłam za namową kosmetyczki i szału nie było, a dziewczyny na wizażu dużo dobrego o niej pisały Do skórek uwielbiam Avoplex z OPI (w wersji pędzelek) nic lepszego na moje skórki nie ma Kiedyś wcierałam ten pomarańczowy wosk Sally Hansen, ale jak mi się skończył, albo jak nie posmarowałam to gorsze niż przed kuracją
|
#2216 | ||||
|
Magda ;)
|
Cytat:
to w sumie czym on się różni od takiego zwykłego za 50 zł ![]() Sorki Kitka, że takie durne pytania zadaję,ale chciałabym wiedzieć czy jest jakaś duża róźnica i czy warto jednak kupić droższy mi się z river island podobały w takim stylu Cytat:
wszystkiego najlepszego dla Was Cytat:
jak ja byłam ostatnio to myślałam, że mnie wywieje nad tym morzem ![]() a spadaj ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Ex dostałaś paczkę?
|
||||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Ci slicznie, ciuszki sa super
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Wiesz no w sumie dobra jest, z tym ze ja mam co nieco na brzuszku a ona to jednak uwydatnia ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Teraz jeszcze musze ogarnac sobie skorkowa czarna spodniczke do tej bluzki good/bad i bedzie git ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Idę robić pomidorówkę bo młody zasnął Z tym ze to nie bedzie pomidorowka na bulionie warzywnym, a pomidorowka z zapiekanych pomidorow zwyklych takich duzych i koktajlowych Zobaczymy co z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki |
|
|
|
#2220 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a ta good/bad fajnie będzie wyglądać też do szortów czy leginsów,bo jest taka dłuższa ja dzisiaj robię ryż z warzywami po grecku ( z biedry) i piersią z kurczaka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

a issankę niebieską mam już od dłuższego czasu i bardzo lubię 

Młody będzie miał blisko do wieeeelkiej piaskownicy 

Nie wiem co sie dzieje bo w jednym miejscu mam jasniej... Po wakacjach raczej bede robic kapiel i klasc jakis jasny braz, ten kolor jest jednak za ciemny.