![]() |
#2191 |
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
A wiecie, że Akwarysta przejął teraz we władanie Oceanarium w Kołobrzegu? Można go tam teraz napotkać minimum do końca sierpnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oceanarium ![]()
![]() |
#2193 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do Oceanarium - byłam tam jako dziecko, chcieliśmy iść w zeszłym roku ale kolejka była chyba na pół dnia stania. wyżej opisane miejsca zwiedzisz bezproblemowo raczej ![]() nooo, myślałam że może jakoś w międzyczasie będę, ale jednak nie ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-07-23 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to chętnie odebrałabym od niego z pracy. Mogłabym (i kiedy?)? Masz jeszcze coś mojego?
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Spódnica na tomexie kosztuje 45zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To widzę, że ochrona przeciwsłoneczne pełną parą, skoro bez filtra ![]()
![]() |
#2199 |
Matka Smoka
|
Czy któraś w razie czego nie reflektuje na formę silikonową na tort w kolorze granatowym? Pomyłka sprzedawcy, zły kolor dla gg - nie musiałabym odsyłać
![]() http://allegro.pl/forma-silikonowa-n...382039062.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Konto usunięte
|
nie no wczoraj to mi naprawde witki opadły, po tym jak powiedziałam A. że sobie planuje zrobić tatuaż na biodrze i mały kolczyk w uchu jako drugi to on zaczął gadać że to niedorosłe i że jest mu smutno i że takie ozdoby godzą w wizerunek Rzeczozdziercy
![]() a z tego co ja wiem tatuaże to dziary a nie sznyty. A przecież nie będę nago latała przed klientami :/ co za idiotyzm. Hiper, powiedz mi jako osoba wytauowana i z kolczykami jak patrzą na to u ciebie w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]() Goła osoba bez dziary nie godzi w wizerunek ![]()
![]() |
#2202 |
Konto usunięte
|
no więc właśnie - biodra przecież będę miała zakryte
![]() i nago nie będę paradowała przed zleceniodawcami ani przed sądem ![]() a kolczyk będzie maleński a nie tragus do połowy szyi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41911310]Ja bym na Twoim miejscu spróbowała najpierw mniej inwazyjnego Luo Color
![]() A w jakim kolorze mnie widzisz? Potrzebuję dwóch opakowań? Sprzedawca, u którego zamawiasz to ma, więc mogłabym od razu kupić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Nie depcze krokusów
|
Hard - nie masz się czym przejmować
![]() Jak byłam teraz w stolycy, to zaskoczyło mnie, jak wiele osób na wysokich stanowiskach ma w widocznych miejscach tatuaże. Kwestia mentalności, widocznie tę ma A. na dość wiejskim poziomie mimo dużej wiedzy ogólnej i doświadczenia życiowego. Należę do zacofanych, nie przepadam za tym rodzajem zdobienia ciała, sama nie zdecydowałabym się na żaden wzór (jak wybrać jeden do końca życia? umarłabym przed podjęciem wyboru, a na jednym by się pewnie nie skończyło). Nie traktuję wytatuowanych jak kryminalistów, ale rozumiem, że ludzie mogą nie mieć zaufania do wydziaranych prawników czy lekarzy. Jaki wzór planujesz? Jak Ci idą przygotowania do egzaminu?
![]() |
#2205 | |||
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41904724]
Już mnie raz Mistrzyni sprawdzała ![]() yyyy ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o moje pytanie odnośnie koperty to chodziło mi o to, ile się daje minimalnie, bo nie byłam na żadnym weselu chyba z 5 lat na którym dokładałabym się do koperty. Jak mnie stać - robię wesele, zresztą tak naprawdę są koszta stałe, niezależne od liczby gości - ksiądz, suknia, orkiestra, itd więc uważam, ze jak robić wesele, to duże ![]() Pary, które robią wesele na zasadzie "zastaw się a postaw się" to dla mnie jest dopiero chora sytuacja. Chciałabym jezdzić najnowszym modelem mercedesa ale mnie nie stać, więc nie jeżdżę - proste. Dziewczyny! ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Po drugie sznity to są nacięcia/blizny po nacinaniu rąk, nie ma to nic wspólnego z tatuażamy, czy piercingiem. Po trzecie nie mieści mi się w mojej główce co ma wspólnego Twój zawód z tematem. Tatuaże to sztuka zdobienia ciała, taka sama jak makijaż permanentny i tylko taka ciemnota jak A. sprawia że nadal kojarzy się to z więzieniem/młodzieńczym buntem. Jeśli tatuaże Ci się podobają i robisz je w miejscu niewidocznym, czyli robisz je wyłącznie dla siebie to jest to Twoja sprawa i nikomu nic do tego. Co do mojej pracy to pomimo, że pracuję w biurze, na stanowisku PM nikt na moje tatuaże, czy kolczyki krzywo nie patrzy. Za granicą dobre 80% ludzi w naszym wieku posiada gdzieś jakiś tatuaż i jest to coś zupełnie normalnego. W Polsce niestety zacofanie jeszcze doprowadza do sytuacji że ktoś Cię nie przyjmie bo masz tatuaż, ale to raczej już praca w banku, czy BOK Orange ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, doradźcie
![]() Paleta 1 Paleta 2 Paleta 3 Paleta 4 6.25 Paleta 5 6.32, 6.35, 6.53. A TŻ doradza aż taki jasny 7.35 Paleta 6 6.4
![]() |
#2208 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Tatuaże u ludzi mi nie przeszkadzają i nie miałabym problemów z byciem obsługiwanym przez osobę wytauowaną, jeżeli zachowuje się odpowiednio do sytuacji - np. połączenie tatuażu i eleganckiego ubioru w pracy mi nie przeszkadza i nie miałabym obiekcji, jeżeli ktoś taki pracowałby w banku albo w podobnej placówce.
Sama chcę mieć tatuaż, wiem już jaki, jeszcze nie wiem, w jakim miejscu, no i nie mam kasy na to. I przygotowania psychicznego na ból ![]() Będę mieć ponownie praktyki w policji, hyhyhy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41930070]Po trzecie nie mieści mi się w mojej główce co ma wspólnego Twój zawód z tematem.[/QUOTE]
Ma to wspólnego, że jej zarobek będzie zależał od ilości obsłużonych klientów, więc jeśli trafi na środowisko, w którym ten rodzaj zdobienia jest niemile widziany, to będzie gryzła tynki. Tylko że Hard planuje tatuaż na biodrze, więc żaden klient go nie zobaczy i nie będzie miała problemów z tego tytułu. Mnie osobiście bardziej przeszkadzałby kelner z łupieżem niż tatuażem na twarzy. Byłam na kręglach i złamałam 3 paznokcie ![]()
![]() |
#2211 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Konto usunięte
|
hiper -przejęzyczyłam się z tym tragusem
![]() ![]() ale to się tak ma do zawodu że tatuaż wg. A. godzi w jego powagę itp. wiem co to są sznyty - sama mam kilka ale nie są to nacięcia wykonane własnoręcznie tylko kiedyś się przeharowałam o deski z dachu który demontowałam na altance ogrodowej u rodziców, ale i tak tych blizn nie widać. tak a ciekawe co będzie jak trafię na środowisko gdzie niskie osoby/ osoby z wystającym brzuszkiem, rzadkimi włosami/młodym wyglądem itp są niemile widziane.... też będę gryzła tynki - ponoć bardzo młodo wyglądam a do takich osób klienci też nie maja zaufania - ot co ![]() a tatuażu na twarzy bym nie chciała więc nie ma o czym gadać :P poza tym praca RzM to nie jest jakaś tam obsługa klientów i nie jest to też sprzedaż więc ja nie widzę problemu, a jakbym miała tatuaż na ręce to bym zakładała marynarki, zwiewne eleganckie bluzki i tyle jakbym była przy kliencie ![]() Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-07-24 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41930210]
Ale Luo Color też się wypłukuje ![]() Ale chyba mniej niż te do 28 myć? Będę mogła potem same odrosty farbować czy trzeba będzie całą długość? Doradzisz kolor? ![]() ![]()
![]() |
#2214 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale jak godzi jeśli tego nie widać? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Tak, będziesz później mogła farbować tylko odrosty, pokażę Ci jak ![]() Nie wyjdzie dużo ciemniejszy, więc wybierz kolor jaki Ci się po prostu podoba. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Konto usunięte
|
pewnie godzi tak że on nawet jak on jest zakryty to wszyscy wiedzą że go mam
![]() ![]() taki tatoodar - skoro jest radar, geydar to i taki też musi być :P a z tym preparatem to supersprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na szczęście z czasem się zestarzejesz ![]() Pfff... mam się obrazić? ![]() Przecież RzM to jest obsługa klientów. Nie będziesz siedzieć z nimi non stop, ale będziesz mieć z nimi jakiś tam kontakt, żeby nawiązać relację, zwłaszcza jak założysz własne biuro. Niestety mogą znaleźć się tacy, którzy będą oceniać po wyglądzie, ale raczej nie jest to branża, w której trzeba mieć aparycję modelki, więc nie widzę problemu. Nie mieszkasz na wiosce, tylko w dużym mieście, więc nie dowiedzą się Wszyscy, że gdzieś tam masz dziarę i nie będą Cię pod tym kątem oceniać. Oprócz A. ale kij mu w oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedy zamierzasz się "ugodzić" tatuażem?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Konto usunięte
|
Malla nie obrażaj się
![]() a z klientami będę chodzić ich domy oglądać, działki itp, do sądów/urzędów a tam wiadomo jak się ubiera, do sądu i urzędu na sprawę elegancki gajer i po sprawie ![]() ugodzić się zamierzam jak zdam pozytywnie egzamin i wybiorę wzór i studio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Konto usunięte
|
powiesz co i jak ?
i powiedz proszę które studio polecasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.