|
|
#2191 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas wszystko ok. Przez jakieś 3 wieczory mały był strasznie marudny. Ale na szczęście mu przeszło. W zeszłym tygodniu byłam na spacerze z K. i mijała nas jakaś stara baba i wywiązała się rozmowa: babka - taki duży chłopiec to chodzić powinien a nie jeździć w wózku! Chodzić! ja - ma pani dzieci? babka - nie ja - to żaden z pani ekspert a dzieci powinni wychowywać rodzice, a nie przechodnie. Koniec dialogu. Powiem Wam, że dawno mnie nikt tak nie wkurzył. Może tu tego tak nie widać ale baba była straszna! No, musiałam jej odpalić. |
|||
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
U nas nic ciekawego. Mała sama stoi i się śmieje bijąc sobie brawo. Spina się wszędzie gdzie się da i w ogóle cwana - uderzyła się w rączkę, oczywiście płacz, pokazała rączkę żeby podmuchać i pocałować
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej jestesmy w trakcie pakowania. Boziu ile my mamy rzeczy. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło
![]() W każdym bądź razie przez najbliższy czas raczej nie będę pisać bo będę byczyc się na wakacjach. Udanych wakacji i imprez roczkowych tym, którzy mają to przed sobą. Bawcie się dobrze Kochane. Buziaczki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
bawcie się dobrze Kochani |
|
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewka,
Mandi, bawcie się dobrze No i oczywiście mam zaległe życzenia urodzinowe Dominiku, życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Samych radości, spokoju i rośnij zdrowo. No i aktualne życzenia Franio, żyj nam 100 lat! Bierz z życia co najlepsze! Bebe, miałam Ci napisać - trzymaj Jasia do 13tego sierpnia - to z kolei moje urodziny
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Mandi, bawcie sie dobrze !!
Ja już nauczyłam się pakowac minimalnie 3 osoby - 3 małe torby, albo i 2 Teraz wybieramy się na długi weekend i jedziemy w miejsce, które jest nastawione tylko na dzieci, więc nie musimy brać czegokolwiek, bo tam WSZYSTKO jest, a na wstepie dostaje się cały pakiet rzeczy, nianie elektroniczne, krzeselka, wanienki, podgrzewacze itd. życ nie umierac
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Dziękuję za życzenia, mam zamiar bawić się dobrze. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam taki ekspertów
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Wvictoria no w szoku jestem, skąd się biorą tacy ludzie? Dobrze jej powiedziałaś
Madragorrka udanego urlopu ![]() Zaliczyliśmy wieczorkiem plac zabaw, pechowo aparat mi się rozładował, było super Ledwo wróciliśmy a mały ciągnął mnie z powrotem do drzwi wyjściowych No i znowu zawieraliśmy nowe znajomości Z jednym z chłopców P. będzie kiedyś chodził do klasy ![]() Hehe co do pakowania my się zmieściliśmy w jednej walizce, P. sam miał torbę plus jeszcze jeden tobołek z najpotrzebniejszymi rzeczami - zabawki, książeczki itp.
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-08-06 o 22:09 |
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wyniki ![]() Super! |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
matko Jasiu w ciągu godziny odważył się chodzic sam, już przebiega z pokoju do pokoju, oczywiście cala się trzese ze sobie cos zrobi bo on biega a nie chodzi!
w dodatku to ejst tak fajne ze nie ma opcji żeby zatrzymać się na jedzenie
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Ph, gratulacje za chodzenie Jasia ! Ja mam dokładnie to samo tylko, że moja przebiegnie kilka metrów i albo gleba, albo siada i się śmieje, normalnie nie idzie przewidzieć co się wydarzy.
Soleilka, fajnie, że spotkanie się wam udało, niezły spontan Mandi, sztukę pakowania opanowałam do perfekcji, bo non stop gdzieś się pakujemy, rozpakowujemy i noszenie tobołów mnie po prostu dobijało, więc postanowiłam opracować listę i jej się trzymam. Blue, trzymam kciuki za dobre wyniki!!!! |
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolę jednak jak chodzimy za rączkę ![]() Nie mniej jednak brawa dla Jasia!
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej!
Jestem pierwsza? ![]() Moi śpią. Tż wziął jeszcze wolne na dziś ![]() Załatwianie papierów w szpitalu to jakaś masakra. Sekretarka świgająca dokumentami, od której słyszysz: "co znowu?" itp. Pomijam fakt, że miałam zostać wypisana, jak rezonans będzie ok... No to czekałam na jego wyniki. Okazało się, że pani już przyszła sprzątać moje łóżko, nie dostałam obiadu, ale wciąż nie usłyszałam decyzji. Lekarz prowadzący ze sto razy mijał mnie na korytarzu i nic. Poszłam więc do niego - okazało się, że będzie za dwie godziny, bo pojechał na drugi koniec miasta z pacjentem na badania Myślałam, że tak kogoś zadźgam Przecież wcale nie musiałam mieć ze sobą pieniędzy. Mówię Wam, brak słów. W piątek mam wiedzieć więcej o moim stanie zdrowia. Jednak ze wstępnych doniesień wynika, że nic nie znaleźli. Aha, mam nieco ponad normę "dobrego cholesterolu"
Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-08-07 o 08:49 |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cześć , miałam pisać wcześniej ale nie chciało mi się
![]() Blu, no tak służba zdrowia wielką łaskę robią jak zawsze.wszystkiego najlepszego dla Lilutki
|
|
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
taaaaaaak dziś są Lilutki Pierwsze Urodzinki!!! torta postawimy, jak będzie gotowy, teraz jeszcze się chłodzi w lodówce, bez ozdób ![]() możecie mi wierzyć lub nie, ale Ona dziś przebudziła się po 5, dokładnie w rok swoich urodzin i już spania nie było....NIGDY jej się to nie zdarza.... i dopiero o 7.40 poszłyśmy na drzemkę, a mnie głowa boli.... pogoda w końcu fajna, popadało i jest czy oddychać ![]() u Nas dziś tylko symboliczne party-tort, sałatki dwie, owoce.... prawdziwa imprezka będzie w Polsce aha gorączka do wieczora minęła całkowicie, w nocy spokojnie, dziś też nie ma, ale wczoraj kupsztalek był 7x, w tym raz w wannie z tatą , dziś też już 2x-brzydka ciemnozielona, ale brzuszek ją nie boli, bo apetyt jest, humor też....to muszą być zębole....
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-08-07 o 09:42 |
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Iga chodzi z lekko wypiętym brzuszkiem do przodu i tyłkiem do tyłu. I w lekkim rozkroku. To dobrze czy źle? A jak wasze chodzą..
Kurde trochę tu brak Aguni.. |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Lilutki niech rośnie zdrowo! Karolka te kupki i krótko trwająca gorączka wskazują na zębole. Kiedys czytalam, że podwyzszona temperatura "od zębow" utrzymuje sie max 2 dni. My spalysmy do 9.30 ![]() Blue chaos i brak informacji to niestety norma w szpitalach... dobrze, że juz w domku jestes! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Frania i Lilutki
|
|
|
|
#2213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też tylko zęby mogę obstawić, bo co innego ![]() gdyby to było jakieś zatrucie, byłyby inne objawy, brak apetytu, wymioty-a ona od 5 rano jak skowronek w dobrym humorze ![]() oby tak zostało ![]() [COLOR="Silver"]
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Lilutki
Blue- fajnie, że już w domku jesteś, teraz czekamy na wyniki Brawa dla Jasia za kroczki
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-08-07 o 11:56 |
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic się nie martw, jak będzie bardzo głodny to się zatrzyma mój też nie ma czasu a na dodatek chyba przedpołudniowa drzemka przechodzi do historii
|
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Liluni!!!
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! mały spi, zrobiłam leczo tylko wsadziłam do szybkowaru i sukinie się rozdryzdała
jade dziś pierwszy raz do endo,bo mi tarczyca nadal nie może się uregulować;(
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę.
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za życzenia
Dziś zrobiłam Liluni podsumowanie Roczniaka, umie już: całkiem ładnie chodzić, a nawet biegać; mówić „mama”, „papa/tata”, „baba”, „mniam, mniam”; grać w piłkę i ją kopać; czytać książeczki; mówić jak robi:kaczuszka, krówka, piesek, autko; pokazać jaka duża jest Lilunia, jak robi motylek; zrobić „moja, moja” i dać buziaka; bardzo ładnie jeść rączkami; samodzielnie zasypiać w łóżeczku; podawać różne przedmioty gdy jest o to poproszona; siadać, wstawać, kłaść się gry się ja poprosi; napić się wody z kubeczka lub butelki. Jest bardzo uśmiechniętym, radosnym, kochanym i szczęśliwym Szkrabem!! I choć była dla Nas małą niespodzianką, to stała się największym szczęściem i radością życia!!
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-08-07 o 13:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

w dodatku to ejst tak fajne ze nie ma opcji żeby zatrzymać się na jedzenie
Myślałam, że tak kogoś zadźgam