|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Gratuluje wózka! Naprawdę pięknie wyszedł .Oby Twój tz się odezwał... Cytat:
dziękuję :-*. dziękuję :-*. Fajnie mieć starszą siostrę .Cytat:
Pochwal się spiworkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Ale super
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Wiem, że jeszcze dużo czasu zostało do rozliczenia się, ale jeśli nie macie na kogo oddać 1% to będę prosiła na oddanie na mojego kuzyna |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj dzień
teraz śpi a ja mam chwilę dla siebie bo tz nie ma, wróci jutro. Chyba zęby będą się przebijać albo po prostu ma taki dzień
|
#2195 | ||||
|
Konto usunięte
|
My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle
Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana [/QUOTE]Jadlam, juz nie jem ![]() Historia super ![]() Cytat:
ty to sie na bank nie nudzisz ![]() Cytat:
Brawo za nowe umiejetnosci dzieciakow !!! |
||||
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz pomyśleć za jakiś czas o Ptysiu II lub Ptysiównie.
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czad
byly inne kolorki? Dawaj linka Mąż sie odezwal, wraca do domu i leci na pocztę, ja mam focha, bo mam w powazaniu jego wazne trzygodzinne meetingi, jesli przez nie A: dziewczynki nie będą mialy poduszek do fotelików, bo sklep zamknęli, B: ja nie będę miala pudel tekturowych, ktorych zapomnial z pracy wziać, a ktore sa mi absolutnie potrzebne dzis, C: się bez sensu nadenerwowalam
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679035538.html
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Lila ma siostry
Cytat:
fajny [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc. ![]() [/QUOTE] Zgadzam się za wagę
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny może też się skuszę
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc. ![]() [/QUOTE] Świetne wymiary A tymi lekarzami to o kant d.upy rozpić, co specjalista to inna opinia i człowiek wariuje |
|
|
|
#2201 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Laura płakała jak jej Nutramigen dawałam a Bebilonu za pierwszym podejsciem wypiła całe 30 ml oczywiscie na raty ![]() Cytat:
![]() ja tylko czekam na spotkanie z moimi tesciami i na tekst typu: ,,biedne dziecko-co ta mama zjadła ze masz taką buźke i skóre"....ciekawe czy dadzą sobie powiedziec ze Laura ma AZS czy i tak bedą wiedzieć swoje i mnie obwiniac wogole o te chorobe ![]() Cytat:
Pomogłabym ale juz nie zdąże dojechać ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Spróbowałam Bebilonu Pepti-jak dla mnie lepsze w smaku niz Nutramigen bo tamto od razu wyplułam do zlewu i płukałam usta zeby Laura polubiła ten Bebilon .................. ........Juz nie chodzi o to ze nie musiałabym produkowac mleko na wekend kiedy mam zjazdy...juz nie chodzi o to ze jutro nie pojade do szkoły ale o to że nie dojada,nie przybiera...Serce mi pęka jak zje z obu piersi i szuka i kręci sie bo by jeszcze zjadła a tam pusto
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
Rocky, po trochu się przyzwyczai
|
#2203 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana [/QUOTE]Nie jem samych orzechow,czasem Snickersa ale nic Laurce nie jest. A z listem do Artka-jaja Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tz rano szyby szkrobał w aucie. Najbardziej z tego zimna i nadchodzącej zimy cieszy sie jedna osobistość-mój Kaukaziek kochana siostra
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajny
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc. ![]() Polecam rodos. ![]() : ![/QUOTE] Ech co lekarz to inna opinie.Ja ostatnio słyszałam ze ortopeda do ktorego chodzimy na usg bioderek prawie u kazdego dziecka widzi ze głowka ucieka na jedną strone.... dla Leoncia giganta ![]() Polecasz R.O.D.O.S czy Rodos? ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje.....ale i tak nie pluła i nie płakała przy nim jak przy Nutramigenie.
|
|
#2205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Próbowałam rano coś poczytać, ale średnio mi to wyszło. Oliath super robota ![]() Magolina za 3 miesiące!Idzia brawo za kumulację umiejętności ![]() Madi - tak -sesja po znajomości. Mam nadzieję, że dojdzie do skutku to będę miała profesjonalne fotki do fotokalendarza dla rodziców Cytat:
![]() Strasznie szybki ten Twój Oluś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic się nie przejmuj-jak siostra chce się zajmować Małą to powinna brać pod uwagę Twoje zalecenia. No chyba, że nie chce to niech pali wrotki. Przecież Ty się bardziej potem umęczysz niż ta jej pomoc warta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale się obśmiałam z Was ![]() U nas dzień ciut lepszy od wczorajszego, ale Młody nie chciał spać nawet na spacerze ![]() Ale nic mi to nie przeszkadzało-tuliłam go cały dzień, bo miałam straszne koszmary dziś w nocy ![]() Śniło mi się, że była eksplozja gazu (chyba wiadomości przed snem oglądałam) i tylko ja się uratowałam ![]() A teraz piję Desperadosa A kupy dalej nie ma
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-11-15 o 18:59 |
|||||
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas tez nie było dzis klexa.... ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Pije właśnie herbatke laktacyjną.....Laura leży z Tzem na łózku i sie bawią... Ide na kapiel,wysle żabeczkę spać i wrócę
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech ten XXI wiek A retro to gdzie? jakieś liczydła i szachy? :P[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc. ![]() [/QUOTE] piękne wymiary! za zyrtec dla lekarza ![]() Ja się zastanawiam, czy odciągając gile gruchą nie powoduję większego obrzęku nosa i kataru? ![]() Przyszedł mój mop z wiatrem , więc lecę testować
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Otwórz okna, żeby lepiej działał
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
No bosko-nie dość, że się napiłam to odkurzacz mi się włączył
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła. Zakupiłam na allegro maszynkę do strzyżenia psów. I przyszła dzisiaj, ale nie ta co ja chciałam i za którą zapłaciłam. Taką mogłam kupić o 30 zł taniej, a kupiłam droższą, lepszą. Mam zamiar to odesłać, ale pół dnia próbuję dodzwonić się do sprzedawcy- tel cały czas wyłączony. Maila właśnie drugiego wysłałam bo tez odpowiedzi nie ma! No szlag! Do pon facet ma czas!
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nie jeden desperados był grany
Mela, o rety... ale kicha! W razie czego zgłaszaj allegro! a sprawdzałaś komentarze u tego gościa? |
|
|
|
#2212 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Pakasz" boszz ![]() Zamień się na jeden dzień? Ja łażę codziennie po minimum 2 godziny czy deszcz czy wiatr żeby dziecko pospało A dziecko pośpi - raz 2 godziny a raz 30 minut, a Ty łaź głupia z nadzieją, że jeszcze dośpi trochę Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana [/QUOTE]A orzeszków jeszcze nie jadłam, bo co- bo się boję ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Wyobraź sobie, że tylko pół wypiłam - no ale pół tego wielkiego 580 ml ![]() Mela może to tylko zbieg okoliczności, że ma wyłączony telefon? Wiesz-jest piątek wieczorem. |
|||||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
no masakra, moje dziecko ie chce jesc
położyłam go do łóżeczka bo nie ma co zmuszać, na siłę przecież nie wcisnę mu sutka, tylko dziwne bo zawsze jak widzi i czuje to je, a tu nawet nie ma zamiaru , a myślałam że sama wcześniej się położę |
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że ja dzwonię i piszę od 12 w południe.
|
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! [/QUOTE] Wiesz co-ja po Zyrtecu nie mogę się rano podnieść a co dopiero taki maluch ![]() Nie wiem co za pediatra zaleca taki silny lek ![]() Ja jestem alergiczką i bez leków na alergię nie funkcjonuję i pediatra pozwoliła mi (!) wziąć co kilka dni pół tabletki. Raz wzięłam całą tabletkę na noc to nie słyszałam Małego i TŻ mi go podawał ... Może wcześnie weekend zaczął? ![]() Trzymam kciuki żeby właśnie tak było
|
||
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mykam na meczyk
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Dziecko odłożone do łóżeczka- zaczynamy nasłuchiwanie. Oho juz smok wypadł i jest panika. Jutro jestem caly dzien sama bo tż ma w pracy inwentaryzacje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
mój też już śpi ciekawe jaka dziś noc mnnie czeka
jutro do szkoły, miałam teraz napisać pracę, ale nigdzie nie mogę znaleźć tematów na str szkoły też nic nie widzę, na poczcie też nie ma, nie wiem skąd ona wzięła, na dodatek nie ma kogo zapytać więcej Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-11-15 o 20:55 |
|
|
|
#2220 | ||
|
Rozeznanie
|
Piękny! Pasuje do gondoli?
Cytat:
kochana jesteś :-*. Dziękuję :-*. Trzymam kciuki, żeby Laurce zasmakowalo mleczko. Odnośnie rozszerzania diety to każdy lekarz ma inną teorię... :-*. Brawo za wymiary Leonka! Gratulacje nowych umiejętności dzieciaczkow! Przy okazji mój Jasiek dziś również obrócił się z pleckow na brzuszek .Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez bebe1987 Czas edycji: 2013-11-15 o 20:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

przywieszki zwierzaczkowe tez 
i czy małż odbierze te poduszki do fotelikow, ktore wczoraj kupilam
.

od godziny przeglądam katalogi wakacyjne i zawsze coś mi nie pasuje. a jak już jest ok, to cena mnie zabija. 
byly inne kolorki? Dawaj linka

Mąż wyjechał, będzie jutro wieczorem.