Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-15, 17:40   #2191
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Wozeczek dziekuje za slowa uznania
Zaglowek pozyczony z lezaczka-bujaczka przywieszki zwierzaczkowe tez

Gratulujemy Alicji wagi, Arturkowi korespondencji (Perse, historia rewelacja )!

Laski, nie wiem co u męża, bo mu sie chyba komora rozladowala... albo rzeczywiscie przywalil nią chinczykowi

Nie wiem w zwiazku z tym, czy mam sie pakowac i czy małż odbierze te poduszki do fotelikow, ktore wczoraj kupilam , i czy pojdzie na pocztę z moimi sprzedanymi aukcjami dzisiaj

No i nie muszę mowic, że jestem lekko zaniepokojona, wyslalam mu dwa maile, moze lapem tez grzmotnął prezesa... bo nie odpowiada

Nie lubię tak

Gratuluje wózka! Naprawdę pięknie wyszedł .
Oby Twój tz się odezwał...

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Wy pieczecie ciasta a ja właśnie piekę pasztet Na dworze tak zimno że wytrzymałam na spacerze 40 minut. Muszę zainwestować w jakiś strój podgrzewany. Jak ja nienawidzę zimna
Bebe fajne maluszki
Fiazo mój też dziś dużo ulewa i robi mostek
Kurcze moje eko jabłka są kwaśne i młody się krzywi jak przy cytrynie

dziękuję :-*.

Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

A tak Lala uczy Lilę grac w gry na tablecie :

dziękuję :-*.

Fajnie mieć starszą siostrę .

Cytat:
Jednak fajnie mieć rodzeństwo

Zapomniałam napisać że przyszedł śpiworek do fotelika i jest super!
Rodzeństwo to super sprawa!

Pochwal się spiworkiem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 17:47   #2192
surka
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

Ale super

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Wiem, że jeszcze dużo czasu zostało do rozliczenia się, ale jeśli nie macie na kogo oddać 1% to będę prosiła na oddanie na mojego kuzyna Jeszcze przyponę się w styczniu
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 17:52   #2193
stokrotka24
Zakorzenienie

ale mam dzisiaj dzień mały marudzi cały czas, nie chce leżeć, bawić się tylko ciągle na rękach, a jak już jest chwila, że się zajmie sobą to jak zobaczy, że się gdzieś ruszam to od razu marudzi. Na spacerze tez mi dał popis jak bardzo nie lubi jeździć w wózku teraz śpi a ja mam chwilę dla siebie bo tz nie ma, wróci jutro. Chyba zęby będą się przebijać albo po prostu ma taki dzień

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 17:54   #2194
taribari
Zadomowienie

oto śpiworek:

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 18:12   #2195
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle
Zglupiec mozna od tych opinii, co lekarz to inna

Aaa i leonsio wazy 6900 i ma 70 cm okolo, bo jak tu zmierzyc.

Cytat:
CHWALĘ SIĘ - stuningowany wozeczek po renowacji
Starszy ode mnie.
Ma nowy chrom, nowe paski, naoliwione zawiasy, wypraną tapicerkę, cieplutką pościel i torbę do kompletu.
Cztery cale dni mi skubany wyciął z zyciorysu
Cudo !!!! Kupuj stare i tuńinguj

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
jestem kosmitką od godziny przeglądam katalogi wakacyjne i zawsze coś mi nie pasuje. a jak już jest ok, to cena mnie zabija.
będziemy siedzieć w domu
Polecam rodos.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują...

A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka
No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy Artur zaczął sobie stękać z pokoju, to mówię: o, proszę, nawet go słychać, ucieszył się, że dostał list
To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana [/QUOTE]

Jadlam, juz nie jem
Historia super

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jak Małgosia "czyta" Jasiowi bajki .

ty to sie na bank nie nudzisz

Cytat:
Wozeczek dziekuje za slowa uznania
Zaglowek pozyczony z lezaczka-bujaczka przywieszki zwierzaczkowe tez

Gratulujemy Alicji wagi, Arturkowi korespondencji (Perse, historia rewelacja )!

Laski, nie wiem co u męża, bo mu sie chyba komora rozladowala... albo rzeczywiscie przywalil nią chinczykowi

Nie wiem w zwiazku z tym, czy mam sie pakowac i czy małż odbierze te poduszki do fotelikow, ktore wczoraj kupilam , i czy pojdzie na pocztę z moimi sprzedanymi aukcjami dzisiaj

No i nie muszę mowic, że jestem lekko zaniepokojona, wyslalam mu dwa maile, moze lapem tez grzmotnął prezesa... bo nie odpowiada

Nie lubię tak
Wyobrazilam sobie żółtka z wbitym na glowe laptopem

Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

Brawo za nowe umiejetnosci dzieciakow !!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 18:13   #2196
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Zjadłabym jabłecznik na pocieszenie.
Cytat:
Narobilas apetytu na jablecznik... A mam w domu tylko pomarańcze - skusilam się - sam kwas :-/.

Zapraszam naprawdę. Tylko pośpieszcie się bo gładko wchodzi... Mąż też się przyssał, ale szczęście wasze, że właśnie do pracy pojechał.

Cytat:
Musisz pomyśleć za jakiś czas o Ptysiu II lub Ptysiównie.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 18:16   #2197
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
oto śpiworek:
Ale czad byly inne kolorki? Dawaj linka

Mąż sie odezwal, wraca do domu i leci na pocztę, ja mam focha, bo mam w powazaniu jego wazne trzygodzinne meetingi, jesli przez nie A: dziewczynki nie będą mialy poduszek do fotelików, bo sklep zamknęli, B: ja nie będę miala pudel tekturowych, ktorych zapomnial z pracy wziać, a ktore sa mi absolutnie potrzebne dzis, C: się bez sensu nadenerwowalam
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 18:21   #2198
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Ale czad byly inne kolorki? Dawaj linka

Mąż sie odezwal, wraca do domu i leci na pocztę, ja mam focha, bo mam w powazaniu jego wazne trzygodzinne meetingi, jesli przez nie A: dziewczynki nie będą mialy poduszek do fotelików, bo sklep zamknęli, B: ja nie będę miala pudel tekturowych, ktorych zapomnial z pracy wziać, a ktore sa mi absolutnie potrzebne dzis, C: się bez sensu nadenerwowalam

http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679035538.html

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-15, 18:25   #2199
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

Fajnie Lila ma siostry

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ale mam dzisiaj dzień mały marudzi cały czas, nie chce leżeć, bawić się tylko ciągle na rękach, a jak już jest chwila, że się zajmie sobą to jak zobaczy, że się gdzieś ruszam to od razu marudzi. Na spacerze tez mi dał popis jak bardzo nie lubi jeździć w wózku teraz śpi a ja mam chwilę dla siebie bo tz nie ma, wróci jutro. Chyba zęby będą się przebijać albo po prostu ma taki dzień

Cytat:
oto śpiworek:
fajny

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle

[/QUOTE]
Zgadzam się
za wagę

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 18:31   #2200
surka
Zakorzenienie

Cytat:
oto śpiworek:
Fajny może też się skuszę

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! I wg niej to do konca nie wyglada na skaze bialkowa... Wiec dieta, obserwujemy, zyrtec odstawiamy, podajemy jak do tej pory tylko probiotyk i tyle

[/QUOTE]

Świetne wymiary A tymi lekarzami to o kant d.upy rozpić, co specjalista to inna opinia i człowiek wariuje
Stary 2013-11-15, 18:35   #2201
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

idę Was czytać, ale najpierw chwalę mego syna- wczoraj jeszcze pisałam, ze sie nie obraca, aż tu dzisiaj przewrócił się z brzuszka na plecy i to trzy razy pod rząd
Z pleców na brzuszek jeszcze nam nie idzie, ale powoli się uczymy, na bok już umiemy więc może na dniach znowu mnie zaskoczy
A teraz lezy w mame wtulony i drzemie

Cytat:
Widocznie mój Jasiek ma bardzo delikatną doopinke ;-).

Widocznie tak
Cytat:
Rocky moj nie pluje nim. Nawet dziwnej miny nie zrobił jak dostał 1 raz. Ja słyszałam ze Nutramigen smaczniejszy. Moje dziecie na razie nie zaakceptowało jedynie marchewki z Bobovity. Na mleku mamy cenę 22 zł a zapłaciliśmy za 3 puszki 30 zł
Ja dostałam dzis recepte na 30% i za 1 op zapłaciłam ok.11.80 (paragon sie zdązył juz zgubić)
Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość

Mam pytanie do mam które podają już posiłki stałe. Czekałyście z tym do skończonego 4 miesiąca czy troszkę wcześniej zaczynałyście?
Ja zaczełam dwa dni przed ukonczeniem 4 miesiąca.
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam. Nie mam siły. W nocy aż 6 pobudek, dziś dzień bez drzemki. Mam nadzieję, że chociaż jedna się dzisiaj zdarzy. Mąż wyjechał, będzie jutro wieczorem. Skok skoków, a ja sama cały dzień, noc i jutrzejszy dzień.
Skoku-idz precz!
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Choć dla mnie jest okropne. I kupki po nim mogą być bardziej śmierdzące

.

Laura płakała jak jej Nutramigen dawałam a Bebilonu za pierwszym podejsciem wypiła całe 30 ml oczywiscie na raty
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Teściowa z teściem mnie spotkali na spacerze i jak zwykle były mądrości że piotrek powinien być czymś przykryty oprócz kombinezonu no i jeszcze się w inne rzeczy wtrąciła ale to norma już się przyzwyczaiłam najgorsze było że znowu do piotrka mówiła czego pakasz zamiast płakać
Dobrze że mnie w domu nie było bo chcieli zajść do domu a tak podwórku trochę postaliśmy.

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

ja tylko czekam na spotkanie z moimi tesciami i na tekst typu: ,,biedne dziecko-co ta mama zjadła ze masz taką buźke i skóre"....ciekawe czy dadzą sobie powiedziec ze Laura ma AZS czy i tak bedą wiedzieć swoje i mnie obwiniac wogole o te chorobe
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Mamy na wątku braci bliźniaków to i siostrzyczki

I tak was przebiję: właśnie kończy się piec blacha jabłecznika!!!! I pewnie większość sama zjem!

Pomogłabym ale juz nie zdąże dojechać

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Spróbowałam Bebilonu Pepti-jak dla mnie lepsze w smaku niz Nutramigen bo tamto od razu wyplułam do zlewu i płukałam usta
zeby Laura polubiła ten Bebilon .................. ........
Juz nie chodzi o to ze nie musiałabym produkowac mleko na wekend kiedy mam zjazdy...juz nie chodzi o to ze jutro nie pojade do szkoły ale o to że nie dojada,nie przybiera...Serce mi pęka jak zje z obu piersi i szuka i kręci sie bo by jeszcze zjadła a tam pusto

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 18:45   #2202
taribari
Zadomowienie

Rocky, po trochu się przyzwyczai Najwyżej będzie musiała nadrabiać zupkami, kaszkami i deserkami

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-15, 18:49   #2203
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Zbieram się na imprezę póki Mały śpi

Miłego wieczoru Wam życzę Ja mam zamiar się obżreć..jak mnie do jutra nie będzie, tzn. że pękłam
Baw sie dobrze
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują...

A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka
No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy Artur zaczął sobie stękać z pokoju, to mówię: o, proszę, nawet go słychać, ucieszył się, że dostał list
Nie jem samych orzechow,czasem Snickersa ale nic Laurce nie jest.

A z listem do Artka-jaja powiedziałam akcje tzowi i sie uśmiał
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Laura od razu sie połapała ze cos jest nie teges i zaczeła krzyczec
Cytat:

słodziaczki
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A dzisiaj Lila nie dostała warzywek, bo mama tak się w ciągnęła w opiekę córki, że całkowicie zapomniała o warzywkach i się wszytsko zjarało, a drugi raz nie chciało mi się robić.
A ja wczoraj za pozno sie skapłam ze zupke chce małej zrobic ale za to dzis dostała pyszny krem-marcheweczka z ziemniakiem
Cytat:

Na szczepieniu zapytałam o rozszerzanie diety przy kp i pediatra zalecił po skończonym 5 miesiącu. Mamy kp, też tak zaczynacie?

Ja tylko kp i zaczełam dwa dni przed ukonczeniem 4 miesiąca.Mnie pediatra mowiła ze moge zaczac podawac zupki-marchew z ziemniaczkiem-pomalutku i po troszeczku....
Cytat:

:

Cytat:
Wy pieczecie ciasta a ja właśnie piekę pasztet Na dworze tak zimno że wytrzymałam na spacerze 40 minut. Muszę zainwestować w jakiś strój podgrzewany. Jak ja nienawidzę zimna
Bebe fajne maluszki
Fiazo mój też dziś dużo ulewa i robi mostek
Kurcze moje eko jabłka są kwaśne i młody się krzywi jak przy cytrynie
Mnie tez wywiało i wyziębiło.
Tz rano szyby szkrobał w aucie.

Najbardziej z tego zimna i nadchodzącej zimy cieszy sie jedna osobistość-mój Kaukaziek
Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

kochana siostra
Stary 2013-11-15, 18:55   #2204
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
oto śpiworek:
Fajny

Polecam rodos.
:

![/QUOTE]
Ech co lekarz to inna opinie.Ja ostatnio słyszałam ze ortopeda do ktorego chodzimy na usg bioderek prawie u kazdego dziecka widzi ze głowka ucieka na jedną strone....

dla Leoncia giganta

Polecasz R.O.D.O.S czy Rodos?
Cytat:

Z tymi chłopami
Cytat:
Rocky, po trochu się przyzwyczai Najwyżej będzie musiała nadrabiać zupkami, kaszkami i deserkami
Mam nadzieje.....ale i tak nie pluła i nie płakała przy nim jak przy Nutramigenie.
Stary 2013-11-15, 18:58   #2205
Neni1984
Zakorzenienie

Hej

Próbowałam rano coś poczytać, ale średnio mi to wyszło.

Oliath super robota
Magolina za 3 miesiące!
Idzia brawo za kumulację umiejętności
Madi - tak -sesja po znajomości. Mam nadzieję, że dojdzie do skutku to będę miała profesjonalne fotki do fotokalendarza dla rodziców

Cytat:
Oluś po raz pierwszy przekręcił się z plecków na brzuszek

....a ile przy tym było stęków, bączków i ślinienia się

Strasznie szybki ten Twój Oluś
Cytat:
Jak przyjdzie z pracy to spytaj czy jest głodny. Jak powie że tak, to powiedz że jak będzie sobie coś robił, to niech Tobie też zrobi

Cytat:
świetna robota to co, odrdzewisz nam starego golfa 3?

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
makabra!! wrr!
jestem zła jak osa
jak wiecie mieszkamy z rodzicami i siostra
no i siostra nie rozumie co do niej mówie, chce pomóc przy Zuzi- ok super! a jak mówie co ma zrobić to uwaza że jej rozkazuje i ciagle poprawiam ale kuźwa no ona nie słucha!!

bo ona wie lepiej, nosi Zuze wtedy kiedy chce spac, i robi samoloty, mowie jej żeby jej nie nosila pionowo to nosi bo ja tez tak nosze (w ardzo wyjatkowych sytucjach jak zanosi sie placzem to tak sie szybko uspokaja), pytam czy ja przewinie bo ma ja na rekach a widze, ze jest zmęczona i trzeba zmienic pieluche to mówi tak ale po filmie no kuźwa
nie rozumie ze ja widze co sie z Zuzą dzieje i wiem co trzeba robić. I zasypianie teraz było znowu z mega rykiem, a ja bym ja spacywikowałam w 3 minuty na spokojnie ale co tam ona sobie samolociki robiła
makabra!!!

nie chce sie kócić ani robić niezdrowej atmosfery w domu, a zawsze ja wyjde na ta najgorsza
wczoraj sie pokółciłam z ojcem bo broniłam Tzta, czemu nie umył opon letnich po wymianie
jak ja załuję, ze nie zdałam lepiej matury i nie poszłam na studia do Krakowa, wtedy by mnie w tym domu nie było na pewno!
O rety-makabra
Nic się nie przejmuj-jak siostra chce się zajmować Małą to powinna brać pod uwagę Twoje zalecenia.
No chyba, że nie chce to niech pali wrotki.
Przecież Ty się bardziej potem umęczysz niż ta jej pomoc warta
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Ja dodalabym kotleta do tego bo bylabym glodna po samej dyni z ziemniakiem

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
a ja oficjalnie moge napisac ze i u nas zaczely sie problemy z jedzeniem....jeszcze troche a zaczne probowac podawac mleko lyzeczka...butelka beee na widok cycka histeria z kopaniem nogami....
no zjadl 60ml i konieccc

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

Ale się obśmiałam z Was

U nas dzień ciut lepszy od wczorajszego, ale Młody nie chciał spać nawet na spacerze
Ale nic mi to nie przeszkadzało-tuliłam go cały dzień, bo miałam straszne koszmary dziś w nocy
Śniło mi się, że była eksplozja gazu (chyba wiadomości przed snem oglądałam) i tylko ja się uratowałam Jak się obudziłam to bałam się z powrotem zasnąć

A teraz piję Desperadosa
A kupy dalej nie ma

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-11-15 o 18:59
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 19:12   #2206
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

U nas dzień ciut lepszy od wczorajszego, ale Młody nie chciał spać nawet na spacerze
Ale nic mi to nie przeszkadzało-tuliłam go cały dzień, bo miałam straszne koszmary dziś w nocy
Śniło mi się, że była eksplozja gazu (chyba wiadomości przed snem oglądałam) i tylko ja się uratowałam Jak się obudziłam to bałam się z powrotem zasnąć

A teraz piję Desperadosa
A kupy dalej nie ma
Zazdroszcze sesji

A u nas tez nie było dzis klexa....

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Pije właśnie herbatke laktacyjną.....Laura leży z Tzem na łózku i sie bawią...

Ide na kapiel,wysle żabeczkę spać i wrócę
Stary 2013-11-15, 19:13   #2207
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

Wesoło macie!
Cytat:
Jaaaaaakie slodziaki

Ech ten XXI wiek A retro to gdzie? jakieś liczydła i szachy? :P

[/QUOTE]
piękne wymiary!
za zyrtec dla lekarza

Ja się zastanawiam, czy odciągając gile gruchą nie powoduję większego obrzęku nosa i kataru?

Przyszedł mój mop z wiatrem , więc lecę testować

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 19:27   #2208
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Przyszedł mój mop z wiatrem , więc lecę testować
Otwórz okna, żeby lepiej działał
Stary 2013-11-15, 19:39   #2209
Neni1984
Zakorzenienie

No bosko-nie dość, że się napiłam to odkurzacz mi się włączył

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 19:46   #2210
mela1234
Zakorzenienie

Ale jestem zła. Zakupiłam na allegro maszynkę do strzyżenia psów. I przyszła dzisiaj, ale nie ta co ja chciałam i za którą zapłaciłam. Taką mogłam kupić o 30 zł taniej, a kupiłam droższą, lepszą. Mam zamiar to odesłać, ale pół dnia próbuję dodzwonić się do sprzedawcy- tel cały czas wyłączony. Maila właśnie drugiego wysłałam bo tez odpowiedzi nie ma! No szlag! Do pon facet ma czas!
Stary 2013-11-15, 19:49   #2211
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
No bosko-nie dość, że się napiłam to odkurzacz mi się włączył
To chyba nie jeden desperados był grany

Mela, o rety... ale kicha! W razie czego zgłaszaj allegro! a sprawdzałaś komentarze u tego gościa?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 19:56   #2212
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy po szczepieniu. Ryk był okrutny. Alicja waży 6 kg i mierzy 63 cm. Mój skarbeniek zasnął w aucie w drodze do domu (5min drogi), ale chcialam ją nakarmić na śpiocha to się obudziła. Nie wiem czy teraz zaśnie.
Bidulka
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy ze spacerku. Przy okazji wstąpiłam do przychodni i zważyłam Małego 8100g
Łał
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

idę Was czytać, ale najpierw chwalę mego syna- wczoraj jeszcze pisałam, ze sie nie obraca, aż tu dzisiaj przewrócił się z brzuszka na plecy i to trzy razy pod rząd
Z pleców na brzuszek jeszcze nam nie idzie, ale powoli się uczymy, na bok już umiemy więc może na dniach znowu mnie zaskoczy
A teraz lezy w mame wtulony i drzemie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Teściowa z teściem mnie spotkali na spacerze i jak zwykle były mądrości że piotrek powinien być czymś przykryty oprócz kombinezonu no i jeszcze się w inne rzeczy wtrąciła ale to norma już się przyzwyczaiłam najgorsze było że znowu do piotrka mówiła czego pakasz zamiast płakać
Dobrze że mnie w domu nie było bo chcieli zajść do domu a tak podwórku trochę postaliśmy.

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

"Pakasz" boszz
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
mała śpi na dworze już 4 godziny. chyba przesadzam z tym wietrzeniem

Zamień się na jeden dzień?
Ja łażę codziennie po minimum 2 godziny czy deszcz czy wiatr żeby dziecko pospało
A dziecko pośpi - raz 2 godziny a raz 30 minut, a Ty łaź głupia z nadzieją, że jeszcze dośpi trochę
Cytat:
Zbieram się na imprezę póki Mały śpi

Miłego wieczoru Wam życzę Ja mam zamiar się obżreć..jak mnie do jutra nie będzie, tzn. że pękłam

A orzeszków jeszcze nie jadłam, bo co- bo się boję

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
To chyba nie jeden desperados był grany
Wyobraź sobie, że tylko pół wypiłam - no ale pół tego wielkiego 580 ml

Mela może to tylko zbieg okoliczności, że ma wyłączony telefon? Wiesz-jest piątek wieczorem.
Stary 2013-11-15, 20:01   #2213
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem zła. Zakupiłam na allegro maszynkę do strzyżenia psów. I przyszła dzisiaj, ale nie ta co ja chciałam i za którą zapłaciłam. Taką mogłam kupić o 30 zł taniej, a kupiłam droższą, lepszą. Mam zamiar to odesłać, ale pół dnia próbuję dodzwonić się do sprzedawcy- tel cały czas wyłączony. Maila właśnie drugiego wysłałam bo tez odpowiedzi nie ma! No szlag! Do pon facet ma czas!
Jak ja się cieszę, że jeszcze mnie nie spotkała taka przykra sytuacja na all.
Stary 2013-11-15, 20:06   #2214
fiazo
Zakorzenienie

no masakra, moje dziecko ie chce jesc a zwykle o tej porze zmierza do łóżeczka, chyba goście tak na niego wpłynęli
położyłam go do łóżeczka bo nie ma co zmuszać, na siłę przecież nie wcisnę mu sutka, tylko dziwne bo zawsze jak widzi i czuje to je, a tu nawet nie ma zamiaru , a myślałam że sama wcześniej się położę

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:09   #2215
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Mela, o rety... ale kicha! W razie czego zgłaszaj allegro! a sprawdzałaś komentarze u tego gościa?
Komentarze ma ok.

Cytat:
Mela może to tylko zbieg okoliczności, że ma wyłączony telefon? Wiesz-jest piątek wieczorem.
Tyle, że ja dzwonię i piszę od 12 w południe.
Stary 2013-11-15, 20:17   #2216
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Rety!
Cytat:

Zapomniałam napisać że przyszedł śpiworek do fotelika i jest super!
Potwierdzam-mój też dziś przyszedł i był z nami na spacerze
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43733934]My dzis po wizycie w laboratorium i przy okazji u pediatry... Innej niz poprzednio... Ktora stanowczo odradzila zyrtec u takiego maluszka !!!! [/QUOTE]
Wiesz co-ja po Zyrtecu nie mogę się rano podnieść a co dopiero taki maluch
Nie wiem co za pediatra zaleca taki silny lek

Ja jestem alergiczką i bez leków na alergię nie funkcjonuję i pediatra pozwoliła mi (!) wziąć co kilka dni pół tabletki.
Raz wzięłam całą tabletkę na noc to nie słyszałam Małego i TŻ mi go podawał ...
Cytat:
Komentarze ma ok.

Tyle, że ja dzwonię i piszę od 12 w południe.
Może wcześnie weekend zaczął?
Trzymam kciuki żeby właśnie tak było
Stary 2013-11-15, 20:42   #2217
surka
Zakorzenienie

Ja mykam na meczyk Dobrej nocki
Stary 2013-11-15, 20:47   #2218
taribari
Zadomowienie

Dziecko odłożone do łóżeczka- zaczynamy nasłuchiwanie. Oho juz smok wypadł i jest panika. Jutro jestem caly dzien sama bo tż ma w pracy inwentaryzacje jak nie zdarza to i w niedziele Chyba uciekne na wies do rodzicow bo inaczej osiwieje.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-15, 20:53   #2219
fiazo
Zakorzenienie

mój też już śpi ciekawe jaka dziś noc mnnie czeka
jutro do szkoły, miałam teraz napisać pracę, ale nigdzie nie mogę znaleźć tematów ślepa jestem chyba a koleżanka nie odpowiada na tel
na str szkoły też nic nie widzę, na poczcie też nie ma, nie wiem skąd ona wzięła, na dodatek nie ma kogo zapytać więcej

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-11-15 o 20:55
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:56   #2220
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
oto śpiworek:
Piękny! Pasuje do gondoli?

Cytat:
Zapraszam naprawdę. Tylko pośpieszcie się bo gładko wchodzi... Mąż też się przyssał, ale szczęście wasze, że właśnie do pracy pojechał

kochana jesteś :-*.
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
słodziaczki

Dziękuję :-*.
Trzymam kciuki, żeby Laurce zasmakowalo mleczko.
Odnośnie rozszerzania diety to każdy lekarz ma inną teorię...

Cytat:
Wesoło macie
:-*.

Brawo za wymiary Leonka!

Gratulacje nowych umiejętności dzieciaczkow! Przy okazji mój Jasiek dziś również obrócił się z pleckow na brzuszek .

Cytat:
Oby sytuacja się wyjaśniła...

Edytowane przez bebe1987
Czas edycji: 2013-11-15 o 20:57
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości