|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
o podobaja mi sie te ostatnie
wrocilam wlasnie z wesela i powiem wam ze nie widzialam butów PM nawet nie wiem jakie wysokie były nic nawet koloru nie widziałam...więc chyba postawie jednak na wygodę no i na niezbyt wysoki stabilny obcas, bo nogi mnie bole hehehe a co to dopiero będzie na moim ![]() btw PM przebrała buty przed północą na baletki co oczywiście skończyło się wycieraniem suknią całej podłogi
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
Hej dołączam się do rozmowy bo mnie wesele czeka w sierpniu
i tu mam zapytanie ??? Bardzo podobają mi się sandałki tylko jak myślicie czy podepczą mi paluchy???Bo mam fioła na punkcie paznokci i na 100% będę miała żelki na stopach tylko troszkę się boję o nie czy lepiej kryte?
|
#2195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to tylko moje zdanie ...---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
pierwsze ![]() drugie miałam do cywilnego i jakoś nie wyobrażam sobie przetańczyć w nich całą noc
|
||
|
|
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 168 cm wzrostu i nie chcę byc zbyt wysoka, więc wybrałam buty na obcasiku 1.5 cm, poza tym stawiam przede wszystkim na wygodę
Edytowane przez Natra Czas edycji: 2010-05-03 o 13:09 |
|
|
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze ![]() drugie miałam do cywilnego i jakoś nie wyobrażam sobie przetańczyć w nich całą noc [/QUOTE]Niewygodne? ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ja mam 176 cm wzrostu i tez nie chce byc za duza, moj partner jest tego samego wzrostu, ale mysle ze pare cm czyli maly obcas bedzie ok, szczerze mowiac myslalam nawet o jakis eleganckich baletkach ale znajome wybily mi to z glowy, mowia ze nie pasuje. Z reszta mi tez sie wydaje ze nawet na fotkach od fotografa baletki nie beda sie prezentowaly zbyt fajnie. |
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
nawet minimalny obcas zawsze ładnie układa sylwetkę
hehe ale to napisałam, no ale widomo o co chodzi więc dziewczyny chociaż 2 cm ale zawsze będzie piękniej niz w ukochanych kapciuszkach baletkach, które zostawmy sobie na inne dni
|
#2200 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Pokazuję Wam butki z Akces! Są wspaniałe! Miękkie jak rękawiczki, wszędzie skórka a atłas ma fajny połysk..! Wyszły jednak ciemniejsze niż zamierzałam ale nie przeszkadza mi to, bo chcę w tych butach przebalować nie jedną imprezę i taki kolor mi odpowiada, jednak do kościoła założę te drugie jak widzicie na zdjęciach! Wrzuciłam też foto sukni jednak w rzeczywistości wygląda znacznie piękniej, a fotka jest robiona telefonem...
Pozdrawiam! |
|
|
|
#2201 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale przy harcach to różnie może być... W każdym razie ja nieraz chodziłam na wesela w sandałach i jeszcze mi się nie zdażyło, żeby mi ktoś podeptał palce ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-05-04 o 09:49 |
||
|
|
|
#2202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie trochę mniej bolało. Słyszałam tez o zerwanym paznokciu PM ale to są ekstremalne sytuacje, zdarzają się rzadko no ale generalnie Twoja decyzja.Cytat:
Wielkie dzieki za zdjęcia, nie mogę doczekać się swoich
|
||
|
|
|
#2203 |
|
Przyczajenie
|
Pasek jest jeden długi tylko jego się zawija w taki sposób że jest na krzyż! Te paski na palcach są nieco ciasne, ale to dlatego, że jak je zamawiałam było rano i stopy nie były spuchnięte natomiast jak je mierzyłam już w domu to stopy były spuchnięte i nieco mnie uwierały... Nie martwię się tym jednak bo je rozchodzę i dopasują się w sam raz! nie będą mi spadać w tańcowaniu... Zastanawiam się jakie pończochy wybrać :P
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Zamawiałam je w Akces |
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Apropo tego oderwanego paznokcia to wlasnie przypomnialo mi sie ze kiedys jak bylam na weselu w sandalkach to ktos tak mi nadepnal na malego palca ze naderwal mi kawalek paznokcia i mi troche krwi lecialo, ale nie odpadl mi ani nic w tym stylu. Krew wytarlam chusteczka i potem bylo ok, na drugi dzien mnie nie bolalo. To byl ten jedyny raz kiedy ktos mi zdeptal palca, a poza tym mi sie nie zdarzylo.
|
|
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
najlepiej było by bez, ale na to mało kto sie decyduje.
Zobacz 8 den sa mega cieniutkie i bez szwa na palcach. Ale nie wiem czy pończochy takie sa ja kupiłam rajstopy.
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mi pani w sklepie mówiła że nie ma pończoch 8 den - najcieńsze są 15 den wiec takie kupiłam. Ale w innym wątku wizażanka pisała, ze kupiła pończochy do ślubu właśnie 8 den na allegro.
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-05-04 o 11:48 |
|
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
ja tez widzialam na allegro
w sklepie nie spotkałam ale trzeba szukać ja tam zaszaleje i kupie chyba kabaretki ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
Hej, tak Was czytam, bo właśnie dziś zamówiłam butki z Akces 2. Zamówiłam białe z zakrytymi palcami i czarne sandałki na poprawiny i na wesela, na których w tym roku jeszcze będę. Mam nadzieję, że będą wygodne. Mają mi je wysłać 14 maja, nie mogę się doczekać. Jak już dostanę to się z Wami podzielę wrażeniami.
|
|
|
|
#2209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podaję link do aukcji, niestety zakończonej:http://moda.allegro.pl/item1008794834_1008794834.html
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale za to są jeszcze cieńsze, bo nie 8 tylko 6 den. Ja zamówiłam te bo nigdzie w sklepie nie umiałam dostać. wszędzie mi wmawiali że takich cienkich pończoch w ogóle nie ma.
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kupię i jej przyniosę pokazać W ogóle to zwariowałam ale kupiłam po 2 pary rajstopek 8 den w jasnym kolorze i w cielistym - na zapas gdybym porwała je w czasie ubierania się albo wesela Ehhh jestem podłamana, nawet przez pończochy 15 den widać przebawienia i blizny na nogach, okropnie to wygląda. Dzis idę na kwasy do kosmetyczki ale wątpię ze to zejdzie
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze nie widać przebarwień pod suknią ale lato niebawem, jak tu wyjść z szortach czy mini spódniczce. No dobra nie ględzę, ważne ze nogi mam i ze mnie noszą gdzie chce
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,ja w końcu kupiłam moje wymarzone kolorowe buciki- fuksja. Teraz zastanawiam się nad kwiatem do włosów i branzoletką kwiatową (zamiast bukitu); Potrzebuję rady z jakich kwiatów to zrobić..ślub mam w połowie czerwca..
Będę wdzięczna za rady
|
|
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
oj gratuluje piekne te butki
widziałam je tez ale dla mnie za wysokie ![]() a wrzuć jeszcze raz sukienkę
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
hmmm, mi się wydaje, ze małe gożdziki by moze się nadały na taką bransoletkę. powinny być w odpowiednim kolorze
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
a co sądzicie o tych butkach? czy ktos sie orientuje czy u nich bezpośrednio można zamówic albo czy na śląsku są gdzieś?
chodzi mi o te pierwsze z brochą ale może w kolorze srebrnym, albo z białej skóry
Laura Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-05-05 o 16:13 |
|
|
|
#2219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te pierwsze mi sie bardziej podobaja, ze wzgledu na ta wlasnie broszke. A ja sie wlasnie zaczelam zastanawiac jednak nad bucikami kolorowymi. Jakis ciemny roz albo moze fiolet, ale sama nie wiem. Myslicie ze bedzie pasowac skoro mam sukienke ecru ze zlotymi dodatkami czy to raczej tylko do bialej sukni? I jakie wtedy jeszcze dodatki moge dolozyc w tym kolorze? Mysle ze lakier do paznokci, kwiaty i moze jakies kwiaty we wlosy? |
|
|
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam takie butki
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

i tu mam zapytanie ??? Bardzo podobają mi się sandałki tylko jak myślicie czy podepczą mi paluchy???Bo mam fioła na punkcie paznokci i na 100% będę miała żelki na stopach tylko troszkę się boję o nie czy lepiej kryte?
http://lunanails.bloog.pl 

generalnie Twoja decyzja.