|
|
#2191 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Cytat:
Jak zupełnie obcy ludzie i też oczywiście ja byłam wszystkiemu winna 8) Albo haha nie przychodził na spotkania z kumplami, bo oni mnie lubili i zapraszali i mnie, i jego, bo bał się mnie spotkać Na szczęście było minęło, ten rozdział już za mną I oczywiście gratulacje zdanej matury!
|
||
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
Ja nawet nie wiem czym on może być urażony. Nic mu nie zrobiłam. Jak dla mnie on chce chyba zerwać ale czeka aż ja to zrobię. Pamiętam jak opowiadał mi, że gdy chciał zerwać z Ka. to tak długo ją drażnił aż sama to zrobiła, byli ze sobą 4 miesiące z kawałkiem...
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- dziękuję zobaczę jak wszystko się rozwinie. głupio się łudzę, że to ma jeszcze jakiś sens. żyję od trzech tygodni w fikcji a nie związku. chyba obcy ludzie potrafią mi okazać więcej troski i zainteresowania niż on. ale chyba czas podjąć jakąś decyzję... mądra kobieta odchodzi zanim zostanie porzucona czy jakoś tak...---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- i w sumie przykro mi się robi, bardzo, jak pomyślę sobie o tym, że jest ze mną od jakiegoś czasu tylko i wyłącznie ze względu na seks... |
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też uważałam, że powinnam to skończyć wcześniej, a tkwiłam w tym jak głupia. Ale jak wiadomo, mądry Polak po szkodzie...Sypiasz z nim? Nie daj się traktować jak zabawkę do łóżka, bo to nie ma najmniejszego sensu - jeśli nawet nie chce się z tobą w szkole przywitać... Moim zdaniem w takiej sytuacji on będzie ciągnął taki układ tak długo, aż znajdzie sobie inną dziewczynę. Edytowane przez Wikolek Czas edycji: 2014-06-27 o 17:09 |
|
|
|
|
#2194 | |
|
Rozeznanie
|
Kocham go, ale chcę to skończyć. Mam juz dosyć zamartwiania się, zastanawiania, czy on coś jeszcze czuje, czy on coś jeszcze chce. Szkoda mi ze względu na to co nas łączyło. Ale ja już powoli żyję tylko wspomnieniami, a nie teraźniejszością...
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- L. mi napisała przed chwilą, że jej mama widziała go z jakąś dziewczyną... ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Siedzieli sobie w parku i wyglądali jak para. Z opisu wynikałoby, że to jego siostra cioteczna. Jeśli nie, to moje przypuszczenia okazały się słuszne... A ja jestem idiotką, że mu wierzyłam ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Jak usłyszałam o tej dziewczynie i jak tak sobie myślę, to powoli nawet przestaje mi się robić przykro. Ma taką fajną dziewczynę, którą jestem ja. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Zawsze byłam mu wierna. Nie spojrzałam nawet na innego chłopaka pożądliwie. Byłam dobra, czuła i kochająca. Zawsze przy nim skakałam, byłam na każde jego zawołanie. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- i tyle właśnie dostałam za tą moją dobroć. Jestem naiwna. Żałuję czasem, że dałam mu drugą szansę, raz mnie okłamywał przez długi czas. Dlaczego nie miałby tego robić pomimo tego, że razem jesteśmy. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- i ch*j wszystko strzelił... a myślałam, że mam takiego wspaniałego faceta. tyle mi opowiadał, tyle mi naobiecywał. nic z tego mi nie zostało. Edytowane przez euphora721 Czas edycji: 2014-06-27 o 17:49 |
|
|
|
|
#2195 |
|
Przyczajenie
|
A do mnie eks właśnie zadzwonił. Wyrzucili go z roboty bo przez ostatnie 2 tygodnie tylko depresja, nerwy i nie sprawdzał się w ogóle.
I mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że się ułoży, że ja nie mogę mu pomuc a on że nie będzie, bo wie co stracił, bo wie jak się czuł po poprzednich dziewczynach a jak sie czuje po mnie. Że sam jest sobie winny bo jest agresywnym, nerwowym chamem i całe życie sobie na właśne życzenie popsuł w tym momencie i stracił coś najważniejszego w życiu... Jak ja bym chciała mu pomuc. Przytulić. Powiedzieć, że będzie dobrze. Dalej go kocham. Ale co... Za dwa tygodnie znowu będzie mnie o wszystko obwiniał i się denerwował bo taki ma charakter. Nie wierzę, że się zmieni. Twierdzi, że gdyby była chociaz 1% szans, że dałabym mu szansę to on się zmieni, poprawi. Ale ja już nie wierzę. Nie można zmienić charakteru czy temperamentu... Miał tyle czasu na to, obiecywał już poprzednio. Ech. Pogmatwane to wszystko. Serce krzyczy BIEGNIJ do niego a mózg na to "No chyba Cię poje%#$@*...
|
#2196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I jeszcze jedno,każdemu facetowi mówiłam,że nie nadaję się do związku itd.a z tym nawet obiad gotowałam i bez problemu i bez zmuszania się robię dla niego miłe rzeczy bo jest taki kochany.Tylko mówiłam,że bardzo się boję,angażować i proszę o go o wyrozumiałość i cierpliwość.On tak się stara to skarb,wiem że to bardzo krótka znajomość ale z nikim tak nawet na początku nie miałam żeby był dla mnie taki kochany.To super,że ten Twój też jest taki kochany ![]() My jedziemy 7 lipca bo od 5 mam urlop Chcemy jechać do Sopotu na jakieś prywatne pokoje tylko muszę coś ciekawego znaleźć ![]() To miłego wypoczynku ![]() Widzisz z moim to w ogóle dziwny zbieg okoliczności,tyle razy umawiałam się z facetami przez internet itd. A tego widziałam wszędzie,on pracuje w sklepie i tak się zaczęło najpierw częste zakupy u niego,gdy sprawdził mi dowód to oczywiście jego nie winne kłamstwo,że ma 27 lat ![]() Co się pózniej okazało,że ma dużo mniej Następnie koło mojej pracy kilka razy był,ciągle się gapił,dalej widziałam go z dziewczyną i to trochę przykre było,a pózniej pojechałam z przyjaciółką i jej facetem nad jezioro no i patrzę znów on ![]() No i mówię,że tego już za wiele,po identyfikatorze w sklepie dowiedziałam się jak ma na imię,że mamy wspólnych znajomych z Biedronki to znalazłam go na Facbooku zaczepiłam i tak się zaczęło ![]() Zostawił,dziewczynę po dwóch dniach dla mnie i zostaliśmy po krótkim czasie parą zobaczymy jak to będzie
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie, charakteru nie idzie zmienić. Można się jedynie powstrzymywać od wykonywania niektórych rzeczy. Ale co kiedy pewnego dnia już nie wytrzyma i wybuchnie? Mądry Polak po szkodzie. Zaczyna doceniać coś co już stracił. Mój tez mi obiecywał, że się zmieni, że dzięki mnie jest lepszym człowiekiem, a teraz wychodzi szydło z worka... |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Już ze złości na mnie to się nawet z inną przespał więc... Ale ciężko w takich momentach nie pomagać mu
|
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli coś takiego zrobił to na to nie ma żadnego usprawiedliwienia, aby kopnąć go w tyłek i nara...
|
|
|
|
#2200 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Nie wiem... Niech sobie kur#a znajdą na ten seks jakieś wredne, oschłe, głupie foczki, skoro tylko o seks chodzi. Po co wykorzystują dobre, kochające ich kobiety, wierne, zaangażowane... No bez jaj! |
|||
|
|
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
Dyskutujemy teraz. nie wiem co z tego wyjdzie...
|
|
|
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- mówiłem Ci,że Cię nie kocham? - mówiłem Ci,że mi nie zależy ? - mówiłem Ci,żebyś za mną nie latała i dała spokój? - nachodzilaś mojego szwagra ? I ciągle zawracałaś głowę ? Na te wszystkie odpowiedzi usłyszałam od niej odpowiedz Tak,powiedział do niej no i to chciałem usłyszeć i się rozłaczył.Ona długo jeszcze walczyła żeby do niej wrócił,jej koleżanki do mnie pisały itd. Trochę się boję,ale to był krótki związek,wcześniej był aż w 5 letnim związku i z tego co wiem nie zostawił jej dla innej tylko po prostu sie rozstali bo im sie nie układało.W ogole jak mu opowiadałam o exie i mi łzy poleciały to mu rownież było przykro i poleciały łzy co mnie zszokowało ... Bo jest bardzo uczuciowy |
|
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
Z moim to nie wiem co jest. Czy wina jest też w tym duża moja, że tak jest, czy on tylko to poczucie winy we mnie wpycha.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Jak tak piszę z nim teraz to jakby mu zależało i też cierpi przez to wszystko |
|
|
|
#2205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Rozeznanie
|
Byłabym ostrożna z tym facetem
|
|
|
|
#2209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- I coś w tym jest, że to jak facet traktuje ex świadczy o nim i można z tego spokojnie wnioski wyciągnąć, największe s☠☠☠☠iele jakich spotykałam raz ze miały wiele dziewczyn a dwa że one miały złe opinie na ich temat ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Jutro przede mną ciężki dzień. Na początku mamy porozmawiać o tym co do mnie czuje, co ja do niego czuję, jak on widzi to wszystko, jak ja widzę to wszystko... W zależności od tej rozmowy zdecyduję co z tym listem. Na pewno całe to spotkanie ruszy mnie emocjonalnie, ale myślę, że tak po 3 dniach wrócę do siebie. Jedno wiem na pewno - bardzo się cieszę, że jutro go zobaczę |
|
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
A mi serce mówi jedno a głowa drugie. Szkoda, że nie potrafią się po raz kolejny ze sobą porozumieć...
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- To koeniec. Napisał mi, że mnie już nie kocha i kogoś ma |
|
|
|
#2211 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
trzęsę się cała, nawet nie mogę zapłakać... ☠☠☠☠a...
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- aż mi niedobrze |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Rozeznanie
|
nie wierzę... nie wierzę. po prostu nie mogę
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- tak, to musiała być ona. już się podobno wcześniej znali, ale dopiero w poniedziałek się to rozwinęło. nie wierzę ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- jeszcze mnie dziwi to, że nie płaczę.'' Też sobie kogoś znajdź, to najlepsze lekarstwo na zranione serce.'' |
|
|
|
#2215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwidoczniej facet jest totalnym bucem i nie zasługuje na tak wspaniałą dziewczynę jaką jesteśWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co mi ☠☠☠☠a teraz napisał, że jest na imprezie i stracił telefon. No ☠☠☠☠a, jutro to mu za☠☠☠ie jak tylko go dorwę
|
|
|
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego tak fajne babki jak my trafiają na takich popaprańców ?!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2219 |
|
Rozeznanie
|
Mi też puszczają już nerwy, głowa mnie rozbolała. Kawał chuja i tyle...
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Aż mnie ręka świerzbi żey mu wy☠☠☠ać ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Boże chroń nas przed takimi facetami... ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- A znam takic fajnych facetów, a mają takie głupie baby przy sobie, ze szkoda słow... ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Ja już nie wiem co tu jest prawdą a co nie. |
|
|
|
#2220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

nie dam się na tym spotkaniu zbałamucić na seks, uwierz. Bo jakiś tam jeszcze szacunek do siebie mam, nie ma związku - nie ma seksu, a że on jakoś wybitnie nie nalega nigdy to nie będzie mi trudno
Jak zupełnie obcy ludzie i też oczywiście ja byłam wszystkiemu winna 8) Albo haha nie przychodził na spotkania z kumplami, bo oni mnie lubili i zapraszali i mnie, i jego, bo bał się mnie spotkać 

Nie wiem... Niech sobie kur#a znajdą na ten seks jakieś wredne, oschłe, głupie foczki, skoro tylko o seks chodzi. Po co wykorzystują dobre, kochające ich kobiety, wierne, zaangażowane... No bez jaj!