|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Myszko brawa dla mamy
![]() HaGie piczko nie patrz na fotki, wygląd wyglądem, ale duchem też się "staro" czujesz? Martuś prysznic przed wyjściem to głupi pomysł. Zdrówka My już w domku. Ech... nie lubię pogrzebów. Oczywiście ciasta pojadłam. Głupia ja. |
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Ha! Nie dałam się pogodzie i właśnie wróciłam z biegania
Marta przepraszam, miałam nie wspominać o pogodzie Btw zdrowiej szybciutko Wracając do tematu biegania to zrobiłam sobie test ze starej, dobrej, znanej mi i Wam nie od dziś stronki :http://www.biegaj40minut.pl/trening-...egu/test-biegu i udało mi się przebiec prawie 15 minut, według rozpiski startuje od 8 tygodnia Jednak wcześniejsze poty wylane nie poszły na marne, bo mimo długiej przerwy nie zaczynam od zera tak jak kiedyś. ![]() Na początku wątku pamiętam, że prowadziliśmy jakąś tabelkę z Naszymi postępami. Wciąż coś takiego istnieje? Jeśli nie to mogę się podjąć spisania, dodawania, aktualizowania takiej formy podsumowania Naszych starań. Jeżeli znajdą się chętne Miałam się zmierzyć dziś ale właśnie jakoś nie mogę znaleźć motywacji a taka tabelka może zmotywowałaby Nas bardziej ![]() Mam w planach jeszcze dziś skalpel ![]() tamlin111 skąd czerpałaś na to siłę Z jakiej wagi startowałaś? Teraz jesteś taka szczuplutka
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza brawa za bieganie. Mi się tęskni nieraz pobiegac, ale pogoda mnie skutecznie zniechęca
![]() Tabelkę powinna robić osoba co założyła wątek -----> Marta Ja zakładałam wcześniejsze to robiłam. Teraz jakoś bez tabelki idzie, choć moim zdaniem to bardzo motywujące. No ale i tak mało kto wagę podaje, więc czy robienie tabelki ma sens? Ja w każdym bądź razie jestem za.A startowalam z wagi 80 kilo, od wtedy postanowiłam schudnąć. Skąd siłę brałam? Wystarczyło spojrzeć w lustro ![]() Ciastko nie zaszkodzi ale i nie pomoże. Poza tym okres przyszedł więc szukam jedzonka dobrego ![]() Chyba trzeba poćwiczyć, choć skalpel bo brzuch i krzyż boli. |
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
no Dokładnie Tamlin, wystarczyło spojrzenie w lustro i wiecznie za małe ciuchy. ale za to teraz przyjemnie w lustro zerknąć
![]() ja nie wiem czy będę podawać wagę, chyba osiągnęłam cel, ćwiczyć nie ćwiczę, więc cm spadać nie będą. no chyba, że wtedy zacznę ćwiczyć |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Patisia 55 jest????
|
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
Tamlin ja tak normalnie, to nie czuję sie staro, tylko dziś mnie cos tak kopnęło
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() ![]() klask i:To ile masz na liczniku? Mniej już nie kusi? |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
strasznie zazdroszczę Cytat:
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Kur... 47 kilo przy tym wzroście to masakra. Skóra i kości, bleeeeeeeee.
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że 55kg jest spoko, już mi chyba zapału nie starczy by zejść niżej.
dziś było 55.1 Dzięki! |
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
no dosłownie, a najgorsze są ręce, takie dłuuuuugie i chudziutkie patyczki
|
#2203 |
|
Rozeznanie
|
patisia123 Tobie już chyba gratulowałam ale nie zaszkodzi poklaskać jeszcze raz
![]() tamlin111A to jakas zasada nie do złamania z ta osoba prowadzaca tabelke? Widzialam w innych watkach, ze dziewczyny wrzucaja na dokumenty google pliki linka nie problem wrzucic ![]() Heh, ale to dziewczyny musialy by chciec ![]() Chudziutkie dziewczyny osobiscie mnie sie nie podobaja, szczuple tak ale nie chude;D wystajace kolana szersze nie udo - bleee
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-19 o 18:42 |
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
SzaraMyszko masz moje blogoslawienstwo
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
To po skalpelu coś pomyśle i ogarnę temat
![]()
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skalpel wykonany ![]() A teraz bym się piwka napiła
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Rozeznanie
|
Ogarnełam z leksza temacik przed skalpelem. Tabelka postawowa jest - mam mnóstwo pomysłów na zestawienia. Na razie jest tyle. Zobaczymy jakie będzie zainteresowanie;D
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing Uzupełniamy ![]() Aaa jeśli chciałybyście, żeby dostęp do pliku był dostępny dla tych którzy realizują i uczestniczą to da się zrobić. Ale na razie szukamy chętnych ![]() Uzupełniajcie a ja idę wylewać poty z Ewką
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-19 o 19:30 |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Uzupełniłam
tylko, że moje życiowe maks to 90 z dnia porodu Ale to się nie liczy jak rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A link do tabelki gdzie będzie? |
|
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja też jestem za tabelą chętnie się do niej wpiszę Dzisiaj u mnie dietowo bardzo spoko Wczoraj było słabiej bo wpadła mi buła cynamonowa i monte ;/ A w pon ( dzien egz. ) było średnio tzn. na piwie po egz wypiłam małą kole i oranżadę no i zjadłam też prince polo przed egz bo jakoś zgłodniałam.. ->nerwy;/Jej podziwiam za bieganie Myszorku Ej też chciałabym zobaczyć jakie jesteście piękne i szczupłe co mam zrobić, żebyście mnie wpuściły do klubu ?
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi pobyć trochę z nami
Dać się poznać, ot cała filozofia
|
|
|
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
Myszko, coś mi się nie otwiera ta tabelka, tzn otwiera się ale nie mogę się dopisać
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ah! podejmuję wyzwanie !
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi trzymam za słowo
![]() Laski jeszcze tydzień, góra dwa i będziemy mieli meble już nowe w kuchni |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
tamlin111 Piękny spadek i cudowne BMI
Jeżeli tablka, a właściwie tabelki (bo w planach mam więcej) się sprawdzą to link marta może wrzucić do 1 postu tak?? Zawsze mogę mieć link w podpisie też Ogólnie mogę Wam podać informacje do logowania bo specjalnie założyłam konto na google w tym celu. blondi0602 tamlin111 się wpisała, wiec link i wszystko działa;/ Spróbuj jeszcze raz, a jak się nie uda to napisz tutaj albo na priv te podstawowe sprawy to ja dopiszę ![]() A co do biegania to ja 2 lata temu myślałam, że to nie możliwe w moim przypadku. Zaczynałam od minuty biegu
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-19 o 21:33 |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Helol. Wpadam do was w chwili przeblysku swiadomosci. Zaraz, czuje, znow skoczy goraczka.
SzaraMyszko brawo! Tamlin wy robicie na miare? Czy ze sklepu gotowa?
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja też chora zaczęło mnie rozkładać w pracy wczoraj i dzisiaj z rana już nie miałam głosu. Przespałam pół dnia, tzn. wiecie jakie to spanie z dzieckiem później jeszcze przyjechał brat i tak mi dzionek zleciał ![]() Jeszcze wczorajsza końcówka @ wywaliła mi brzUchol na maxa, jak w ciąży normalnie. Dzisiaj ciut lepiej, jutro już zaczynam tabsy... Doczytam więcej jak R. pójdzie spać i się odezwę swoją drogą fajnie jak tak dużo piszecie
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chcę do tabelki, ale nie mogę się dopisać. Może dlatego, że z tabletu piszę. Niech mnie ktoś dopisze, please. HaGie życiowy max 99, obecnie 90, -9kg
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- A wzrost 169cm
-3kg ![]() ![]() Edytowane przez HaGie Czas edycji: 2014-11-19 o 22:21 |
|
|
|
#2217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zachęcam wszystkich do uzupełniania tabelki. Link wmoim podpisie Jestem otwarta też na Wasze pomysły. Coś dodać? W planach mam jakieś zestawienia spadków wagi w tygodniu, miesiącu. Mogę przygotować też taki z wymiarami, i ubytkami cm Moglibyśmy się skrzyknąć na jakieś wyzwanie, która w miesiącu zgubi najwięcej cm ![]() tamlin111 i pati są bez szans bo już mają osiągnięty cel ale reszta z Was? co myślicie?
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-19 o 23:40 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
A ja bym chciała, żeby w tabeli były widoczne tygodniowe spadki, no i podsumowanie miesiąca
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
wpisałam się do tabelki, idealna waga wg Borca 53,55 - może powalczę
|
|
|
|
#2220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pati witamy w tabelce;D
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-19 o 22:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Btw zdrowiej szybciutko
Z jakiej wagi startowałaś? Teraz jesteś taka szczuplutka 
Ja zakładałam wcześniejsze to robiłam. Teraz jakoś bez tabelki idzie, choć moim zdaniem to bardzo motywujące. No ale i tak mało kto wagę podaje, więc czy robienie tabelki ma sens? Ja w każdym bądź razie jestem za.

klask i:
później jeszcze przyjechał brat i tak mi dzionek zleciał