|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze bo już się bałam, że mi się imprezy zleją
![]() Jest @ ?
#2193 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam opijanie maluszka
![]() Nie ma jeszcze @ dziś zaaplikowałam ostatnią dawkę ![]() Ale jakie cyyycckiiii mam faaajneee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To czekamy na rozwój sytuacji ![]() ![]() Ja spadam! ![]() Zajrzę później jak będę miała chwilkę ![]()
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz obczaje Agatke ![]() No zartujesz. Nie pamietal ze tam bylas? ![]() ![]() Kolejny ![]() Cytat:
![]() A co ma byc z Toba nie tak? Wez nie wymyslaj. Wszystko z Toba jest OK ![]() ![]() ![]() A u mnie plamienia! GOOOOPIA LUTKAAA! Po co znowu ja bralam jak ostatnio po niej plamilam ![]() To 6dpo dopiero.....
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz na gwiazdkę kupię chyba własnie taką sikającą itd. była kiedyś taka fajna z ruszającą sie buźką, ze miała odruch ssania, zamykała oczy i wgl! i ona ok 100zł kosztowała. No pamietał że gadał ze mną przez telefon itd, ale nie pamietał że go wpychałam do auta, że odstawiał, itd.. a plamienie to na implantacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moze popatrze w polskich sklepach i zamowie ![]() Haha, biedny pewnie teraz zdycha? To nie implantacja bo to takie brudne brazowo czarne plamienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatka też taka jest ![]() Zdycha i to jak.. Mimo żem wściekła na niego, to wiadome że mu pomogłam ![]() moze z nadżerki ? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- My miałyśmy taką http://allegro.pl/lalka-agatka-lozec...639553063.html Obaaa ta jaaakaa ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- ooo to taka była! http://czytam.com.pl/sklep/zabawki/16/15082_1_l.jpg tylko nie mogę jej znaleść na all ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-04 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio On Ci pomagal, pamietasz pizze do lozka ![]() Nie wiem, moze lutka mi podraznia szyjke ![]() Dzieki ![]() Wlasnie ogladam te lalki, fajna nawet ta Agatka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu też zostawiłam pizze ![]() ![]() ![]() No i one sporawe, mozna kupowac normalnie niemowlęce ciuszki i pasują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() no niestety ale taka pogoda tu była ze lało, potem kilka dni upału, myśleli, że zboże przeschnie a tu znów lało i tak w kółko ![]() po kawałkach próbują kosić, ale nadal ponad 10 ha zostało... ziemniaki teraz, bo potem wrazie koszenia nie bd czasu zbierac a tu juz pazdziernik. wszystko teraz na raz wysskoczyło. tam gdzie sie udało skosić to sieją, tam gdzie nie to czekają, tu te ziemniaki, tu kukurydza, tu zwierzęta. w tym roku strasznie się opóźniło. szwagier mówi, że teraz to skosi jak mrozy przyjdą, aby tylko śniegu nie dowaliło. bo co z tego jak w dzien jest pogoda jak juz noce są zimne i az taki szron się osadza na trawie, zbożu itp. i zanim to zejdzie to południe jest potem znów do wieczora i tak w kółko. nie ma prawa to przeschnąć samo. teść panikuje, że przez tyle lat co żyje, to nie pamięta, żeby tak było. pozatym nogi mnie bolą, ja dziś na tym szkoleniu ![]() nuda jak nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Ola a to te rzeczy nie zniszczeją przez takie długie polowanie
![]() U nas to było tak ze dwa lata temu.. Mokro, gnój, kombajny topiły się w polu bo przecież każdy miał wielkie kombajny. I był jeden malutki na ileś wsi. i teściu się wkurzył i pojechał kupić taki mały gdzies tam ![]() Ale wiem że w tym roku są zadowoleni ze żniw, zbioru, wykopków itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Konto usunięte
|
trochę niszczeją, większość zboża się "położyło" bo zmokło, zrobiło się cięzkie.
kukurydzy sporo było, ale to poszła na kiszonke dla byków. masakra, ten rok to jest naprawdę prze.... ny najgorsze jest, że nawet nie da się wjechac na pole, bo woda stoi a jak juz wjedziesz, to przejedziesz parę metrów i się zakopujesz po sam heder ![]() ostatnio na 2 duże traktory wyciągali kombajn i nie mogli go wyciągnąć tak ulgnął. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
She te lalki "szu szu" też są fajne
http://allegro.pl/lalki-i-akcesoria-chou-chou-11826 Kaja to nieźle tż nawywijał ![]() ![]() Lecę kończyć sprzątać i na plac zabaw. miłego weekendu dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Milego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Konto usunięte
|
ale tu cisza.
ja obżeram się po kryjomu cukierkami ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- https://www.facebook.com/BekaZNastol...type=1&theater padłaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisalyscie, nie ogarniam
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
No mnie np palce juz bola od pisania
![]() Dzien doberek! Wstawac i gadac co slychac, bo z ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okaże się po badaniach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No co tam u Was? ![]() ![]() U mnie nic ![]() Muszę wyciągnąć TŻ na spacer z naszą rudą małpą ![]()
![]() |
#2211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie zmienilam na Cyclogest. Po prostu mialam pare opakowan lutki i chcialam wykorzystac, bo to sporo kasy mnie kosztowalo ![]() A ja sie wlasnie zastanawiam nad spacerkiem bo Loona miala kleszcza ostatnio i czekam na te krople na kleszcze zeby przyszly, bo sie boje zeby jakiejs boreliozy albo innego dziadostwa ![]() Milego spacerku ![]() Nawet jak wyjdzie ze cos jest nie tak, to nie Twoja wina przeciez!
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mi nasz przyjaciel of wyznaczył owu na tamten pon ![]() Nic jej nie będzie- nie przezywaj ![]() ![]() Jeszcze najpierw musimy zjeść jakiś obiad ![]() ![]() Racja, ale w głowie siedzi... ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Pisałam z Kruszyna na fb i nie jest dobrze... ![]() Rozstała się z tym swoim facetem, pakuje się i wyprowadza, ale o nic więcej nie pytałam bo nie chciałam jej męczyć. Mówiła, że jak sie ogarnie to wróci a @ nie ma jeszcze ale testowała i brak II. Pewnie przez ten cały stres wszystko się opóźnia... Biedna.... ![]() Buziaki dla Was wszystkich od niej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2213 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() mnie dziś strrrrrrraaaaaaaaasznie głowa boli. ![]() co do Kruszyny ![]() szkoda, ze tak to się wszystko potoczyło, nawet nie wiem co powiedzieć... ![]() również przesyłam buziaki, niech się tam trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam Dupsony!!!!
Sorry ze mnie nie było chwile zbacikujta mnie ale fasol mnie męczył mielił sie i rozciągał od piątku wieczór bolał mnie brzuch a jeszcze wczoraj byliśmy na imprezie Tz sie spił musiałam prowadzić o 3 nad ranem ![]() NIUNIA - to okropne co piszesz o Kruszynie ![]() ![]() Niunkens trzymam kciuki za badania wszystko ma wyjsć dobrze i wracaj do staranek ![]() WOLFIE - Kciuki zeby @ nie przyszła ja chce II tluste krechy u Ciebie widzieć ![]() Dla reszty buziaczki ![]() Aaa jeszcze sie miałam zapytać tych które brały dupka - Niunia? Miałaś jakieś skutki uboczne po nim? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Konto usunięte
|
mnie wczoraj podstępem na imprezę zaciągnęli i mój też się spił. ledwo po schodach go wciągnęłam na górę do pokoju...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, jeszcze ja poobserwuje. A no to smacznego ![]() Wiem, mi tez wiele rzeczy siedzi i nie moge sie od tego uwolnic, ale musi byc dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Buedna ![]() Cytat:
![]() ![]() Lepiej sie juz czujesz, czy dalej tragedia? No jeszcze 6 dni do testowania! Trzymajta ![]() Wiesz ja biore dupka tez i nie mam zadnych skutkow ubocznych. Ty bierzesz tak mala dawke, ze raczej nie powinno nic Ci przez niego dokuczac ![]() Kruszynko przykro mi ze tak wyszlo, ale sadze ze to byla dobra decyzja. Jesli bedzie chcial Cie odzyskac to wtedy sie okaze czy mu zalezy czy nie. Ciezki czas Cie czeka, ale gwarantuje ze bedzie z dnia na dzien latwiej. Jestem z Toba myslami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Konto usunięte
|
She, nienawidzę kawy, także ta opcja odpada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pierogowa jakoś nie zaprzestaliśmy chyba ![]() ![]() Ja po dupku czułam sie bardzo dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Damy radę! ![]() Juz ściskam ![]() ![]()
![]() |
#2219 |
Konto usunięte
|
czerwcówki jeszcze nie powstały..
![]() boją się, czy jeszcze żadnych nie ma? na pewno są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Na razie zalegają na naszym wątku
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.